De ce ai ales acel webkinz?
+36
WebkinzPuppy
Adrian2003
doriutza
Steffy9325
Lidia10
bidrye
Laur77
Alexandru2002
verona3
Sunny
bridgettedawn_club
sharonpopa
merry777
Rose_2011
Misterio
Maria212212
zinzimima
Mikita***
JulyTheBestStar
Stefzyk
elenafrumoasa17
vichy
ClaudiaMissy
andreiyo
Lydialovebj
llizza
Adronia
pupantonia
GoldenRetriever200
brochita
lorena.buta
kkryss
Alexa17
LovleyLovePup
Manzu
boticuta
40 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
De ce ai ales acel webkinz?
Voi cand ati mers prima oara sa va luati un webkinz pe care l-ati luat si de ce ?Primul meu webkinz a fost un yorkie alb .Eu l-am ales din magazin pentru ca era pufos,dragalas si culorile roz si alb se potriveau de minune pentru mine.
Re: De ce ai ales acel webkinz?
primul meu webkinz a fost un calut clydesdale......am ales-o din pasiune pentru cai!!!!!
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172759
Buna idee! Chiar supeeeeeeer!
Eu am luat un Golden Retriever. Mi-a placut mult. Era dragalas, 'sic' simplu si are o expresie a fetei dragutre. Pur si simplu imi placea:)
Eu am luat un Golden Retriever. Mi-a placut mult. Era dragalas, 'sic' simplu si are o expresie a fetei dragutre. Pur si simplu imi placea:)
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174352
si eu tot golden retriever .eu l-am luat pt ca era singurul cel mai dragut din magazin si de atunci am o mare pasiune pt caini golden retrieverLovleyLovePup a scris:Buna idee! Chiar supeeeeeeer!
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174958
Si eu la feeeel! (vreau small sig. golden retriever)Alexa17 a scris:si eu tot golden retriever .eu l-am luat pt ca era singurul cel mai dragut din magazin si de atunci am o mare pasiune pt caini golden retrieverLovleyLovePup a scris:Buna idee! Chiar supeeeeeeer!
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174352
Primul meu web este o VIDRA.L-am ales pentru ca este dupa mine tare,tare haios si in realitate si virtual.Are o burtica..............
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176956
al meu a fost un YORKIE
la-m cumparat pt ca era singurul dragutz
era pufos ,simpatic , dragalas si dulceee
eu am ales-o pe Elisabeta (brochita e prima,dar nu am ales-o eu...) pentru ca era cea mai buna lucrata(celelalte erau botoase )si avea si un bulldog(nu-mi plac bulldogii)un elefant(URASC ELEFANTII!)si un cal clisede(nu stiu cum se scrie.......;e dulce,imi plac caii,car as fii ales in locul lui un ponei roz)
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176224
eu un raton pentru ca inafara de el erau doar modele urate si pentru ca imi placeau co\ulorile shi blana era asa de moale
lorena.buta a scris:al meu a fost un YORKIE
primul meu webkinz , ca si al lorenei , a fost un yorkie .. mi se parea simpatic
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164851
da , doly
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164851
Un cal pinto1L-am ales fiindca era cel mai adorabil,amuzant si cuminte!
Dar stai!De can sunt plusurile cuminti sau rele?
Dar stai!De can sunt plusurile cuminti sau rele?
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167211
primul meu webkinz a fost un american golden(Liza). era cel mai frumos si pufos si dragutz si super webkinz din magazin,si am zis ca asta o sa fie primul meu webkinz chiar daca nu era in lista de preferate
Eu miam luat prima data 2 webkinz: un sconcs si un artic fox, pentru ca colectionez plusuri si nu am avut animalutele acestea
si eu prima oara am luat 5 webkinz dar primul pe care l-am vazut si l-am pus in cos a fost yorkie
primu a fost un golden retriever pentru ca imi place ff mult
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 159971
GOLDEN R ...DC...PT CA.....ERA CEL MAI DRAGUT DE ACOLO,DAR IL AVEA SI PE COCKER SPANIEL,DAR LA VAZUT VERISOARA MEA PRIMA,SI LA LUAT EA
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
KinzCash : 166421
pai primul meu webkinz ales de mine si luat de mine in maini a fost castorul(deaia tin asa mult la el).primele 2 mi le-a luat mama.
vichy- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 160088
MIE PRIMUL MI LA ADUS MMOS CRACIUN!
SI ACUM MEREU COTON CANDY BUNNY PARCA PENTRU MINE ARE CEVA IN SPECIAL!
SI ACUM MEREU COTON CANDY BUNNY PARCA PENTRU MINE ARE CEVA IN SPECIAL!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163665
eu mi-am luat prima data iepuras
e foarte dragut, dar [sincer] eu mi l-am luat pt. ca era la reduceri
oricum e foarte scumpic
il cheama Macaroana :]]
urmatorul [pe care l-am ales pentru pasiunea de calutzi] a fost poneiul pinto.
e foarte dragut, dar [sincer] eu mi l-am luat pt. ca era la reduceri
oricum e foarte scumpic
il cheama Macaroana :]]
urmatorul [pe care l-am ales pentru pasiunea de calutzi] a fost poneiul pinto.
Primul meu webkinz era Spotty Dinosaur..L-am ales pt ca are culoarea roz si mie imi place f. mult aceasta culoare ..si era asa de dragut l-am luat si nu m-am mai uitat la ceilalti webkinz mi-a placut cel mai mult..e super..
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169299
Koko
Primul meu webkinz a fost un cherry blossom pe nume koko pt ca imi place culoarea ei
Mikita***- Gen : Stare de spirit : bolnava
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 153056
Primul webkinz
Eu am primit un dragon roz prima data de la Mos Craciun si am numit-o Didi. Am vrut-o pe Didi fiindca era draguta, roz(nu prea imi place rozul) si mai avea si albastru .. si pentru ca imi plac dragonii foarte mult.
Jasmine- Vizitator
Primul webkinz
Eu am primit un dragon roz prima data de la Mos Craciun si am numit-o Didi. Am vrut-o pe Didi fiindca era draguta, roz(nu prea imi place rozul) si mai avea si albastru .. si pentru ca imi plac dragonii foarte mult.
Jasmine- Vizitator
primul meu Webkinz a fost Whimsy Dragon. De ce?: Era roz, umpic pufos+ imi plac dragonasii.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620762
De ce Webkinz?
Dintre toate jucariile de ce ai alses Webkinz?
Tu iti iubesti Webkinzul tau sau Webkinzurile tale?
Daca ai primii un Webkinz de la o prs. draga si nu iti place ce ai face?
Acestea sunt cateva dintre temele noastre de discutii.
La inceput vrem sa stim ce Webkinz iti place cel mai mult din cele 6?
Tu iti iubesti Webkinzul tau sau Webkinzurile tale?
Daca ai primii un Webkinz de la o prs. draga si nu iti place ce ai face?
Acestea sunt cateva dintre temele noastre de discutii.
La inceput vrem sa stim ce Webkinz iti place cel mai mult din cele 6?
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222223
nu pot,toti sunt frumosi abia am putut alege unulMaria212212 a scris: Acum pot sa-mi raspunzi ce webkinz este mai putin frumos dintre cele date?
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222223
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253805
eu am ales pe pinkcockatoo deoarece a fost cel mai dragut webkinz!!! am doilea webkinz favorit al meu este signature lop bunny!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455908
Eu am ales o pink and white cat deoarece ;
1.imi place rozul
2.ador pisicile
3.era cel mai frumos webkinz
1.imi place rozul
2.ador pisicile
3.era cel mai frumos webkinz
sharonpopa- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : ::: HAPPY :::
Localizare : Pe Neptun ~ !
KinzCash : 158782
Eu am ales un yorkie alb deoarece:
1.E dragut
2.Pufos
3.Imi plac cainii
1.E dragut
2.Pufos
3.Imi plac cainii
bridgettedawn_club- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : anxious
Localizare : Omelas
KinzCash : 161693
Primul meu Webkinz este Daria(Lamb).Am ales-o fiindca este sperioasa,rusinoasa,curioasa,frumoasa...si i se potriveste personalitatii mele!Stiti ce dragut arata cand ii pun fundite si rochite de la ursuleti?
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188524
Primul meu webkinz a fost o daisy tortoise (Heriet) ...prima data nici nu am vazut ca are W pe labuta! mia placut ca era colorata
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 183995
= MY FIRST WEBKINZ AND SHE'S NAME IS DARIA
Am doua oi:una signature si una normala!
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188524
Prietena mea Lola=]
Pe primul meu webkinz nu l-am cumparat,ci l-am primit de ziua mea.Era o zi frumoasa de primavara 17 martie 2009,iar eu dupa ziua mea deschideam surprinsa cadourile.Din pacate acolo nu se aflase niciun webkinz. Dupa aceea mama mea s-a dus undeva cu o prietena.Eu stateam plictisita pe calculator,jucandu-ma pe contul meu de proba webkinz... Dupa aceea vad ca usa se aude,iar acolo intrase pe usa mama mea.Dupa mi-a zis : Uite un cadou pt tine de la prietena mea... Eu nu eram bine dispusa deoarece de ziua mea nu am primit niciun webkinz,dar totusi m-am gandit sa ma uit la cadou,si sa parasesc pt o vreme calculatorul.Cand imi scoate o punga de cadou frumos decorata,vad o bluza alba... Dupa ceva indesat cu greu in punga,colorat iesea in evidenta...in gandul meu imi ziceam...alta bluza,ce prostie Dar dupa scot cadoul si cand sa vad era un plus testoasa colorata...dragutz pt mine deoarece imi plac... dar dupa observ ca avea ceva legat de picior.Cand vad acolo scria ebkinz,MARE SI INGROSAT...Cand vad sar in sus de bucurie strigand prin casa : am un webkiiiiiinnnnzzzz:)) dupa ma duceam repejor catre calculator,ca sa imi vad animalutul virtual.Am bagat codul,si pe webkinzul meu o cheama Lola,un webkinz Daisy Tortoise Cand vad ce lume minunara s-a deschis in fata ochilor mei am sarit in sus de bucurie.Cand vad ca in sfarsit am un webkinz,dupa ce ma rugasem de mama mea de luni de zile,ea zicand ca o sa-mi ia de ziua mea.Dupa ce am terminat de joaca pe calculator,ma uitam la webkinzul meu,cu ochii de taciune,cu privirea blanda si blajina,cu zambetul pe buze si cu niste obrajori micuti in colturile ei,simteam ca mi-am gasit cea mai buna prietena!!!!!LOVE YOU LOLA
lolaAna- Vizitator
]Sunny a scris: = MY FIRST WEBKINZ AND SHE'S NAME IS DARIA
nu e corect SHE'S NAME, ci HER'S NAME
GoldenRetriever200 a scris:eu un raton pentru ca inafara de el erau doar modele urate si pentru ca imi placeau co\ulorile shi blana era asa de moale
IDEM ! Atunci erau urate pe langa raton
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689194
eu prima data am ales un panda, fiindca era cel mai interesant de acolo dar o data cand tata a mers la magazin zicea ca sunt Webkinz urati si vechi ( vroia sa imi ia inca unul ) dar mie imi plac toti Webkinzii si nu am unu preferat
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248964
eh, nici chiar asaAlexandru2002 a scris:GoldenRetriever200 a scris:eu un raton pentru ca inafara de el erau doar modele urate si pentru ca imi placeau co\ulorile shi blana era asa de moale
IDEM ! Atunci erau urate pe langa raton
dc e ai ales webkinz?
buna sunt bidrye si primul meu webkinz a fost un black bear pe nume toby acum am doi derec si toby ii iubesc extrem de mult si pt testul de acolo de mai sus sunt super draguti si de aceea am ales webkinz si imi iubesc webkinzii mai mult ca orice si daca as primi un webkinz mie imi plac toti asa ca nu as face nimic altceva decat sa il adopt si samajoc cu el pt ca eu am primit pana a cum de la prirtna mea bff unul il iubesc mult o pasarea oriole si e drguta si din cei sase preferatul meu este
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225945
Primul meu Webkinz se numeste Salem, are trei ani si e o pisica Charcoal Cat. Uite povestea lui:
Eram in magazin, si vroiam un . Dar tata imi spune ca e prea scump si nu are destui bani, dar spune si ca sunt urate. Dupa ce il rog, el imi zice sa imi aleg repede unul. Ma uit, si dupa il vad pe tata ca vrea sa plece. Atunci, in fata ochilor vad trei pisici: una neagra, una gri (Salem) si una . Ma gandesc ca cel mai bine il iau pe cel gri(Salem) pentru ca e frumos, dragalas si amuzant. Il iau si tata zice ca nu mai imi iau altul desi in ziua de azi am 33 . Si in ziua de azi eu si Salem ne amintim ziua primului meu .
Eram in magazin, si vroiam un . Dar tata imi spune ca e prea scump si nu are destui bani, dar spune si ca sunt urate. Dupa ce il rog, el imi zice sa imi aleg repede unul. Ma uit, si dupa il vad pe tata ca vrea sa plece. Atunci, in fata ochilor vad trei pisici: una neagra, una gri (Salem) si una . Ma gandesc ca cel mai bine il iau pe cel gri(Salem) pentru ca e frumos, dragalas si amuzant. Il iau si tata zice ca nu mai imi iau altul desi in ziua de azi am 33 . Si in ziua de azi eu si Salem ne amintim ziua primului meu .
Lidia10- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pa...
Localizare : PA.........................
KinzCash : 156826
pink cockatoo... Am ales-o pt ca iubesk papagalii <3
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455908
Whismy dragon am ales-o pt ca ma imprezioneaza culoarea roz si gradonii la fel si curajoul lor in lupete din sefeuri
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225945
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» Animalutul lunii ,ales de copii.
» Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?
» Filmuletele voastre pe Webkinz Romania Youtube
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» Animalutul lunii ,ales de copii.
» Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?
» Filmuletele voastre pe Webkinz Romania Youtube
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum