De ce ai ales acel webkinz?
+36
WebkinzPuppy
Adrian2003
doriutza
Steffy9325
Lidia10
bidrye
Laur77
Alexandru2002
verona3
Sunny
bridgettedawn_club
sharonpopa
merry777
Rose_2011
Misterio
Maria212212
zinzimima
Mikita***
JulyTheBestStar
Stefzyk
elenafrumoasa17
vichy
ClaudiaMissy
andreiyo
Lydialovebj
llizza
Adronia
pupantonia
GoldenRetriever200
brochita
lorena.buta
kkryss
Alexa17
LovleyLovePup
Manzu
boticuta
40 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: De ce ai ales acel webkinz?
]Sunny a scris: = MY FIRST WEBKINZ AND SHE'S NAME IS DARIA
Am doua oi:una signature si una normala!
nu e corect SHE'S NAME, ci HER'S NAME
GoldenRetriever200 a scris:eu un raton pentru ca inafara de el erau doar modele urate si pentru ca imi placeau co\ulorile shi blana era asa de moale
IDEM ! Atunci erau urate pe langa raton
Alexandru2002- Webkinz Signature
eu prima data am ales un panda, fiindca era cel mai interesant de acolo dar o data cand tata a mers la magazin zicea ca sunt Webkinz urati si vechi ( vroia sa imi ia inca unul ) dar mie imi plac toti Webkinzii si nu am unu preferat
Laur77- Webkinz Signature
eh, nici chiar asaAlexandru2002 a scris:GoldenRetriever200 a scris:eu un raton pentru ca inafara de el erau doar modele urate si pentru ca imi placeau co\ulorile shi blana era asa de moale
IDEM ! Atunci erau urate pe langa raton
dc e ai ales webkinz?
buna sunt bidrye si primul meu webkinz a fost un black bear pe nume toby acum am doi derec si toby ii iubesc extrem de mult si pt testul de acolo de mai sus sunt super draguti si de aceea am ales webkinz si imi iubesc webkinzii mai mult ca orice si daca as primi un webkinz mie imi plac toti asa ca nu as face nimic altceva decat sa il adopt si samajoc cu el pt ca eu am primit pana a cum de la prirtna mea bff unul il iubesc mult o pasarea oriole si e drguta si din cei sase preferatul meu este
bidrye- Webkinz Signature
Primul meu Webkinz se numeste Salem, are trei ani si e o pisica Charcoal Cat. Uite povestea lui:
Eram in magazin, si vroiam un . Dar tata imi spune ca e prea scump si nu are destui bani, dar spune si ca sunt urate. Dupa ce il rog, el imi zice sa imi aleg repede unul. Ma uit, si dupa il vad pe tata ca vrea sa plece. Atunci, in fata ochilor vad trei pisici: una neagra, una gri (Salem) si una . Ma gandesc ca cel mai bine il iau pe cel gri(Salem) pentru ca e frumos, dragalas si amuzant. Il iau si tata zice ca nu mai imi iau altul desi in ziua de azi am 33 . Si in ziua de azi eu si Salem ne amintim ziua primului meu .
Eram in magazin, si vroiam un . Dar tata imi spune ca e prea scump si nu are destui bani, dar spune si ca sunt urate. Dupa ce il rog, el imi zice sa imi aleg repede unul. Ma uit, si dupa il vad pe tata ca vrea sa plece. Atunci, in fata ochilor vad trei pisici: una neagra, una gri (Salem) si una . Ma gandesc ca cel mai bine il iau pe cel gri(Salem) pentru ca e frumos, dragalas si amuzant. Il iau si tata zice ca nu mai imi iau altul desi in ziua de azi am 33 . Si in ziua de azi eu si Salem ne amintim ziua primului meu .
Lidia10- Webkinz Signature
pink cockatoo... Am ales-o pt ca iubesk papagalii <3
merry777- Webkinz Signature
Whismy dragon am ales-o pt ca ma imprezioneaza culoarea roz si gradonii la fel si curajoul lor in lupete din sefeuri
bidrye- Webkinz Signature
primul meu webkinz l-am primit de la mos craciun,al doilea l-am primit de ziua mea, al treilea tot de ziua mea, al patrulea l-am cumparat: um mazin hamster sparkle. De ce? Cel mai roz si mai sclipicios hamster.
Steffy9325- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Nobody is per..."HI! WE'RE ONE DIRECTION!"
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 154149
Primul meu webkinz a fost un basset hound pe nume Chiquitta. Am ales-o pentru ca mi-a placut cel mai mult din acel magazin
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205279
doriutza a scris:Primul meu webkinz a fost un basset hound pe nume Chiquitta. Am ales-o pentru ca mi-a placut cel mai mult din acel magazin
Ce dragut!
Eu mi-am ales lil lion pentru ca era cel mai dragut din lil kinzi.Ne-am imbratisat in fiecare noapte si dormeam amandoi
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Eu am ales un Webkinz Rabbit!Mi-a placut fiindca era dragut si parea atat de inocent(si era la reducere XD )
WebkinzPuppy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Vine Vacanta MULT asteptata!!!!!!!!!! <3
Localizare : Dreamland :D
KinzCash : 170870
Multumesc mult!! Ce frumos ai spus despre lil'kinz-ul tau lionAdrian2003 a scris:doriutza a scris:Primul meu webkinz a fost un basset hound pe nume Chiquitta. Am ales-o pentru ca mi-a placut cel mai mult din acel magazin
Ce dragut!
Eu mi-am ales lil lion pentru ca era cel mai dragut din lil kinzi.Ne-am imbratisat in fiecare noapte si dormeam amandoi
doriutza a scris:Multumesc mult!! Ce frumos ai spus despre lil'kinz-ul tau lionAdrian2003 a scris:doriutza a scris:Primul meu webkinz a fost un basset hound pe nume Chiquitta. Am ales-o pentru ca mi-a placut cel mai mult din acel magazin
Ce dragut!
Ms mult!Vrei sa fim prieteni pe forum?
Npc!! Sigur ca daAdrian2003 a scris:doriutza a scris:Multumesc mult!! Ce frumos ai spus despre lil'kinz-ul tau lionAdrian2003 a scris:doriutza a scris:Primul meu webkinz a fost un basset hound pe nume Chiquitta. Am ales-o pentru ca mi-a placut cel mai mult din acel magazin
Ce dragut!
doriutza a scris:Npc!! Sigur ca daAdrian2003 a scris:doriutza a scris:Multumesc mult!! Ce frumos ai spus despre lil'kinz-ul tau lionAdrian2003 a scris:doriutza a scris:Primul meu webkinz a fost un basset hound pe nume Chiquitta. Am ales-o pentru ca mi-a placut cel mai mult din acel magazin
Ce dragut!
Am ales-o pe Daria,oaia pentru ca era dulce si pufoasa,si...sincer cel mai mult mi-a placut ca era la reducere.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
KinzCash : 205028
Primul meu Webkinz a fost un Clover Puppy adorabil, pe nume Amy. Cred ca ati mai auzit de ea > =]] . Oricum, am ales acest Webkinz pentru ca atunci aveam doar 9 ani sic redeam ca daca are model cu trifoi imi aduce noro =]]
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
primul meu webkinz a fost un koala numita ticky,unii o stiti...
mai era un google insa eu parca simteam ca era cea mai buna.Imi era sooper draga poate si pentru ca imi plac ursuletii.cand eram in masina, spuneam nume la intamplare.pucky,Zucky,kiki,Liky,Pinkiky aki suzuki mega si deodata am zis Ticky,si mi-a placut.
mai era un google insa eu parca simteam ca era cea mai buna.Imi era sooper draga poate si pentru ca imi plac ursuletii.cand eram in masina, spuneam nume la intamplare.pucky,Zucky,kiki,Liky,Pinkiky aki suzuki mega si deodata am zis Ticky,si mi-a placut.
mythomas- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808
Silversoft cat este primul meu W. Eram la Careffour si alegeam intre:
1. Silversoft cat
2. o pisica alb cu roz (am uitat cum se numeste)
3. un paun roz
apoi alegeam doar intre pisici si am ales-o pe Roky , fiindca era mai reala , adica nu pot fi pisici roz
1. Silversoft cat
2. o pisica alb cu roz (am uitat cum se numeste)
3. un paun roz
apoi alegeam doar intre pisici si am ales-o pe Roky , fiindca era mai reala , adica nu pot fi pisici roz
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» Animalutul lunii ,ales de copii.
» Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?
» Filmuletele voastre pe Webkinz Romania Youtube
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» Animalutul lunii ,ales de copii.
» Care este povestea ta?Cum arati,ce porti, cum te simti?Care esti acel ,,tu''?
» Filmuletele voastre pe Webkinz Romania Youtube
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum