Monster High
+65
Andra Alexia
eliza gidoi
draculaura monster high
picaturi de apa magica
gulia yelps
Lucia mara
Briana
Steluta
mira04
Frankie.Stein
canary
Rose_2011
Tatiana_2011
pisicaangora
bridgettedawn_club
Draculaura Maria superfan
GhexLol
sharonpopa
ToreleiWerecat
alexacheekygirl
Nokia345
stefania223
mituca10
lavinia3000
zinzimima
LovelyGirl
cristinutza
LovleyLovePup
♥miley♥selena♥demi♥
galbior
mara76girl
vichy
biancaidu
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Irina
elenafrumoasa17
BiancaPussycat
Galinnda
lgeorgiana
denissa99pestisor
Mamarutzza
cojocaru malina maria
july_thebest_star
JustSmile
adelinabalerina
Misterio
alexandra-daniela
Webkinz Romania
bianca.pussycat
brochita
ClaudiaMissy2
MITZUCA
llizza
robypanda
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
Ana Lucia
PeacefulDoggy
Lydialovebj
Alexa17
Manzu
WebkinzVideos989
ClaudiaMissy
pupantonia
lorena.buta
69 participanți
Pagina 15 din 15
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Monster High
ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
Frankie.Stein- KinzKlip
daFrankie.Stein a scris:ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
mai angajej o singura persoana
picaturi de apa magica- Figurina Webkinz
vreau sa ma angajeji pe minepicaturi de apa magica a scris:daFrankie.Stein a scris:ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
draculaura monster high
okdraculaura monster high a scris:vreau sa ma angajeji pe minepicaturi de apa magica a scris:daFrankie.Stein a scris:ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
frankie va lucra cu mine la poze ii voi spune pe privat sau ne intalnim la mine acasa sa ii arat programul iar tu draculaura vei face o lista cu comenzile si ni le vei imparti noua si ne spui si cine a comandat
Personajul meu vreau sa fie asa:
Sa aiba parul saten si carliontat (mediu)
Sa aiba ochii caprui
Sa aibe hainele lui Clawdeen Wolf
Sa aiba pielea deschisa la culoare
Sa aiba ochii caprui
zinzimima- Webkinz Signature
scuze dar astazi si maine nu lucrez la acest magazin de luni voi lucra astazi am facut doar angajarizinzimima a scris:Personajul meu vreau sa fie asa:
Sa aiba ochii caprui
dar sa sti ca parul are si putin verde daca nu iti caut un alt par tot carliontat si maro luni ti-o fac pe pozazinzimima a scris:Stiu, o astept saptamana asta care vine
Tic-tac... Astept de ceva timp, imi anulez comanda
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Monster High
Va rog cine s-a plictisit sau nu mai vrea papusile monster high toate sau aproape toate sa imi scrie .Sau un ICOFFIN monster high in stare buna va rog sa imi scrie . Va rog din tot sufletul !!!!!
Alexia- Vizitator
Monster High
Va rog cine s-a plictisit sau nu mai vrea papusile monster high toate sau aproape toate sa imi scrie .Sau un ICOFFIN monster high in stare buna va rog sa imi scrie . Va rog din tot sufletul !!!!! Va rog sa imi raspundeti !!!
Monster High super super fan!!!!! | |||||||||||||||||||||
Andra Alexia- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 142620
CE SITE LIVREAZA IN ROMANIA
mie imi plac toate papusile monster high si as vrea sa i zic draculaura maria super fan o intrebare cum se numeste situl care livreaza si in romania papusi monster high ????? am deza vreo 11 12 dorari !!!! poate daca fac si mai multi o sa le pot avea pe toate !!!!!!!!!!!!! multumesc !!!! va iubesc i love
ANCA ELENA- Gen : Stare de spirit : bucuroasa
KinzCash : 141140
DRAcULAURA SI EU SUNT MAREA FANA A IEI
HAPPY BIRTHDAY DRACULAURA !!!!!!!!!
CE SITE LIVREAZA IN ROMANIA
CE SITE LIVREAZA IN ROMANIA as vrea adresa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mh
ANDRA ALEXSA A SCRIS Va rog cine s-a plictisit sau nu mai vrea papusile monster high toate
sau aproape toate sa imi scrie .Sau un ICOFFIN monster high in stare
buna va rog sa imi scrie . Va rog din tot sufletul !!!!! Va rog sa imi raspundeti !!! sa i zic ca eu nu mam plictisit le vreau cu bani dela sorcova imens numar si dela alocatie acum am vreo 11 sau 12 dorali $ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sau aproape toate sa imi scrie .Sau un ICOFFIN monster high in stare
buna va rog sa imi scrie . Va rog din tot sufletul !!!!! Va rog sa imi raspundeti !!! sa i zic ca eu nu mam plictisit le vreau cu bani dela sorcova imens numar si dela alocatie acum am vreo 11 sau 12 dorali $ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monster High super super fan!!!!! |
Ultima editare efectuata de catre ANCA ELENA in Dum 15 Ian 2012, 5:10 pm, editata de 2 ori
pot sa fiu si eu draculaura o iudesc arata foarte adorabil in pijamale si la dans si la plaza si mai ales in tinuta de la ziua ei si ori cand e cea mai draguta pot sa am si eu roru ei sau pot fi sora ei gory sau tot ea draculaura
chear pot sa va mai zic ceva ce site livreaza in romania va rog din suflet vreau doari adresa multumesc.papa
tic tac ce pierdere de timp
as vrea mai repede adresa aia va astept fie care hai mai repede ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh DRACULAURA of astept adresa aia tic tac!!!!!!!!!!!!!!
mhmhmhmhmhmhmhm
hopa cred ca sa ocupat locul si sorei draculaurei se pare c osa fiu sora lui clawden wolf sora iei se numeste halowen wolf sau nu eu am vazut un site care vrea sa ocupe cineva locul draculaura dar acum e ocupat pot sa fiu si eu draculaura pot
anca
vreau adresa dela siteul care livreaza in romania
anca MONSTER HIGH
sunt asa frumoase! sunt cele mai tari eu nu am un site mh ci un fan club deza loculire de ghouls sunt ocupate clawdwn wolf raluca frankie stien olyvia langona blue ana draculaura eu acum cele lalte fete cleo de nile nu e nimeni ghouila yleps nu este nimeni mewlodi and pursephone bianca abbeybominable X spectra x operetta x toralei stripe X nefferaX SFRSIT
CE BINE
zinzimima a scris
Cand ne.a fost greu, am strans din dinti
Ne.am prins de maini, si.am stat uniti
Si nimeni, nu poate sa ne ia..
Ce avem...
ASTA E PENTRU PAPUSILE MH ???????????Ok ok ok ok ok LE VREAU PE PAPUSILE MH MI LE DORESC HAIDETI DA TIUMI ADRESA SITEULUI CARE LIVREAZA PAPUSI MH IN ROMANIA VA ROG DIN SUFLET ok ? DACA MIO DATI SI EU VA DAU CEVA DELA SHOP ACESTA CU SMILEURI SI ANIMALUTE DRAGUTE !!!!!!!!!!!!!!! si poate ne imprietenim ne vedem in VACANTA DE PASTE SI IN CEA DE VARA SAU POATE CA ZILNIC PELA ORA 3 4 5 6 7 8 9 VA SCRIU SI VEDETI LA ORERE CARE LEAM SCRIS OK PE MAINE STATI UMPIC PENTRU CA VA MULTUMESC PAPA pe maine avem destul timp sa va zic ceva pe 12 FEBROARIE DA CU MONSTER HIGH PE NICKELODEON CEI CARE AU APARAT DE UPC SAU ROMTELECOM VA UREZ VIZIONARE PLACUTA PAPA SPOR LA SCOALA
Ce avem...
ASTA E PENTRU PAPUSILE MH ???????????Ok ok ok ok ok LE VREAU PE PAPUSILE MH MI LE DORESC HAIDETI DA TIUMI ADRESA SITEULUI CARE LIVREAZA PAPUSI MH IN ROMANIA VA ROG DIN SUFLET ok ? DACA MIO DATI SI EU VA DAU CEVA DELA SHOP ACESTA CU SMILEURI SI ANIMALUTE DRAGUTE !!!!!!!!!!!!!!! si poate ne imprietenim ne vedem in VACANTA DE PASTE SI IN CEA DE VARA SAU POATE CA ZILNIC PELA ORA 3 4 5 6 7 8 9 VA SCRIU SI VEDETI LA ORERE CARE LEAM SCRIS OK PE MAINE STATI UMPIC PENTRU CA VA MULTUMESC PAPA pe maine avem destul timp sa va zic ceva pe 12 FEBROARIE DA CU MONSTER HIGH PE NICKELODEON CEI CARE AU APARAT DE UPC SAU ROMTELECOM VA UREZ VIZIONARE PLACUTA PAPA SPOR LA SCOALA
RE.MONSTER>HIGH
Draculaura Maria superfan a scris
Am vazut un site care livreaza si in romania si o sa mi-o omand pe DRACULAURA .Nu stiu exact cand....dar o sa mi-o comand.De-abia astept.Si nu mint.Totusi e in dolari nu e nici o problema.
daia vreau adresa dar vreau rasunsul pana in 2 febroarie pentruca atunci i fac un cadou surpriza dar secret si incepe cu pa no sa giceasca nimeni
Draculau- Vizitator
Monster High
CE BINE
Scris de ANCA ELENA la data de Dum 15 Ian 2012, 9:54 pm
zinzimima a scris
Ce avem...
Site-ul este Amazon
Scris de ANCA ELENA la data de Dum 15 Ian 2012, 9:54 pm
zinzimima a scris
Ce avem...
Site-ul este Amazon
Meowlody- Vizitator
monster high
pe yotube este asa de ssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lol!:
alexandr- Vizitator
Monster High
Nu o sa va vina sa credeti.A aparut un site Monster High in romana.Chiar si episoadele sunt in romana.Uitati site-ul: monsterhigh.ro/?mh .A aparut si revista MH.
Ultima editare efectuata de catre Ula D in Dum 27 Mai 2012, 4:38 pm, editata de 1 ori
Ula D- Gen : Stare de spirit : Vreau sa-mi fac prieteni noi. :)
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 138570
oare de ce nu a aparut revista si in iuni si iiulie 2012?
oare de ce nu a aparut revista si in iuni si iiulie 2012?
ionikpup- Vizitator
Doamne ..... cati fanii! nici macar nu-i chiar asa de tare .........imi place putin ....dar nu sunt fana
Eu le ador pe Abbey bominable care e preferata mea
Gherina Wolf/Clawdeeen Wolf
Si lagoona Blue
Chiar e monstruos de coool.
Gherina Wolf/Clawdeeen Wolf
Si lagoona Blue
Chiar e monstruos de coool.
mythomas- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : e greu sa fii tu insati intr-o lume in care diferentele ne fac ciudati.Nu exista ttipe cool pentru ca aceste fete sau baietii pe care noi ii vedem cool nu sunt ei insasi.Sa te prefaci e mai usor dar mie nu-miplace.Incepe iar anul scolar si iar trebuie sa incep sa ma prefac ca cineva sa ma creada.Asta-i viata.Dar mi-as dori sa nu fie.
Localizare : Canapeaua din sufragerie,meditez ca sa ma pregatesc de nebunia scolii si clasei mele.
KinzCash : 144808
MONSTER HIGH
IERI MAM INTANLIT CU GHERINA WOLF SI A ZISV CA SUNT FANUL EI;NUMBER1; CA ESTE INCREDIBIL:?: TARE SI ESTETTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEE DDDDDDDEEEEEEEEETTTTTTTTTOOOOOOOOOTTTTTT DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SELISA45- Vizitator
Pagina 15 din 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Subiecte similare
» Revista Monster High
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor