CONCURS Joi #20: "Webkinz-ul Meu" (Galbior)
+19
LiaaFaraNume
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
lililoli
sanziiana
alexacheekygirl
canary
AndreeaAnty
Pisy1148
andabin
ralucah
simonescu
galbior
Webkinz~Diamond
AnaCool123
kytzybush
merry777
zinzimima
LEXI2003
Webkinz Romania
23 participanți
Pagina 1 din 1
http://webkinzromania.ro/concursul-de-joi/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 08 Sept 2011, 7:42 pm, editata de 1 ori
Re: CONCURS Joi #20: "Webkinz-ul Meu" (Galbior)
aici e lexi.koala a mea. am desenat-o in rochia ei de mireasa am ales-o pe ea pentru ca si inca ma mai gandesc la nunta ei
Ultima editare efectuata de catre LEXI2003 in Joi 08 Sept 2011, 11:27 am, editata de 1 ori
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 181637
Aceasta este Printi Cristina (Persian cat) imbracata in tinuta ei preferata, o rochita cu ochelari de soare si o palariuta, am imbracat-o asa caci, mie mi se par cele mai bune haine de vara, dar si de primavara si toamna in perioada calduroasa. Intotdeauna cand cineva ma intreaba "Care e Webkinzul tau favorit?" eu raspund, toti imi plac enorm dar cel care imi place cel si cle mai mult este Pisicuta aceasta, ea este preferata mea deaoarece este foarte pufoasa si arata adorabil si stau bine pe ea orice haine caci ea este mereu stilata
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
Eu am ales sa o desenez pe Deea tigrul meu bengalez deoarece am castigat-o la emisiunea Go go webkinz si este foarte speciala pentru mine !
Rochia de bal cu masca o caracterizeaza foarte mult deoarece ei ii plac petrecerile de bal mascat !
Sper ca este in regula ca am facut mai multe poze deoarece vreau sa fiu sigura ca se vede poza foarte bine ! Uite:
Sper sa va placa si cel mai bun sa castige! Sper ca nu e vreo problema ca prima poza apare si tigrisorul meu .... Sper sa nu ma descalificati
Rochia de bal cu masca o caracterizeaza foarte mult deoarece ei ii plac petrecerile de bal mascat !
Sper ca este in regula ca am facut mai multe poze deoarece vreau sa fiu sigura ca se vede poza foarte bine ! Uite:
Sper sa va placa si cel mai bun sa castige! Sper ca nu e vreo problema ca prima poza apare si tigrisorul meu .... Sper sa nu ma descalificati
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
consursul de joi #20
Acesta esti animalutul meu!!!
kytzybush- Gen : Stare de spirit : Bucuroasa
Localizare : Zalau
KinzCash : 146950
Ea este Pingy , primul meu webkinz care este cel mai special pentru mine. L-am imbracat asa deoarece este cea mai comoda costumatie de vara.
AnaCool123- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 146540
Eu nu pot sa imi pun poza cu animalutzul meu desenat de mine pentru ca nu am ceva istalat in calculator.Nu pot sa va trimit desenul prin email?
Nu se poata caci Galbi tre sa vada desenul.kytzybush a scris:Eu nu pot sa imi pun poza cu animalutzul meu desenat de mine pentru ca nu am ceva istalat in calculator.Nu pot sa va trimit desenul prin email?
Si asta scri la comentarii
pot sa scriu descrierea pe foaie?
Webkinz~Diamond- Webkinz Signature Mic
- KinzCash : 160401
Asta nu scri aici, asta scri la Comenatrii.Webkinz~Diamond a scris:pot sa scriu descrierea pe foaie?
Si da, daca se vede
Acesta este animalutul meu(singurul).Aceste haine le-am ales pentru el pentru ca sunt la moda si intotdeauna cand puneam aceste haine la concursul de style castigam mai multe puncte si m-am decis sa iau in seama cuvintele juriului!!!
Ultima editare efectuata de catre kytzybush in Vin 02 Sept 2011, 1:05 pm, editata de 1 ori
da, dar sa se inteleaga in pozaWebkinz~Diamond a scris:pot sa scriu descrierea pe foaie?
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
Desenul poate fi facut pe calculator sau pe hartie insa trebuie pus aici.kytzybush a scris:Eu nu pot sa imi pun poza cu animalutzul meu desenat de mine pentru ca nu am ceva istalat in calculator.Nu pot sa va trimit desenul prin email?
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/236791610-1d8a8bd1ec1a49453833afacb17ce3ee3d6e7780.png
Webkinz-ul meu preferat,
Eu cu drag te-am imbracat!
Ca sa fi cel mai stralucitor
Webkinz-ul meu preferat,
Eu cu drag te-am imbracat!
Ca sa fi cel mai stralucitor
Ultima editare efectuata de catre simonescu in Sam 03 Sept 2011, 7:29 am, editata de 1 ori (Motiv : am uplodat poza gresita)
Concursul de Joi
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/dscf1511-6295e94ec118e5bd1ca018a2a527fcd6a96ba35a.jpg
Animalutul meu preferat este un tiger ,Deric deoarece este un prieten bun si este cel mai cuminte animalut.
Eu l-am imbracat astfel deoarece ii vine foarte bine si imi place cum arata.
Animalutul meu preferat este un tiger ,Deric deoarece este un prieten bun si este cel mai cuminte animalut.
Eu l-am imbracat astfel deoarece ii vine foarte bine si imi place cum arata.
Ultima editare efectuata de catre ralucah in Dum 04 Sept 2011, 5:13 pm, editata de 3 ori
ralucah- Figurina Webkinz
- KinzCash : 147720
Aceasta este Emily(King Charles Spaniel)o catelusa deosebita ,este speciala pentru mine deoarece am primit-o de 1 Iunie de la bunici.
Am imbracat-o astfel deoarece este o fetita foarte cocheta careia ii place sa straluceasca tot timpul
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/17/dsc06328yg.jpg/
Mult succes tuturor participantilor
Am imbracat-o astfel deoarece este o fetita foarte cocheta careia ii place sa straluceasca tot timpul
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/17/dsc06328yg.jpg/
Mult succes tuturor participantilor
andabin- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : <3super vesela<3
Localizare : Baia Mare
KinzCash : 153976
Aceasta este ratusca mea,Mac-Mac,care iubeste mult culoarea verde si de asemenea,florile.Aceasta e rochia ei de vara preferata.Am imbracat'o asa deoarece o reprezinta [ ea e vesela,iar florile si culoarea verde ( culoarea naturii ) , la fel ] . Pana la urma,natura si florile ne inveselesc si pe noi,nu'i asa ?
Mult succes tuturor !
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307596
Daca nu se vede: http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/rebeka-daa60c1edf293a70a0235a66c9e10a07a91f9ad3.jpg
RE:CONCURSUL DE JOI
Ultima editare efectuata de catre AndreeaAnty in Lun 05 Sept 2011, 7:40 pm, editata de 1 ori (Motiv : O EDITE PENTRU CA E PREA MARE DAR PUN ALTA)
AndreeaAnty- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : suceava burdujeni
KinzCash : 145570
raspuns pentru poza cu pisica mea imbracata ca o regina
este animalutul meu preferat de oarece este primul meu animalut.am imbracato cu o rochie regala o coroana si niste pantofi draguti galbeni.acestea sund hainele ei preferate pentru ca sunt primele pe care si lea dorit. lea indragit de cand lea vazut la magazin.si arata splendit in ele
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/pizap-com13153009545461-65d0b6793f946cf709b69f686049d4c03aa1e432.jpg
Animalutul meu preferat este Pindy.Ea a fost primul meu Webkinz si o iubesc mult.Ea meritata trata ca o printesa ..e printesa mea !
Animalutul meu preferat este Pindy.Ea a fost primul meu Webkinz si o iubesc mult.Ea meritata trata ca o printesa ..e printesa mea !
Alexia este webkinzul meu preerat.Cu toate ca este a doua adoptata,ea este cea mai rasfatata de toti,chiar si de mine.Se comporta ca si o regina,are slujitori sa-i aduca mancarea la pat,are un pat din trandafiri si ua mare de 1000 de kinzcash.Am ales aceasta tinuta pentru ea,deoarece,rochiile lungi sunt perfecte pentru ea.ALEXIA are un stil aparte pentru haine si gusturi rafinate.
Daca nu se vede:
https://2img.net/r/ihimizer/img10/5241/img221q.jpg
Daca nu se vede:
https://2img.net/r/ihimizer/img10/5241/img221q.jpg
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181217
este animalutul meu preferat de oarece este primul meu animalut.am imbracato cu o rochie regala o coroana si niste pantofi draguti galbeni.acestea sund hainele ei preferate pentru ca sunt primele pe care si lea dorit. lea indragit de cand lea vazut la magazin.si arata splendit in ele
Andreea, ai desenat-o pe Maria pentru ca este singurul tau Webkinz!!!
Andreea, ai desenat-o pe Maria pentru ca este singurul tau Webkinz!!!
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150267
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/scan0001-89a37f5d7e1adc23090a11d57865f394e458b5df.jpg
Nu pot sa spun prea multe despre Nancy, dar stiu un singur lucru: cand o vad mi se ridica sprancenele incruntate si zambesc, deoarece Nancy a mea este un lingou de pace,iubire, fericire si nu in ultimul rand liniste.
Nu pot sa spun prea multe despre Nancy, dar stiu un singur lucru: cand o vad mi se ridica sprancenele incruntate si zambesc, deoarece Nancy a mea este un lingou de pace,iubire, fericire si nu in ultimul rand liniste.
Aceasta este Cookie,webkinz`ul meu Springer Spaniel.Ei ii place sa se imbrace la moda.Nu am prea multe de zis despre ea decat ca,este webkinz`ul meu preferat <333
P.S.Imi pare rau ca se vede asa..este de la camera web Sper ca se ia in considerare
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 163158
Aceasta e Mimy , Ribbon Yorkie-ul prietenei mele [ m-a lasat sa concurez cu al ei pentru a ma face fericita pe mine ca poate castig eu codul ...
Am imbracat-o cu fustita mov , jacheta si tricou si niste pantofiori roz ... costumatia ei preferataa deoarece ii vine foarte bine si o descrie ca un animalut : bland , inteligent si foarte frumoss !!
E desenat de mine .. mi-a luat cam 1 ora jumate - 2 dar poate ca meritaa
Sper sa castig :] ...
Am imbracat-o cu fustita mov , jacheta si tricou si niste pantofiori roz ... costumatia ei preferataa deoarece ii vine foarte bine si o descrie ca un animalut : bland , inteligent si foarte frumoss !!
LiaaFaraNume- Figurina Webkinz
- KinzCash : 145681
Aici o avem pe Susie in costumul ei favorit, 100% handmade, desenat! Pe ea o reprezinta punctele nebunatice stralucitoare pentru ca... nici ea nu stie de ce. Totusi, stie ca le iubeste! Cum la moda a fost acum cativa ani Polka Dots, au aparut Polka Crazy Shiny Dots - cea mai stralucitoare gama de ... puncte!
1. Why Susie?
1. Pai am ales-o pe Susie ca fiind animalutul meu favorit pentru ca arata la fel ca si mama lui Cookie, cainele meu adevarat
2. Why Polka Crazy Shiny Dots?
2. Pentru ca ii plac chestiile stralucitoare, de aici si "Shiny"... Sa zicem ca in dese am folosit culori metalice iar in hainele handmade paiete dragute, aurii, argintii si mov, ca si in desen
3. Why Pop Diva?
3. Susie mereu s-a considerat o diva pop si totusi i-a placut stilul country. De asta am mers impreuna pe Polka Crazy Shiny Dots, pentru a combina stilurile sale favorite. Altfel n-ar fi tinuta ei favorita!
Bafta tuturor si vad ca din desenele astea minunate va fi greu sa alegi, nu, galbi?
M`AI COPIAT!!!! DC TOTZI TRB SA MA COPIATI!!?!? FITI DOMNE ORIGINALI NU NISTE XEROXURI UMANE!!!!!LiaaFaraNume a scris:Aceasta e Mimy , Ribbon Yorkie-ul prietenei mele [ m-a lasat sa concurez cu al ei pentru a ma face fericita pe mine ca poate castig eu codul ...
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/lime-cf98d0e47f7f07b57d221e90cc6b1001bb1fac34.jpg
Sper sa va placa! (Apropo sa stiti ca nu am copiat pe nimeni )Si inca un lucru sper ca se vede ce am scris!
Sper sa va placa! (Apropo sa stiti ca nu am copiat pe nimeni )Si inca un lucru sper ca se vede ce am scris!
raluklady- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : super ultra giga hecta.......fericita...... dc? a venit vacanta
Localizare : Timisoara
KinzCash : 151080
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥ a scris:M`AI COPIAT!!!! DC TOTZI TRB SA MA COPIATI!!?!? FITI DOMNE ORIGINALI NU NISTE XEROXURI UMANE!!!!!LiaaFaraNume a scris:Aceasta e Mimy , Ribbon Yorkie-ul prietenei mele [ m-a lasat sa concurez cu al ei pentru a ma face fericita pe mine ca poate castig eu codul ...
Cu ce te-a copiat ???????????????
WatchMex3- Lil'Kinz
- KinzCash : 146463
NU VEZI?! E APROAPE LEIT CU AL MEU DAK NU SE VA FACE CV CU ASTA..YO NUMAI PARTICIP!!!WatchMex3 a scris:SkittlesDogKinz a scris:M`AI COPIAT!!!! DC TOTZI TRB SA MA COPIATI!!?!? FITI DOMNE ORIGINALI NU NISTE XEROXURI UMANE!!!!!LiaaFaraNume a scris:Aceasta e Mimy , Ribbon Yorkie-ul prietenei mele [ m-a lasat sa concurez cu al ei pentru a ma face fericita pe mine ca poate castig eu codul ...
Cu ce te-a copiat ???????????????
Baii da esti culmeaa ....
Vezi bine ca nu e copiataa ...
A facut-o cum si-a imaginatoo ...
WatchMex3- Lil'Kinz
- KinzCash : 146463
CULMEA?!?! YO?!?! AI GRIJA CUM VORBESTI!!!WatchMex3 a scris:Baii da esti culmeaa ....
VREAU SA RASPUNDA GALBI SAU DEEA DACA E COPIATA SAU NU!
SHI SI`A IMAGINAT`O?! PE NAIBA!! E LUATA DUPA DESENUL MEU!! PUNETI OCHELARII DE VEDERE DAK NU VEZI BN -_-'
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥, LiaaFaraNume nu te-a copiat, mie mi se par foarte diferite, al tau este unic si original cum este si cel al LieiFaraNume. Poate ti se pare deoarece, hainele sale se bazeaza pe nuanta culorii roz ca si a ta, doar ca nu au aproape nici o asemanare, fiecare e frumos in felul ei.
Nu vreau sa va suparati si sa dati cu batele in mine xD dar serios acum, chiar si mie mi se pare ca s-a luat dupa Skitty. Adica cred ca pozitia labutelor e singura chestie copiata xD Ma rog, hai sa nu ne suparam, OK? Oricum azi se anunta castigatorii Lasam asta pe mana lui galbilici si Deeilililoli a scris:SkittlesDogKinz, LiaaFaraNume nu te-a copiat, mie mi se par foarte diferite, al tau este unic si original cum este si cel al LieiFaraNume. Poate ti se pare deoarece, hainele sale se bazeaza pe nuanta culorii roz ca si a ta, doar ca nu au aproape nici o asemanare, fiecare e frumos in felul ei.
Subiect inchis
Nu scri aici. Si: Rabdare, cand va intra Galbi ne anuntaralucah a scris:s-a terminat
cine a castigat
Ultima editare efectuata de catre ralucah in Joi 08 Sept 2011, 12:55 pm, editata de 1 ori
ralucah- Figurina Webkinz
- KinzCash : 147720
Galbi nu a anuntat castigatorii, deci n-ai cum sa fi castigat tu
Si castigatorii sunt:
PAM PAM PA-PAM
LOCUL 1: andabin
Felicitari
Locul 2 : ♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Congratz <3
Ma bucur ca s-au inscris atat de multi la concurs
Nu uitati cu totii ati facut o treaba excelenta Va multumesc tuturor
care v-ati inscris
Mi-a fost foarte greu sa aleg castigatorii incat am avut nevoie de
ajutor suplimentar ( mama si tata ).
PAM PAM PA-PAM
LOCUL 1: andabin
Felicitari
Locul 2 : ♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Congratz <3
Ma bucur ca s-au inscris atat de multi la concurs
Nu uitati cu totii ati facut o treaba excelenta Va multumesc tuturor
care v-ati inscris
Mi-a fost foarte greu sa aleg castigatorii incat am avut nevoie de
ajutor suplimentar ( mama si tata ).
Felicitari!
Ati meritat intradevar!
Ati meritat intradevar!
multumesc
MULTUMESC MULT PENTRU PREMIU SI APRECIERI ATAT TIE CAT SI MAMICII SI TATICULUI TAU
CU DRAG andabin
CU DRAG andabin
Multumesc zinzimima pentru ferplayul tau sper sa castigi si tu cat de curand .Pa
Multumesc mult
Felicitari si lui andabin :3 Foarte Frumos Desenul ^^
P.s. cum pot intra in posesia premiului?
Felicitari si lui andabin :3 Foarte Frumos Desenul ^^
P.s. cum pot intra in posesia premiului?
Felicitari tuturor! Important e ca ne-am distrat facand desenele. Sunt fericita pentru voi. Si stiu ca stiti ( )
ca mi-l doream mult (pe premiu). Dar chiar ma bucur pentru voi.
ca mi-l doream mult (pe premiu). Dar chiar ma bucur pentru voi.
Galbior, vreau sa te intreb ceva. Spune sincer. Ti-a placut desenul meu?
LA URMATORUL CONCURS UNDE POZELE NU SUNT PE:
www.WebkinzRomania.ro/upload-image [exceptand desenatori.ro]
=
SUNTETI DESCALIFICATI
www.WebkinzRomania.ro/upload-image [exceptand desenatori.ro]
=
SUNTETI DESCALIFICATI
Subiecte similare
» N-are nevoie de explicatie trebuie numai inteles. Nu este opera literelor - FOTOGRAFIA
» INTREBARI?
» Casa Webkinz-ului
» CONCURS Joi #44: "Saptamana Webkinzilor!" (galbior)
» Fan-club cutzu
» INTREBARI?
» Casa Webkinz-ului
» CONCURS Joi #44: "Saptamana Webkinzilor!" (galbior)
» Fan-club cutzu
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum