Animalutul lunii ,ales de copii.
+3
BrunoClau
Teo13Teodora♥
mythomas
7 participanți
Pagina 1 din 1
Care vreti sa fie animalul lunii Septembrie
Animalutul lunii ,ales de copii.
salut.Stit ca ,Ganz alege de fiecare data un animalut al lunii.prescurtarea: POTM.
M-am gandit sa alegem noi animalutele.
Am nevoie de angajati.
uitati la ce.
2 angajati care au cont de youtube si stiu sa editeze pozele sa lep una in video etc.
ce vor face:animalutul lunii va avea o melodie pe care unul din voi va face un video de cam un minut-doua.
Daca n-aveti animalul ales puteti face cu poze de pe net si editate pe pizap sau altele.
ce va trebuie :
-cont de youtube
-peste 12 animale
-experienta in editat poze
-experienta in prt screen si video.
2 angajati sa puna animalutul poza cu psi si psf .vor fi opt animale.Deci fiecare angajat va pune 4 poze.
1 angajat la muzica care sa se priceapa la muzica noua si fresh ca sa aleaga muzica potrivita animalului.
si de copii care sa voteze.
Voi incepe sa pun primul sondaj pentru luna septembrie.
angajatii trebuie sa zica ce vor sa fie din lista si sa-mi puna din cea ce le cer un exemplu.
M-am gandit sa alegem noi animalutele.
Am nevoie de angajati.
uitati la ce.
2 angajati care au cont de youtube si stiu sa editeze pozele sa lep una in video etc.
ce vor face:animalutul lunii va avea o melodie pe care unul din voi va face un video de cam un minut-doua.
Daca n-aveti animalul ales puteti face cu poze de pe net si editate pe pizap sau altele.
ce va trebuie :
-cont de youtube
-peste 12 animale
-experienta in editat poze
-experienta in prt screen si video.
2 angajati sa puna animalutul poza cu psi si psf .vor fi opt animale.Deci fiecare angajat va pune 4 poze.
1 angajat la muzica care sa se priceapa la muzica noua si fresh ca sa aleaga muzica potrivita animalului.
si de copii care sa voteze.
Voi incepe sa pun primul sondaj pentru luna septembrie.
angajatii trebuie sa zica ce vor sa fie din lista si sa-mi puna din cea ce le cer un exemplu.
Ultima editare efectuata de catre mythomas in Sam 08 Sept 2012, 3:17 pm, editata de 1 ori
mythomas- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808
Re: Animalutul lunii ,ales de copii.
la viseo ar fi frumos o melodie specifica........noi nu avem cum sa facem asa ceva...
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 200461
Idem ca Teo.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
stiu de asta sa alegem o melodie diferita.Uitati-va pe youtube si scrieti. webkinz music video stopmotion sio sa va dea de-a video-uri pe alte melodii sa va saturati ca eu inca ma mai uit.Teo13Teodora a scris:la viseo ar fi frumos o melodie specifica........noi nu avem cum sa facem asa ceva...
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
mythomas a scris:stiu de asta sa alegem o melodie diferita.Uitati-va pe youtube si scrieti. webkinz music video stopmotion sio sa va dea de-a video-uri pe alte melodii sa va saturati ca eu inca ma mai uit.Teo13Teodora♥ a scris:la viseo ar fi frumos o melodie specifica........noi nu avem cum sa facem asa ceva...
ok
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
Eu am cont Youtube si 60 de animale dar nu am exprienta in editat poze.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205028
Am 42 de animalute, experienta maxima in a edita poze dar fara cont de youtube si non-experienta in videouri.
Vreau sa ma angajes pentru ajunct!
Ajunct: Ca un fel de secretara.
da,adica,vroiam sa postez acum ceva.Sony.Mary.2002 a scris:Am 42 de animalute, experienta maxima in a edita poze dar fara cont de youtube si non-experienta in videouri.
mai am nevoie de un angajat ca sa editeze el pozele.Nu toti se pricep.si ma gandeam daca nu vrei tu.Si daca vrei tu esti angajata la fel si moko pentru a are cont la youtube
Eu am cont pe Youtube si 12 animalute,stiu sa editez poze dar nu stiu sa editez video-uri
HiperDay- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
Localizare : Pe Webkinz
KinzCash : 161150
Am 30 si ceva de animalute, stiu sa editez poze si videoclipuri, am cont yt dar nu pot posta video-uri cu webkinzi.... Tre sa fac un cont special..
Webkinz~Diamond- Webkinz Signature Mic
- KinzCash : 160281
mythomas a scris:da,adica,vroiam sa postez acum ceva.Sony.Mary.2002 a scris:Am 42 de animalute, experienta maxima in a edita poze dar fara cont de youtube si non-experienta in videouri.
mai am nevoie de un angajat ca sa editeze el pozele.Nu toti se pricep.si ma gandeam daca nu vrei tu.Si daca vrei tu esti angajata la fel si moko pentru a are cont la youtube
Ok.
Imediat date. Daca gasesc...
Subiecte similare
» ANIMALUTUL LUNII
» Filmulete Oficiale Webkinz (POTM) + Versuri
» De ce ai ales acel webkinz?
» ANIMALUTELE FIECAREI LUNI
» Joc: MAGICAL FOREST [padurea fermecata]
» Filmulete Oficiale Webkinz (POTM) + Versuri
» De ce ai ales acel webkinz?
» ANIMALUTELE FIECAREI LUNI
» Joc: MAGICAL FOREST [padurea fermecata]