CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
+16
elena99
jasminerux
Moko
alynutadraguta
ultrafulger
iasminuta
zinzimima
alexacheekygirl
eliza gidoi
stefania223
03aprilie
Little_Star2000
oana16
adelinabalerina
merry777
Webkinz Romania
20 participanți
Pagina 1 din 1
CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
Fiecare isi va descrie in cel mai frumos mod posibil – primul animalut Webkinz pe care l-a adoptat, de ce a ales acel animalut si cum va simtiti cand va jucati cu el pe Webkinz World (Lumea Webkinz).
Premiul concursului:
Diadema Hamster Sparkle
Bafta
Premiul concursului:
Diadema Hamster Sparkle
Bafta
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 16 Iun 2011, 9:51 am, editata de 1 ori
Re: CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
Eu am ales`o pe Cocolina ( primul meu webkinz ) deoarece era cea mai frumoasa dintre toate plusurile si pentru ca este roz iar eu ador rozul......Eu cand ma joc cu ea suntem ca doua prietene adevarate....mai ales cand dormim impreuna ma simt in siguranta deoarece mie imi este frica de intuneric. O iubesc enorm de mult!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 456028
-Dumbo-
Totul incepe cu ziua vaccinului de la scoala.Urmam eu.Trebiua sa nu plang ca sa-mi ia un ebkinz.N-am plans.Urmatoarea zi am fost la supermarket.Erau caini Buldog,pisici gri,iar printre acestea erau amestecati doi Velvety Elephant.Mi-au placut foarte mult elefanteii,asa ca am ales unul.Cum am ajuns acasa l-am adoptat.Il cheama -Dumbo- si e fetita.Are un an.Cand ma joc ebkinz simnt ca sunt -Dumbo- care se plimba intr-o lume de prieteni(animalute).
sebi5000- Vizitator
Primul meu animalut a fost Lisa.Un poodel alb,frumos ca neaua iarna.Eu am aleso pe ea pentruca cand era ziua mea iam spus bunici sami un animalut webkinz,i l-am aratat si mi l-a luat.Cand mam jucat prima oara pe webkinz eram fericita si bucuroasa.
wbekinzul puddle care a fost primul webkinz timp de 2 ani al meu fiindca am 42 wbekinz eu am aleso puddle lizi fiind draguta si primul adus de tati decand sa lansat reclma webkinsilo.Am numito linzi ca era draguta si frumoasa.Eu ma simt cu ea de parca ar fi adevarata.E ca o poveste cand o vad o iubesc ca e adusa din dragoste.......E frumos acest joc.CAND SUNT SUPARATA VB EA SI MA LINISTESC.Noaptea dorm aproape de mine prin rotatie fiecare cate 3. Ea maintelege daca nam sora sau frate.Ea imi zambeste cu ochii ei decatelus depaca ar spune te iubesc iaman brate DAR SI ALTI WBEKINSI AM MEI FAC ASA. Ea ma itelege mai mult ca o sora ea se joaca cu mine si chiar imi cere de mancare .Eu imi iubesc pe toti la fel dar mai mullu pe linzi prescurtat de la lizica cu o cheama me cea mai buna prietena a mea Mamaia.Eu o iubesc si daia iam pus numele linzi e frumoasa alba ce sa mai zic ea nu are defecte nici macar unul/Eu vreau sa fiu alaturi alaturi dea ia pe veci. asa sper eu fiecare copil isi uibeste vebkinzul sigur.Eu ma distrez asa mult mult dar nul poate avea mereu pe langa ia/el
AM AVUT UN ZUM NUMIT ZUMI si lam pierdut am plans mult dar nici acum nu la-m uitat speram cal voi gasi dar nu lam gasit. acesti sand uni dintre webkinzsi
AM AVUT UN ZUM NUMIT ZUMI si lam pierdut am plans mult dar nici acum nu la-m uitat speram cal voi gasi dar nu lam gasit. acesti sand uni dintre webkinzsi
Ultima editare efectuata de catre oana16 in Joi 09 Iun 2011, 6:47 pm, editata de 3 ori (Motiv : -e ceva privat.)
oana16- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Buzau
KinzCash : 164294
Primul meu Webkinz a fost o minunata soparla gecko .Ea este lumina ce imi lumineaza ochii.Fara ea nu stiu ce m-aș face.Ea e verde cu o gurita mereu vesela si atunci cand sunt trista,ma uit la ea, si ma simt dintr-o data mai bine.
Pai,atunci cand ma joc cu ea e ca si cum as sta langa flori parfumate.Ma simt foarte bine.E ca o prietena eterna de a mea....
Uite si o poza cu ea!Numele ei e ANDA.
Pai,atunci cand ma joc cu ea e ca si cum as sta langa flori parfumate.Ma simt foarte bine.E ca o prietena eterna de a mea....
Uite si o poza cu ea!Numele ei e ANDA.
Ultima editare efectuata de catre Little_Star2000 in Joi 09 Iun 2011, 3:38 pm, editata de 1 ori (Motiv : Am uitat sa mai spun ceva.)
Little_Star2000- Gen : Stare de spirit : Happy!!!
Localizare : Webkinz World :)
KinzCash : 148340
"Nona", Webkinz-ul meu...
Primul ebkinz al meu a fost Cow, o vaca, fata, pe nume "Nona" . Am ales-o deoarece: acolo erau mai multe vaci. Unele nu aveau cod, altele aveau. Le-am ales pe acele cu cod, le-am pus una langa alta si am ales-o pe cea mai draguta si frumoasa. Era diferita de celalte vaci: unele aveau un ochi in stanga si unul in dreapta, "Nona" are ochii apropiati. Ea imi zambea. Ea parca era adevarata si imi facea cu ochiul.
Acum mereu ma joc cu ea, am grija de ea, o i-au oriunde as merge si o aduc si la scoala, dar o tin un ghiozdan, si din cand in cand ma mai uit la ea. Cand mananc ii dau si ei. Cand sunt trista sau suparata, ii spun si ei de ce sunt suparata si ea parca ma inveseleste.
Eu mereu apelez la ea pentru ca eu nu am frati sau surori. Mereu, cand o am langa mine, ea ma intelege si ma inveseleste pe data ca o sora sau un frate. Nu am cu cine sa ma joc, asa ca ma joc numai cu ea.
I-am pus acest nume pentru ca asa o chema pe mama lui "Mos Nicolae". Chiar cu vreo trei zile inainte am citit aceasta carte si mi s-a parut un nume foarte frumos. Asa ca atunci cand mi-am cumparat-o si aveam de ales intre doua nume: "Paula" sau "Nona". Cel mai mult mi s-a paru ca i se potriveste "Nona". Si de atunci am botezat-o asa si pe ea si pe internet.
Este cea mai buna surioara!
Este cea mai buna surioara pe care o puteam avea vreodata!
Acum mereu ma joc cu ea, am grija de ea, o i-au oriunde as merge si o aduc si la scoala, dar o tin un ghiozdan, si din cand in cand ma mai uit la ea. Cand mananc ii dau si ei. Cand sunt trista sau suparata, ii spun si ei de ce sunt suparata si ea parca ma inveseleste.
Eu mereu apelez la ea pentru ca eu nu am frati sau surori. Mereu, cand o am langa mine, ea ma intelege si ma inveseleste pe data ca o sora sau un frate. Nu am cu cine sa ma joc, asa ca ma joc numai cu ea.
I-am pus acest nume pentru ca asa o chema pe mama lui "Mos Nicolae". Chiar cu vreo trei zile inainte am citit aceasta carte si mi s-a parut un nume foarte frumos. Asa ca atunci cand mi-am cumparat-o si aveam de ales intre doua nume: "Paula" sau "Nona". Cel mai mult mi s-a paru ca i se potriveste "Nona". Si de atunci am botezat-o asa si pe ea si pe internet.
Este cea mai buna surioara!
Este cea mai buna surioara pe care o puteam avea vreodata!
03aprilie- Gen : Stare de spirit : Sunt foarte fericita
Localizare : Braila
KinzCash : 148761
L-am ales pe Nemo dintre toate animalutele de acolo.De ce?Pentru ca mi s-a parut ca are blana mai frumoasa si era diferita fata de toti parosii care erau acolo.Iar,pe internet am avut o super surpriza cand l-am adoptat pe Nemo.
Nemo este cel care il iubesc cel mai mult dintre cei doi webkinzi.
Iar,din acea zi,am fost fericita pana la infinit!
Nemo este cel care il iubesc cel mai mult dintre cei doi webkinzi.
Iar,din acea zi,am fost fericita pana la infinit!
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164783
u am aflat de webkinz acum 2 ani si peste putin timp am comandat un webkinz de pe internet era u n Pink googles prietenele mele ziceau ca nu e asa dragut ca nu are maini verisoara mea e singura care ma sustinut dar eu am iubito din prima clipa in care am strans-o imbrate.Ea era asa de dulce si frumoasa Roz si pufoasa.Multumesc Webkinz ca am o sansa de a ma distra grozav pe un site minunat.PINK caci asa i-am pus numele are acum 6 fratii si va mai avea are un Springer Spaniel.Pink Ponz .Mazin Presto.Midnight Monsters.Rabbit.Ice dragon.
DDGE- Vizitator
Concurs #9:De ce am ales primul webkinz?
Eu am aleso pe :Mia pentru ca ea e mai semsibila e mai delicata cum sutn si eu eu fac balet si mereu m-am gandit un miel ar fi potrivit pentru mine prima data am vrut un puddle alb dar cand am vazuto pe mia a fost mai frumos decat credeam mai moala era si pufoasa si mereu am stiut isa am multi ani frumosi cu ea si cu toti webkinzi Dupa au urmat mai multi webkinzi dar acesta nu l-am lasat in urma si nici un webkinz nu isal las nici o data Mia e si inca isa fie cea mai bun webkinz din lume ca si ceilalti webkinzi miau placut si cadourile cum ar fi acestea Ea va fi mereu cea mai buna
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela...Mereu!
KinzCash : 158880
Primul meu Webkinz
1.
Dragalas si micut
Galbeniu si auriu
El mereu este dragut
Cu suvite maronii.
2.Mereu ma asteapta in prag,
Sa-l ingrijesc,sa-l hranesc.
Ma asteapta cu mult drag
Si Kitty asteapta sa-i iubesc.
3.Eu ii iubesc pe toti
Si imi place sa ma joc cu ei
Deoarece si tu ii iubesti
Cum eu ii iubesc pe parintii mei.
1.
Dragalas si micut
Galbeniu si auriu
El mereu este dragut
Cu suvite maronii.
2.Mereu ma asteapta in prag,
Sa-l ingrijesc,sa-l hranesc.
Ma asteapta cu mult drag
Si Kitty asteapta sa-i iubesc.
3.Eu ii iubesc pe toti
Si imi place sa ma joc cu ei
Deoarece si tu ii iubesti
Cum eu ii iubesc pe parintii mei.
Ultima editare efectuata de catre alexacheekygirl in Lun 13 Iun 2011, 3:24 pm, editata de 5 ori
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181187
Eu am ales-o pe Penelopa deoarece este roz cu pete, adica speciala, ca mine. Este dulce si foarte Cute.
Cand am luat-o nu stiam ce fac cu codul, initial am luat-o pentru ca arata unic si cute.
Cand am luat-o nu stiam ce fac cu codul, initial am luat-o pentru ca arata unic si cute.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620882
animalutul meu
eu am un caine husky eu lam ales pentruca era asa mic si dragalas stralucea asa frumos pe el il cheama leo cand il hranesc imi aduc aminte de cand lam addoptat cu codul lui colorat era cel mai pufos el este leo si a trait fericit cu frati lui pufi si miki pana la adinci batraneti
Totul incepe cu 1 iunie,2010 Ziua Copilului. Eu l-am rugat pe tatal meu
sa imi cumpere un animalut Webkinz cand am luat media cea mai mare din
clasa la Limba si literatura romana.s-a gandit 5 minute pana cand a zis
un DA! hotarat.Impreuna cu tatal meu am cumparat pisica charcoal Cat
, o pisica draguta , amuzanta si tare fruoasa ca un nor cenusiu.L-am
ales pe ea pentru ca era cea mai draguta pisica si era ultima din
magazin. O cheama Puffy , are 2 ani si ma inveseleste in fiecare zi.Cand
m-am jucat pe wenkinz impreuna cu Puffy eram foaret fericit.Cand sunt
cu el imi amintesc ca sunt in lumea Webkinz Word si el imi arata
intreaga lume Webkinz.
Fara el nu as putea traii
sa imi cumpere un animalut Webkinz cand am luat media cea mai mare din
clasa la Limba si literatura romana.s-a gandit 5 minute pana cand a zis
un DA! hotarat.Impreuna cu tatal meu am cumparat pisica charcoal Cat
, o pisica draguta , amuzanta si tare fruoasa ca un nor cenusiu.L-am
ales pe ea pentru ca era cea mai draguta pisica si era ultima din
magazin. O cheama Puffy , are 2 ani si ma inveseleste in fiecare zi.Cand
m-am jucat pe wenkinz impreuna cu Puffy eram foaret fericit.Cand sunt
cu el imi amintesc ca sunt in lumea Webkinz Word si el imi arata
intreaga lume Webkinz.
Fara el nu as putea traii
ultrafulger- Webkinz Signature Mic
- Gen : Localizare : Petelea
KinzCash : 161181
alynuta1999
pai... pur si smplu cand am vazut-o in magazin m-am indragostit de maimuta mea MAIMU si o sa vi-o descriu :
est roz si foarte pufoasa ochii carui ca ai mei si o fundita in parul ei fin si catifelat ma joc intruna webkinz .
ei bine le iubesc pe amandoua si nu vreau sa imi expire contu niciodata
est roz si foarte pufoasa ochii carui ca ai mei si o fundita in parul ei fin si catifelat ma joc intruna webkinz .
ei bine le iubesc pe amandoua si nu vreau sa imi expire contu niciodata
Ultima editare efectuata de catre alynutadraguta in Sam 11 Iun 2011, 4:42 pm, editata de 1 ori
alynutadraguta- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : foarte bine si tot mai bine
Localizare : bucuresti
KinzCash : 148700
De ce a fost primul Webkinz
Daria
La magazin am fost,
Mergeam prin magazin falos,
Jucarii Webkinz am vazut,
Si mamei i-am cerut,
SA ma lase sa-mi aleg unul,
Si mi-am ales frumosul
Ce mi-a incantat privirea,
Oaia aceea minuata,
Mi-am ales-o ca fiind primul Webkinz,
Eram foarte bucuros
Ma hotarasem sa-i spun Daria,
Un nume frumos pentru oaia
Ce mi-a incantat privirea
Si seamana cu o acadea.
La magazin am fost,
Mergeam prin magazin falos,
Jucarii Webkinz am vazut,
Si mamei i-am cerut,
SA ma lase sa-mi aleg unul,
Si mi-am ales frumosul
Ce mi-a incantat privirea,
Oaia aceea minuata,
Mi-am ales-o ca fiind primul Webkinz,
Eram foarte bucuros
Ma hotarasem sa-i spun Daria,
Un nume frumos pentru oaia
Ce mi-a incantat privirea
Si seamana cu o acadea.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205118
Am ales-o pe Jasmine pisicuta cu ochi de safir fiindca culoarea ei speciala si stralucitoare m-a captivat.Cand am ales-o, ea iesea peste celalalte animalute parca strigand "Alege-ma pe mine!"Codita ei roz bombon se misca de colo-colo vazandu-ma.Stia ca eu o sa o adopt.Chiar si dupa 2-3 ani si-a pastrat farmecul,ochii de safir si codita roz bombon.Cand ma joc cu ea parca simt ca merg in trecut si imi amintesc frumoasele clipe cand ii introduceam codul secret si cand i-am vazut autobibliografia.
Jasmine tu o sa ramani o urma rozalie pe inima mea chiar si cand voi avea 20 de ani!Love you!!
Jasmine tu o sa ramani o urma rozalie pe inima mea chiar si cand voi avea 20 de ani!Love you!!
jasminerux- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : \m/
Localizare : Brasov
KinzCash : 164912
Primul meu webkinz a fost daruit de prietena mea Diana,la ziua mea.Dupa ce s-a sfarsit petrecerea am intart pe webkinz.Dar site-ul mi se parea strain nu ma descurcam am dat la am un cod webkinz l-am introdus si distractia a inceput.Ursuletulpandy imi spunea mereu,, ce bine imi pare ca ai venit" si eu ma bucuram ca si cum ar fi fost animalutul meu real de acasa dand din codita de bucurie.I-am despachetat cadoul vazand ce hainute dragute a primit cadou l-am imbracat,i-am facut o camera superba pentru un animalut superb.De fericire o strigam pe mama si ii spuneam ,,uite mami a adormit webkinzul" sau ,,Uite ii e foame sa ii dau ciocolata?".Trecand putin timp m-am acomodat si i-am ami daruit un coleg de camera SKlyPyKy un actelus roz dragut.
De ce a fost primul meu webkinz?
Voi spune scurt si la obiect
Eu am un webkinz perfect.
E o oita alba,
Ce da mereu din coada.
Puteam sa-i zic Mioara,
Sau chiar si Albisoara.
Dar am ales un nume de ducesa,
Melisa,ce nume de contesa.
Are stele in priviri
Ce mereu vor licari,
Are mersul foarte lin,
De parca merge pe ghimpi,
Si rasul ei atat de dulce,
Pe fata,ca mierea curge.
Chiar si la 80 de ani,
Meli,cu mine o sa stai.
Nu vine dintr-un palat,
Ci dintr-un magazin uitat,
La margine de oras,aflat.
Am luat-o cu banii mei,
Si erau foarte multi lei.
Eu acasa m-am grabit,
Si in sant era sa pic.
Nerabdatoare eu eram,
Lungul drum nu-l suportam.
Ajunsa,fericita acasa,
Am sarit si peste o masa,
Iar cand in camera am ajuns,
Am sarit in patul nebun.
Eu pe Webkinz am intrat,
Minunate lucruri am aflat.
Nu stiu de ce am ales-o pe ea,
Puteam sa iau un iepure sau lebada acea,
Doar ca ea m-a surprins,
Ca o steluta a stralucit,
Am stiut ca este a mea,
Scris in stele,asa era.
E o parte din familie,
Mereu a fost primita bine.
De atunci si pana acum,
Este un prieten bun,
Si de acum pana in viitor,
Impreuna o sa stam.
O iubesc si o indragesc,
Si mereu o ingrijesc.
Aceasta este oita mea,
Aceasta este Melisa!
Eu am un webkinz perfect.
E o oita alba,
Ce da mereu din coada.
Puteam sa-i zic Mioara,
Sau chiar si Albisoara.
Dar am ales un nume de ducesa,
Melisa,ce nume de contesa.
Are stele in priviri
Ce mereu vor licari,
Are mersul foarte lin,
De parca merge pe ghimpi,
Si rasul ei atat de dulce,
Pe fata,ca mierea curge.
Chiar si la 80 de ani,
Meli,cu mine o sa stai.
Nu vine dintr-un palat,
Ci dintr-un magazin uitat,
La margine de oras,aflat.
Am luat-o cu banii mei,
Si erau foarte multi lei.
Eu acasa m-am grabit,
Si in sant era sa pic.
Nerabdatoare eu eram,
Lungul drum nu-l suportam.
Ajunsa,fericita acasa,
Am sarit si peste o masa,
Iar cand in camera am ajuns,
Am sarit in patul nebun.
Eu pe Webkinz am intrat,
Minunate lucruri am aflat.
Nu stiu de ce am ales-o pe ea,
Puteam sa iau un iepure sau lebada acea,
Doar ca ea m-a surprins,
Ca o steluta a stralucit,
Am stiut ca este a mea,
Scris in stele,asa era.
E o parte din familie,
Mereu a fost primita bine.
De atunci si pana acum,
Este un prieten bun,
Si de acum pana in viitor,
Impreuna o sa stam.
O iubesc si o indragesc,
Si mereu o ingrijesc.
Aceasta este oita mea,
Aceasta este Melisa!
Florybol- Vizitator
eu l-am ales pe PENDY ,ursul meu panda,pentru ca,langa celelalte animale el statea nerabdator si se uita la mine cu niste ochi de carbune si un nas mic si avea o putere magica,numita iubire.am simtit cand am trecut pe langa el ca nu pot merge mai departe si sa caut alt animalut.el era alesul. era preferatul meu si va fi mereu, acelasi urs care nu e prea luxos dar are o inima mica care merita iubire!dar, cand am intrat pe site, am vazut primul animalut, care imi zambea si se mira, cum de l-am ales pe el.eu mi-am spus in gand ca il iubesc, iar pe cand a intrat in camera lui a trimis un pupic si atunci am stiut ca nu am regretat si nu voi regreta niciodata ca l-am luat pe el, micul meu urs, PENDY.
panszin- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : undeva pe planeta pamant,in romania,cam in nord-centrul tarii,undeva in judetil................mures intrun mic loc numit..................LUNCA BRADULUI!!!!!!!!iubesc aceasta localitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KinzCash : 154303
Bela
Aceasta este Bela primul meu animalut Webkinz .Am ales-o pe ea deoarece este pasarea mea preferata si in realitate pentru ca este foarte gratioasa,este o pasare superba.Imi face placere sa o imbrac (cu hainute facute de mami)si sa o duc cu mine peste tot.Chiar daca acum am 23 de animalute tot Bela este mai alintata si preferata mea.Bela este casatorita cu Fulger animalutul prietenei si colegei mele .Acum i-am "imbolnavit" pe toti din jurul meu prieteni, colegi, vecini cu Webkinz si toti si-au luat.In clasa majoritatea colegilor au animalute pe care le-am casatorit intre ele,in timpul pauzelor este o adevarata petrecere in clasa.Ar trebui sa ne numim clasa a-2-a .
Va doresc tuturor sa primiti animalutele pe care vi le doriti .Bafta
acestea sunt o parte din animalutele mele
Va doresc tuturor sa primiti animalutele pe care vi le doriti .Bafta
acestea sunt o parte din animalutele mele
andabin- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : <3super vesela<3
Localizare : Baia Mare
KinzCash : 153946
A fost foarte greu sa aleg castigatorul, dar intr-un final a trebuit sa o fac.
Toate povestirile au fost extraordinare, dar a castigat doar una singura si aceea este povestirea lui Florybol.
Te rog sa imi trimiti numele de utilizator de pe Webkinz World pentru a primi premiul prin KinzPost.
Toate povestirile au fost extraordinare, dar a castigat doar una singura si aceea este povestirea lui Florybol.
Te rog sa imi trimiti numele de utilizator de pe Webkinz World pentru a primi premiul prin KinzPost.
DAR FLORYBOL E VIZITATOR!lililoli a scris:A fost foarte greu sa aleg castigatorul, dar intr-un final a trebuit sa o fac.
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222343
jasminerux- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : \m/
Localizare : Brasov
KinzCash : 164912
membrul care organizeaza joia, face regulile cum doreste
Subiecte similare
» CONCURS Joi #8: "Poveste: Primul Webkinz" (lavinia3000)
» De ce ai ales acel webkinz?
» Povestea primului Webkinz
» MAGAZINE UNDE GASIM WEBKINZ:
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
» De ce ai ales acel webkinz?
» Povestea primului Webkinz
» MAGAZINE UNDE GASIM WEBKINZ:
» Cand ati deschis contul Webkinz si cand expira?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum