CONCURS Joi #13: "Descrieti Animalutul" (merry777)
+14
Patricia10ani
Miruna33
sorinuta
canary
webkinzcodru
oana16
danielutza12
Stefzyk
alexacheekygirl
rekaalina
panszin
Anazoe4ever
zinzimima
Webkinz Romania
18 participanți
Pagina 1 din 1
CONCURS Joi #13: "Descrieti Animalutul" (merry777)
http://webkinzromania.ro/concursul-de-joi/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 21 Iul 2011, 3:21 pm, editata de 1 ori
zinzimima
Iepurasul Signature Lop Bunny este foarte dragutz si scump (nu din vedere a banilor).
Acest iepuras ajunge in inimile oricui.
Nu sunt cuvinte care sa descrie acest iepuras.
Acest iepuras ajunge in inimile oricui.
Nu sunt cuvinte care sa descrie acest iepuras.
Ultima editare efectuata de catre zinzimima in Sam 16 Iul 2011, 1:45 pm, editata de 1 ori
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620882
FunSunShine333
Iepurasul Signature Lop Bunny are blana alba ca prima zapada cu pete maro ca si ciocolata. Ochi ii are negri ca si carbunele cu o profunzime nemarginita si cu un licar alb reflectat pe ochiul lui. Urechi lungi ca o cascada si ca un pui de ciocolata. Pufoase si maro.Si 4 picioruse cu , care sare neincetat in lumea Webkinz.Si o codita moale ca si lana .
Mi-as dori si eu Iepurasul Signature Lop Bunny!!!!
Succes la toti
Mi-as dori si eu Iepurasul Signature Lop Bunny!!!!
Succes la toti
Anazoe4ever- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Foarte buna :)
KinzCash : 148480
Iepurasul Signature Lop Bunny
Iepurasul Signature Lop Bunny are blana alba ca si pamantul maro-ciucolatiu acoperit de putina zapada cazuta in prima zi de iarna. Are ochii negrii si stralucitori ca si carbunii abea arsi. Codita lui este pufoasa si seamana cu un nor pufos si mic.
Daca nu ar fi fost iepurasul Signature Lop Bunnyin ebkinz nu stiu ce as fi facut . Este cel mai dragut animal dintre toate.
ebkinz este cel mai bun loc de joaca.
Daca nu ar fi fost iepurasul Signature Lop Bunnyin ebkinz nu stiu ce as fi facut . Este cel mai dragut animal dintre toate.
ebkinz este cel mai bun loc de joaca.
deadeea- Vizitator
Re: CONCURS Joi #13: "Descrieti Animalutul" (merry777)
iepurasul Signature Lop Bunny este o mica creatura care poate ca nu are inima adevarata dar te iubeste si stie ca ii oferi toata atentia si iubirea.el este alb:arata ca are sufletul curat si maro:arata ca toata lumea greseste, dar iubirea nu dispare niciodata!este iepurasul perfect!
panszin- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : undeva pe planeta pamant,in romania,cam in nord-centrul tarii,undeva in judetil................mures intrun mic loc numit..................LUNCA BRADULUI!!!!!!!!iubesc aceasta localitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 154303
concursul de joi:descrierea lui Lop Buny
Iepurasul Signature Lop Buny este un iepuras ca toti ceilalti.Doar ca este facut dintr-o ciocolaa cu lapte.Asa mi se pare mie Lop Buny la prima vedere.Fiind un iepuras cred ca ii place sa sara si sa se distreze.Cred ca orcine si l-ar dori pe minunatul Lop Buny.Daca ai un iepuras asa dragut ca Lop Buny nu poti sa fii trist!
iuscoele- Vizitator
rekaalina
Iepurasul Webkinz Signature Lop Bunny este prietenul tuturor.De la copii la adulti,toti vor sa-i ofere iubire si sa-l stranga in brate.La prima vedere pare a fi o combinatie de ciocolata simpla si ciocolata alba.Lop Bunny este alintatul alintatilor.
rekaalina- Localizare : bacau
KinzCash : 146620
Concursul de Joi 13:"Descrieti animalutul"(merry777)
Din punctul meu de vedere,webkinzul Signature Lop Bunny este cel mai dragutz dintre iepuri.Straluceste mereu printre stele,danseaza mereu,are un PSI foarte foarte frumos,ii plac morcovii si se imbraca mereu la moda.Regina Signature Lop Bunny,care este copilul lui merry777,le arata celorlalti iepuri Signature Lop Bunny cum sa se imbrace ca sa arate ca o regina!Imi plac fffff mult iepuri Signature Lop Bunny!
Ultima editare efectuata de catre alexacheekygirl in Mier 20 Iul 2011, 5:57 pm, editata de 1 ori
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181187
Stefzyk
Iepurasul Signature Lop Bunny este unul dintre cei mai draguti iepurasi Webkinz! Blanita sa maronie si alba extrem de pufoasa ii permite sa se strecoare in inima oricarei persoane. Hraneste-l zilnic cu mancarea sa preferata, Creamy Carrot Soup, si pune-l noaptea la un somnic odihnitor in Cozy Lop Crop, patutul sau exclusiv. Joaca-te cu el in fiecare zi si iti va deveni unul dintre cei mai buni prieteni ... si unul dintre cele mai ascultatoare si simpatice animalute!
daniela3000
Iepurasul Signature Lop Bunny este foarte dragalas si dragutz.Culoarea lui alba indica zapada moale si pufoasa,iar culoarea maronie indica nevinovatia si simpatia lui de inger .Dar ochii lui seamana ca niste stele cazute pe zapada cristalina.Dar cine n-ar vrea un un inger de animalut ca el .Daca ai adopta acest animalut.Iti va placea tare mult si nu-ti va parea rau .Eu mi-as dori tare mult sa adopt acest animalut .
danielutza12- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 146540
Re: CONCURS Joi #9
Iepurasul este dragut deoarece el este ierbivor si are construrirea corpului in forma draguta pentruca ai face pe oameni ca sai iubeasca, ei au diferite culori negru alb sau rar roz, ei sunt cei mai draguti ierbivori ei . Ei am bi;e inauntru ca orce webkinz de emoale moale incat nu mai poti sal dai jos si aca inl cumperi ti se va intampla!!!!!! Titlu oana16
Ultima editare efectuata de catre oana16 in Mar 19 Iul 2011, 10:20 pm, editata de 2 ori
oana16- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Buzau
KinzCash : 164294
Webkinzcodru-concurs joi
webkinzcodru concurs joi
Signature Lop Bunny-Un iepuras dragalas.Stiu bine cine este.Am de-a-face cu unul ( e iepurele colegului meu)Sunt mici, dulci,Maro cu alb.Se comporta frumos acest iepuras pe nume Lolo-Azolo.Caracterul acestor animalute este civilizat.Sunt sinceri si cinstiti,cu simtul umorului,nu se supara din orice si foarte puternici ( fizic si psihic).Ti-ai dori sa-i strangi pana nu mai au aer O.o………Intotdeauna fac haz de necaz.Eu cred despre acesti iepurasi “Lop-Bunny” ca sunt niste fiinte dragute.
Sa va fie viata un papanas!! O.o
Signature Lop Bunny-Un iepuras dragalas.Stiu bine cine este.Am de-a-face cu unul ( e iepurele colegului meu)Sunt mici, dulci,Maro cu alb.Se comporta frumos acest iepuras pe nume Lolo-Azolo.Caracterul acestor animalute este civilizat.Sunt sinceri si cinstiti,cu simtul umorului,nu se supara din orice si foarte puternici ( fizic si psihic).Ti-ai dori sa-i strangi pana nu mai au aer O.o………Intotdeauna fac haz de necaz.Eu cred despre acesti iepurasi “Lop-Bunny” ca sunt niste fiinte dragute.
Sa va fie viata un papanas!! O.o
webkinzcodru- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Mai bine ca acum nu se putea( Si sunt sarcastca) ...Incerc totusi sa imi inving temerile si visele sa le transform in realitate,dar...Nu sunt toate posibile.Crede-ma,am o viata de c***t
Localizare : Gruiu,Ilfov
KinzCash : 151547
Iepurasul Signature Lop Bunny este un iepuras special.El este foarte frumos si are o blanita moala si frumoasa.Este maro cu alb si este asemanator su cel adevarat,dar webkinz Signature Lop Bunny este mult mai frumos si mult mai dragalas si merita toata dragostea noastra si toata iubirea si merita ingrijit cu atentie.Merita haine frumoasa si scumpe asa cum este el si mai merita o camera pe masura.El este un inger de animalut si cred ca ar trebuie sa fie in centrul atentiei toata viata .Signature Lop Bunny este un iepuras minunat.
sorinuta
acest dragut iepuras este foarte frumos.adora morcovii si mai ales creamy carrot soup si se ataseaza repede de cel care il ingrijeste.acest animalut are nevoie de multa atentie si iubire din partea oricui. culoarea lui alb-maronie este foarte frumoasa si iti atrage privirea mereu!este un webkinz ce merita sa fie in casa ta alaturi de alti webkinz
sorinuta- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : plictisita...fara nici un gand...dar fericita:(
Localizare : undeva in romania
KinzCash : 148640
SIGNATURE LOP BUNNY
ESTE MOALE EXACT CA BLANITA UNEI OI ADEVARATE , URECHILE , O ADEVARATA PLACERE SA LE ADMIRI , O CODITA PUFOASA CA VATA , DOUA CULORI MINUNATE SI OBIECTELE IEPURASULUI...
SUNT DE NE DESCRIS CAT DE FRUMOASE SUNT!!!!
SUNT DE NE DESCRIS CAT DE FRUMOASE SUNT!!!!
Miruna33- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : Be YOURSELF
Localizare : Timisoara
KinzCash : 152497
Signature Lop Bunny nu spun ca este preferatul meu,dar cu siguranta este un webkinz foarte dragalas!Sunt sigura ca daca va mai intalni un iepuras ca el,va 'sari' in sus de bucurie!Blanita lui are culoarea unui ou de ciocolata alba stropit cu ciocolata neagra!YUM!Sau ca zapada pufoasa cu mici puncte maro!Eu chiar mi-as dori un astfel de iepuras!De fapt mi-as dori mai multi ca el! Ma gandesc ca plusul e dragut,dar virtual e superb!Mi-as dori ca toti sa aiba aceasi parere ca mine!
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
KinzCash : 162525
nume de utilizator webkinz: denissa99pestisor
Iepurasul Lop Bunny este un animalut mai special decat celelalte... El a aparut inainte de sfanta sarbatoare a Pastelui pentru ca stia ca atunci este o sarbatoare speciala la fel ca el. Copiii mergand la magazin l-au vazut si l-au adoptat. El este foarte bucuros cand intra intr-o noua lume: lumea webkinz. Acolo intalneste multi webkinzi cu care se imprieteneste. Cand ii este foame adora sa manance mancarea sa speciala, adica supa cu morcovei iar la felul doi prefera mancarea lui favorita care poate fi aflata din biografia sa. Iepurasul este cam pretentios atunci cand este vorba de camera lui, vrea o tema de primavara sau cu lucruri apropiate de Paste. Cand ii este somn vrea sa doarma in patutul lui special cu morcovei. Al doilea lucru care il iubeste la fel de mult ca patutul este articolul exclusiv signature. Fiindca este un iepuras micut adora sa se joace cu jucariile. El are o jucarie preferata care esteprecizata in biografie. Daca ii indeplinesti aceste dorinte micutului iepuras el te va iubi si mai mult decat inainte.[left]
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163886
A venit si timpul de a anunta castigatorii!!! a fost o alegere foarte grea pentru mine , dar...intr-un final m-am decis! Acestia sunt:
Locul I : Anazoe4ever
Locul II: Stefzyk
Locul III: canary
Locul I : Anazoe4ever
Locul II: Stefzyk
Locul III: canary
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456028
Felicitari!
Oircum stiam ca n-o sa castig.
Oircum stiam ca n-o sa castig.
si eu stiam ca nu o sa castig...eu nu castig la nimic deci...
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
KinzCash : 162525
Poate data viitoare. Daca crezi cu adevarat si iti dai silinta vei reusi
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188791
Nu va mai plangeti atata de mila.Nu ati castigat si gata ce atata tam-tam vor mai fi si alte concursuri.
ane1765- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : Acolo unde nici nu te-ai fi gandit sa ma cauti
KinzCash : 150687
Nu ne plangme de mila.
Am zis doar ca eu stiam de la incepu ca am scris o prostie.
Daca tie ti se pare asa bine.
Eu nu ma bag.
Am zis doar ca eu stiam de la incepu ca am scris o prostie.
Daca tie ti se pare asa bine.
Eu nu ma bag.
yupi am castigat
Anazoe4ever- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Foarte buna :)
KinzCash : 148480
gata cu cearta sa nu apara un avertisment!!!! cei care nu au castigat,nu va pierdeti speranta! de aceea se numeste CONCURS! Este un fel de competitie!!!!!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456028
Subiecte similare
» CONCURS Joi #45: "Magia desenelor!" (merry777)
» lavinia3000
» CONCURS Joi #11: "Tinuta unei zi de vara" (Stefzyk)
» CONCURS Joi #33: "Animalutul tau!" (DeutzaSkumpika)
» Conversatii...
» lavinia3000
» CONCURS Joi #11: "Tinuta unei zi de vara" (Stefzyk)
» CONCURS Joi #33: "Animalutul tau!" (DeutzaSkumpika)
» Conversatii...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum