Concursul de VINERI - Ziua Creativa #27
+28
sorinuta
andabin
alexacheekygirl
fLily
Rose_2011
eliza gidoi
bidrye
Jasmine0246
buburuxi
andrada.webkinz
robynrobyn~robynrobyn
Webkinz~Diamond
AnDrEi_WebKinz
DeutzaSkumpika
stefanawebkinz
Rusu Daniela
6teob
ralucah
Dogs-Are-Us
Delya
sanziiana
kittykems
Patricia10ani
merry777
Stefzyk
Alexandru2002
zinzimima
Webkinz Romania
32 participanți
Pagina 1 din 1
http://webkinzromania.ro/concursul-de-vineri/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Vin 11 Noi 2011, 1:26 pm, editata de 1 ori
Re: Concursul de VINERI - Ziua Creativa #27
As scrie:
WEBKINZ THE BEST FOREVER
+
Love is light
WEBKINZ THE BEST FOREVER
+
Love is light
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620762
As scrie:
Dumnezeu ne-a dat viata. Nu trebuie sa ne batem joc de ea
Ultima editare efectuata de catre Alexandru2002 in Sam 05 Noi 2011, 11:38 am, editata de 1 ori
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 689194
Daca as putea sa scriu ceva pe cer as scrie ceva pt toti care cred ca viata nu are sens si se sinucid, se taie, se drogheaza, beau incontinuu (alcool, nu apa xD ) si nu-si dau seama ca tot ce avem material nu conteaza, conteaza sa ai pe cineva langa tine, conteaza sa iubesti si sa fii iubit, si sa nu iubesti doar oamenii, ci si animalele, si natura... In concluzie, as scrie :
Am scris-o din inima... Pentru ca am avut o colega in clasa care se taia la mana cu lama din orice nimicuri si noi chiar ne-am ingrijorat... Cand am scris-o, m-am gandit la ea si am sperat sa fie ceva profund ce voi scrie, nu chestii de genul Webkinz e cel mai tare ! ... Nu ca n-as fi de acord, dar mesajul nu l-ar vedea doar copiii, l-ar vedea si adultii. Ce legatura au ei cu Webkinz!?
Oricum, daca mi-as pune o dorinta ar fi ca textul de mai sus ( pentru concurs ) sa apara pe cer in realitate... si lumea sa tina cont de el
Multa bafta tuturor!
Dumnezeu ne-a dat tuturor o viata. Chiar daca aceasta este scurta, ai doar o viata... nu mai multe. Asa ca pretuieste-o si bucura-te de tot ce ai si gandeste-te in fiecare zi ca acolo sus, este cineva care are grija de tine.
Am scris-o din inima... Pentru ca am avut o colega in clasa care se taia la mana cu lama din orice nimicuri si noi chiar ne-am ingrijorat... Cand am scris-o, m-am gandit la ea si am sperat sa fie ceva profund ce voi scrie, nu chestii de genul Webkinz e cel mai tare ! ... Nu ca n-as fi de acord, dar mesajul nu l-ar vedea doar copiii, l-ar vedea si adultii. Ce legatura au ei cu Webkinz!?
Oricum, daca mi-as pune o dorinta ar fi ca textul de mai sus ( pentru concurs ) sa apara pe cer in realitate... si lumea sa tina cont de el
Multa bafta tuturor!
Daca as putea scrie ceva pe cer as scrie un simplu .... Doamne ajuta ! Asa ca de fiecare data cand ne vom uita pe cer vom stii ca Dumnezeu e cu noi si ca nu ne va lasa la greu niciodata ....
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455908
Eu as scrie:
"Dumnezeu Te iubeste.Nu il lasa deoparte si nu fi sluga Satanei.Poarta hainele Lui Dumnezeu,sfinteste-ti mintea si inima,mergi pe calea Lui Dumnezeu,uita-te numai la Dumnezeu!
Fii alaturi de El si El va fi alaturi de tine!"
Stiu ca sunt unii oameni care nu ar vrea sa fie asa ceva scris pe cer
"Dumnezeu Te iubeste.Nu il lasa deoparte si nu fi sluga Satanei.Poarta hainele Lui Dumnezeu,sfinteste-ti mintea si inima,mergi pe calea Lui Dumnezeu,uita-te numai la Dumnezeu!
Fii alaturi de El si El va fi alaturi de tine!"
Stiu ca sunt unii oameni care nu ar vrea sa fie asa ceva scris pe cer
Patricia10ani- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : webkinz
KinzCash : 162405
ma rog... am editat mesaju`. da` totusi !Alexandru2002 a scris:As scrie:
Ultima editare efectuata de catre Stefzyk in Dum 06 Noi 2011, 7:19 pm, editata de 1 ori
Daca as putea scrie pe cer...as scrie
I love webkinz World and Deea (Iubesc lumea vebkinz si pe deea)
I love webkinz World and Deea (Iubesc lumea vebkinz si pe deea)
kittykems- KinzCash : 149095
Concursul de vineri! :)
Hm, daca as putea sa scriu ceva pe cer, as scrie:
Traieste-ti viata! cat inca o mai ai...
Sau:
Traieste o viata de stea! O viata, care dureaza mult timp!!
Fie ca cel mai bun sa castige!!
Sau:
Ultima editare efectuata de catre sanziiana in Lun 07 Noi 2011, 1:08 pm, editata de 1 ori
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150117
ce ai scris prima data nu inseamna traieste-ti viata! cat inca o mai ai... inseamna :sanziiana a scris:Hm, daca as putea sa scriu ceva pe cer, as scrie:
Live your life! but still have ...
Adica:
Sau:
Traieste-ti viata! Dar inca ai...
nu e scris corect
As scrie:
*Nu te uita in sus si plange .Uitate in sus si multumeste ca ai o viata sa o traiesti si poti so schimbi.Dumnezeu tia lasat timpul pe pamant ca sa-ti fie tie leac .Lasal sa te vindece de suferintele tale.Nu te intreba de ce tia dat aceasta durere , caci viata ta de pe pamant este doar sati testeze credinta in El cand se va termina vei trai in paradis.Alaturi de El.*
Am scris astea pentru ca uni oameni au prea multe suferinte in viata si la un moment dat isi zic ultima fraza care nu o gandesc in acel moment ''Oare Dumnezeu exista?''
El exista si te testeaza sa vada daca esti demn de Paradisul Lui.
*Nu te uita in sus si plange .Uitate in sus si multumeste ca ai o viata sa o traiesti si poti so schimbi.Dumnezeu tia lasat timpul pe pamant ca sa-ti fie tie leac .Lasal sa te vindece de suferintele tale.Nu te intreba de ce tia dat aceasta durere , caci viata ta de pe pamant este doar sati testeze credinta in El cand se va termina vei trai in paradis.Alaturi de El.*
Am scris astea pentru ca uni oameni au prea multe suferinte in viata si la un moment dat isi zic ultima fraza care nu o gandesc in acel moment ''Oare Dumnezeu exista?''
Delya- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : *.:。✿*゚‘゚・✿.。.: ~~ 。◕‿◕。
Localizare : SecretWorld
KinzCash : 146270
frumos spus bravoDelya a scris:As scrie:
Cerul este viata. Viata din rai. Raiul este iubire. Iubierea suntem toti, Deci noi suntem cerul!
si eu fac origamii
ralucah- Figurina Webkinz
- KinzCash : 147570
eu as scrie : ''Rugati-va la El si El va va raspunde
6teob- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : VERRRY GOOOOOOOOOOD %10000000000
Localizare : acasa,langa mare,romania
KinzCash : 149249
concursul de vineri
Webkinz,viata dubla . cand este noapte copii dorm cu ei , dar ziua pe calculator stau impreuna.Viata-i dubla.Uneori nu-i poti deslipi de copii.Webkinz , cel mai tare joc pentru copi!!!!!![b][i][center]
Rusu Daniela- Gen : Stare de spirit : fericita mereu
Localizare : Simeria , jud Hunedoara
KinzCash : 143020
Eu as scrie:
Webkinz! Un joc minunat!
Cel mai bun sa castige!
Webkinz! Un joc minunat!
Cel mai bun sa castige!
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336743
As scrie:
Daca as putea scrie pe cer as scrie :
Webkin World nu este numai lumea animalutului meu...ci este si lumea in care eu ma regasesc si ma simt minunat...locul unde toate visele mele prind realiate...locul de unde nu as mai pleca..cand sunt in lumea Webkinz World ma simt mai bine ca oricand dearece stiu ca nimeni si nimic nu ma va desparti nicioadata de animalutul mei iubit!
Webkin World nu este numai lumea animalutului meu...ci este si lumea in care eu ma regasesc si ma simt minunat...locul unde toate visele mele prind realiate...locul de unde nu as mai pleca..cand sunt in lumea Webkinz World ma simt mai bine ca oricand dearece stiu ca nimeni si nimic nu ma va desparti nicioadata de animalutul mei iubit!
Raluxxxx- Vizitator
Concursul de Vine saptamana #27
Buna.Numele meu de pe forum este DeutzaSkumpika.
Daca as putea sa scriu pe cer ceva as scrie ca Dumnezeu este cel mai bun si cel mai intelegator om din lume!!Dumnezeu ne-a dat viata tuturor ! Dumnezeu a dat creatie tuturor bunurilor ce se afla acum.Tot el a vrun ca sa existe firme de jucatii precum e si Webkinz Romania.Daca nu era Dumnezeu nu era nici Webkinz Romania nici nimica.Dumnezeu e cel mai bun!!!!
Daca as putea sa scriu pe cer ceva as scrie ca Dumnezeu este cel mai bun si cel mai intelegator om din lume!!Dumnezeu ne-a dat viata tuturor ! Dumnezeu a dat creatie tuturor bunurilor ce se afla acum.Tot el a vrun ca sa existe firme de jucatii precum e si Webkinz Romania.Daca nu era Dumnezeu nu era nici Webkinz Romania nici nimica.Dumnezeu e cel mai bun!!!!
DeutzaSkumpika- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 143310
Daca as putea sa scriu pe cer as scrie: "Imi iubesc viata!". As scrie pe cer "Imi iubesc viata!" deoarece mie imi place sa traiesc viata , imi place sa ma distrez , sa invatam , sa gresesc si multe alte daruri ale vieti.
Edit: Nu-mi pasa daca NU castig , sau castig. Am participat , si imi incerc norocul!
MULT SUCCES TUTUROR!
Edit: Nu-mi pasa daca NU castig , sau castig. Am participat , si imi incerc norocul!
MULT SUCCES TUTUROR!
Ultima editare efectuata de catre AnDrEi_WebKinz in Mar 08 Noi 2011, 1:01 pm, editata de 1 ori
Deoarece stiu ca cerul se intinde peste tot universul, nu doar peste Romania, as scrie:
"Suntem uniti! Suntem ca fratii! Ne iubim! Suntem egali in toate!"
Mesajul acesta inseamna ca nu trebuie sa ne insultam...suntem egali....chiar daca ai un ban in plus nu inseamna ca nu esti om, nu?! Daca esti mai sarac, daca ai o alta credinta, poate esti catolic...poate esti din China.... NU CONTEAZA! TOTI SUNTEM OAMENI CARE AR TREBUI SA NE AJUTAM RECIPROC SI SA NE IUBIM!
Mesajul acesta inseamna ca nu trebuie sa ne insultam...suntem egali....chiar daca ai un ban in plus nu inseamna ca nu esti om, nu?! Daca esti mai sarac, daca ai o alta credinta, poate esti catolic...poate esti din China.... NU CONTEAZA! TOTI SUNTEM OAMENI CARE AR TREBUI SA NE AJUTAM RECIPROC SI SA NE IUBIM!
Webkinz~Diamond- Webkinz Signature Mic
- KinzCash : 160251
Re:consurs vineri #27
Don't Blame Me 'Cuz I'm Not Perfect!
Blame You 'Cuz You Want Me To Be Perfect!
Blame You 'Cuz You Want Me To Be Perfect!
robynrobyn~robynrobyn- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : ummm...plictisita rau de tot!
Localizare : brasov
KinzCash : 149599
Stefzyk a scris:mda, m.ai copiat initial, mesajul tau era " Webkinz e cel mai tare joc. E un joc minunat "Alexandru2002 a scris:As scrie:
Nu te-am copiat.
Si, sa nu ne certam
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689194
[quote="Delya"]As scrie:
El exista si te testeaza sa vada daca esti demn de Paradisul Lui.[/quote]
Frumos,Insa cred ca e preluata
El exista si te testeaza sa vada daca esti demn de Paradisul Lui.[/quote]
robynrobyn~robynrobyn- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : ummm...plictisita rau de tot!
Localizare : brasov
KinzCash : 149599
Webkinz~Diamond a scris:Deoarece stiu ca cerul se intinde peste tot universul, nu doar peste Romania, as scrie:
Succes!!
as scrie
Webkinz Romania!
Webkinz Romania!
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181779
concursul de vineri
Pai as scrie tot ce e bun in lume si in paranteza: parintii ,prietenii, colegii, familia ,webkinz si tot ce imi mai place mie.
buburuxi- KinzCash : 143230
o paranteza pe cer?
Patricia10ani a scris:frumos spus bravoDelya a scris:As scrie:
mersi
Delya- Figurina Webkinz
robynrobyn~robynrobyn a scris:Delya a scris:As scrie:
nu e preluat ,e de mine
Delya- Figurina Webkinz
Concursul de vineri
Daca as putea scrie ceva pe cer as scrie:
,,Cand vei ajunge iar sau pentru prima data pe pamant vei fi inconjurat de iubire! "
,,Cand vei ajunge iar sau pentru prima data pe pamant vei fi inconjurat de iubire! "
crisacri- Vizitator
Daca as putea scrie ceva pe cer as scrie:
If you belive, the dreams can transform in reality.
If you belive, the dreams can transform in reality.
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165600
concursul de vineri
eu as scrie pe cer i love webkinz the my best friends forever
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225945
Nu strica cea ce ai facut,traieste nu pierde,ramai cu noi si vei fi bine noi suntem cu tine!
Webkinz romania e cu tine !Nu pleca de langa noi inainte ca dumnezeu sa decida.Te vom iubi .
Noi vom spune mereu Webkinz forever And Friends forever
-------------------
Sper sa va placa sa castige cel mai bun
Webkinz romania e cu tine !Nu pleca de langa noi inainte ca dumnezeu sa decida.Te vom iubi .
Noi vom spune mereu Webkinz forever And Friends forever
-------------------
Sper sa va placa sa castige cel mai bun
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela...Mereu!
KinzCash : 158760
As scrie:
It's a one sky, one god, a lot of angels. All need love and protection. You must go to the sky. You must become an angel with our god. You must be angel !-
It's a one sky, one god, a lot of angels. All need love and protection. You must go to the sky. You must become an angel with our god. You must be angel !-
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253805
distracție
As scrie așa:
Mulțumesc lui Dumnezeu ca exist,Mulțumesc mamei ca mi-a dat viață,Mulțumesc lui tata pentru tot ce-mi oferă,Mulțumesc tutor celor ce ma ajută și ma iubesc,Mulțumesc Wr că-mi faceți viața mai colorată!
Acesta ar fi un mesaj de mulțumiri pentru cei ce mă iubesc și mă ajutampentru ce dragi!
L-aș scrie pe tot cerul ,în toate limbile!
Pentru ca oamenii să se imoționeze,să ajute,precum sunt ajutați,pentru a-și da seamea de ce trăim și pentru ce!
Mulțumesc lui Dumnezeu ca exist,Mulțumesc mamei ca mi-a dat viață,Mulțumesc lui tata pentru tot ce-mi oferă,Mulțumesc tutor celor ce ma ajută și ma iubesc,Mulțumesc Wr că-mi faceți viața mai colorată!
Acesta ar fi un mesaj de mulțumiri pentru cei ce mă iubesc și mă ajutampentru ce dragi!
Pentru ca oamenii să se imoționeze,să ajute,precum sunt ajutați,pentru a-și da seamea de ce trăim și pentru ce!
wr- Vizitator
distracție
acesta e mesajul meu,dar l-am pus și nu stiam că-s deconectată,deci baftăwr a scris:As scrie așa:
fLily- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : 10000000000% Happy
Localizare : Undeva într-o poveste cu final fericit
KinzCash : 146399
Eu as dori,.......................................,.,.,.,,,,,,,,,,,......,.,,,,,,,,,........
Eu as dori sa scriu :
I LOVE WEBKINZ
pentruca cred ca fara programul webkinz nas fi avut nici pdata un animalut dar cu acest program pota avea mai multr animalute
javascript:emoticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:ejavascript:emoticonp('')moticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emotijavascript:emoticonp('')cjavascript:emoticonp('')onp('')javascript:emoticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')
I LOVE WEBKINZ
pentruca cred ca fara programul webkinz nas fi avut nici pdata un animalut dar cu acest program pota avea mai multr animalute
javascript:emoticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:ejavascript:emoticonp('')moticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emotijavascript:emoticonp('')cjavascript:emoticonp('')onp('')javascript:emoticonp('')
javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')javascript:emoticonp('')
Anca39- Vizitator
Eu as scrie pe cer:...First time in first grade I met a girl who became my friend and our best comprehension very well with two of us together I'll stay forever Adelina and I want her friends to see this message in the sky!
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181067
Mesajul meu este:
"Multumesc lui Dumnezeu si parintilor,datorita lor am tot ce-mi doresc!"
"Multumesc lui Dumnezeu si parintilor,datorita lor am tot ce-mi doresc!"
andabin- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : <3super vesela<3
Localizare : Baia Mare
KinzCash : 153826
daca as putea scie ceva pe cer as scrie ceva de genul:
CREDETI CA DOAR PRIN CREDINTA VE-TI REUSII!POATE DUMNEZEU VA DAT O SANSA DAR EL NU O VA DA SI PE A DOUA !
CREDETI CA DOAR PRIN CREDINTA VE-TI REUSII!POATE DUMNEZEU VA DAT O SANSA DAR EL NU O VA DA SI PE A DOUA !
sorinuta- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : plictisita...fara nici un gand...dar fericita:(
Localizare : undeva in romania
KinzCash : 148520
Dumnezeu e tatal nostru!Mama noastra e cea ce ne-a dat viata!Sa nu o irosim!Si mai ceva incoloIubesc Webkinz!
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183828
Eu as scrie:
Viata pe care o ai,la nimeni sa nu o dai!
Sa te bucuri mereu de ea,fiindca este a ta!
Tie Doamne-ti multumesc,fiindca vise pot sa-mi implinesc.....
Mi-ai dat viata pe pamant, fara sa ma ascund!
Mereu o sa cred in tine,fiindca-i bine,
Si mereu o sa vreau sa fiu ca tine!
Viata pe care o ai,la nimeni sa nu o dai!
Sa te bucuri mereu de ea,fiindca este a ta!
Tie Doamne-ti multumesc,fiindca vise pot sa-mi implinesc.....
Mi-ai dat viata pe pamant, fara sa ma ascund!
Mereu o sa cred in tine,fiindca-i bine,
Si mereu o sa vreau sa fiu ca tine!
verona3- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 183995
asta as scrie love life no destroid pacat ca nu se va intampla asa ceva
ilinca2002- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : am hamster mazin si un kinzklip
Localizare : piatra neamt bicazul ardelean
KinzCash : 150751
Webkinz
MESAJUL MEU: Copii ati vrea un catelus sau o pisicuta dar parinti nu va lasa deoarece efoarte greu de ingrijit? E eu am solutia: Webkinz. Da ati inteles bine, Webkinz este o lume doar pentru animale. In lumea Webkinz puteti sa hraniti animalutul vostru sa-i cumparati haine, mobila si camere. Vi se pare interesant, nu? Nu e doar atat, pe Webkinz puteti sa va faceti prieteni, sa plimbati animalutul prin locuri nemaipomenite (parcuri, academii, jocuri, cluburi si multe altele) Sunteti foarte bucurisi ca ati aflat, asa ca prezintale acesta lume parintilor si prietenilor tai imidiat!
PS: Aceste animalute sunt facute si pentru cauze nobile, pentru copii neajutoratii. Nu vreti sa ajutati si sa le dati o viata normala ca a voasra? Multumesc!
PS: Aceste animalute sunt facute si pentru cauze nobile, pentru copii neajutoratii. Nu vreti sa ajutati si sa le dati o viata normala ca a voasra? Multumesc!
deci cine a castigat?
ilinca2002- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : am hamster mazin si un kinzklip
Localizare : piatra neamt bicazul ardelean
KinzCash : 150751
nu putem alege castigator. TOATE sunt superbe
nici nu putem da coduri tuturor, asa ca vom anunta ca ati castigat toti, nu dam nimanui codul, dar vom da 2 coduri la concursul de saptamana care vine #28. e bine? vorbim la comentarii
sunteti cei mai buni. nu ne asteptam
nici nu putem da coduri tuturor, asa ca vom anunta ca ati castigat toti, nu dam nimanui codul, dar vom da 2 coduri la concursul de saptamana care vine #28. e bine? vorbim la comentarii
sunteti cei mai buni. nu ne asteptam
Subiecte similare
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #39
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #14
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #4
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #9
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #14
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #4
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #9
Pagina 1 din 1