Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Intammplari cu Webkinz

+6
LetyLetyutza
razvan51
Sunny
merry777
LovleyLovePup
Adelaina
10 participanți

In jos

Scoala Webkinzurilor

Intammplari cu Webkinz Vote_lcap11%Intammplari cu Webkinz Vote_rcap 11% 
[ 1 ]
Intammplari cu Webkinz Vote_lcap78%Intammplari cu Webkinz Vote_rcap 78% 
[ 7 ]
Intammplari cu Webkinz Vote_lcap11%Intammplari cu Webkinz Vote_rcap 11% 
[ 1 ]

Total voturi : 9

Intammplari cu Webkinz Empty Intammplari cu Webkinz

Mesaj  Adelaina Dum 20 Noi 2011, 10:14 am

eu cand eram la noi la mare(in Romania)o fata isi pusese webkinzi noi pe balcon cu cod avea vreo 3 si cand a batut mai rau vantul ca venisem de la plaja au picat direct la mine in brate Intammplari cu Webkinz 233603 Intammplari cu Webkinz 233603 Intammplari cu Webkinz 233603 dar nimeni nu sa suparat pentru ca si-a luat altii noi:)) A fost tare .Si asa am avut webkinz la mare! Intammplari cu Webkinz 692615
Adelaina
Adelaina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Asa si asa
Localizare Localizare : Ploiesti
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 183978

Sus In jos

Intammplari cu Webkinz Empty Re: Intammplari cu Webkinz

Mesaj  ana Dum 20 Noi 2011, 12:14 pm

o data am fost l-a verisoara mea(laura)si am fost in kaufland si am vazut un colt de craft plin cu webkinz.mama mie mi-a luat Intammplari cu Webkinz 768517 si ea a primit Intammplari cu Webkinz 44450 eu ziceam ca a mea este mai frumoasa ea zicea ca a ei(eram mici acum mi se par amandoua frumoasa)am jucat piatra hartie foarfeca sa decidem cine se inregistreaza prima.cand am bagat codul(eu am castigat)mi-a aparut pe cont Intammplari cu Webkinz 44450 apoi si-a bagat ea si i-a aparut Intammplari cu Webkinz 768517 Intammplari cu Webkinz 233603 apoi am facut schimb.partea proasta e ca pe al meu il cheama Testoasa-luminoasa(pe iepurele meu) si pe al ei Iepuras-coconas(pe testoasa ei) Intammplari cu Webkinz 233603

ana
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  LovleyLovePup Dum 20 Noi 2011, 3:05 pm

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
LovleyLovePup
LovleyLovePup
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit :
Localizare Localizare :
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 174502

Sus In jos

Mesaj  merry777 Dum 20 Noi 2011, 8:49 pm

Pai ... inseamna ca v-ati amestecat codurile Intammplari cu Webkinz 233603

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 456058

Sus In jos

Mesaj  Sunny Dum 04 Dec 2011, 6:41 pm

Odata eu si verisoara mea de 5 ani ne bateam cu Webkinzii si ea tinea gura deschis si Ella(Presto Mazin Hamster) ia aterizat in gura ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare Localizare : Secret HEHE!
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 188674

Sus In jos

Mesaj  razvan51 Dum 04 Dec 2011, 7:13 pm

ana a scris:o data am fost l-a verisoara mea(laura)si am fost in kaufland si am vazut un colt de craft plin cu webkinz.mama mie mi-a luat Intammplari cu Webkinz 768517 si ea a primit Intammplari cu Webkinz 44450 eu ziceam ca a mea este mai frumoasa ea zicea ca a ei(eram mici acum mi se par amandoua frumoasa)am jucat piatra hartie foarfeca sa decidem cine se inregistreaza prima.cand am bagat codul(eu am castigat)mi-a aparut pe cont Intammplari cu Webkinz 44450 apoi si-a bagat ea si i-a aparut Intammplari cu Webkinz 768517 Intammplari cu Webkinz 233603 apoi am facut schimb.partea proasta e ca pe al meu il cheama Testoasa-luminoasa(pe iepurele meu) si pe al ei Iepuras-coconas(pe testoasa ei) Intammplari cu Webkinz 233603

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
razvan51
razvan51
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 167930

Sus In jos

Intammplari cu Webkinz Empty Animalute la scoala!

Mesaj  LetyLetyutza Joi 08 Dec 2011, 10:53 am

Buna!
Aici vom vorbi despre scola animalutelor Webkinz!
Ati fost vreodata cu animalutele la scoala?
S-au comportat frumos?
Au avut parte la teste?
Ce note au primit?
Care este cel mai destept animalut al vostru?
Care este cel mai destept animalut Webkinz!
LetyLetyutza
LetyLetyutza
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Trista :(
Localizare Localizare : Pitesti
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 163309

http://www.animalut.ro/animalut-ReKytz

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Lun 25 Iun 2012, 4:08 pm

Vara trecuta am fost la verisorul meu, David... Rolling Eyes Imi cumparase un tigru bengalez Intammplari cu Webkinz 426454 si cand s-a facut seara mi-a aruncat tigrul pe geam si dus a fost Intammplari cu Webkinz 458243
Urmatoarea zi m-a ajutat un nene sa-l recuperz Intammplari cu Webkinz 154305. Era dupa un tufis. Intammplari cu Webkinz 0587 affraid
Ce bine ca-l recuperasem! :cheers:Iar acum il pretuiesc pe Tigris, tigrul meu. Stiu ca este un supravietuitor. Intammplari cu Webkinz 615872
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380428

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Lun 25 Iun 2012, 4:13 pm

LetyLetyutza a scris:
Buna!
Aici vom vorbi despre scola animalutelor Webkinz!
Ati fost vreodata cu animalutele la scoala?
S-au comportat frumos?
Au avut parte la teste?
Ce note au primit?
Care este cel mai destept animalut al vostru?
Care este cel mai destept animalut Webkinz!
Da! Intammplari cu Webkinz 24221
Logic, Lety! Intammplari cu Webkinz 692615
Da, Dudu ( canarita mea ) ! La examenul dintr-a 4a. A(m) luat 100 de puncte din 100! Intammplari cu Webkinz 94243
Ea, Dudulica! cheers
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380428

Sus In jos

Mesaj  mythomas Joi 16 Aug 2012, 1:40 pm

Eram la cmpm-ul meu acasa si am casatorit vulpea ei signature si husky-ul ei.Nasii au fost doua pisici stripe alley cat a mea si al ei.In mijlocul ceremoniei cand preotul(un urs de plus nu webkinz) zicea slujba eu am aruncat un peste roz ccu sclipici lil' intre miri in fata preotului.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing nnorocul meu ca nu era o slujba reala ca altfel unde ajungeam ? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
mythomas
mythomas
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144928

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Joi 16 Aug 2012, 1:44 pm

ana a scris:o data am fost l-a verisoara mea(laura)si am fost in kaufland si am vazut un colt de craft plin cu webkinz.mama mie mi-a luat Intammplari cu Webkinz 768517 si ea a primit Intammplari cu Webkinz 44450 eu ziceam ca a mea este mai frumoasa ea zicea ca a ei(eram mici acum mi se par amandoua frumoasa)am jucat piatra hartie foarfeca sa decidem cine se inregistreaza prima.cand am bagat codul(eu am castigat)mi-a aparut pe cont Intammplari cu Webkinz 44450 apoi si-a bagat ea si i-a aparut Intammplari cu Webkinz 768517 Intammplari cu Webkinz 233603 apoi am facut schimb.partea proasta e ca pe al meu il cheama Testoasa-luminoasa(pe iepurele meu) si pe al ei Iepuras-coconas(pe testoasa ei) Intammplari cu Webkinz 233603

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328549

Sus In jos

Mesaj  AleWebkinz Joi 13 Sept 2012, 4:50 pm

Pai eu eram la curte cu Rainbow (rainbow armandillo) si dintr-o data a venit pisica mea l-a luat pe raibow si a fugit in gradina.Cand am prins pisica am aflat ca pisica i-a rupt putin din coada lui rainbow.Noroc ca a mers coada cusuta.Acum cand imi amintesc rad foarte tareIntammplari cu Webkinz 41447

AleWebkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Ca o boare de vant,viata este trecatoare,trebuie sa invatam sa o pretuim iar ea ne va pretui pe noi! √v^√v^√♥
Localizare Localizare : Dute la Carrefour Constanta si fa cumparaturi de 500 de lei.Plateste cumparaturile la casa nr. 24.Dupa ce platesti cumparaturile,vanzatoarea iti va da 5 bile de sticla.La apus dute pe cea mai inalta cladire.O bila se va sparge si inauntrul ei este o harta,uda harta cu apa iar aceasta harta se va transforma intr-o zana care iti va arata unde locuiesc ^w^
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 133936

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum