CONCURS Joi #33: "Animalutul tau!" (DeutzaSkumpika)
+8
Izabella
Florescu Carmenica
alteio
Sunny
DeutzaSkumpika
Alexandru2002
zinzimima
Webkinz Romania
12 participanți
Pagina 1 din 1
CONCURS Joi #33: "Animalutul tau!" (DeutzaSkumpika)
http://webkinzromania.ro/concursul-de-joi/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 22 Dec 2011, 1:45 pm, editata de 1 ori
Re: CONCURS Joi #33: "Animalutul tau!" (DeutzaSkumpika)
Animalutul meu favorit din lumea Webkinz este Persian Cat.
De ce?
Este alba, pufoasa si...Nu ma pot exprima in cuvinte...Tot ce stiu e ca din prima clipa aceatsa pisicuta mi-a captata atentia .
De ce?
Este alba, pufoasa si...Nu ma pot exprima in cuvinte...Tot ce stiu e ca din prima clipa aceatsa pisicuta mi-a captata atentia .
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620882
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/scan0001-12e2bffd30b20bb801529a3bc411b9599659f6ae.jpg Aici am scris: Este un catel care iubeste sportul. Intotdeaunda doreste sa alerge. Isi iubeste stapanul mai mult ca orice. Ii place la 'nebunie sa mananca oase de martipan. Ii place sa se joace la arcade.Este competitiv.
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/scan0002-f6fcca0da15b9f830bd7898357b58e5ec48a0c93.jpg Aici am scris: Acest raton mov este in pas cu moda. Ii place sa iasa in oras cu prietenii sai. Cand iese in oras poarta o rochita sic. Ii plac gogosile extrem de mult
http://webkinzromania.ro/wp-content/gallery/copiiiwr_1/scan0002-f6fcca0da15b9f830bd7898357b58e5ec48a0c93.jpg Aici am scris: Acest raton mov este in pas cu moda. Ii place sa iasa in oras cu prietenii sai. Cand iese in oras poarta o rochita sic. Ii plac gogosile extrem de mult
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 689314
Animalutzul tau!!
Bune idei!!!Continuati!
DeutzaSkumpika- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 143430
Iedul iernii
Webkinz-ul meu preferat e Iedul iernii.Este la moda.Eu il am si i-am dat frumosul nume Tamarra,care este un nume rar.In Webkinz World are haine minunate,la fel si in realitate.Esti un webkinz minunat!Ii place aventura si e foarte iubareata.Stie sa decoreze si sa se aranjeze pe ea insasi.Tocmai de aceea am sa o pun Duminica pe ea sa ma ajute pe mine,mama si tata la impodobitul bradului de Craciun.Ca si mie,ii place sa bea ceai de tei inainte de culcare.Tamarrei ii place foarte mult melodia Lonely Extended Mix cantata de movetown feat Nana.
Webkinz-ul meu preferat e Iedul iernii.Este la moda.Eu il am si i-am dat frumosul nume Tamarra,care este un nume rar.In Webkinz World are haine minunate,la fel si in realitate.Esti un webkinz minunat!Ii place aventura si e foarte iubareata.Stie sa decoreze si sa se aranjeze pe ea insasi.Tocmai de aceea am sa o pun Duminica pe ea sa ma ajute pe mine,mama si tata la impodobitul bradului de Craciun.Ca si mie,ii place sa bea ceai de tei inainte de culcare.Tamarrei ii place foarte mult melodia Lonely Extended Mix cantata de movetown feat Nana.
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188644
eu imi iubesc toti webkinzi dar mi-e drag de rudolf(renul) si raluca(iedul iernii).rudolf este un ren minunat cu spirit de sarbatoare care iubeste natura.raluca e pe drum,nu am adoptat-o inca fiindca am comandat-o dar cand va venii sunt sigura ca va fi cuminte alaturi de numeroasa sa familie .poza pe care o voi pune este editata(se si vede)fiindca nu poarta ochelari in realitate sau in joc,nici unul:
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227436
Eu am 2 webkinzi preferati:
Pe locul 1 se claseaza Panda Webkinz
Pe locul 2 se claseaza Yorkie Alb Lil"Kinz
Ii iubesc foarte mult!Sper sa ii gasesc in magazine ca am si bani sa ii iau!
Pe locul 1 se claseaza Panda Webkinz
Pe locul 2 se claseaza Yorkie Alb Lil"Kinz
Ii iubesc foarte mult!Sper sa ii gasesc in magazine ca am si bani sa ii iau!
Florescu Carmenica- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Fericita!
Localizare : Bocsa.Sunt vecina cu Sunny.
KinzCash : 144751
Animalutul Meu
Imi iubesc foarte mult animalutu care este Lil''Kinz si o cheama Cocolina.Ei ii place foarte mult sportu si sa se plimbe prin parc.Mancarea ei favorita este morcovul,ei ii mai place sa inoate,sa se joace in Parcu de Aventuri,sa se joace la galerie.Lui Cocolina ii plac toate jocurile de la galerie. Ei ii mai place sa caute nestemate,sa caute stele.Si sa va mai spun ca animalutul meu ma iubeste foarte mult.
wepufule- Vizitator
Preferatul meu e automat animalutul meu .O iubesc enorm,nu exista dragoste mai mare pentru ea si desigur nu doar pe ea o iubesc ci si pe pisicuta mea de pe un cont de proba Mimi.Din cauza acestei mari iubiri fata de ele le spun ca sunt surori chiar de sunt de specii diferite.Mimi-pisicuta dragalasa,jucausa,jingasa si mereu vesela iar Kiara-catelusa adorabila,minunta ,draguta si ca si Mimi mereu vesela.Mereu se viziteaza intre ele,merg oriunde impreuna chiar si la baie .Sunt nedespartite.Sper ca intudeauna sa ramana'surori" bune pentru mult mult mult timp.
Izabella- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : TRISTA DE CE NU STIU
Localizare : undeva prin Romania
KinzCash : 144214
Eu am o catelusa pe un cont de proba.E gingasa, jucausa,optimista,draguta................am putea insira la nesfarsit dar mai am de zis.Ii plac iesirile in natura,sa mearga la cumparaturi,sa se joace la galeria de jocuri,sa concureze la arena de intreceri .Cand intru ma intampina cu un zambet frumos........si stralucitor.Daca pierdem la Arena de Intreceri mereu cand ma uit la ea prind forata si dureartea si supararea imi trece.Puffi ca asa o cheama ma roaga tot timpul sa redecoram casa.Ii plac de asemenea schimbarile sa zicem prin casa si schimbarile de look.O iubest cum imi iubesc familia cum iubesc animalele reale,cujm iubesc sarbatorile cujm ar fi Craciunul.
alonera- Stare de spirit : fericita de Craciun
Localizare : pe undeva
KinzCash : 142702
Am mai multi webkinzi preferati ca : Winter Fawn , Signature deer ... Dar, preferatul meu este Cocker Spaniol...
Why Cocker Spaniol??
Este mic , dragalas , are niste urechi micute si dragute , si o codita mica , pititca
I-am pus numele Carra exact cum o chema pe catelusa unchiului meu.. Din pacate ea nu mai e De aceea i-am pus numele acesta [ Carra ] ca sa nu o uit niciodata!
Why Cocker Spaniol??
Este mic , dragalas , are niste urechi micute si dragute , si o codita mica , pititca
I-am pus numele Carra exact cum o chema pe catelusa unchiului meu.. Din pacate ea nu mai e De aceea i-am pus numele acesta [ Carra ] ca sa nu o uit niciodata!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456028
concurs de joi
Huskey
Animalutul meu preferat este Huskey stiu despre el ca are blana de culoarea gri cu alb si are gherute mititele mananca peste si pe webkinz manaca bobite cu gheata si ii plac foarte mult:).Are un ochi de o culoare si celalalt de alta culoare in general cu verde si abastru.Este foarte jucaus sin primul a fost adoptat de un om de stiinta de la Polul Nord unde este adaptat cu frigul ca la frigider pe langa alti caini care nu rezista la asemena temperaturi ajungand chiar si pana la 0 grade cel mai putin:)iar obiectul exclusiv este pe webkinz pat de gheata
bidrye- Vizitator
Basset Hound
Acest catelus ma sorbit dintr-o privire.Stiam ca trebuia so iau.Are niste ochisori draglasi,chef de joaca si un amic perfect ca detectiv.Acesta se numeste BELLA.Prima mea si unica catelusa.Nimeni no poate inlocui.Ii place moda sa se joace jocuri si oooooooo am uitat si ii place sa ma iubeasca.Pe acest animalut nam nam cuvinte sal descriu.il ingrijesc ca pe ochii din cap!
Dar asta nu insemna ca nu iubesc si pe ceilalti 88!
Poza:
Acest catelus ma sorbit dintr-o privire.Stiam ca trebuia so iau.Are niste ochisori draglasi,chef de joaca si un amic perfect ca detectiv.Acesta se numeste BELLA.Prima mea si unica catelusa.Nimeni no poate inlocui.Ii place moda sa se joace jocuri si oooooooo am uitat si ii place sa ma iubeasca.Pe acest animalut nam nam cuvinte sal descriu.il ingrijesc ca pe ochii din cap!
Dar asta nu insemna ca nu iubesc si pe ceilalti 88!
Poza:
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183948
GOLDEN RETRIEVER
Este un caine dragalas si plin de viata. El este galben la fel ca mierea. Ii place sa se joace mereu si sa alerge. In fiecare si asteapta cu nerabdare sa te joci cu el. Este cel mai haios animnalut si cel mai bun PRIETEN.
Este un caine dragalas si plin de viata. El este galben la fel ca mierea. Ii place sa se joace mereu si sa alerge. In fiecare si asteapta cu nerabdare sa te joci cu el. Este cel mai haios animnalut si cel mai bun PRIETEN.
Subiecte similare
» CONCURS Joi #9: "De ce a fost primul Webkinz?" (lililoli)
» CONCURS Joi #11: "Tinuta unei zi de vara" (Stefzyk)
» CONCURS RAPID: Descrierea animalutului tau (Moko) #36
» ANIMALUTUL LUNII
» Filmulete Oficiale Webkinz (POTM) + Versuri
» CONCURS Joi #11: "Tinuta unei zi de vara" (Stefzyk)
» CONCURS RAPID: Descrierea animalutului tau (Moko) #36
» ANIMALUTUL LUNII
» Filmulete Oficiale Webkinz (POTM) + Versuri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum