CONCURS Joi #8: "Poveste: Primul Webkinz" (lavinia3000)
+16
oaal17
alynutadraguta
Misterio
Patricia10
cristinutza
iasminuta
Anazoe4ever
lawynya
Stefzyk
laurica2001
panszin
kity.teo2008
zinzimima
merry777
alexacheekygirl
Webkinz Romania
20 participanți
Pagina 1 din 1
CONCURS Joi #8: "Poveste: Primul Webkinz" (lavinia3000)
Salut fani Webkinz! Dupa cum stiti azi este Joi si se organizeaza celebrul concurs de JOI.
Concursul:
Realizati o povestioara (intre 20-50 randuri) in care sa povestiti cum v-ati achizitionat primul Webkinz, de unde ati aflat de Webkinz, cum v-ati atasat de el si de ce?
Alaturi de aceasta poveste as dori sa adaugati un mic desen facut de voi cu primul Webkinz.
Desenul poate fi facut de mana sau desenat pe calculator.
Desenul trebuie sa fie colorat!
Regulile concursului:
1. Eu voi verifica numarul de randuri. Daca este sub sau depaseste limita impusa, sunteti descalificati!
2. Daca scrieti un cuvant pe un rand nou, iar apoi incepeti aliniat, acel cuvant SE CONSIDERA un rand.
3. Nu va acuzati de copiere, eu sigur voi observa.
4. Va rog sa nu comentati aici! Doar scrieti povestile si puneti desenele!
5. Va rog sa scrieti ca titlu al mesajului numele vostru de utilizator Webkinz!
Locurile:
Vom avea premiul I, II, III, o extragere la sorti si o mentiune!
I: Pat lava topita+sepcuta capsuna+Tricou Zana Buna Din Padurea Fermecata
II: Fotoliu confortabil (articol rar)+Tricou Whell of Yum+Palarie Umbrela
III: Figurina Alyssa de plus+Sort de Uniforma Academia Sportiva+Cascheta Academia
Extragerea la sorti: Masa sandvis Gigantic+Cupon W-Shop 40% reducere+Tablou Morcoveata
Mentiune: Buldozer de Jucarie+Joc Dogbeard's Bathtub Battles+Pantaloni Zana fermecata
Iar toti ceilalti participanti care doresc sa primeasca o mancare speciala din partea mea, ii rog sa scrie cuvantul DORESC cu litere de tipar!
Bafta si ne intalnim Joi, cand voi anunta castigatorii!!!
Concursul:
Realizati o povestioara (intre 20-50 randuri) in care sa povestiti cum v-ati achizitionat primul Webkinz, de unde ati aflat de Webkinz, cum v-ati atasat de el si de ce?
Alaturi de aceasta poveste as dori sa adaugati un mic desen facut de voi cu primul Webkinz.
Desenul poate fi facut de mana sau desenat pe calculator.
Desenul trebuie sa fie colorat!
Regulile concursului:
1. Eu voi verifica numarul de randuri. Daca este sub sau depaseste limita impusa, sunteti descalificati!
2. Daca scrieti un cuvant pe un rand nou, iar apoi incepeti aliniat, acel cuvant SE CONSIDERA un rand.
3. Nu va acuzati de copiere, eu sigur voi observa.
4. Va rog sa nu comentati aici! Doar scrieti povestile si puneti desenele!
5. Va rog sa scrieti ca titlu al mesajului numele vostru de utilizator Webkinz!
Locurile:
Vom avea premiul I, II, III, o extragere la sorti si o mentiune!
I: Pat lava topita+sepcuta capsuna+Tricou Zana Buna Din Padurea Fermecata
II: Fotoliu confortabil (articol rar)+Tricou Whell of Yum+Palarie Umbrela
III: Figurina Alyssa de plus+Sort de Uniforma Academia Sportiva+Cascheta Academia
Extragerea la sorti: Masa sandvis Gigantic+Cupon W-Shop 40% reducere+Tablou Morcoveata
Mentiune: Buldozer de Jucarie+Joc Dogbeard's Bathtub Battles+Pantaloni Zana fermecata
Iar toti ceilalti participanti care doresc sa primeasca o mancare speciala din partea mea, ii rog sa scrie cuvantul DORESC cu litere de tipar!
Bafta si ne intalnim Joi, cand voi anunta castigatorii!!!
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 09 Iun 2011, 10:07 am, editata de 1 ori
Concursul de Joi #8 "Poveste:Primul Webkinz" (lavinia300)
Intr-o zi,vorbeam pe Messenger cu o prietena,iar ea mereu imi spunea ca se joaca Webkinz.Eu,fiind curioasa,am intrebat-o cum se poate loga pe acel site.Ea mi-a explicat tot,iar eu m-am jucat timp de o luna pe Webkinz cu un cont de proba .Pe urma,in alta zi,am plecat cu mami si cu tati la Bucuresti.Eu m-am rugat toata ziua de ei sa-mi ia webkinz.Cand am ajuns acolo,mi-am cautat un Webkinz potrivit personalitatii mele si mi-am ales un Golden Retriever cu Abonament Lux.Cand am ajuns acasa,mi-am introdus codul si m-am jucat cu el.Eu eram super,super,super fericita.Am scris la Status la Messenger ca am un Webkinz.I-am pus numele ROKY dupa numele catelului meu adevarat.Si asa m-am atasat foarte tare de Webkinz si mi-am cumparat inca 10 Webkinz dupa el care ii ingrijesc cu mare drag.Il iubesc pe ROKY foarte mult ca pe ochii din cap! DORESC
Ultima editare efectuata de catre alexacheekygirl in Lun 06 Iun 2011, 7:13 pm, editata de 1 ori
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 180827
numele de utilizator : mariucaelena2000
Eu am aflat de webkinz in ziua anului nou! Cand am apelat cea mai buna prietena a mea ( care are cont pe acest forum : ane1765 ) am intrebat`o ce se joaca. Ea mia zis ca pe un site numit webkinz. am intrebat`o ce site este ala? Mia zis ca trebuie sa iti cumperi un animalut webkinz care vine cu un cod si deblochezi o lume magica pe internet! Cand am auzit am mers la mami si i`am zis ca vreau si eu! a treia zi am mers in Carrefour si am gasit`o pe....Cocolina care este Pink Cockatoo! Cand am vazut`o nu i`am mai dat drumul din mana mea pana acasa.... Mie webkinz imi place si mi`a placut atunci ca te invata cum sa ai grija de animalute. Uitati si desenul :http://www.desenatori.ro/desen-1704721.htm
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455668
Nume de pe www.webkinz.com este: zinzimima
Intr-o zi, am mers cu mama la Carrfour si am vazut un raft pe care scria mare: Webkinz come in the play!
Mi s-au parut interesante la inceput dar si acum.
Am rugat-o pe mama sa-mi ia unul, dar, a zis ca-s prea mare pentru plusuri (aveam 7 ani).
Am rugat-o zile intregi, pana cand, m-a intrebat: De ce vreai unul atat de mult?
Eu i-am raspuns: Pentru ca, avem o camera mica si nu pot avea un animal real, macar unul de plus as vrea.
Mama inca nu-mi luase webkinz asa ca, mi-am facut un cont de proba cu o catelusa: Catiusa. Am uitat parola, si mi-am mai facut unul, cu o piscuta.
Dupa 3 saptamanii, mama mi-a luat-o pe Penelopa (Whimsy Dragon).
A cautat niste informatii pe net, si, am descoperit ca, o data ce introduci codul, primesti animalutul respectiv pe internet. Ii cumperi ce are nevoie, ii faci baie, te joci cu el, ii faci o camera ect.
Eu m-am atasat de primul meu webkinz (dar si de toti ceilalti) deoarece sunt foarte dragutz colorat si scumpi (nu la pret).
Am aflat ca inca 2 colegi aveau webkinz, si am facut un club WebkinzFun. Pe rand, mai multi colegi si-au luat webkinz, si ne-am marit clubul.
Lu bunicu (caruia nu-i placeau deloc), dupa un timp, au inceput sa i se para dragutze si interesante.
DORESC
Mi s-au parut interesante la inceput dar si acum.
Am rugat-o pe mama sa-mi ia unul, dar, a zis ca-s prea mare pentru plusuri (aveam 7 ani).
Am rugat-o zile intregi, pana cand, m-a intrebat: De ce vreai unul atat de mult?
Eu i-am raspuns: Pentru ca, avem o camera mica si nu pot avea un animal real, macar unul de plus as vrea.
Mama inca nu-mi luase webkinz asa ca, mi-am facut un cont de proba cu o catelusa: Catiusa. Am uitat parola, si mi-am mai facut unul, cu o piscuta.
Dupa 3 saptamanii, mama mi-a luat-o pe Penelopa (Whimsy Dragon).
A cautat niste informatii pe net, si, am descoperit ca, o data ce introduci codul, primesti animalutul respectiv pe internet. Ii cumperi ce are nevoie, ii faci baie, te joci cu el, ii faci o camera ect.
Eu m-am atasat de primul meu webkinz (dar si de toti ceilalti) deoarece sunt foarte dragutz colorat si scumpi (nu la pret).
Am aflat ca inca 2 colegi aveau webkinz, si am facut un club WebkinzFun. Pe rand, mai multi colegi si-au luat webkinz, si ne-am marit clubul.
Lu bunicu (caruia nu-i placeau deloc), dupa un timp, au inceput sa i se para dragutze si interesante.
DORESC
Ultima editare efectuata de catre zinzimima in Sam 04 Iun 2011, 6:58 am, editata de 2 ori
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620522
Re:
Anul trecut, era cam luna martie. Auzisem cate ceva despre acest site, dar nu aveam cont. Am auzit-o pe o prieten vorbind cu sora mea. Ea spunea cam asa: "Vrei sa iti fac si tie un cont de proba?" Eu am intrebat-o imediat "Cont de proba unde?" Atunci ea mi-a raspus ca pe Webkinz se pot face conturi de proba. Initial, m-am gandit ca este un lucru imposibil. Am incercat totusi si eu, sa vad ce este. Am deschis un cont de proba la cateva zile, pe data de 31 martie. In aceeasi seara, i-am spus mamei ca Webkinz este cel mai dragut site pe care l-am vazut vreodata si am convins-o, dupa zeci de minute de rugaminti, sa imi cumpere un animalut Webkinz. Ziua urmatoare, cum era o data in apropierea Pastelui, eu si soara mea am plecat pe la ora sapte seara la biserica. Nici nu ajungem bine, ca sora mea spune speriata: "Ce mafac? Mi-am pierdut cercelul!" Stiind ca sora mea avea niste cercei foarte valorosi, am plecat pe drum inapoi pentru a-i cauta. In timp ce incercam sa o linistesc pe sora mea care parea ca si-a pierdut mintile, o raza de bucurie a aparut de niciunde. Un SMS de la mama: "V-am cumparat un iepuras Webkinz". Initial, nu am stiut ce sa credem, pentru ca era 1 aprilie. Abia mai atrziu am aflat ca astfel de glume nu se fac. Am mers totusi la biserica, fara cercel, si can ne-am intors, cam pe la ora noua, mama ne astepta si ea acasa. L-am cautat pe iepuras in toate locurile posibile, pentru ca mama ne-a provocat la un joc. Am cautat prin sertarele biroului, in lada patului, sub masa. Apoi ne-am dat batute, iar mama a scos iepurele din geanta. Cum l-am vazut, l-am indragit foarte tare. Numele lui a fost Fluffy, desi in primele saptamani si eu si sora mea-i spuneam "Lutsi". L-am inscris pe contul de proba, acesta devenind un cont cu acces nelimitat. In timp, am mai cumparat si alti Webkinz, pentru ca si eu si mama i-am gasit minunati. Acum contul meu este pe cale de a expira, ca nu am mai putut cumpara de mult timp un animalut Webkinz dar, cu noua lor inventie cu abonamentul nelimitat, sper ca ma voi descurca si cu restrictii. Sau poate o conving pe mama sa mai cumpere unul. Sau doi. Sau trei.
kity.teo2008- KinzCash : 147440
numele de utilizator : mariucaelena2000
Eu am aflat de webkinz in ziua anului nou! Cand am apelat cea mai buna prietena a mea ( care are cont pe acest forum : ane1765 ) am intrebat`o ce se joaca. Ea mia zis ca pe un site numit webkinz. am intrebat`o ce site este ala? Mia zis ca trebuie sa iti cumperi un animalut webkinz care vine cu un cod si deblochezi o lume magica pe internet! Cand am auzit am mers la mami si i`am zis ca vreau si eu! a treia zi am mers in Carrefour si am gasit`o pe....Cocolina care este Pink Cockatoo! Cand am vazut`o nu i`am mai dat drumul din mana mea pana acasa.... Mie webkinz imi place si mi`a placut atunci ca te invata cum sa ai grija de animalute. Acum am in total 16 animalute printre care 4 signature care sunt: signature deer , signature lion , signature beagle si signature lop bunny. preferatul meu dintre signature este signature lop bunny si signature deer! Webkinz World este cel mai educativ site dintre toate pe care le stiu si le cunosc. Nu o sa renunt niciodata la acest site! iubesc foarte mult Webkinz World si sper ca si ceilalti copii care vor adopta vreodata un animalut webkinz sa fie si ei tot la fel de incantati de acest minunat site online!
Re: CONCURS Joi #8: "Poveste: Primul Webkinz" (lavinia3000)
desenul il ai mai sus!!merry777 a scris:Eu am aflat de webkinz in ziua anului nou! Cand am apelat cea mai buna prietena a mea ( care are cont pe acest forum : ane1765 ) am intrebat`o ce se joaca. Ea mia zis ca pe un site numit webkinz. am intrebat`o ce site este ala? Mia zis ca trebuie sa iti cumperi un animalut webkinz care vine cu un cod si deblochezi o lume magica pe internet! Cand am auzit am mers la mami si i`am zis ca vreau si eu! a treia zi am mers in Carrefour si am gasit`o pe....Cocolina care este Pink Cockatoo! Cand am vazut`o nu i`am mai dat drumul din mana mea pana acasa.... Mie webkinz imi place si mi`a placut atunci ca te invata cum sa ai grija de animalute. Acum am in total 16 animalute printre care 4 signature care sunt: signature deer , signature lion , signature beagle si signature lop bunny. preferatul meu dintre signature este signature lop bunny si signature deer! Webkinz World este cel mai educativ site dintre toate pe care le stiu si le cunosc. Nu o sa renunt niciodata la acest site! iubesc foarte mult Webkinz World si sper ca si ceilalti copii care vor adopta vreodata un animalut webkinz sa fie si ei tot la fel de incantati de acest minunat site online!
numele de utilizator de pe webkinz : panszin
Era o zi de vara calduroasa.Eu si prietenul meu ne jucam, cand dintr-o data a spus ca are un......webkinz dragon mov si cu burta lucioasa, pe care il chema Cezar.Eu habar nu aveam ce e ala un webkinz si atunci a inceput sa imi explice.Dar imi parea cunoscut numele, iar atunci mi-am amintit de reclama cu webkinz.In alta zi veni inca un prieten si imi arata ca si el are un webkinz, tot dragon mov si cu burta lucioasa , pe care l-a primit cadou de la mama lui cand a venit de la spital.Atunci m-a cuprins o suparare pentru ca eu nu am.Dar, peste cateva zile am mers la Targu Mures si tata m-a dus la Kaofland la randul de jucarii sa imi aleg ce vreau pt ca atunci era ziua mea.Am vrut un webkinz. Dintre atatea jucarii imi era greu sa aleg.Dar, un mic urs panda mi-a sarit in ochi si atunci am stiut ca ea e aleasa, uitandu-ma la ochii lui exact ca carbunele,blana alb si negru si tare tare pufos si la nasul lui lucios, mic si tare dragut.Simteam ca imi bate tare inima si ca si el ma iubeste.Tata nu mai avea rabdare sa vada ce jucarie imi aleg si s-a intors dintr-o data si m-a vazut ca il imbratisam.M-a intrebat daca vreau ursul acela, iar eu i-am raspuns ca....da.In timp ce eu si tata am mers la casa, mama cumpara toate necesare si cand ne-am intalnit cu totii la casa, mama zicea ca de ce am mai luat inca o jucarie, pentru ca am 100 si o mie de jucarii acasa.Iar atunci i-am explicat ca aceasta nu e o simpla jucarie, e un webkinz.Acasa trebuie sa bag codul in joc si sa ma joc cu el pe internet.Si asa eu am convins-o pe mami sa imi cumpere un webkinz.
Cand am ajuns acasa, nu am mai avut rabdare sa vad cum e lumea webkinz si ce primesc pentru ca am auzit de la prieteni ca primesti un cadou de fiecare data cand adopti un webkinz. Am bagat animalutul pe care il chema PENDY .Siteul era minunat .Era colorat,jucaus si tare frumos.Camera lui am facut-o din bambus, dar parea ca se plictiseste ,asa ca am mai cumparat un webkinz tare dragut si minunat, asa cum sunt toti webkinzii de pe planeta asta.Eu cred ca toti copii ar trebui sa aiba un webkinz care sa ii iubeasca, asa cum o iubesc eu pe PENDY si asa cum ma iubeste PENDY pe mine.
poza: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/811/pendy.jpg/
Cand am ajuns acasa, nu am mai avut rabdare sa vad cum e lumea webkinz si ce primesc pentru ca am auzit de la prieteni ca primesti un cadou de fiecare data cand adopti un webkinz. Am bagat animalutul pe care il chema PENDY .Siteul era minunat .Era colorat,jucaus si tare frumos.Camera lui am facut-o din bambus, dar parea ca se plictiseste ,asa ca am mai cumparat un webkinz tare dragut si minunat, asa cum sunt toti webkinzii de pe planeta asta.Eu cred ca toti copii ar trebui sa aiba un webkinz care sa ii iubeasca, asa cum o iubesc eu pe PENDY si asa cum ma iubeste PENDY pe mine.
poza: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/811/pendy.jpg/
Localizare : undeva pe planeta pamant,in romania,cam in nord-centrul tarii,undeva in judetil................mures intrun mic loc numit..................LUNCA BRADULUI!!!!!!!!iubesc aceasta localitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KinzCash : 153943
Poveste
Intr-o zi am vazut la tv aceste animalute spectaculoase.Ma intrebam ce si cum sa te joci cu ele.Nu stiam ca au coduri.Iontr-o zi a venit nana mea la mine si mi-a dat un animalut.Acela a fost primul meu animalut.O cheama berta si are un an.Ma jucam in fiacare zi cu ea.Am invatat sa ma joc cu ea si am devenit profesionosta.Am 10334 de banuti si fac tot ce vrau cu ei.Pe acest cont cu elefantul berta am 10-15 animalute si intr-o zi am prmit un mesaj la care trebuia sa aleg un bat.L-am primit deoarece aveam 10-15 animale si la 10-15 etc. webkinz ne da cate un pat.M-a impresionat.De cand nana mea mi-a adus-o pe berta am devenit dependenta de webkinz.Am pus-o pe mama sa aiba grija de ei.Nu am vrut sa pierd nicio zi.Am intrat in fiecare zi si nu m-am oprit.Si acum fac asta,doar ca scoala ocupa mult timp asa ca intru dar cate 30 min pe webkinz.Iubesc webkinzul!Ii multumesc nanei mele ca m-a adus pe acest taram al basmelor si al jucariilor.Nu am sa ma despart nici o data de webkinzul meu..Ii iubesc!Ilove webkinz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
laurica2001- KinzCash : 147450
Nume de utilizator pe Webkinz : Stefzyk
Stateam si ma uitam la televizor. Era foarte plictisitor, asa ca m-am hotarat sa-l inchid, dar deodata a inceput o reclama cu Webkinz. Imi doream unul de foarte mult timp, iar faptul ca atunci era o reducere era portita ca sa pot sa imi iau unul! Pana atunci aveam doar un cont de proba, dar dupa parerea mea, Webkinz World era si inca este uimitor...
M-am rugat de mama cat m-am rugat, apoi s-a lasat convinsa si am mers la magazin sa luam doi iepurasi : unul pentru mine si unul pentru fratele meu. Ne-am luat cate unul, bucurosi ca acum ne vom bucura de tot ce are Webkinz World de oferit.
Cum am ajuns acasa mi-am dat seama ca iepurasul meu era cam prea strans de labuta de soricelul ce tinea codul secret. Adevarul era ca arata ca o macaroana... Si cum nu stiam ce nume sa ii dau, m-am hotarat sa il botez dupa felul in care l-am gasit : Macaroana! Imediat am scapat de soricelul ce tinea eticheta si am introdus codul secret in Webkinz World. M-am bucurat tare mult cand am vazut ca pe langa animalut am primit si o cutie speciala. Incepatoare fiind, credeam ca e un cadou de bun venit, pentru ca la Cutie (Mutt) nu primisem nimic, dar apoi, tot adoptand animalute, mi-am dat seama ca era cutia ce o primeai la fiecare adoptie.
Incetul cu incetul am inceput sa il iau pe Macaroana cu mine oriunde : cand ma jucam la calculator sau ma uitam la televizor, il puneam in fata ecranului si pe el, cand faceam baie facea si el, cand mergeam la scoala il puneam in ghiozdan, iar cand ajungeam din nou acasa era partenerul meu la facutul temelor. Am realizat apoi ca ma pot juca si altfel cu animalutul meu de plus decat in spatiul virtual. Am inceput sa realizez obiecte si haine din simple materiale, doar pentru Macaroana. Ii facusem o uniforma entru cand il luam la scoala, costum de baie pentru baite si chiar pijamale, cand dormea cu mine! Il luam in vacante, oriunde plecam : la mare, la munte, la tara si in strainatate. Il consideram ca fiind un prieten adevarat, nu impaiat... si asa si era!
Cu vreo trei sau patru luni mai tarziu am descoperit forumul Webkinz. Cu ajutorul echipei Webkinz Romania si membrilor experimentatide pe forum am inteles cum sa il folosesc si astfel m-am bucurat de concursuri, de retetele de haine si mancare (nu auzisem de WI sau WKN) si am invatat si alti prieteni sa il foloseasca.
Apoi, vazand cat de multi Webkinz au cei de pe forum, am vrut sa imi mai iau unul, tot la reducere. L-am ales pe calutul Pinto! Apoi am participat la concursuri si am strans bani... iar acum ma mandresc cu o colectie de 25 de Webkinzi, 3 hamsteri Mazin' si 1 zum. Am avut si cont DeLuxe, bineinteles, dar din pacate a expirat... Dar nu conteaza!
Oricum, favoritul meu a fost, este si va ramane cu siguranta primul meu Webkinz : Macaroana, iepurasul de Paste
DORESC
primul meu webkinz
Inca imi amintesc cu bucurie si cu dragoste cum mi-am cumparat primul webkinz ...Era miercuri dimineata.Eu deabia asteptam sa ma trezesc ca sa joc desigur cu un cont de proba.Eu inca nu aveam un webkinz sau vreun lilkinz.eu asa jucanduma tata a venit la mine si mia spus ca trebuie sa mergem la cumparaturi la Kaufland.Eu ii spuneam sa ma mai lase umpic sa ma joc.Suparata ca trebuie sa sting calculatorul,asteptam sa venim inapoi acasa,ca sa-mi fac din nou un cont de proba .eram la raionul cu jucarii si ma uitam la alti copii care li se citeau bucuria in ochi pt ca ei isi cumparau un webkinz
-Lavinia uite pt ca se apropie ziua ta de nastere te las sa-ti iei orice jucarie vrei din acest raion.
-Serios???
-Da
-ITI multumes foarte mult!!!
Eu am alergat repede la capatul raionului unde se aflau webkinzi.
Printre atatea animalute care iti furau ochii eu am ales o pasare mica care statea in spatele raftului,mam uitat la ea si parca s-a aprins o mica scinteie itre inima mea si a pasarii micute.
Am luato hotarata fara sa dau inapoi.
-Gata tiai ales?
-Da tata.
-Aceasta pasare mica tiai ales?
-Da.Chiar daca e mica imi place la nebunie.
-Ok hai sa mergem.
O tineam stars in brate ca nu cumva cineva sa mio ia
Ajunsa acasa deabia asteptam sa aprind calculatorul si sa bag codul noului si nepretuitului meu animalut.
SFARSIT
uite poza cu primul meu animalut http://www.desenatori.ro/desen-1702490.htm
Inca imi amintesc cu bucurie si cu dragoste cum mi-am cumparat primul webkinz ...Era miercuri dimineata.Eu deabia asteptam sa ma trezesc ca sa joc desigur cu un cont de proba.Eu inca nu aveam un webkinz sau vreun lilkinz.eu asa jucanduma tata a venit la mine si mia spus ca trebuie sa mergem la cumparaturi la Kaufland.Eu ii spuneam sa ma mai lase umpic sa ma joc.Suparata ca trebuie sa sting calculatorul,asteptam sa venim inapoi acasa,ca sa-mi fac din nou un cont de proba .eram la raionul cu jucarii si ma uitam la alti copii care li se citeau bucuria in ochi pt ca ei isi cumparau un webkinz
-Lavinia uite pt ca se apropie ziua ta de nastere te las sa-ti iei orice jucarie vrei din acest raion.
-Serios???
-Da
-ITI multumes foarte mult!!!
Eu am alergat repede la capatul raionului unde se aflau webkinzi.
Printre atatea animalute care iti furau ochii eu am ales o pasare mica care statea in spatele raftului,mam uitat la ea si parca s-a aprins o mica scinteie itre inima mea si a pasarii micute.
Am luato hotarata fara sa dau inapoi.
-Gata tiai ales?
-Da tata.
-Aceasta pasare mica tiai ales?
-Da.Chiar daca e mica imi place la nebunie.
-Ok hai sa mergem.
O tineam stars in brate ca nu cumva cineva sa mio ia
Ajunsa acasa deabia asteptam sa aprind calculatorul si sa bag codul noului si nepretuitului meu animalut.
SFARSIT
uite poza cu primul meu animalut http://www.desenatori.ro/desen-1702490.htm
lawynya- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : pitesti
KinzCash : 148240
[b][i]Eu prima oara am avut un cont de proba cu o catelusa numita Mindy.Credeam ca nu voi iubi alt animalut.Ma distram foarte bine cu ea.O duceam sa caute nestemate sa faca haine sa jucam jocuri pt kinzcash si tot felul de lucruri.Insa de Craciun am primit un webkinz.O catelusha Husky.Cum am vazut acei ochi negri ca si carbunele blana alba ca si zapada cu acel gri am indragito pe loc:love:.Si stiam ca si ea ma iubeste caci simteam asta. Nici nu mam uitat la celelate cadouri caci direct am aprins calculatorul si am inceput sa ma joc. Iam facut dormitorul sa traiasca ca o printesa si statea in aceasi camera cu Mindy.Ele se jucau foarte frumos impreuna.O duceam Pe Ginger in fiecare zi la academie.Era foarte creative era talentata la gatit si foarte buna la sarit peste obsacole.Ei ii placeau foarte mult stelele si ne duceam in fiecare seara sa cautam stele la Alice.Si in fiecare seara luam cate o carte de la w shop si citeam impreuna toti 3 cate o carte.Pt ca ne place sa citim.In fine.Eu ma jucam numai cu Ginger.Dar nu am uitat niciodata de Mindy.Ea avea un loc special in inima mea.Asa cum au fiecare animalut deal meu.Pisica charlocat(Micky) , broasca(Dolly) si hamsterul Petunia(Tama).Le yubesc pe toate animalutele mele ca si ochi mei din cap :X
Poza : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/807/lastscanm.jpg/
Poza : https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/807/lastscanm.jpg/
Anazoe4ever- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Foarte buna :)
KinzCash : 148120
numele de utilizator;iasminuta14
eu am un sa va spun cum neam facut prieteni: de ziua mea voiam un webkinz nici nu cred ca am sa prrimesc. cand eram la scoala mama sa dus in oras mia luat cadou eu credeam ca o papusa cine stie acasa ma astepta o petrecere frumoasa dea bea asteptam cand am deschis usa aveam un tort si ca cadou ..... un webkinz! si asa il am eu pe pufi sfarsit
Cristinutza31
Intr-o zi, verisoara mea trebuia sa
vina pe la mine dupa care trebuia sa mergem la tara.A ajuns la mine si
mi-a povestit ca are un webkinz si cum se joaca webkinz.Eu curioasa, am
rugat-o sa-mi arate cum e webkinz in lumea virtuala.Am plecat la
drum.Dupa cateva ore de mers am ajuns la Kaufland.Eu si verisoara am
fost curioase si am cautat tot supermarket-ul pana am gasit webkinz.Am
rascolit tot cosul si l-am vazut pe Erny.Ochii lui sclipeau si de cum
l-am vazut am stiut ca el e webkinz-ul perfect.Asa Erny a devenit primul
meu webkinz.Pe 16 decembrie Erny va implinii 3 ani de cand e webkinz-ul
meu.
vina pe la mine dupa care trebuia sa mergem la tara.A ajuns la mine si
mi-a povestit ca are un webkinz si cum se joaca webkinz.Eu curioasa, am
rugat-o sa-mi arate cum e webkinz in lumea virtuala.Am plecat la
drum.Dupa cateva ore de mers am ajuns la Kaufland.Eu si verisoara am
fost curioase si am cautat tot supermarket-ul pana am gasit webkinz.Am
rascolit tot cosul si l-am vazut pe Erny.Ochii lui sclipeau si de cum
l-am vazut am stiut ca el e webkinz-ul perfect.Asa Erny a devenit primul
meu webkinz.Pe 16 decembrie Erny va implinii 3 ani de cand e webkinz-ul
meu.
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154382
hey buna ce faceti?
buna toti cei care sunt online vreti sa fim prieteni?
Patricia10- KinzCash : 147890
da,dar nu trebuia sa zici asta aici. daca nu stii unde,iti zic acum...aici:Patricia10 a scris:buna toti cei care sunt online vreti sa fim prieteni?
http://forum.webkinzromania.ro/t2597p1000-conversatii
aici discutam despre multe.dar aici e subiectul unui concurs.nu e nimic,nici eu nun stiam prea multe la inceput
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
nume de utilizator: alynuta1999
sa incepem
Pai...prietena mea ce mai buna si-a cumparat un animalut webkinz si cum l-am vazut pe al ei mi-am dorit si eu unul , asa ca i-am rugat pe parintii mei sa imi ia si mie un animalut,dar ei au spus ca stam prost cu banii si ca nu imi vor lua un animalut deoarece este cam scum (dar plin de dragoste ).
Intr-o zi m-am decis sa imi strang niste bani in pusculita ...si...am inceput sa vand bratari, coliere facute de mine ...pana la urma am strans indeajuns pentru ami lua un animalut dar ... mare dezamagire a fost cand nu am gasit nici un animalut in tote magazinele in care am fost .
Aparind o problema a trebuit sa ii dau toti banii stransi de mine mamei mele pentru a putea plati intretinerea ...ei bine au trecut cateva luni si a venit craciunul ...a urmat ziua in care venea Mos Craciun ...si ce sa vezi ... cand m-am trezit , am vazut sub brad punguta cu cadouri am rascolit prin ea si am gasit niste dulciuri pe deasupra niste pantaloni de trening pentru ora de sport ...apoi rascolesc ce rascolesc si vad la sfarsitul pungii ceva mare si blanos ...si acolo era un webkinz , eram cea mai fericita din lume cand l-am vazut .
Pana la urma am adoptat-o si i-am dat numele MAIMU deoarece era o gorila roz si pufoasa pe care o iubesc nespus .
Asa a luat nastere primul meu animalut webkiz ... si pentru al vedea cu totii v-am facut un desen cu ea, sper sa va placa tuturor:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/231/picture028sk.jpg/
va urez mult succes la toti si sper sa fiti fericiti cu animalutul /animalutele voastre mereu
Pai...prietena mea ce mai buna si-a cumparat un animalut webkinz si cum l-am vazut pe al ei mi-am dorit si eu unul , asa ca i-am rugat pe parintii mei sa imi ia si mie un animalut,dar ei au spus ca stam prost cu banii si ca nu imi vor lua un animalut deoarece este cam scum (dar plin de dragoste ).
Intr-o zi m-am decis sa imi strang niste bani in pusculita ...si...am inceput sa vand bratari, coliere facute de mine ...pana la urma am strans indeajuns pentru ami lua un animalut dar ... mare dezamagire a fost cand nu am gasit nici un animalut in tote magazinele in care am fost .
Aparind o problema a trebuit sa ii dau toti banii stransi de mine mamei mele pentru a putea plati intretinerea ...ei bine au trecut cateva luni si a venit craciunul ...a urmat ziua in care venea Mos Craciun ...si ce sa vezi ... cand m-am trezit , am vazut sub brad punguta cu cadouri am rascolit prin ea si am gasit niste dulciuri pe deasupra niste pantaloni de trening pentru ora de sport ...apoi rascolesc ce rascolesc si vad la sfarsitul pungii ceva mare si blanos ...si acolo era un webkinz , eram cea mai fericita din lume cand l-am vazut .
Pana la urma am adoptat-o si i-am dat numele MAIMU deoarece era o gorila roz si pufoasa pe care o iubesc nespus .
Asa a luat nastere primul meu animalut webkiz ... si pentru al vedea cu totii v-am facut un desen cu ea, sper sa va placa tuturor:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/231/picture028sk.jpg/
va urez mult succes la toti si sper sa fiti fericiti cu animalutul /animalutele voastre mereu
Ultima editare efectuata de catre alynutadraguta in Mier 08 Iun 2011, 10:12 am, editata de 3 ori
alynutadraguta- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : foarte bine si tot mai bine
Localizare : bucuresti
KinzCash : 148340
e o poveste foarte frumuasa!am aflat de webkinz de la o reclama la televizor!pentru ca am fost curioasa am intrat pe site!eu,sincer am o clasa de colegi care zici ca sunt animale si de o rautate ce nu am mai vazuto!eram super descurajata si suparata! apoi am vazut cum ,,personajele'' de pe webkinz sunt prietenoase!si m-au incurajat,asaca am continuat sa joc!insa era o problema....nu aveam animalut iar contul expira in curand!mi-am rugat parinti sa imi cumpere unul dar au spus ca nu merita 40 de lei pe o jucarie e plus!dar iubind jocul foarte mult cand a inceput vara am strans singura bani pentru unul!cum i-am strans?langa casa me este un centru de reciclare!am dus acolo bidoane de plastic de la lei,apa potabila,spirt etc. iar pentru ele am primit bani!mi-a luat ceva timp si am strans doar 29 lei,insa tata a vazut ca imi doresc mult un webkinz asaca a dat de la el restul banilor!dorinta mea era un webkinz husky....insa nu am gasit asa ceva asaca am cumparat o red squirrel pe care am iubito foarte mult.am fost cea mai fericita cand am avut in sfarsit un webkinz pe care l-am numit rita!as povesti mai departe dar urmatorul webkinz pe care l-am primit e o alta poveste ! uitati desenul,sper sa va placa: http://www.desenatori.ro/desen-1706899.htm DORESC
oaal17- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : happyyyyyy
Localizare : st.kinzville nr.1432
KinzCash : 153520
Pai,era o zi dupa ce venisem de la scoala,in decembrie.Eu mi-am scos cartile din ghiozdan,si am deschis televizorul.Tocmai in acel moment,a aparut o reclama cu webkinz.Eu nu am bagat in seama reclama.In a doua zi mi-am amintit numele acelei jucari.Am intrat fuguta pe Google si am scris ”jucarii webkinz”.Am vazut tot felul de animalute:catei,pisicute,maimutele,pasarele,etc.Am fost fascinata total.Cand a venit tata acasa,ii tot spuneam ca:”Tata te rog mult de tot,sa imi iei si mie si lui marius un webkinz.”.El a fost de acord.
Dupa o saptamana,am plecat in iulius mall si am intrat in auchan.Cand am intrat in raionul cu jucarii,ce sa vezi: o sumedenie de Webkinz.Erau:soparle,ponei,hamsteri,catei,pisici,fluturi din aceia din zumwhere,dinozauri,dragoni.La inceput mi-am ales un ponei,dupa aceia un catel,si in final o soparla lemon-lime gecko.Era minunata.Era atat de lunga.Era o frumusete de pluș.Evea ochii mari si atat de draguti.Intrecea la frumusete toti Webkinzii.Nu i-am dat drumul din mana.Cand am ajus la casa,am pus cuminte animalutul pe banda rulanta.
Cand am ajuns acasa am deschis calculatorul si mi-am adoptat animalutul era o frumusete de toata firea.Numele ei este ANDA.Dupa numele meu,care este tot Anda. Prima data m-am dus la Academia Kinzvile,pentru ca ANDA sa invete lucruri noi.A doua oara M-am dus la P.J. sa ii cumpar niste hainute.I-am cumparat niste pantaloni de Yoga si un tricoas albastru.Apoi am mers la Arcade ca sa ma distrez putin.Dupa aceea tata m-a atentionat sa inchid calculatorul deoarece era tarziu.
M-am culcat cu ANDA in brate.
O am chiar acum langa mine.
Uite si poza:http://www.desenatori.ro/desen-1706913.htm
DORESC
Dupa o saptamana,am plecat in iulius mall si am intrat in auchan.Cand am intrat in raionul cu jucarii,ce sa vezi: o sumedenie de Webkinz.Erau:soparle,ponei,hamsteri,catei,pisici,fluturi din aceia din zumwhere,dinozauri,dragoni.La inceput mi-am ales un ponei,dupa aceia un catel,si in final o soparla lemon-lime gecko.Era minunata.Era atat de lunga.Era o frumusete de pluș.Evea ochii mari si atat de draguti.Intrecea la frumusete toti Webkinzii.Nu i-am dat drumul din mana.Cand am ajus la casa,am pus cuminte animalutul pe banda rulanta.
Cand am ajuns acasa am deschis calculatorul si mi-am adoptat animalutul era o frumusete de toata firea.Numele ei este ANDA.Dupa numele meu,care este tot Anda. Prima data m-am dus la Academia Kinzvile,pentru ca ANDA sa invete lucruri noi.A doua oara M-am dus la P.J. sa ii cumpar niste hainute.I-am cumparat niste pantaloni de Yoga si un tricoas albastru.Apoi am mers la Arcade ca sa ma distrez putin.Dupa aceea tata m-a atentionat sa inchid calculatorul deoarece era tarziu.
M-am culcat cu ANDA in brate.
O am chiar acum langa mine.
Uite si poza:http://www.desenatori.ro/desen-1706913.htm
DORESC
Little_Star2000- Gen : Stare de spirit : Happy!!!
Localizare : Webkinz World :)
KinzCash : 147980
jasminerux
E o zi frumoasa de Octombrie pe sfarsite ,in 2009.Cum ma joc pe calculator si ascult la televizor, nu schimb canalul la reclame.Cand dintr-o data aud o reclama la animalutele webkinz.Prima oara nu am bagat de seama. E doar o reclama.Dar de doua ori,de trei ori! Curioasa am intrat pe site-ul webkinz.Mi-am facut un cont de proba cu o pisicuta. Cand a venit mama acasa am rugat-o sa imi ia un animalut webkinz.Ea mi-a zis ca oricum venea ziua mea si mi-a promis ca imi ia un animalut.
Zilele trecura si veni Noiembrie , si ziua mea. Disperata, dupa ce am venit de la scoala si mi-am facut temele, am suniuat-o pe mama.La ora 3 o sa vina acasa si o sa mergem la Real.Topaiam prin casa.Eram fericita. NU imi venea sa cred. Numaram orele. 2 ore ,o ora, 10 minute! Mama intra in casa si imi zise ca se odihneste 10 minute. Au trecut cele 10 minute.Am mers la statia de autobuze.Tocmai a venit autobuzul 9 cu care trebuia sa mergem.In autobuz imi venea sa strig: Imi iau un webkinz!!Dar potolindu-ma fredonam "Hug a Pug" Am ajuns.Direct la raionul de jucarii m-am dus.Am vazut acolo o multime de webkinz.Printre gramada de webkinz am zarit o pisicuta care iesea in evidenta prin culoarea si dragalasenia ei.Era o pisicura Pink&White cat .Pentru ca mama mea avea 40 de lei , dar webkinz costa doar 35, a mai cumparat si 2 kg de morcovi.Eram neradabdoare sa ajung la casa iar pisicuta sa fie in sfarsit a mea.In timp ce mergeam spre casa de marcat m-am uitat in ochii ei de safir am stiut.Numele ei va fi Jasmine.Am ajuns la casa de marcat.Timpul statea pe loc.Era o coada fooooare lunga.In sfarsit!!!Clipa cea mare.Vanzatoarea a trecut piciorul pisicutei pe deasupra scanatorului si atunci nu mai era nici o indoiala.Jasmine era a mea oficial!! Imi venea sa tip de bucurie.Am mers la statia de autobuze unde ne astestepta prietenul mamei.Eram fooarte nerabdatoare.Si acum mi-am amintit.Aveam un patut special penru pisicuta.Am ajuns acasa.Am intrat in casa ca o vijelie. Nici nu am intrebat daca am voie sa inru pe calculator si nici nu m-am descaltat.Am intrat repede pe webkinz. Mi-am adoptat noua mea pisicuta Jasmine.Si acum imi amintesc ca prima tema care i-am facut-o in camera ei era Vedeta Pop.
Timpul a trecut si acum este o noua "specie "de webkinz:Pink & Gold cat.Din cauza ca de-a lungul timpului ne-am balacit pe cinse impreuna.
Zilele trecura si veni Noiembrie , si ziua mea. Disperata, dupa ce am venit de la scoala si mi-am facut temele, am suniuat-o pe mama.La ora 3 o sa vina acasa si o sa mergem la Real.Topaiam prin casa.Eram fericita. NU imi venea sa cred. Numaram orele. 2 ore ,o ora, 10 minute! Mama intra in casa si imi zise ca se odihneste 10 minute. Au trecut cele 10 minute.Am mers la statia de autobuze.Tocmai a venit autobuzul 9 cu care trebuia sa mergem.In autobuz imi venea sa strig: Imi iau un webkinz!!Dar potolindu-ma fredonam "Hug a Pug" Am ajuns.Direct la raionul de jucarii m-am dus.Am vazut acolo o multime de webkinz.Printre gramada de webkinz am zarit o pisicuta care iesea in evidenta prin culoarea si dragalasenia ei.Era o pisicura Pink&White cat .Pentru ca mama mea avea 40 de lei , dar webkinz costa doar 35, a mai cumparat si 2 kg de morcovi.Eram neradabdoare sa ajung la casa iar pisicuta sa fie in sfarsit a mea.In timp ce mergeam spre casa de marcat m-am uitat in ochii ei de safir am stiut.Numele ei va fi Jasmine.Am ajuns la casa de marcat.Timpul statea pe loc.Era o coada fooooare lunga.In sfarsit!!!Clipa cea mare.Vanzatoarea a trecut piciorul pisicutei pe deasupra scanatorului si atunci nu mai era nici o indoiala.Jasmine era a mea oficial!! Imi venea sa tip de bucurie.Am mers la statia de autobuze unde ne astestepta prietenul mamei.Eram fooarte nerabdatoare.Si acum mi-am amintit.Aveam un patut special penru pisicuta.Am ajuns acasa.Am intrat in casa ca o vijelie. Nici nu am intrebat daca am voie sa inru pe calculator si nici nu m-am descaltat.Am intrat repede pe webkinz. Mi-am adoptat noua mea pisicuta Jasmine.Si acum imi amintesc ca prima tema care i-am facut-o in camera ei era Vedeta Pop.
Timpul a trecut si acum este o noua "specie "de webkinz:Pink & Gold cat.Din cauza ca de-a lungul timpului ne-am balacit pe cinse impreuna.
jasminerux- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : \m/
Localizare : Brasov
KinzCash : 164552
Primul meu Webkinz,oaia Daria
Eram la Metro cu mama si cu tata.Deodata vad niste jucarii.Aveau niste coduri.Se numeau Werbkinz.O femeie de acolo mi-a povestit despre jucariile Webkinz.Imi placea ce auziam!Mama si tat m-au lasat sa imi alg unul de oarece si ei erau uimiti de aceste jucarii.Mi-am ales o oita pufoasa si dragalasa.M-am pus direct pe Net cand am ajuns acasa.Mi-ma facut contul.Pe oita am numi-o Daria.Este asa de dragalasa si alba!! Si intre timp mi-am mai cumparat,comandat si primit Webkinzi.Acum am 27!
Utilizator:Bogael
Sper ca va placut povestea!
Utilizator:Bogael
Sper ca va placut povestea!
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 204758
primul webkinz si aventura noastra la mare
Intr-o zi , am auzit de la colegi de webkinz! din ziua aceea mi-am dorit cu ardoare unul si am mers chiar in ziua respectiva la cora!Am intrat in magazin si deodata in fata ochilor mei a aparut un webkinz alb care m-a facut sa ma indragostesc de el pe loc!Din acel momnt miam zis ,,Acesta este webkinzul meu!'' era un catelus pudel,micut si alb!L-am rugat pe tata sami-l ia promitandu-i ca voi avea grija de el!
Ajunsa acasa m-am asezat jos tinandul in brate pe pudelul meu.Ma uitam in ochi lui mari si din ce in ce mai mult incepeam sa ma atasezde el,am inceput sa il mangai,dintr-o data mi-a venit in minte un nume,pufulet!In acel moment am rostit cu toata puterea: ,, Pe tine dragul meu catelus te va chema pufulet!''. Am intrat pe webkinz si l-am adoptat, din acel moment pentru mine conta numai webkinz!
A doua zi , ce sa vezi? Parinti imi zisera ca mergem la mare si am voie sa mi-l iau si pe pufulet dar mai intai trebuie sa megem in cora din nou pentru a conpara obiectele necesare!Eu am fugit la webkinz gandindu-ma : ,,Poate au bagat hainutele webkinz pentru ca pufulet are nevoie de un costum de baie!'' Din pacate nu am gasit dar mama mi-a dat o speranta zincandu-mi: ,,Nu-i nimic,o sa iti dau niste hainute de ale tale de cand erai mica si o sa le facem pe masura lui pufulet!'' ....
Am ajuns la mare,ochi lui pufulet luceau in lumina soarelui ca 2 perle ! Cand l-am scos din gentuta pentru ai pune hainele m-a bufnit un ras pentru ca pufulet parea deja imbracat! La hotel euam scos o paturica si o pernuta de papusa si le-am pus pe masa,acele obiecte urmau sa fie patutul lui pufulet pentru un timp!....
Trecusera 5 zile si pufulet ma urmase peste tot! In ultima seara am mers cu familia la restaurant si in parcul de distractii Pufulet si-a scos capul din gentuta si a ineput sa privesca cerul instelat.Eu mangaindu-l pe cap am inceput sa fredonez melodia cat & dog!
Am ajuns obosita in camera mea si asezanduma in patul comod alaturi de catelus gandindu-ma ca maine vom pleca de la mare m-am ridicat si am mers langa patul lui pufulet incepand sa il fac comod pentru ultima noapte! Pufulet avea inca zambetul lui minunat am scos hainutele si iam pus pijamalutele !
De odata a intratin camera tata cu un zambet larg el mi-a zis: ,, Maine nu vom pleca de la mare pentru ca am aflat ca inca nu ai vrea sa pleci , deci vom maista inca 5 zile!'' Eu bucuroasa am sarit din pat exclamnad ,,yuhu!!''
Dimineata am fugit pe plaja si alergand catre apa de imi sfasiau picioarele am ajuns in cel mai scurt timp! Am facut un salt mare si m-am aruncat in apa tinandu-l pe pufulet in brate!
A fost o vacantade neuitat alaturi de pufulet,webkinzul meu!
A doua zi , ce sa vezi? Parinti imi zisera ca mergem la mare si am voie sa mi-l iau si pe pufulet dar mai intai trebuie sa megem in cora din nou pentru a conpara obiectele necesare!Eu am fugit la webkinz gandindu-ma : ,,Poate au bagat hainutele webkinz pentru ca pufulet are nevoie de un costum de baie!'' Din pacate nu am gasit dar mama mi-a dat o speranta zincandu-mi: ,,Nu-i nimic,o sa iti dau niste hainute de ale tale de cand erai mica si o sa le facem pe masura lui pufulet!'' ....
Am ajuns la mare,ochi lui pufulet luceau in lumina soarelui ca 2 perle ! Cand l-am scos din gentuta pentru ai pune hainele m-a bufnit un ras pentru ca pufulet parea deja imbracat! La hotel euam scos o paturica si o pernuta de papusa si le-am pus pe masa,acele obiecte urmau sa fie patutul lui pufulet pentru un timp!....
Trecusera 5 zile si pufulet ma urmase peste tot! In ultima seara am mers cu familia la restaurant si in parcul de distractii Pufulet si-a scos capul din gentuta si a ineput sa privesca cerul instelat.Eu mangaindu-l pe cap am inceput sa fredonez melodia cat & dog!
Am ajuns obosita in camera mea si asezanduma in patul comod alaturi de catelus gandindu-ma ca maine vom pleca de la mare m-am ridicat si am mers langa patul lui pufulet incepand sa il fac comod pentru ultima noapte! Pufulet avea inca zambetul lui minunat am scos hainutele si iam pus pijamalutele !
De odata a intratin camera tata cu un zambet larg el mi-a zis: ,, Maine nu vom pleca de la mare pentru ca am aflat ca inca nu ai vrea sa pleci , deci vom maista inca 5 zile!'' Eu bucuroasa am sarit din pat exclamnad ,,yuhu!!''
Dimineata am fugit pe plaja si alergand catre apa de imi sfasiau picioarele am ajuns in cel mai scurt timp! Am facut un salt mare si m-am aruncat in apa tinandu-l pe pufulet in brate!
A fost o vacantade neuitat alaturi de pufulet,webkinzul meu!
CMihaela- Vizitator
dragonzburator
Era primavara, in 2009. Aud si Vedeam o reclama interesanta. Erau jucarii cu care copiii se jucau cu ele intr-un mod extraordinar, pe internet. Insa atunci nu aveam internet. A mai trecut un an,si aud din nou reclama aia, era sa uit de ea. Am intrat pe site-uri in care ziea de webkinz. Era el mai frumos loc!.I-am zis mamei dar nu era prea interesata,zicea la fel ca tata ca jocul ala e facut ca sa iti i-a bani. Insa am facut un cont de proba. Tot aceasi parere. Am ajuns odata la magazinul real, eram spre spetembrie. Am ajuns langa raftul de webkinz,impreuna cu sora mea i-ar eu mi-am amintit de ei. Ma gandeam ca nu o sa ma lase parintii sa imi i-au,dar m-am dus la ei.Aa totusi a zis apoi da, dar sa ma tin de invatatura. Asa am facut iar mama si tata mi-au cumparat mai multe plushuri minunate,ca primul meu animalut de plush,un caine jack russel,in aceea zi frumoasa cand mi-am convins parintii za webkinz e bun. Totusi atunci cand vroiam za imi iau catelul parintii au vrut sa imi i-a altul, zicand ca e mai frumos si alte chestii, sau au mai zis daca nu vreau altceva. Eu am zis nu,iar asa am avut primul meu webkinz plush.Numele lui e Ska8r Dog
fata lui:
http://www.desenatori.ro/desen-1707943.htm
fata lui:
http://www.desenatori.ro/desen-1707943.htm
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
Castigatorii!
Dupa un concurs frumos,si dupa ce am vazut diferite desene si compuneri,am ales cu mare greutate castigatorii.Am puncat in functie de:nr de randuri,desen si ortografie la fiecare primind o nota.Le-am adunat si am impartit la 3 iar aceea a fost nota finala!
Si iata castigatorii
Premiul I: panszin
Premiul II: little_star2000
Premiul III: stefzyk
Mentiune: alynutadraguta]
Va urez felicitari!
Si acum...extragerea la sorti...
kity.teo2008...FELICITARI
Cei care vor primi o mancare speciala sunt:alexacheekygirl,zinzimima,oaal17.
Cei care au castigat si cei carora le dau o mancare speciala sa imi trimita prin MP numele de utilizator si locul pe care l-a luat![premiile le veti primi in cca 2 zile
Si iata castigatorii
Premiul I: panszin
Premiul II: little_star2000
Premiul III: stefzyk
Mentiune: alynutadraguta]
Va urez felicitari!
Si acum...extragerea la sorti...
kity.teo2008...FELICITARI
Cei care vor primi o mancare speciala sunt:alexacheekygirl,zinzimima,oaal17.
Cei care au castigat si cei carora le dau o mancare speciala sa imi trimita prin MP numele de utilizator si locul pe care l-a luat![premiile le veti primi in cca 2 zile
Subiecte similare
» CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
» MAGAZINE UNDE GASIM WEBKINZ:
» Povestea primului Webkinz
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
» lavinia3000
» MAGAZINE UNDE GASIM WEBKINZ:
» Povestea primului Webkinz
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
» lavinia3000
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum