Stefzyk
+19
verona3
ToreleiWerecat
Rose_2011
panszin
cristinutza
webkinzsuperstar
pupantonia
alexacheekygirl
stefania223
Nokia345
lavinia3000
Jasmine0246
stefanawebkinz
carinabianca
zinzimima
ClaudiaMissy2
sely01
Misterio
Stefzyk
23 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Cum ti se par sfaturile?
Re: Stefzyk
OK... O sa dureze cam pana maine, credJasmine0246 a scris:Comanda .. Si din pacate nu am mai gasit catelusii de la magazin .. Deci , uite-o :
Una cu Miel Webkinz
Una cu Owl City
Una cu Husky Webkinz
Una cu Golden Retriever webkinz
Una cu Pechinez (nu webkinz ca nici nu exista )
Nu conteaza , doar sa le faci !Stefzyk a scris:OK... O sa dureze cam pana maine, credJasmine0246 a scris:Comanda .. Si din pacate nu am mai gasit catelusii de la magazin .. Deci , uite-o :
Una cu Miel Webkinz
Una cu Owl City
Una cu Husky Webkinz
Una cu Golden Retriever webkinz
Una cu Pechinez (nu webkinz ca nici nu exista )
Jasmine0246- Webkinz Signature
Re: Goodies Packs made by Stefzyk
Un Goodies Packs cu pom pom kitty
Un Goodies Packs cu Pinktastic Peacock
Un Goodies Packs cu Basset Hound
Nokia345- Webkinz Signature
un...cu clown fish,pom pom kitty,mutt
Ultima editare efectuata de catre stefania223 in Joi 28 Apr 2011, 8:25 pm, editata de 1 ori
stefania223- Webkinz Signature
Scuze, pom pom kitty fac doar una, pt. tine si pt. nokia nu fac doua pt. ca nu are sens. si michy nu e mitchy, din camp rock? sau spune la ce te referi, sa nu fac ceva aiureastefania223 a scris:un...cu clown fish,pom pom kitty,michy
Formular special
Completati formularul doar daca vreti ceva special. Goodies Pack-urile normale contin : 5 sau 6 Clips [poze mai mici], 1 Wallpaper [Desktop], 3 Avatare, o semnatura speciala si +- 2 videouri despre tema aleasa. Insa, daca credeti ca nu e destul, completati formularul. Cei ce au comandat deja [si n-au primit comenzile] NU mai pot detalia, decat data viitoare
Despre ce animalut/cantaret/personaj?
Cate clips sa fie?
Cate wallpapers?
Cate avatare?
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) :
Cei ce au comandat deja isi vor primi Goodies Pack-urile maine sau poimaine, e destul de greu sa le faci...
Completati formularul doar daca vreti ceva special. Goodies Pack-urile normale contin : 5 sau 6 Clips [poze mai mici], 1 Wallpaper [Desktop], 3 Avatare, o semnatura speciala si +- 2 videouri despre tema aleasa. Insa, daca credeti ca nu e destul, completati formularul. Cei ce au comandat deja [si n-au primit comenzile] NU mai pot detalia, decat data viitoare
Despre ce animalut/cantaret/personaj?
Cate clips sa fie?
Cate wallpapers?
Cate avatare?
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) :
Cei ce au comandat deja isi vor primi Goodies Pack-urile maine sau poimaine, e destul de greu sa le faci...
scz am editat la michi ma refereamla mutt am scris numele in loc de rasa
stefania223- Webkinz Signature
Restaurantul "What a Lovely Food"-deschis din nou
Formular
Ce tip de animalut?-Ribon Yorkie
Doresti reteta?-da
Gust-dulce
Culoare-mov
Cont pe webkinz-flafyscumpiz2010
Esti sigura ca nu-mi schimbi parola?
Ce tip de animalut?-Ribon Yorkie
Doresti reteta?-da
Gust-dulce
Culoare-mov
Cont pe webkinz-flafyscumpiz2010
Esti sigura ca nu-mi schimbi parola?
alexacheekygirl- Webkinz Signature
Golden Retriever
Lamb
Husky
Pechinez [Pekingese]
Owl City
Restul trebuie sa le pun acum in Imageshack
- Spoiler:
- 1. Videos with or about Golden Retriever
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
(Merge pe Tiled Wallpaper[s])
3. Avatar :
4. And that’s all!
Semnatura pentru Goodies Pack-ul ales :
Lamb
- Spoiler:
- 1. Videos with or about Lamb
2. Wallpapers and Clips
Clips:
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s the end!
Husky
- Spoiler:
- 1. Videos with or about Husky
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s the end!
Pechinez [Pekingese]
- Spoiler:
- 1. About Pekingese
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s all!
Owl City
- Spoiler:
- 1. Songs!
Fireflies
Vanilla Twilight
To The Sky
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s all!
Despre ce animalut/cantaret/personaj?4 comenzi deci...mutt,hamster sunshine,jack russel si velvety elephant
Cate clips sa fie?-0
Cate wallpapers?3 la fiecare
Cate avatare?10 la fiecare si in acelais timp scuze daca te pun la treaba
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) :pai sa nu mai scrie goodiesc pack madee bi stefzyk,sa scrie la fiecare he is purfect..i love him!you no?so...you want a weding with he?
Maybe....YES!
Cate clips sa fie?-0
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) :pai sa nu mai scrie goodiesc pack madee bi stefzyk,sa scrie la fiecare he is purfect..i love him!you no?so...you want a weding with he?
Maybe....YES!
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222253
0 clips? adica nu vrei poze cu animalutul? ok dar scuze, la semnatura trebuie sa scrie si goodies pack made by stefzykMisterio a scris:Despre ce animalut/cantaret/personaj?4 comenzi deci...mutt,hamster sunshine,jack russel si velvety elephant
Cate clips sa fie?-0
Maybe....YES!
okStefzyk a scris:0 clips? adica nu vrei poze cu animalutul? ok dar scuze, la semnatura trebuie sa scrie si goodies pack made by stefzykMisterio a scris:Despre ce animalut/cantaret/personaj?4 comenzi deci...mutt,hamster sunshine,jack russel si velvety elephant
Cate clips sa fie?-0
Maybe....YES!
Multumesc! Sunt foarte frumoase !! Mai vreau cu :Stefzyk a scris: Golden Retriever
- Spoiler:
1. Videos with or about Golden Retriever
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatar :
4. And that’s all!
Lamb
- Spoiler:
1. Videos with or about Lamb
2. Wallpapers and Clips
Clips:
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s the end!
Husky
- Spoiler:
1. Videos with or about Husky
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s the end!
Pechinez [Pekingese]
- Spoiler:
1. About Pekingese
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s all!
Owl City
- Spoiler:
1. Songs!
Fireflies
Vanilla Twilight
To The Sky
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s all!
Bufnite (oricare) .. la bufnite sa fie si ceva despre filmul The Owls Of Ga'Hoole = The Legend Of The Guardians .
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 165630
Despre ce animalut/cantaret/personaj? Avril Lavigne
Cate clips sa fie? 1
Cate wallpapers? 6
Cate avatare? 6
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) : Fundalul sa fie roz cu negru
Cate clips sa fie? 1
Cate wallpapers? 6
Cate avatare? 6
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) : Fundalul sa fie roz cu negru
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Despre ce animalut/cantaret/personaj? Strawberry Cow - Dotsy
Cate clips sa fie? 3
Cate wallpapers? 4
Cate avatare? 5
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) : pai... sa fie unica , speciala
Cate clips sa fie? 3
Cate wallpapers? 4
Cate avatare? 5
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) : pai... sa fie unica , speciala
pupantonia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : un moft floral
Localizare : RO
KinzCash : 164881
Jasmine0246 a scris:Multumesc! Sunt foarte frumoase !! Mai vreau cu :Stefzyk a scris: Golden Retriever
- Spoiler:
1. Videos with or about Golden Retriever
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatar :
4. And that’s all!
Lamb
- Spoiler:
1. Videos with or about Lamb
2. Wallpapers and Clips
Clips:
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s the end!
Husky
- Spoiler:
1. Videos with or about Husky
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s the end!
Pechinez [Pekingese]
- Spoiler:
1. About Pekingese
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s all!
Owl City
- Spoiler:
1. Songs!
Fireflies
Vanilla Twilight
To The Sky
2. Wallpapers and Clips
Clips :
Wallpaper :
3. Avatars!
4. And that’s all!
Bufnite (oricare) .. la bufnite sa fie si ceva despre filmul The Owls Of Ga'Hoole = The Legend Of The Guardians .
Nokia345 a scris:Un Goodies Packs cu pom pom kitty
Comanda mea ?? Cred ca dureaa destul de mult sa faci unul ! Nu te grabii, dar macar so o pui pana la pastele viitor !!
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207865
Ok ! Dar sa nu uiti cand se termina Vacanta Ta sa ne anunti !Stefzyk a scris:Scuze tuturor, inchid magazinul vreo 3 saptamani, am tezele si trebuie sa invat...
RE
Goodies Pack Green earth puppy
Goodies pack calico cat
Goodies pack calico cat
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
KinzCash : 176373
Deocamdata e inchis magazinulwebkinzsuperstar a scris:Goodies Pack Green earth puppy
Goodies pack calico cat
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154652
cand deschizi din nou magazinul?
Misterio a scris:Despre ce animalut/cantaret/personaj?4 comenzi deci...mutt,hamster sunshine,jack russel si velvety elephant
Cate clips sa fie?-0
Detalii pentru semnatura (poate fi doar una) : sa scrie la fiecare he is purfect..i love him!you no?so...you want a weding with he?
Maybe....YES!
redeschizi*Misterio a scris:cand deschizi din nou magazinul?
eu vreau unu cu un urs panda webkinz, cu 3 avatare,2walppapere(nu stiu cum se scrie)
panszin- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : undeva pe planeta pamant,in romania,cam in nord-centrul tarii,undeva in judetil................mures intrun mic loc numit..................LUNCA BRADULUI!!!!!!!!iubesc aceasta localitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KinzCash : 154213
beeeep...stefzykj nu e ..e..onibill...DISPONIBIL te reintorci?Misterio a scris:redeschizi*Misterio a scris:cand deschizi din nou magazinul?
Scuze, voi incepe sa lucrez de luni. Mi s`a stricat calculatorul si nu am putut intra, cat am mai trimis 1 mesaj- 2 eram la o prietena.
a...Stefzyk a scris:Scuze, voi incepe sa lucrez de luni. Mi s`a stricat calculatorul si nu am putut intra, cat am mai trimis 1 mesaj- 2 eram la o prietena.
okMisterio a scris:a...Stefzyk a scris:Scuze, voi incepe sa lucrez de luni. Mi s`a stricat calculatorul si nu am putut intra, cat am mai trimis 1 mesaj- 2 eram la o prietena.
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
KinzCash : 176373
Deabea astept !Stefzyk a scris:Scuze, voi incepe sa lucrez de luni. Mi s`a stricat calculatorul si nu am putut intra, cat am mai trimis 1 mesaj- 2 eram la o prietena.
Stefzyk a scris:Uff tot nu reusesc sa lucrez... scuze! Cred ca il voi redeschide abia in iulie...
Need some help?
Mda, scuze, sper sa nu va suparati ca imi fac si eu un magazin de sfaturi da`...
Sper ca dau sfaturi bune
Dupa ce va raspund spuneti`va parerea si votati, va rog frumos :3 Si va rog, nu dati Nefolositoare doar pt ca si voi aveti un magazin de sfaturi. Stiu ca sunt persoane care asa fac
Dupa ce va raspund, in mesajul urmator puneti unul din emoticoane astfel :
Folositor -
Nefolositor -
Putin din ambele -
Thx! Acum este :
Sper ca dau sfaturi bune
Dupa ce va raspund spuneti`va parerea si votati, va rog frumos :3 Si va rog, nu dati Nefolositoare doar pt ca si voi aveti un magazin de sfaturi. Stiu ca sunt persoane care asa fac
Dupa ce va raspund, in mesajul urmator puneti unul din emoticoane astfel :
Folositor -
Nefolositor -
Putin din ambele -
Thx! Acum este :
Deschis!
Sunt multe magazine de sfaturi dar putem vedea cine ce sfaturi ne da.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce culoare as putea purta la o petrecere cu colegii din vara (petrecerea va fi afara)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce culoare as putea purta la o petrecere cu colegii din vara (petrecerea va fi afara)
zinzimima a scris:Sunt multe magazine de sfaturi dar putem vedea cine ce sfaturi ne da.
Depinde si de nuanta pielii tale. Nu iti sugerez in niciun caz sa porti negru. Chiar daca negrul subtiaza, vei atrage prea tare lumina, iti va fi prea cald, plus ca vei arata ca si cum ai fi in doliu.
Te sfatuiesc sa iti iei o costumatie draguta, simpatica, spre exemplu o rochita si un boilero cu maneca scurta pe deasupra, de un roziu palid. Sau poti opta pentru imprimeuri florale - sunt foarte OK in perioada asta, si chiar vei simti ca este vara.
In consecinta, opteaza pentru culori vesele, sau o nuanta alb-negru-rosu, in care negrul sa fie rar. Adica poti purta pantofi negri, o rochita rosie [sau un tricou + jeansi] si o esarfa alba... Si viceversa. Atentie insa, alege culori vesele, dar fii atenta la accesorii, pentru ca sunt extrem de importante. Culorile, nuantele, forma etc. iti completeaza tinuta, iar toata lumea vrea ca asta sa fie un lucru bun.
Asa ca, cel mai bine e sa ai o costumatie roza, albastra deschis, verzuie sau chiar alba.
Merci mult!
Am pielea mai alba dar sunt putin bronzata.
Ce as putea purta var asta ca sa fie comod si sic (ceva pentru 9-10 ani ca imi stau bine hainele pentru aceste varste)
Pai daca ai pielea alba, iti sugerez sa folosesti haine rosiatice (putin spre visiniu) si daca vrei, foloseste si niste ruj rosu aprins, dupa ce aplici un strat subtire de strugurel.zinzimima a scris:
Merci mult!
Am pielea mai alba dar sunt putin bronzata.
O rochie e mereu o alegere buna. Poti sa diversifici cu lantisoare, bratari, cercei... Iti poti face manichiura de fiecare data cand te gandesti sa adopti alt look, diferit de cel de dinainte. Si, daca intr-o zi ai purtat o rochie, si vrei sa o porti si ziua urmatoare, dar nu vrei sa arati la fel, iti sugerez :zinzimima a scris:Ce as putea purta var asta ca sa fie comod si sic (ceva pentru 9-10 ani ca imi stau bine hainele pentru aceste varste)
1. Prinde-ti parul sau lasa-l pe o parte. Foloseste si diademe dragute, dar fara fundite uriase .
2. Leaga o curea de aceeasi culoare cu rochia de rochie pe talie, bineinteles dupa ce ti-ai pus rochia. Strange cat crezi ca trebuie, prinde-ti parul in sus ca un coc (nu chiar coc) si pune-ti o manusa fara degete sau o bratara cu zimti. Arata mereu bine!
Ca pantofi iti sugerez sandalele. Sunt comode, chic si nici nu costa mult, plus ca vin bine aproape la orice.
as vrea sa fac candva o surpriza MARE pentru mama mea daca o sa vrea si sora mea.ce sa fac?si e recomandare,ca sa alegi un sfta super bun pentru asta,intreaba niste chestiii despre ea!
Am mai multe idei :Misterio a scris:as vrea sa fac candva o surpriza MARE pentru mama mea daca o sa vrea si sora mea.ce sa fac?si e recomandare,ca sa alegi un sfta super bun pentru asta,intreaba niste chestiii despre ea!
1. Strange niste bani si apoi hotaraste cu sora si tatal tau sa mergeti sa ii cumparati ceva mamei tale. Cauta niste lucruri nu prea sumbre (spre exemplu, un sacou negru) , dar nici papagal (in toate culorile, e prea copilaresc). Un set de lantisor + cercei cu perlute sunt o alegere perfecta.
2. Roaga-l pe tatal tau sa mearga cu mama ta la magazin, la film etc. si sa lipseasca atata timp cat e nevoie sa preparati un fel de mancare la rece. Sau, cand e mama ta plecata, discuta cu tatal tau si faceti un tort pentru ea. Sora ta poate sa mearga cu mama ta si sa o tina ocupata destul timp cat aveti nevoie.
3. Lucreaza manual cu ajutorul surorii tale ceva special, facut in casa. Poti incerca niste idei speciale, cum ar fi felicitarile uriase (poti folosi o foaie A3 sau A2) care au acele personaje, manevrate de alte bucatele de hartie sau carton. Poti sa pregatesti un album cu mama voastra si voi sau poti sa ii oferi lucruri din hartie! Origami este o arta foarte frumoasa de a te exprima, si daca esti atent vor iesi splendid. Uite aici un site cu si despre Origami : http://en.origami-club.com/ .
Sper ca te-am ajutat!
X1000000Stefzyk a scris:Am mai multe idei :Misterio a scris:as vrea sa fac candva o surpriza MARE pentru mama mea daca o sa vrea si sora mea.ce sa fac?si e recomandare,ca sa alegi un sfta super bun pentru asta,intreaba niste chestiii despre ea!
1. Strange niste bani si apoi hotaraste cu sora si tatal tau sa mergeti sa ii cumparati ceva mamei tale. Cauta niste lucruri nu prea sumbre (spre exemplu, un sacou negru) , dar nici papagal (in toate culorile, e prea copilaresc). Un set de lantisor + cercei cu perlute sunt o alegere perfecta.
2. Roaga-l pe tatal tau sa mearga cu mama ta la magazin, la film etc. si sa lipseasca atata timp cat e nevoie sa preparati un fel de mancare la rece. Sau, cand e mama ta plecata, discuta cu tatal tau si faceti un tort pentru ea. Sora ta poate sa mearga cu mama ta si sa o tina ocupata destul timp cat aveti nevoie.
3. Lucreaza manual cu ajutorul surorii tale ceva special, facut in casa. Poti incerca niste idei speciale, cum ar fi felicitarile uriase (poti folosi o foaie A3 sau A2) care au acele personaje, manevrate de alte bucatele de hartie sau carton. Poti sa pregatesti un album cu mama voastra si voi sau poti sa ii oferi lucruri din hartie! Origami este o arta foarte frumoasa de a te exprima, si daca esti atent vor iesi splendid. Uite aici un site cu si despre Origami : http://en.origami-club.com/ .
Sper ca te-am ajutat!
Thx!Misterio a scris:X1000000Stefzyk a scris:Am mai multe idei :Misterio a scris:as vrea sa fac candva o surpriza MARE pentru mama mea daca o sa vrea si sora mea.ce sa fac?si e recomandare,ca sa alegi un sfta super bun pentru asta,intreaba niste chestiii despre ea!
Sper ca te-am ajutat!
Ce chesti ar trebuii sa am ca sa am o pretrecere in pijamale de 5 stele?
zinzimima a scris:Ce chestii ar trebui sa am ca sa am o pretrecere in pijamale de 5 stele?
- Invita cel mult patru prietene, daca vrei sa fii sigura ca o sa reusesti sa le acorzi fiecareia atentia cuvenita. Trimite-le invitatii scrise cu mult inainte, ca prietenele tale sa nu-si faca alte planuri. Cere-le sa-ti dea un raspuns, ca sa stii cate vor veni intr-adevar.
- N-ar fi rau deloc sa alegi o tema pentru noaptea cu prietenele si sa ceri fiecarei invitate sa aduca ceva care sa contribuie la distractie. Daca v-ati gandit, de pilda, la o noapte de rasfat ca la salonul de frumusete, ar putea sa aduca o placa de indreptat parul si o trusa de machiaj. Planuiti impreuna diverse activitati si impodobeste-ti camera pe tema respectiva.
- Gandeste-te la ce jocuri ati putea juca si strange tot ce veti avea nevoie inainte sa soseasca invitatele. Roaga-le pe prietenele tale sa vina cu CD-urile lor preferate, cu DVD-uri sau jocuri pentru calculator. Daca vreti sa va uitati la un film interesant, puteti cauta si pe www.990.ro .
- Fii o gazda buna - ai grija sa aiba toata lumea orice-si doreste si sa stie unde e baia. Ingrijeste-te ca fiecare sa aiba un loc unde sa doarma comod (le poti sugera sa-si aduca sacii de dormit, daca e nevoie).
- Aprovizioneaza-te cu mancare din belsug, inclusiv gustari de servit la miezul noptii si in dimineata urmatoare, la micul dejun.
- Nu uita de regula noptilor cu prietenele - secretele discutate nu le va afla nimeni altcineva.
Merci mult.
AM invitat 3 prietene (ca la scoala suntem 4 BFF)
Am nevoie de un sfat.... As vrea sa fac un club ( in realitate ) si eu nu prea stiu decoratiunile si ideea . Ma poti ajuta . Si alceva ce sa mai pun . Am nevoie de un raspuns pana diseara la 6:30 .
Scuze ca am intarziat... Nu am vazut mesajul Oricum, daca iti mai foloseste :Nokia345 a scris:Am nevoie de un sfat.... As vrea sa fac un club ( in realitate ) si eu nu prea stiu decoratiunile si ideea . Ma poti ajuta . Si alceva ce sa mai pun . Am nevoie de un raspuns pana diseara la 6:30 .
1. Alege o idee pentru club. Gandeste-te la ceva comun cu toate prietenele tale sau persoanele cu care vrei sa infiintezi clubul.
2. Gasiti-va un ,,sediu" si hotarati sa va intalniti saptamanal in acel loc, la o anumita ora intr-o anumita zi.
3. Decorati sediul cu postere, desene, origami etc. Depinde ce tema alegeti. Daca, spre exemplu, veti vorbi despre Harry Potter, poti sa cumperi DVD-urile sau sa pui cartile pe o masa.
4. Pregateste gustari rapide pentru membrii clubului, cum ar fi sandwichuri, tartine sau comandati pizza, suc, prajituri etc.
5. Hotarati anumite reguli si o parola pentru club - inainte sa intrati in sediu, intrebati parola. Cine nu a retinut-o... nu va avea acces la acea intalnire. Puteti sa schimbati parola o data la o luna...
6. Nu uitati : ce se discuta in sediu, ramane in sediu.
Cu ce haine elegante as putea sa-mi imbrac 3 animalute: Signature Lop Bunny*, Tinckled Pink Cat** si Hamster Sweety***! Am un buget de 1500 ! Daca ai gasi ceva haine tot elegante cu un buget de 2000 , dar pentru 5 animalute sunt de acord. Cele 2 noi ar fi: Snowy Owl**** si Budgie*****
*: boy!
**:girl!
***: boy!
****: boy!
*****:girl!
*: boy!
**:girl!
***: boy!
****: boy!
*****:girl!
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Flavia e la mine acum.Sfaturile tale sunt ff folositoare!!!Nu uita,Imptrietenesteti aamica cu animalutul tau.Impreuna am facut in pat o casa Webkinz.Stefzyk a scris:zinzimima a scris:Ce chestii ar trebui sa am ca sa am o pretrecere in pijamale de 5 stele?
- Invita cel mult patru prietene, daca vrei sa fii sigura ca o sa reusesti sa le acorzi fiecareia atentia cuvenita. Trimite-le invitatii scrise cu mult inainte, ca prietenele tale sa nu-si faca alte planuri. Cere-le sa-ti dea un raspuns, ca sa stii cate vor veni intr-adevar.
- N-ar fi rau deloc sa alegi o tema pentru noaptea cu prietenele si sa ceri fiecarei invitate sa aduca ceva care sa contribuie la distractie. Daca v-ati gandit, de pilda, la o noapte de rasfat ca la salonul de frumusete, ar putea sa aduca o placa de indreptat parul si o trusa de machiaj. Planuiti impreuna diverse activitati si impodobeste-ti camera pe tema respectiva.
- Gandeste-te la ce jocuri ati putea juca si strange tot ce veti avea nevoie inainte sa soseasca invitatele. Roaga-le pe prietenele tale sa vina cu CD-urile lor preferate, cu DVD-uri sau jocuri pentru calculator. Daca vreti sa va uitati la un film interesant, puteti cauta si pe www.990.ro .
- Fii o gazda buna - ai grija sa aiba toata lumea orice-si doreste si sa stie unde e baia. Ingrijeste-te ca fiecare sa aiba un loc unde sa doarma comod (le poti sugera sa-si aduca sacii de dormit, daca e nevoie).
- Aprovizioneaza-te cu mancare din belsug, inclusiv gustari de servit la miezul noptii si in dimineata urmatoare, la micul dejun.
- Nu uita de regula noptilor cu prietenele - secretele discutate nu le va afla nimeni altcineva.
Stefzyk a scris:Scuze ca am intarziat... Nu am vazut mesajul Oricum, daca iti mai foloseste :Nokia345 a scris:Am nevoie de un sfat.... As vrea sa fac un club ( in realitate ) si eu nu prea stiu decoratiunile si ideea . Ma poti ajuta . Si alceva ce sa mai pun . Am nevoie de un raspuns pana diseara la 6:30 .
1. Alege o idee pentru club. Gandeste-te la ceva comun cu toate prietenele tale sau persoanele cu care vrei sa infiintezi clubul.
2. Gasiti-va un ,,sediu" si hotarati sa va intalniti saptamanal in acel loc, la o anumita ora intr-o anumita zi.
3. Decorati sediul cu postere, desene, origami etc. Depinde ce tema alegeti. Daca, spre exemplu, veti vorbi despre Harry Potter, poti sa cumperi DVD-urile sau sa pui cartile pe o masa.
4. Pregateste gustari rapide pentru membrii clubului, cum ar fi sandwichuri, tartine sau comandati pizza, suc, prajituri etc.
5. Hotarati anumite reguli si o parola pentru club - inainte sa intrati in sediu, intrebati parola. Cine nu a retinut-o... nu va avea acces la acea intalnire. Puteti sa schimbati parola o data la o luna...
6. Nu uitati : ce se discuta in sediu, ramane in sediu.
Sunt niste sfaturi excelente !! Chiar te pricepi
Stefzyk
Ok, e ciudat, poate o sa ma considerati o plagiatoare daram chef sa fac note de plata xD
Se plateste cu
Comandati orice si cand vad comanda o sa v.o dau
Se plateste cu
Comandati orice si cand vad comanda o sa v.o dau
Ultima editare efectuata de catre Stefzyk in Dum 25 Sept 2011, 11:43 am, editata de 1 ori
O bluza cu Hello Kitty
O pereche de blugi
Niste tenisi gri
Webkinz Cocker Spaniel
O pereche de blugi
Niste tenisi gri
Webkinz Cocker Spaniel
Vreau:
-un ghiozdan cu Hello Kitty
-un penar cu Hello Kitty
-un stilou cu Hello Kitty
-un telefon (si unul mobil si unul fix) cu Hello Kitty
-un ghiozdan cu Hello Kitty
-un penar cu Hello Kitty
-un stilou cu Hello Kitty
-un telefon (si unul mobil si unul fix) cu Hello Kitty
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336773
Client : Zinzimima
Produse cumparate :
Nota de plata :
Bluza Hello Kitty Roz - 1 bucata - 25
Jeans ,,Girls League" - 1 bucata - 55
Tenisi Converse ,,All Star" gri - bucata - 175
Webkinz Cocker Spaniel - 1 bucata - 45
Total plata : 301 (300 plata + 1 TVA WW)
Va rugam platiti cat mai rapid posibil! Plata se efectueaza la biroul central Webkinz, mergeti acolo si spuneti despre cumparaturile dvs. Intoarceti-va aici, achitati plata si puteti castiga un cadou special in Webkinz World, trimitand textul ,,Plata achitata! " prin MP la Stefzyk.
O zi buna si va mai asteptam la Super Supermarket!
Produse cumparate :
Nota de plata :
Bluza Hello Kitty Roz - 1 bucata - 25
Jeans ,,Girls League" - 1 bucata - 55
Tenisi Converse ,,All Star" gri - bucata - 175
Webkinz Cocker Spaniel - 1 bucata - 45
Total plata : 301 (300 plata + 1 TVA WW)
Va rugam platiti cat mai rapid posibil! Plata se efectueaza la biroul central Webkinz, mergeti acolo si spuneti despre cumparaturile dvs. Intoarceti-va aici, achitati plata si puteti castiga un cadou special in Webkinz World, trimitand textul ,,Plata achitata! " prin MP la Stefzyk.
O zi buna si va mai asteptam la Super Supermarket!
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» CONCURS Joi #13: "Descrieti Animalutul" (merry777)
» LovelyShinyStars` Butic
» Pictures on the wall xD
» CONCURS Joi #24: "Poza Halloween" (Stefzyk)
» Concurs RAPID - Gradina ta! (Stefzyk) #7
» LovelyShinyStars` Butic
» Pictures on the wall xD
» CONCURS Joi #24: "Poza Halloween" (Stefzyk)
» Concurs RAPID - Gradina ta! (Stefzyk) #7
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum