Monster High
+65
Andra Alexia
eliza gidoi
draculaura monster high
picaturi de apa magica
gulia yelps
Lucia mara
Briana
Steluta
mira04
Frankie.Stein
canary
Rose_2011
Tatiana_2011
pisicaangora
bridgettedawn_club
Draculaura Maria superfan
GhexLol
sharonpopa
ToreleiWerecat
alexacheekygirl
Nokia345
stefania223
mituca10
lavinia3000
zinzimima
LovelyGirl
cristinutza
LovleyLovePup
♥miley♥selena♥demi♥
galbior
mara76girl
vichy
biancaidu
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Irina
elenafrumoasa17
BiancaPussycat
Galinnda
lgeorgiana
denissa99pestisor
Mamarutzza
cojocaru malina maria
july_thebest_star
JustSmile
adelinabalerina
Misterio
alexandra-daniela
Webkinz Romania
bianca.pussycat
brochita
ClaudiaMissy2
MITZUCA
llizza
robypanda
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
Ana Lucia
PeacefulDoggy
Lydialovebj
Alexa17
Manzu
WebkinzVideos989
ClaudiaMissy
pupantonia
lorena.buta
69 participanți
Pagina 7 din 15
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Monster High
Multumesc frumos tuturor Nu leam comandat, mia trimis o prietena din America cu posta
lorena, lidia a facut chiar si un filmulet cu ele.......... sigur ca le are........ apropo lidia, cum o cheama pe fata aceea?? (userul de youtube)
Manzu- Webkinz Signature
atunci de ce nu s-a pus langa ele ??Manzu a scris:lorena, lidia a facut chiar si un filmulet cu ele.......... sigur ca le are........ apropo lidia, cum o cheama pe fata aceea?? (userul de youtube)
Dap si o sa mai fac filmulete Nu are cont pe youtube, o cunosc de altundeva, si mia cerut sa nu spun numele nimanui, pentru ca parintii nui lasa sa cumpere inca odata papusileManzu a scris:lorena, lidia a facut chiar si un filmulet cu ele.......... sigur ca le are........ apropo lidia, cum o cheama pe fata aceea?? (userul de youtube)
Pentru ca numi arat fata tuturor Daca nu crezi asta e, dar daca te uiti la pozele mele cu webkinz vei observa ca camera si canapea e acelasilorena.buta a scris:atunci de ce nu s-a pus langa ele ??Manzu a scris:lorena, lidia a facut chiar si un filmulet cu ele.......... sigur ca le are........ apropo lidia, cum o cheama pe fata aceea?? (userul de youtube)
ok...... vei face poze cu ele?? sa le pui pe deviant art sa le vedem si noi............. ce norocoasa esti!!!!!si despre ce a zis lorena, greseste........... in pozele de pe deviant art ai aceasi paturica albastra cu stelute.......... XD lore incearca sa-ti strice bucuria......
Manzu- Webkinz Signature
Scz chiar Dap, am si pus poze, poti sa te uiti la ele ^^ si o sa mai fac Da stiu XDManzu a scris:ok...... vei face poze cu ele?? sa le pui pe deviant art sa le vedem si noi............. ce norocoasa esti!!!!!si despre ce a zis lorena, greseste........... in pozele de pe deviant art ai aceasi paturica albastra cu stelute.......... XD lore incearca sa-ti strice bucuria......
awwww, sunt asa dragute...... LUCKY YOU!!!!!!!!! dar n-ai de gand sa le scoti din cutie?? XD
Manzu- Webkinz Signature
Mersi, leam scos din cutie deja XD Doar ca nu am avut timp sa fac poze inca, din cauza lectiilor In weekend o sa mai fac poze si videouriManzu a scris:awwww, sunt asa dragute...... LUCKY YOU!!!!!!!!! dar n-ai de gand sa le scoti din cutie?? XD
deabia astept............
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172819
Mersi ca te bucuri pt mine, si crede-ma tot as vrea ca sa aduca papusile in Romania, pentru ca daca aduc, o sa cumpar si pe Dawn of Dance dolls sau Fear Book sau un ICoffinManzu a scris:deabia astept............
mie mi se pare interesant sistemul genunchilor/coatelor........ adica le poti pune in orice pozitie vrei.....
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Asa e, dar trebuie sa ai grija, pentru ca am vazut ca la unii sau rupt picioareleManzu a scris:mie mi se pare interesant sistemul genunchilor/coatelor........ adica le poti pune in orice pozitie vrei.....
aoleu mutileaza papusile.......
Manzu- Webkinz Signature
Lydialovebj a scris:Asa e, dar trebuie sa ai grija, pentru ca am vazut ca la unii sau rupt picioareleManzu a scris:mie mi se pare interesant sistemul genunchilor/coatelor........ adica le poti pune in orice pozitie vrei.....
Eu am o papusa barbie teresa si are la fel maini si picioare care se intoaie cum vrei si nu s-au rupt mai am una de la shaolin showdown sau cum ii zice pe kimiko care are tot asa si l-a aia chiar ca s-au rupt! Creddeti ca vor aduce papusi Monster High in ro la real? Pentru ca mi s-a parut ca am vazut la real o papusa ca draculaura va jur!
PeacefulDoggy a scris:Lydialovebj a scris:Asa e, dar trebuie sa ai grija, pentru ca am vazut ca la unii sau rupt picioareleManzu a scris:mie mi se pare interesant sistemul genunchilor/coatelor........ adica le poti pune in orice pozitie vrei.....
Eu am o papusa barbie teresa si are la fel maini si picioare care se intoaie cum vrei si nu s-au rupt mai am una de la shaolin showdown sau cum ii zice pe kimiko care are tot asa si l-a aia chiar ca s-au rupt! Creddeti ca vor aduce papusi Monster High in ro la real? Pentru ca mi s-a parut ca am vazut la real o papusa ca draculaura va jur!
Eh nu am spus ca la toate papusile s-au rupt picioarele, doar la unele XD Si eu o am pe Kimiko, dar si pe Omi, Clay, Jack, Dojo si Wuya, numai pe Raimundo nu, pentru cu nu lam gasit. Speram ca da
Umm daca cineva e interesat, am facut review despre Frankie Stein:
https://www.youtube.com/watch?v=BLQmXzxjbgE
SI am pus cateva poze cu ea pe deviantart
https://www.youtube.com/watch?v=BLQmXzxjbgE
SI am pus cateva poze cu ea pe deviantart
Lidia,lorena e ividioasa
JustSmile- Webkinz Jr.
- Stare de spirit : I feel very but very funny!You?
KinzCash : 155926
ba nu.JustSmile a scris:Lidia,lorena e ividioasa
eu asa credeam dar lydia ai unghii URIASEEE
lorena.buta a scris:ba nu.JustSmile a scris:Lidia,lorena e ividioasa
Stiu, dar mie asa imi place, urasc cand trebuie sa le tai jos Si sunt lenesa sa le "pictez"
lorena.buta a scris:ba nu.JustSmile a scris:Lidia,lorena e ividioasa
lory nu e invidioasa.............si ea o are pe draculaura! imi plac videourile dale lory si lydia
PeacefulDoggy a scris:lorena.buta a scris:ba nu.JustSmile a scris:Lidia,lorena e ividioasa
lory nu e invidioasa.............si ea o are pe draculaura! imi plac videourile dale lory si lydia
Mersi
Stiti cumva de unde pot sa-mi cumpar/cimand o papusa monster high? Im idoresc mult una dar oare pe net nu exista de comandat dar sa faca livrari in romania?
Nu, crede ma ca nu exista. Si eu am cautat mult. Nici macar nu fac livrari din Germania pana aici. Mie o prietena mia trimis papusile din USAPeacefulDoggy a scris:Stiti cumva de unde pot sa-mi cumpar/cimand o papusa monster high? Im idoresc mult una dar oare pe net nu exista de comandat dar sa faca livrari in romania?
Lydialovebj a scris:Nu, crede ma ca nu exista. Si eu am cautat mult. Nici macar nu fac livrari din Germania pana aici. Mie o prietena mia trimis papusile din USAPeacefulDoggy a scris:Stiti cumva de unde pot sa-mi cumpar/cimand o papusa monster high? Im idoresc mult una dar oare pe net nu exista de comandat dar sa faca livrari in romania?
In ro nu exista de cumparat?
PeacefulDoggy a scris:Sau in ungaria nu's?
Nu si eu am fost in ungaria, si am cautat in magazine. Dar am cautat si pe siteuri maghiare si romane, dar nu. Germania e tara cea mai aproape, unde se gasesc. Dar speram ca aduc de Craciun
Vreau si eu o papusa Monster High .. off ..
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 164140
Eu vreau sa am o papusa Monster High..de s-ar aduce intr-o tara mai apropiata unde fac livrari..
july_thebest_star a scris:Eu vreau sa am o papusa Monster High..de s-ar aduce intr-o tara mai apropiata unde fac livrari..
DA! daca aduc de craciun mi-o iau ori cat ar costa
Lydialovebj a scris:Nu stiu daca aduc, cat o sa fie pretul, eu am platit 168 $ pentru ei
AHHHH esti cea mai tare! Mi-ai dat ideia ca sa-i zic lui varamea di namerica ca la anu vine in ro si iii zic sa comande de pe net si love puppy si papusa mh draculaura si frankie stain si o sa-i dau pretul lor de transoprt si cat au costat! MS LYDIA !!!!!!!!!!!!!
Ceeeee ? 168 de dolari ? Mai scump ca abonamentul deluxe
Pai da ce credeai? Dar merita, pentru ca le am pt totdeauna, dar deluxe se termina dupa un anumit timpjuly_thebest_star a scris:Ceeeee ? 168 de dolari ? Mai scump ca abonamentul deluxe
PeacefulDoggy a scris:Lydialovebj a scris:Nu stiu daca aduc, cat o sa fie pretul, eu am platit 168 $ pentru ei
AHHHH esti cea mai tare! Mi-ai dat ideia ca sa-i zic lui varamea di namerica ca la anu vine in ro si iii zic sa comande de pe net si love puppy si papusa mh draculaura si frankie stain si o sa-i dau pretul lor de transoprt si cat au costat! MS LYDIA !!!!!!!!!!!!!
Cu placere ^^ si succes
Lydialovebj a scris:Pai da ce credeai? Dar merita, pentru ca le am pt totdeauna, dar deluxe se termina dupa un anumit timpjuly_thebest_star a scris:Ceeeee ? 168 de dolari ? Mai scump ca abonamentul deluxe
EXACT! Fraa suparare ,dar deluxe nu ma uimeste cu nimic! MAi bine papusa decat deluxe!
Lydialovebj a scris:PeacefulDoggy a scris:Lydialovebj a scris:Nu stiu daca aduc, cat o sa fie pretul, eu am platit 168 $ pentru ei
Cu placere ^^ si succes
Mersi <3
Dar unde se va aduce de Craciun ? Oricum si eu mi-o cumpar ..daca vine
Nu stim, daca aduc, o sa aflam, fiti linistitijuly_thebest_star a scris:Dar unde se va aduce de Craciun ? Oricum si eu mi-o cumpar ..daca vine
sau aduci tu =)) lool prietena ta sau cn a adus si dupa noi comandam de la tn si iti dam banii exacti si tu ii dai ` mai departe.. =))
Da =))july_thebest_star a scris:sau aduci tu =)) lool prietena ta sau cn a adus si dupa noi comandam de la tn si iti dam banii exacti si tu ii dai ` mai departe.. =))
PeacefulDoggy a scris:Da =))july_thebest_star a scris:sau aduci tu =)) lool prietena ta sau cn a adus si dupa noi comandam de la tn si iti dam banii exacti si tu ii dai ` mai departe.. =))
Lol nu cred ca ma bag Mama nu mar lasa
clubul monster high
buna lore,
sunt malina,noua ta prietena. : sigur vom discuta multe despre Draculaura(my best friends),dar nu incalca nicio regula despre Draculaura,ca s-ar putea sa avem cearta! Nu prea glumesc!nu te speria!numai cu tine vreau sa discut!priveste magie prin care ma mai poti contacta:vikki.anilam@fmail.com.pa!
sunt malina,noua ta prietena. : sigur vom discuta multe despre Draculaura(my best friends),dar nu incalca nicio regula despre Draculaura,ca s-ar putea sa avem cearta! Nu prea glumesc!nu te speria!numai cu tine vreau sa discut!priveste magie prin care ma mai poti contacta:vikki.anilam@fmail.com.pa!
cojocaru malina maria- Gen : Stare de spirit : ,,EU SUNT CEA MAI MARE FANA A DRACULAUREI DE PE TOATE PLANETELE.''
Localizare : vikki.anilam@gmail.com,0726243223.
KinzCash : 154912
Lydialovebj a scris:lorena.buta a scris:ba nu.JustSmile a scris:Lidia,lorena e ividioasa
Stiu, dar mie asa imi place, urasc cand trebuie sa le tai jos Si sunt lenesa sa le "pictez"
e adevarat .PeacefulDoggy a scris:lorena.buta a scris:ba nu.JustSmile a scris:Lidia,lorena e ividioasa
va rog nu vreau sa afle nimeni ca o am pt ca am dus-o la scl in cutie si o colega spune ca e cea mai urata
ap. pd mslorena.buta a scris:e adevarat .PeacefulDoggy a scris:lorena.buta a scris:ba nu.JustSmile a scris:Lidia,lorena e ividioasa
va rog nu vreau sa afle nimeni ca o am pt ca am dus-o la scl in cutie si o colega spune ca e cea mai urata
lucrez la un filmulet nou cu toate fetele mh
Lorena de unde o ai ?
Mi-a cumparato tata din germania .
YUMMY
EU PAP:
PUI LA ROTISOR + CARTOFI PIURE + MUJDEEEI :drunken: :drunken:
YUMMY
EU PAP:
PUI LA ROTISOR + CARTOFI PIURE + MUJDEEEI :drunken: :drunken:
ati observat ca draculaura poarta un ac de siguranta pe post de cercel?? ahhhh, imi amintesc ca nu imi gaseam cerceii preferati si de nervi mi-am pus cerceii ca ai lui draculaura...... XD cand m-au vazut colegii s-au speriat rau de tot........... XD
Manzu- Webkinz Signature
StiuManzu a scris:ati observat ca draculaura poarta un ac de siguranta pe post de cercel?? ahhhh, imi amintesc ca nu imi gaseam cerceii preferati si de nervi mi-am pus cerceii ca ai lui draculaura...... XD cand m-au vazut colegii s-au speriat rau de tot........... XD
Lol
S-au speriat colegii ?
si inca cum........ XD aoleu bianca esti nebuna...... o sa ti se infecteze...... nu te doare??
Manzu- Webkinz Signature
Ce interesat pare =)) mi-as lua si e papusele dinalea =)) desi la varsta mea .. =)) mai este vreu personaj liber ??? Aaa da si fetelor , cu cati bani vi le-ati luat ???
Mamarutzza- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : somn ` zzzZZZzzzZZZ i-)
Localizare : Cluj-Napoca
KinzCash : 160317
uitati ce rezultat am primit la un joc!!!
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163826
va vine sa credeti??? am hackuit si am gasit cofurile pentru a debloca o pagina dintr-o carte, nu stiu cum se numeste, deja am deblocat 8 pagini din 20!!!!!!!!
denissa99pestisor- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Atentie!!! Caut haine de la Persephone, cine are la trade, sami spuna oferta
Localizare : Campulung Moldovenesc
KinzCash : 163826
Pagina 7 din 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Subiecte similare
» Revista Monster High
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high