CONCURS Joi #21: "Vreau sa fiu..." (lililoli)
+16
Lyna24
iulia2000b
Dogs-Are-Us
ralucah
kytzybush
lililoli
andrada.webkinz
oana16
merry777
MaryaWebkinz
zinzimima
Rose_2011
AnDrEi_WebKinz
stefanawebkinz
WatchMex3
Webkinz Romania
20 participanți
Pagina 1 din 1
CONCURS Joi #21: "Vreau sa fiu..." (lililoli)
http://webkinzromania.ro/concursul-de-joi/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Sam 24 Sept 2011, 7:33 pm, editata de 1 ori
Re: CONCURS Joi #21: "Vreau sa fiu..." (lililoli)
alexademz [ numele de cont webkinz ]
Pai , eu as vrea sa ma fac cantareata , actrita sau pshiholog .... nu ma pot decide
Dar meseria care mi-o doresc e cea de cantareata ...
Eu zic ca am o voce frumoasa , parintii la fel si totii prietenii si cunoscutii care m-au ascultat .. chiar si profesorii ...
Daaca atat de multe persoane au spus asta .. eu de ce sa nu ii cred?
Voi face orice sa imi indeplinesc visul de a deveni o cantareata buna ...
Cred in visul meu si nu voi renunta niciodata la el
Pai , eu as vrea sa ma fac cantareata , actrita sau pshiholog .... nu ma pot decide
Dar meseria care mi-o doresc e cea de cantareata ...
Eu zic ca am o voce frumoasa , parintii la fel si totii prietenii si cunoscutii care m-au ascultat .. chiar si profesorii ...
Daaca atat de multe persoane au spus asta .. eu de ce sa nu ii cred?
Voi face orice sa imi indeplinesc visul de a deveni o cantareata buna ...
Cred in visul meu si nu voi renunta niciodata la el
WatchMex3- Lil'Kinz
- KinzCash : 146463
LUANA2001
Eu as vrea sa ma fac veterinar ca sa ajut animalutele pentru ca eu iubesc animalutele. Sunt mici si adorabile. Sau as vrea sa ma fac actrita pentru ca mama spune ca joc bine.
Eu as vrea sa ma fac veterinar ca sa ajut animalutele pentru ca eu iubesc animalutele. Sunt mici si adorabile. Sau as vrea sa ma fac actrita pentru ca mama spune ca joc bine.
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336893
Cand ma voi face mare , eu doresc sa fiu pompier , deoare ce vreau sa ajut animale , dar si oameni. Asta este visul meu!
andreutz112
andreutz112
scumpikanimalwebkinz
Eu una stiu un singur lucru ca nu am reusit sa ma decid...fiindca ca vreau sa fac si facultatea de matematica, dar si cea de studii politice....deci in final daca nu sunt descalificata eu imi doresc sa ajung un mare matematician....pentru ca imi place foarte mult aceasta materie si in totdeauna mi-am dorit sa ajung mai mare ca Arhimede, dar si un presedinte sau macar un om din guvern, fiindca mi-as dori sa schimb multe lucruri in tara sau poate chiar si in lume....
Eu una stiu un singur lucru ca nu am reusit sa ma decid...fiindca ca vreau sa fac si facultatea de matematica, dar si cea de studii politice....deci in final daca nu sunt descalificata eu imi doresc sa ajung un mare matematician....pentru ca imi place foarte mult aceasta materie si in totdeauna mi-am dorit sa ajung mai mare ca Arhimede, dar si un presedinte sau macar un om din guvern, fiindca mi-as dori sa schimb multe lucruri in tara sau poate chiar si in lume....
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 253955
zinzimima
Ar fi doua slujbe pe care as vrea sa le am. Dar, trebuie sa ma decid, acele doua ar fi Veterinar sau Jurnalista. Cel mai mult as vrea sa devin jurnalista prin urmatoarele etape: Emisiune la radio, luat interviuri si emisiune la televizor, chiar daca va dura mult sa invat si sa parctic. A, da, sa spun si motivul. Pai..imi place sa vorbesc, si de cele mai multe ori n-am cu cine. Imi place sa cunosc oamnei noi mai ales luandule interviurile si mai ales mi-ar placea sa ma vad la televizor, indiferent cati bani as castiga.
As spera sa se poata indeplini acest vis ascuns in nori
Ar fi doua slujbe pe care as vrea sa le am. Dar, trebuie sa ma decid, acele doua ar fi Veterinar sau Jurnalista. Cel mai mult as vrea sa devin jurnalista prin urmatoarele etape: Emisiune la radio, luat interviuri si emisiune la televizor, chiar daca va dura mult sa invat si sa parctic. A, da, sa spun si motivul. Pai..imi place sa vorbesc, si de cele mai multe ori n-am cu cine. Imi place sa cunosc oamnei noi mai ales luandule interviurile si mai ales mi-ar placea sa ma vad la televizor, indiferent cati bani as castiga.
As spera sa se poata indeplini acest vis ascuns in nori
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
Eu as vrea sa fiu programator pe calculator...
As face MII de jocuri de gen Webkinz.
Am un caine,Naby,Bichon Frise si as vrea sa il fac si pe el in jocuri...
:X:X:X
va pup,
Maria .
va pup,
Maria .
Cand voi fii mare vreau sa fiu politista ! Vreau sa scap tara asta de toti hotii si persoanele care fac rau ! Astfel vom trai mult mai bine !
Nume de pe webkinz : mariucaelena2000
Nume de pe webkinz : mariucaelena2000
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
oana16
Eu vreau sa viu cand voi fii mare avocat,e o slusba grea trebuie sa stiii toate elgiel pe derost si pentru fiecare caz reusit priesti euro dolari sau miliarde.Cu o meserie asa de grea vei avea bani sati intretii familia ta proprie.Aceasta concluzie e de ne schimbat.Multumesc pentruca mati ascultat si bafta tuturos succes!
Eu vreau sa viu cand voi fii mare avocat,e o slusba grea trebuie sa stiii toate elgiel pe derost si pentru fiecare caz reusit priesti euro dolari sau miliarde.Cu o meserie asa de grea vei avea bani sati intretii familia ta proprie.Aceasta concluzie e de ne schimbat.Multumesc pentruca mati ascultat si bafta tuturos succes!
oana16- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Buzau
KinzCash : 164324
as vrea sa ma fac invatatoare de matematica pentru ca stiu foarte bine matematica
sau as mai putea face veterinar ca imi este mila de animalele care sufera
andrada.webkinz
sau as mai putea face veterinar ca imi este mila de animalele care sufera
andrada.webkinz
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181929
MaryaWebkinz a scris:Eu as vrea sa fiu programator pe calculator...
va pup,
Maria .
Trimite-mi te rog poze cu Naby prin PM
Eu cand voi fii mare as vrea sa devin coafeza pentru ca mama mea lucreaza la un coafor si de 9 ani am invatat sa fac foarte multe coafuri frumoase(parerea mea).si cel mai mult imi place la slujba asta ca oamenii dupa ce pleaca iti multumesc(iar eu ma simt foarte bine cand cineva imi multumeste,asta inseamna ca le place munca mea!)
kytzybush- Gen : Stare de spirit : Bucuroasa
Localizare : Zalau
KinzCash : 146950
Eu vreau sa ma fac doctor de animale deoarece iubesc animalele la nebunie!
Atunci cand un caine este ranit sau bolnav mi se rupe inima
sau profesoara de mate deoarece imi place matematica si am luat numai 10 , dar mai mult doctor de animale
Atunci cand un caine este ranit sau bolnav mi se rupe inima
sau profesoara de mate deoarece imi place matematica si am luat numai 10 , dar mai mult doctor de animale
ralucah- Figurina Webkinz
- KinzCash : 147720
Eu cand vreau sa ma fac mare vreau sa fiu scriitoare pentru ca lumea sa ma ia in serios si scriind ma simt libera sa spun lumii ceea ce gandesc... Si in acest fel oamenii isi vor amintii ca am trait odata, nu am fost ca o umbra data uitarii
Re:
Eu vreau sa ma fac un mare neurochirurg. De ce? Pentru ca vreau sa fiu prima care gaseste remediul pentru Alzhaimer , pentru ca vreau sa-i scap pe oameni de tumorile ale cat niste mingi de baseball. Vreau se vindec toate bolile de creier, sa fiu cea mai buna in acest domeniu! Si vreau sa apar pe coperta revistei de neurochirurgie.
PS: in plus, imi place uniforma!
PS: in plus, imi place uniforma!
iulia2000b- Gen : Stare de spirit : Happyness
Localizare : Buzau
KinzCash : 156043
Eu as vrea sa devin un designer de moda renumit!Sa fac haine pentru vedete,familie....etc!Sunt tot felul de materiale care imi mangaie usor mainile.....ador moda!
Lyna24- Gen : Stare de spirit : Happy...:D
Localizare : -
KinzCash : 144770
reporter!pt.ca-mi place sa interveviez si pentu a fi reporter trebuie sa umblii prin toata lumea,sa cunorti vedete si altele!ar fi minunat!
printesaligia- Lil'Kinz
- KinzCash : 147120
Nokia345
Eu as vrea sa ma fac Geek IT !! Ador calculatoarele si eu treiesc mereu intro lume cibernetica, virtuala, cu multi mega bitz pe langa mine .... Calculatorul e lumea mea..... acolo se intampla totul....... sa tastez toata ziua la taste.......
Eu as vrea sa ma fac Geek IT !! Ador calculatoarele si eu treiesc mereu intro lume cibernetica, virtuala, cu multi mega bitz pe langa mine .... Calculatorul e lumea mea..... acolo se intampla totul....... sa tastez toata ziua la taste.......
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207985
Dogs-Are-Us a scris:Eu cand vreau sa ma fac mare vreau sa fiu scriitoare pentru ca lumea sa ma ia in serios si scriind ma simt libera sa spun lumii ceea ce gandesc... Si in acest fel oamenii isi vor amintii ca am trait odata, nu am fost ca o umbra data uitarii
Ultima editare efectuata de catre Dogs-Are-Us in Vin 16 Sept 2011, 6:22 am, editata de 1 ori
apropo,imi tin pumnii!
printesaligia- Lil'Kinz
- KinzCash : 147120
sorinuta
ei bine eu nu stiu sigur ce as vrea sa ma fac .... as vrea si veterinar sau cantareata sau actorita sau ]arhitector....dar ma-i mult ma bazez pe pictorita deoarece imi doresc mult ca desenele mele sa fie apreciate si prin acest lucru ma simt libera ,relaxata .fara griji. .Si ...cam atata chiar nu stiu ce ma voi face ...voi vedea eu pe parcursul vietii ce imi va pregatii...
ei bine eu nu stiu sigur ce as vrea sa ma fac .... as vrea si veterinar sau cantareata sau actorita sau ]arhitector....dar ma-i mult ma bazez pe pictorita deoarece imi doresc mult ca desenele mele sa fie apreciate si prin acest lucru ma simt libera ,relaxata .fara griji. .Si ...cam atata chiar nu stiu ce ma voi face ...voi vedea eu pe parcursul vietii ce imi va pregatii...
sorinuta- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : plictisita...fara nici un gand...dar fericita:(
Localizare : undeva in romania
KinzCash : 148670
Vreau sa fiu...
Nume cont webkinz Ralyu03
Cand voi creste mare as dori sa ma fac pompier,medic,cantaret,aviator si medic veterinar!(am timp in toata viata mea)...
Dupa ce inchei aceste slujbe si voi fi un mic "erou" prin comunitatea noastra,pot sa ma fac un producator de sucuri...iar cand o sa fiu batran o sa-mi adun toate experientele la olalta si pot crea unele dintre cele mai frumoase si reusite jocuri!
Cand voi fi mare as dori sa realizez ceva in viata
Cand voi creste mare as dori sa ma fac pompier,medic,cantaret,aviator si medic veterinar!(am timp in toata viata mea)...
Dupa ce inchei aceste slujbe si voi fi un mic "erou" prin comunitatea noastra,pot sa ma fac un producator de sucuri...iar cand o sa fiu batran o sa-mi adun toate experientele la olalta si pot crea unele dintre cele mai frumoase si reusite jocuri!
Cand voi fi mare as dori sa realizez ceva in viata
Castigatorul este....
Castigatorul este iulia2000b te rog trimite-mi un PM cu numele de pe webkinz pentru ati trimite premiul. trebuie sa dai accept la cererea mea de prietenie de pe webkinz. Felicitari tuturor participantilor!
Subiecte similare
» lililoli
» lililoli's brand
» CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Eu imi doresc...
» lililoli's brand
» CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
» LISTA PENTRU SCHIMBURI
» Eu imi doresc...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum