Intammplari cu Webkinz
+6
LetyLetyutza
razvan51
Sunny
merry777
LovleyLovePup
Adelaina
10 participanți
Pagina 1 din 1
Scoala Webkinzurilor
Intammplari cu Webkinz
eu cand eram la noi la mare(in Romania)o fata isi pusese webkinzi noi pe balcon cu cod avea vreo 3 si cand a batut mai rau vantul ca venisem de la plaja au picat direct la mine in brate dar nimeni nu sa suparat pentru ca si-a luat altii noi:)) A fost tare .Si asa am avut webkinz la mare!
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 183978
Re: Intammplari cu Webkinz
o data am fost l-a verisoara mea(laura)si am fost in kaufland si am vazut un colt de craft plin cu webkinz.mama mie mi-a luat si ea a primit eu ziceam ca a mea este mai frumoasa ea zicea ca a ei(eram mici acum mi se par amandoua frumoasa)am jucat piatra hartie foarfeca sa decidem cine se inregistreaza prima.cand am bagat codul(eu am castigat)mi-a aparut pe cont apoi si-a bagat ea si i-a aparut apoi am facut schimb.partea proasta e ca pe al meu il cheama Testoasa-luminoasa(pe iepurele meu) si pe al ei Iepuras-coconas(pe testoasa ei)
ana- Vizitator
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
Pai ... inseamna ca v-ati amestecat codurile
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
Odata eu si verisoara mea de 5 ani ne bateam cu Webkinzii si ea tinea gura deschis si Ella(Presto Mazin Hamster) ia aterizat in gura !
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188674
ana a scris:o data am fost l-a verisoara mea(laura)si am fost in kaufland si am vazut un colt de craft plin cu webkinz.mama mie mi-a luat si ea a primit eu ziceam ca a mea este mai frumoasa ea zicea ca a ei(eram mici acum mi se par amandoua frumoasa)am jucat piatra hartie foarfeca sa decidem cine se inregistreaza prima.cand am bagat codul(eu am castigat)mi-a aparut pe cont apoi si-a bagat ea si i-a aparut apoi am facut schimb.partea proasta e ca pe al meu il cheama Testoasa-luminoasa(pe iepurele meu) si pe al ei Iepuras-coconas(pe testoasa ei)
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167930
Animalute la scoala!
Buna!
Aici vom vorbi despre scola animalutelor Webkinz!
Ati fost vreodata cu animalutele la scoala?
S-au comportat frumos?
Au avut parte la teste?
Ce note au primit?
Care este cel mai destept animalut al vostru?
Care este cel mai destept animalut Webkinz!
S-au comportat frumos?
Au avut parte la teste?
Ce note au primit?
Vara trecuta am fost la verisorul meu, David... Imi cumparase un tigru bengalez si cand s-a facut seara mi-a aruncat tigrul pe geam si dus a fost
Urmatoarea zi m-a ajutat un nene sa-l recuperz . Era dupa un tufis.
Ce bine ca-l recuperasem! :cheers:Iar acum il pretuiesc pe Tigris, tigrul meu. Stiu ca este un supravietuitor.
Urmatoarea zi m-a ajutat un nene sa-l recuperz . Era dupa un tufis.
Ce bine ca-l recuperasem! :cheers:Iar acum il pretuiesc pe Tigris, tigrul meu. Stiu ca este un supravietuitor.
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Da!LetyLetyutza a scris:Buna!
S-au comportat frumos?
Au avut parte la teste?
Ce note au primit?
Logic, Lety!
Da, Dudu ( canarita mea ) ! La examenul dintr-a 4a. A(m) luat 100 de puncte din 100!
Ea, Dudulica!
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380428
Eram la cmpm-ul meu acasa si am casatorit vulpea ei signature si husky-ul ei.Nasii au fost doua pisici stripe alley cat a mea si al ei.In mijlocul ceremoniei cand preotul(un urs de plus nu webkinz) zicea slujba eu am aruncat un peste roz ccu sclipici lil' intre miri in fata preotului.
nnorocul meu ca nu era o slujba reala ca altfel unde ajungeam ?
nnorocul meu ca nu era o slujba reala ca altfel unde ajungeam ?
mythomas- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144928
ana a scris:o data am fost l-a verisoara mea(laura)si am fost in kaufland si am vazut un colt de craft plin cu webkinz.mama mie mi-a luat si ea a primit eu ziceam ca a mea este mai frumoasa ea zicea ca a ei(eram mici acum mi se par amandoua frumoasa)am jucat piatra hartie foarfeca sa decidem cine se inregistreaza prima.cand am bagat codul(eu am castigat)mi-a aparut pe cont apoi si-a bagat ea si i-a aparut apoi am facut schimb.partea proasta e ca pe al meu il cheama Testoasa-luminoasa(pe iepurele meu) si pe al ei Iepuras-coconas(pe testoasa ei)
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328549
Pai eu eram la curte cu Rainbow (rainbow armandillo) si dintr-o data a venit pisica mea l-a luat pe raibow si a fugit in gradina.Cand am prins pisica am aflat ca pisica i-a rupt putin din coada lui rainbow.Noroc ca a mers coada cusuta.Acum cand imi amintesc rad foarte tare
AleWebkinz- Gen : Stare de spirit : Ca o boare de vant,viata este trecatoare,trebuie sa invatam sa o pretuim iar ea ne va pretui pe noi! √v^√v^√♥
Localizare : Dute la Carrefour Constanta si fa cumparaturi de 500 de lei.Plateste cumparaturile la casa nr. 24.Dupa ce platesti cumparaturile,vanzatoarea iti va da 5 bile de sticla.La apus dute pe cea mai inalta cladire.O bila se va sparge si inauntrul ei este o harta,uda harta cu apa iar aceasta harta se va transforma intr-o zana care iti va arata unde locuiesc ^w^
KinzCash : 133936
Subiecte similare
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Uite ce am primit/luat!!!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Uite ce am primit/luat!!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum