Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Animalutul lunii ,ales de copii.

+3
BrunoClau
Teo13Teodora♥
mythomas
7 participanți

In jos

Care vreti sa fie animalul lunii Septembrie

Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_lcap25%Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_rcap 25% 
[ 1 ]
Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_lcap0%Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_lcap0%Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_lcap50%Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_rcap 50% 
[ 2 ]
Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_lcap25%Animalutul lunii ,ales de copii. Vote_rcap 25% 
[ 1 ]

Total voturi : 4

Animalutul lunii ,ales de copii. Empty Animalutul lunii ,ales de copii.

Mesaj  mythomas Mier 05 Sept 2012, 1:08 pm

salut.Stit ca ,Ganz alege de fiecare data un animalut al lunii.prescurtarea: POTM.
M-am gandit sa alegem noi animalutele.
Arrow Am nevoie de angajati.
Arrow
uitati la ce.

2 angajati care au cont de youtube si stiu sa editeze pozele sa lep una in video etc.
ce vor face:animalutul lunii va avea o melodie pe care unul din voi va face un video de cam un minut-doua.
Daca n-aveti animalul ales puteti face cu poze de pe net si editate pe pizap sau altele.
ce va trebuie :
-cont de youtube
-peste 12 animale
-experienta in editat poze
-experienta in prt screen si video.

2 angajati sa puna animalutul poza cu psi si psf .vor fi opt animale.Deci fiecare angajat va pune 4 poze.

1 angajat la muzica care sa se priceapa la muzica noua si fresh ca sa aleaga muzica potrivita animalului.

si de copii care sa voteze.

Voi incepe sa pun primul sondaj pentru luna septembrie.

angajatii trebuie sa zica ce vor sa fie din lista si sa-mi puna din cea ce le cer un exemplu.

Ultima editare efectuata de catre mythomas in Sam 08 Sept 2012, 3:17 pm, editata de 1 ori
mythomas
mythomas
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808

Sus In jos

Animalutul lunii ,ales de copii. Empty Re: Animalutul lunii ,ales de copii.

Mesaj  Teo13Teodora♥ Mier 05 Sept 2012, 1:12 pm

la viseo ar fi frumos o melodie specifica........noi nu avem cum sa facem asa ceva... Sad
Teo13Teodora♥
Teo13Teodora♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 200461

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Mier 05 Sept 2012, 1:13 pm

Idem ca Teo.
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380308

Sus In jos

Mesaj  mythomas Mier 05 Sept 2012, 1:30 pm

Teo13Teodora♥️ a scris:la viseo ar fi frumos o melodie specifica........noi nu avem cum sa facem asa ceva... Sad
stiu de asta sa alegem o melodie diferita.Uitati-va pe youtube si scrieti. webkinz music video stopmotion sio sa va dea de-a video-uri pe alte melodii sa va saturati ca eu inca ma mai uit.
mythomas
mythomas
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Mier 05 Sept 2012, 1:32 pm

mythomas a scris:
Teo13Teodora♥ a scris:la viseo ar fi frumos o melodie specifica........noi nu avem cum sa facem asa ceva... Animalutul lunii ,ales de copii. 458243
stiu de asta sa alegem o melodie diferita.Uitati-va pe youtube si scrieti. webkinz music video stopmotion sio sa va dea de-a video-uri pe alte melodii sa va saturati ca eu inca ma mai uit.

ok
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380308

Sus In jos

Mesaj  Moko Mier 05 Sept 2012, 1:59 pm

Eu am cont Youtube si 60 de animale dar nu am exprienta in editat poze. Embarassed
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205028

Sus In jos

Mesaj  Sony.Mary.2002 Mier 05 Sept 2012, 7:42 pm

Am 42 de animalute, experienta maxima in a edita poze dar fara cont de youtube si non-experienta in videouri.

Vreau sa ma angajes pentru ajunct!

Ajunct: Ca un fel de secretara.
Sony.Mary.2002
Sony.Mary.2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti si Ialomita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 180572

http://www.my-page.blorgatuit.com

Sus In jos

Mesaj  mythomas Mier 05 Sept 2012, 9:31 pm

Sony.Mary.2002 a scris:Am 42 de animalute, experienta maxima in a edita poze dar fara cont de youtube si non-experienta in videouri.

da,adica,vroiam sa postez acum ceva.

mai am nevoie de un angajat ca sa editeze el pozele.Nu toti se pricep.si ma gandeam daca nu vrei tu.Si daca vrei tu esti angajata la fel si moko pentru a are cont la youtube
mythomas
mythomas
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  HiperDay Mier 05 Sept 2012, 10:41 pm

Eu am cont pe Youtube si 12 animalute,stiu sa editez poze dar nu stiu sa editez video-uri
HiperDay
HiperDay
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Nu stiu ce-i dusmania,dar se cunoaste dupa cuvinte,fapte,si fata
Localizare Localizare : Pe Webkinz
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 161150

Sus In jos

Mesaj  Webkinz~Diamond Joi 06 Sept 2012, 12:12 pm

Am 30 si ceva de animalute, stiu sa editez poze si videoclipuri, am cont yt dar nu pot posta video-uri cu webkinzi.... Very Happy Tre sa fac un cont special.. Smile
Webkinz~Diamond
Webkinz~Diamond
Webkinz Signature Mic
Webkinz Signature Mic

KinzCash : 160281

Sus In jos

Mesaj  Sony.Mary.2002 Joi 06 Sept 2012, 1:56 pm

mythomas a scris:
Sony.Mary.2002 a scris:Am 42 de animalute, experienta maxima in a edita poze dar fara cont de youtube si non-experienta in videouri.

da,adica,vroiam sa postez acum ceva.

mai am nevoie de un angajat ca sa editeze el pozele.Nu toti se pricep.si ma gandeam daca nu vrei tu.Si daca vrei tu esti angajata la fel si moko pentru a are cont la youtube

Ok.

Imediat date. Daca gasesc...
Sony.Mary.2002
Sony.Mary.2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti si Ialomita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 180572

http://www.my-page.blorgatuit.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum