Concursul de VINERI - Ziua Creativa #39
+19
aalexxa2599
Delya
Viviana2011
GARGARILA
bidrye
sely01
Rose_2011
Maria212212
raluca4
alteio
miha112
Alexandru2002
vand03
didideea
doriutza
Madalina05
zinzimima
AndreeaAntii
Webkinz Romania
23 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de VINERI - Ziua Creativa #39
www.WebkinzRomania.ro/concursul-de-vineri
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Vin 17 Feb 2012, 9:14 am, editata de 1 ori
RE:concursul de vineri ziua creativa #39
daca as avea multa creta colorata eu as scrie cele mai frumoase lucruri si as desena flori, case, gradini, copaci, copii care se joaca, plaja, marea, orasul in viitor, o planeta curata si una poluata, reguli pentru a nu polua planeta,etc.as scrie si desena cele mai frumoase lucruri care exista pe planeta
AndreeaAntii- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : SINGURA SI FERICITA
Localizare : SUCEAVA
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 143042
Re: Concursul de VINERI - Ziua Creativa #39
As desena .. Un porumbel, un biscuite, o lebada, o masuta, o casuta, as desena cam tot ce se poate .
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620852
Buna Eu as desena un inger care straluceste la lumina soarelui ce mangaie asfaltul incet si cu blandete ,as desena toti webkinjii ce sunt aparuti si as mai desena planeta nepoluata caci daca vom mai polua vom trai in propiile noaste gunoaie Reciclati e bine!!
La revedere
I love ebkinz Romania
La revedere
I love ebkinz Romania
Madalina05- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Fericită
Localizare : Tg.Neamt
KinzCash : 143561
eu as desena animalute webkinz,as scrie webkinz,as mai desena figurine webkinz,as scrie iubesc webkinz si multe altele despre webkinz.
Succes tuturor!
Succes tuturor!
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205339
Eu as desena o inima imensa roz,mov si cu rosu care sa aiba un porumbel cu o floare-de-nu-ma-uita in gura care sta pe o creanga , in rai .
Succes tuturor .
- Spoiler:
- In spiritul Valentine's Day
Succes tuturor .
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187520
eu as desena un w mare iar dupa aceea webkinz romania ,o masina,un avion,un ingeras,o bageta si multe melte altele...
Ultima editare efectuata de catre vand03 in Sam 11 Feb 2012, 9:29 am, editata de 1 ori
vand03- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : chiar nu stii?
KinzCash : 147655
Eu as desena o inima si in ea sa scriu : Dumnezeu ne-a dat viata, nu trebuie sa ne batem joc de ea!
Si un proverb frumos:Cand ultimul copacul va fi pierit, ultimul rau va fi fost otravit si ultimul peste - prins, ne vom da seama ca nu putem manca bani.
Si un proverb frumos:Cand ultimul copacul va fi pierit, ultimul rau va fi fost otravit si ultimul peste - prins, ne vom da seama ca nu putem manca bani.
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689284
Daca as avea creta colorata as desena un parc cu animale,oameni,fluturi,flori,albine,razele soarelui care strapung frunzele copacilor,un tobogan,leagane si un inger care vegheaza asupra parcului din nori.
miha112- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : Targu-Jiu
KinzCash : 146951
eu asi desena niste figuri haioase,un fel de oameni dar cu un nas mare si coroiat si ochii holbati cu par ciufulit cu picioarele mici si mainile mai mari ca fata impreuna cu niste animale neobisnuite gen un cal cat un pisoi cu coada de vulpe si aripi de vultur,unfel de benzi desenate uriase.cu ocazia zilei indragostitilor sa fie un om haios cum am descris si sa aiba o sageata a lui cupidon infipta-n spate si una in brat si sa se mangaie ca si cum s-ar fi indragostit de el insusi (ingerasul,adica cupydon, sa stea intr-un colt) :lol!:asi desena astaca oamenii sa rada cand vad desenul
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227406
Buna!Ce mai faceti?
Eu as face o steluta care are in mijloc o inimioara si cum steluta are 5 colturi as desena la fiecare un trandafir :rosu (iubire),roz(liniste,fericire,pace),alb(lumina),albastru(racoare),verde(natura).
Dupa ce am desenat as scrie sus "O mica parte dintr-un om"
Cam atat si mult noroc tuturor!!!
Eu as face o steluta care are in mijloc o inimioara si cum steluta are 5 colturi as desena la fiecare un trandafir :rosu (iubire),roz(liniste,fericire,pace),alb(lumina),albastru(racoare),verde(natura).
Dupa ce am desenat as scrie sus "O mica parte dintr-un om"
Cam atat si mult noroc tuturor!!!
raluca4- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : tg.neamt
KinzCash : 145170
Concursul de vineri
Eu as scrie:
Iubeste si vei fi iubit!! :
Asteapta,asteapta si vei reusi!!!
Invata si vei avea parte de ce-i bun in viata!!!
Si multe alte versuri scrise de mine insusi.
_____________________________________________________________________________________________
De crisacri....
Va urez ca toti sa castigam
O zi a iubirii fericta !!!!!
Iubeste si vei fi iubit!! :
Asteapta,asteapta si vei reusi!!!
Invata si vei avea parte de ce-i bun in viata!!!
Si multe alte versuri scrise de mine insusi.
_____________________________________________________________________________________________
De crisacri....
Va urez ca toti sa castigam
O zi a iubirii fericta !!!!!
crisacri- Vizitator
Eu as desena doi soricei (transformice) unu langa celalalt unu cu peruca lui pinkie pie si celalalt imbracat de nunta si soricica imbracata de nunta cu obiectele speciale din transformice valentin
Ei impreuna merg la nunta si se tin stransi de mana dandusi pupicuri
Ei impreuna merg la nunta si se tin stransi de mana dandusi pupicuri
[quote="vand03"]eu as desena un w mare iar dupa aceea webkinz romania ,o masina,un avion,un ingeras,o bageta ,emoticoane,si as mai face multe animale[nu webkinz]si un tarc in care sa stea
vand03- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : foarte bine
Localizare : chiar nu stii?
KinzCash : 147655
Creta colorata
Daca as avea multa creta colorata as face o inimioara,un porumbel multicolor,as scrie mare,mare Wekinz cu o inimioara mare langa,as face o ferma si mi-as desena familia si langa noi cateva animalute webkinz.
Eyes450- Vizitator
Eu am scrie : ( exact cu aceste culori )
LOVE is the most preciuous in the world. TAKE CARE of it .
Si as desena niste inimioare galbene .
LOVE is the most preciuous in the world. TAKE CARE of it .
Si as desena niste inimioare galbene .
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253895
Children Love Webkinz Romania & Webkinz World ! ! ! Are You A Webkinz Fan ?
I`m Webkinz Fan St One !
Love W & W R !
^.^ S e l y ^.^
I`m Webkinz Fan St One !
Love W & W R !
^.^ S e l y ^.^
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231037
As desena o porumbita alba,cu aripile in forma de 2 inimioare ,care are in cioc un biletel pe care scrie: Pamantul este pacea dintre oameni.
Langa porumbita,as desena un crin....care simbolizeaza lucrurile pure si nevinovate!!
Stiu ca nu tebuie sa scriu aici,dar:
Fauna,tu esti,asa-i?
Fauna,tu esti,asa-i?
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231037
Eu as scrie I love Webkinz si as desena un love puppy si alte lucruri pers caractere din webkinz adventure park si as vrea sa faca sta cu prietena mea
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226035
CRETA
Daca as avea multa creta as desena:toti webkinzii mei,webkinz romania,o stea in care scrie webkinz,iar la colturi as desena cinci inimioare,as mai desena planeta Pamant plina de webkinzi,as desena harta kinzvile si galeria de jocuri webkinz.
Succes tuturor!
Succes tuturor!
GARGARILA- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : Fieni
KinzCash : 148931
concursul de vineri-39
Eu as desena unn animalut webkinz care este pentru sfuntul valentin si dupa as scrie sub el I love a webkinz world si i love a webkinz romania!
sara11- Vizitator
Daca as avea multa creta as desena toti Webkinzi Valentine's Day care se iubesc foarte mult si o pasare care deasupra arunca cu inimioare peste ei si cupidon cu sagetile dragostei!
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421869
RE: Vineri- ziua creativa #39
As desena un peisaj montan, de primavara, linistit unde 2 pasarele ciripesc calm pe ramurile inverzite ale falnicilor copaci batrani, unde roua diminetii mangaie lin iarba stralucitoare si tanara. Pe marginea lacului cristalin se salasluia o salcie batrana si trista. Lacrimile ei picurau incet si tulburau apa curata. Salcia plangea pentru ca nu avea cu cine sa imparta acel peisaj superb de primavara. Mesajul meu este "Dragostea e peste tot, trebuie doar sa o cauti" asta as scrie langa desen.
Verra99- Vizitator
As desena un inger ~Imbracat intr-o roba alba cu albastru deschis, si lipite de ea ar fi stelute mici stralucitoare ~ care ar tine in mana o inima intr-un glob de cristal.S-ar afla pe un nor care este doar la cativa centimetri de oameni. Ar fi intins cu mainile catre un om ~daruindui inima care o tine in mana~(inima semnificand Iubire, Speranta, Fericire, Lumina si Viata pe pamant). Iar omul intinzand mainile catre inima dar ne putand ajunge.
Toate acestea semnificand ca omul trebuie sa se poarte frumos ca sa primeasca O adevarata viata de om.
Toate acestea semnificand ca omul trebuie sa se poarte frumos ca sa primeasca O adevarata viata de om.
Delya- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : *.:。✿*゚‘゚・✿.。.: ~~ 。◕‿◕。
Localizare : SecretWorld
KinzCash : 146360
Buna Webkinz Romania ma numesc Alexandra si va voi spune ce as face cu creta colorata.
Daca as avea multa creta colorata eu as iesii in fata portii si as desena pe asfalt orasul kinzville deasupra lui as scrie orasul kinzville,apoi mi-as lua animalutul si l-as plimba pe strazile lui in realitate.
Daca as avea multa creta colorata eu as desena un frumos peisaj de primavara frumos cu floricere roz combinat cu alb cateva frunzulite de un verde deschiss si un soare care sa ne zambeasca mereu iar la tulpina copacului mii si mii de ghiocei iar pe o campie as face mii si mii de floricere desenate in mii si mii de culori vii,iar as mai desena pasarele care sa zboare in fundalul cerului senin ciripind de bucurie ca a venit primavara.
Si as scrie in mii de culori cu floricele PRIMAVARA BINE AI VENIT.
Daca as avea multa creta clorata mi-as invita totii prietenii mei in fata porti iar fiecare sa deseneze un animalut webkinz iar eu decid cine a facut mai frumos iar cel ce a facut cel mai frumos va catiga un buchet de floricele.
Va multumesc cu drag Alexandra.
Daca as avea multa creta colorata eu as iesii in fata portii si as desena pe asfalt orasul kinzville deasupra lui as scrie orasul kinzville,apoi mi-as lua animalutul si l-as plimba pe strazile lui in realitate.
Daca as avea multa creta colorata eu as desena un frumos peisaj de primavara frumos cu floricere roz combinat cu alb cateva frunzulite de un verde deschiss si un soare care sa ne zambeasca mereu iar la tulpina copacului mii si mii de ghiocei iar pe o campie as face mii si mii de floricere desenate in mii si mii de culori vii,iar as mai desena pasarele care sa zboare in fundalul cerului senin ciripind de bucurie ca a venit primavara.
Si as scrie in mii de culori cu floricele PRIMAVARA BINE AI VENIT.
Daca as avea multa creta clorata mi-as invita totii prietenii mei in fata porti iar fiecare sa deseneze un animalut webkinz iar eu decid cine a facut mai frumos iar cel ce a facut cel mai frumos va catiga un buchet de floricele.
Va multumesc cu drag Alexandra.
Ultima editare efectuata de catre aalexxa2599 in Mier 15 Feb 2012, 9:38 am, editata de 1 ori (Motiv : Sa castig as vrea.)
aalexxa2599- Gen : Stare de spirit : Am umor
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 141120
Daca as avea multa creta colorata as desena o inima imensa. Fiecare cuplu care vine o sa-si scrie acolo o declaratie de dragoste.
Saffy- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare : Vrancea
KinzCash : 147649
Pacea si veselia
Pai, eu fiind noua pe aici, nu prea stiu, dar stiu ca am muulta imaginatie..... Eu nu ma prea pricep la desen, dar as desena un ingeras si un porumbel cu o crenguta de maslin in cioc, pentru a simboliza pacea..... Langa acestia as desena o pisicuta roz care se bucura, si danseaza! Imi place sa dansez ! Langa ei, m-as desena pe mine, uitandu-ma curioasa la ei, la ce fac, si ce insemnifica ele! Dupa ce am desenat asta, mai fac un pudle si un husky care sa uta la mine, curiosi! Adica, ceva in genu, de parca nu au mai vazut un om! SI mai desenez, broscute, caini, pisici, hamsteri , pesti,fluturi, girafe, elefanti..... Pana e o gradina zoologica! Cui nu ii plac gradinile zoologice, nu are inima, inseamna ca nu iubeste animalele, pe cat le iubesc eu!
Dar, din pacate, unui elefant i-a intrat in talpa un cui, din fericire meidul veterinar a venit si ia scos cuiul!
Uite asa- imi place mei sa imi folosesc creativitatea, nu pe alte chestii inutile! Sfarsit! Va pup!!
andra2000- Gen : Stare de spirit : Vesela
Localizare : Botosani
KinzCash : 142410
ce as desena cu creta
Eu as desena webkinzii mei , niste lucruri din casa lor ,alti webkinzi,flori ,casute , copacei,.... si o ferma fericita.
MULTUMESC!!!
MULTUMESC!!!
ioana342- Vizitator
eu as scrie '' Iubesc Webkinz Romania !!! '' si as desena cativa Webkinzi pe langa
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249054
Ce desenam cu creta
Eu as desena cu creta webkinsi mei pe Alexia,Maria cu webkinsi in brate si as scrie : ''Webkinsi sunt cei mai tari!''si as mai desena o planeta a webkinsilor si mutele alte legate de Webkinsi. Multumiri.
Adrian 6- Vizitator
Eu as desena o comunitate in care oamenii s-ar intelege intre ei indiferent de etnie
In care oamenii cu dizbilitati n-ar mai fii luati in ras....
In care oamenii cu dizbilitati n-ar mai fii luati in ras....
IuliaxIulia- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 8-a...Nasoala
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 143650
Premiul merge la: Delya + alteio!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Fiti mai atenti la reguli:
Intrebarea NU se refera la Webkinz
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Fiti mai atenti la reguli:
Intrebarea NU se refera la Webkinz
Subiecte similare
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #28
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #16
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #23
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #44
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #28
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #16
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #23