Monster High
+65
Andra Alexia
eliza gidoi
draculaura monster high
picaturi de apa magica
gulia yelps
Lucia mara
Briana
Steluta
mira04
Frankie.Stein
canary
Rose_2011
Tatiana_2011
pisicaangora
bridgettedawn_club
Draculaura Maria superfan
GhexLol
sharonpopa
ToreleiWerecat
alexacheekygirl
Nokia345
stefania223
mituca10
lavinia3000
zinzimima
LovelyGirl
cristinutza
LovleyLovePup
♥miley♥selena♥demi♥
galbior
mara76girl
vichy
biancaidu
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
Irina
elenafrumoasa17
BiancaPussycat
Galinnda
lgeorgiana
denissa99pestisor
Mamarutzza
cojocaru malina maria
july_thebest_star
JustSmile
adelinabalerina
Misterio
alexandra-daniela
Webkinz Romania
bianca.pussycat
brochita
ClaudiaMissy2
MITZUCA
llizza
robypanda
alicelovefrog
Boticut$Boticuta@kitty
Ana Lucia
PeacefulDoggy
Lydialovebj
Alexa17
Manzu
WebkinzVideos989
ClaudiaMissy
pupantonia
lorena.buta
69 participanți
Pagina 14 din 15
Pagina 14 din 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Monster High
buna ideeFrankie.Stein a scris:deci luti o foaie alba pe care o puneti pe photoshop si o poza cu un personaj monster high si il puneti pe foaie iar jos lasati loc pentru numele personajului
mira04
da si mie imi placeFrankie.Stein a scris:deci luti o foaie alba pe care o puneti pe photoshop si o poza cu un personaj monster high si il puneti pe foaie iar jos lasati loc pentru numele personajului
Lucia mara
buna preferata mea este spectra, este cineva spectra?daca nu este as vrea sa fiu eu
picaturi de apa magica- Figurina Webkinz
pai nu este nimeni deci poti fi tupicaturi de apa magica a scris:buna preferata mea este spectra, este cineva spectra?daca nu este as vrea sa fiu eu
Frankie.Stein- KinzKlip
apropo voi cele noi noi aici ne spunem pe numele personajelor preferate din monster high
Frankie.Stein- KinzKlip
ok aici vor vorbi acum doar ce care vati inscri in clubul acesta
Frankie.Stein- KinzKlip
Eu sunt Clawdeen Wolf caci acest fan club este al lorenei buta
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
pai de fapt eu am avut separat clubul dar nustiu de ce este acum asa dar tu esti in clubul lui lore iar cealalta este in clubul meu
Frankie.Stein- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Sunt cea mai mare fana Monster high mai ales a lui Frankie Stein si Draculaura.
Localizare : De unde vine Abbey Adore
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 146700
numele este la fel dar nu merge sa fac alt club ca sa nu mai fie unit cu a alui loreWebkinz Romania a scris:se unesc daca sunt la fel
Frankie.Stein- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Sunt cea mai mare fana Monster high mai ales a lui Frankie Stein si Draculaura.
in primul rand tu ai sase ani deci nu ai cum sa fi proprietarul acestui sait si in al doilea rand ma enerveaza sa imi faca cu ochiul capul ala galbenWebkinz Romania a scris:daca are aceiasi idee, il unim iar
Frankie.Stein- KinzKlip
Inca odata:Frankie.Stein a scris:in primul rand tu ai sase ani deci nu ai cum sa fi proprietarul acestui sait si in al doilea rand ma enerveaza sa imi faca cu ochiul capul ala galbenWebkinz Romania a scris:daca are aceiasi idee, il unim iar
Webkinz World are 6 ani, Deea are 22. AI facut o confuzie
A da? pai de ce la data inscrieri este 2009?zinzimima a scris:Inca odata:Frankie.Stein a scris:in primul rand tu ai sase ani deci nu ai cum sa fi proprietarul acestui sait si in al doilea rand ma enerveaza sa imi faca cu ochiul capul ala galbenWebkinz Romania a scris:daca are aceiasi idee, il unim iar
Webkinz World are 6 ani, Deea are 22. AI facut o confuzie
Frankie.Stein- KinzKlip
[i][color=violet]Data inscrieri e atunci cand s-a creat forumul, adica in 2009, nu inseamna ca e varsta ei sau altceva [/color[b]]
din 2009 pana in anul acesta se fac 2 anizinzimima a scris:[i][color=violet]Data inscrieri e atunci cand s-a creat forumul, adica in 2009, nu inseamna ca e varsta ei sau altceva [/color[b]]
Frankie.Stein- KinzKlip
[i]Adica forumul are 2 ani. Webkinz nu e in Romania din 2005(cand s-a infiintat)Frankie.Stein a scris:din 2009 pana in anul acesta se fac 2 anizinzimima a scris:[color=violet]Data inscrieri e atunci cand s-a creat forumul, adica in 2009, nu inseamna ca e varsta ei sau altceva [/color[b]]
ठीक है
Frankie.Stein- KinzKlip
poze monster high
buna aici cream poze monster high
deci comandati
deci comandati
Briana- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fana monster high
Localizare : bucuresti
KinzCash : 145550
pot face poze monster high si angajez o singura persoana
Ultima editare efectuata de catre Briana in Mier 31 Aug 2011, 8:04 pm, editata de 3 ori
Briana- Figurina Webkinz
ma angajezi?Briana a scris:pot face ori ce fel de poze si angazez o singura persoana
Frankie.Stein- KinzKlip
daFrankie.Stein a scris:ma angajezi?Briana a scris:pot face ori ce fel de poze si angazez o singura persoana
Briana- Figurina Webkinz
imi puteti face o paza cu spectra ,dar ati putea sa i schimbati tinuta?
- KinzCash : 145640
sigur dar mai intai cum sa fie tinuta ce culori si cum ai vrea sa fie rochie sau pantaloni si un tricoupicaturi de apa magica a scris:imi puteti face o paza cu spectra ,dar ati putea sa i schimbati tinuta?
Briana- Figurina Webkinz
vreau sa fie o rochie galbena dar pe poza sa scrieti spectraBriana a scris:sigur dar mai intai cum sa fie tinuta ce culori si cum ai vrea sa fie rochie sau pantaloni si un tricoupicaturi de apa magica a scris:imi puteti face o paza cu spectra ,dar ati putea sa i schimbati tinuta?
okpicaturi de apa magica a scris:vreau sa fie o rochie galbena dar pe poza sa scrieti spectraBriana a scris:sigur dar mai intai cum sa fie tinuta ce culori si cum ai vrea sa fie rochie sau pantaloni si un tricoupicaturi de apa magica a scris:imi puteti face o paza cu spectra ,dar ati putea sa i schimbati tinuta?
Frankie.Stein- KinzKlip
Ascultati bine:
Nu vreau sa fiu rea cu voi, dar ,,magazinul" trebuia creat la Magine Virtuale-Poze! Posibil ca Deea sa il mute acolo
Nu vreau sa fiu rea cu voi, dar ,,magazinul" trebuia creat la Magine Virtuale-Poze! Posibil ca Deea sa il mute acolo
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
si ce daca il mutaRose_2011 a scris:Ascultati bine:
Frankie.Stein- KinzKlip
am terminat poza
Briana- Figurina Webkinz
am sa ti-o trimit pe privat
Briana- Figurina Webkinz
Frankie.Stein a scris:si ce daca il mutaRose_2011 a scris:Ascultati bine:
Nu veti sti unde e
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
nu-i nimic il gasim noiRose_2011 a scris:Frankie.Stein a scris:si ce daca il mutaRose_2011 a scris:Ascultati bine:
Nu veti sti unde e
Frankie.Stein- KinzKlip
vreau o poza cu draculaura si abbey in care sa le schimbati tinuta si coafura tinuta draculaurei sa fie rochie roza cu negro si sa aibe model si a lui abbey sa fie o giaca de iarna si niste pantalni draguti nu conteaza culoarea
draculaura monster high- KinzCash : 145300
poze monster high
Comand o poza cu draculaura imbracata sexy si inca una cu tot draculaura imbracata intro rochie garlbena pana la genunchi
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela...Mereu!
KinzCash : 158790
ne vom face magazinul pe alt site
Briana- Figurina Webkinz
Monster High
cu ce personaj monster high semanati ?eu seman cu frankie stein pentru ca mi-am facut parul ca ea ma imbrac ca ea am un sprei pentru colorat pielea si este verde pal ca pielea lui Frankie Stein dar se ia la spalat si imi plac culorile negru si alb
Frankie.Stein- KinzKlip
Eu nu seman cu niciuna, as vrea sa seman cu Cllawdeen la par si la stil
eu am o prietena care are parul ca lagoona si se imbraca ca Clawdeen Wolfzinzimima a scris:Eu nu seman cu niciuna, as vrea sa seman cu Cllawdeen la par si la stil
Frankie.Stein- KinzKlip
Propiul personaj monster high
buna voi alegeti cum sa fie personajul monster high iar eu am sa il fac
buna eu vreau ca personajul meu propriu monster high sa aibe par blond ochi albastri pielea sa fie normala sa aibe niste coarne dragute si sa aibe haine frumoasepicaturi de apa magica a scris:buna voi alegeti cum sa fie personajul monster high iar eu am sa il fac
Briana- Figurina Webkinz
pentru ca esti una din cele mai bune prietene ti-o trimit pe IDBriana a scris:buna eu vreau ca personajul meu propriu monster high sa aibe par blond ochi albastri pielea sa fie normala sa aibe niste coarne dragute si sa aibe haine frumoasepicaturi de apa magica a scris:buna voi alegeti cum sa fie personajul monster high iar eu am sa il fac
este foarte frumoasa mai vreau una sa fie imbracatain negru si sa aibe ochi rosi
dar nu mai mi-o trimite pe ID maine sa mi-o trimiti cat de tarziu daca nu poti alta data
dar nu mai mi-o trimite pe ID maine sa mi-o trimiti cat de tarziu daca nu poti alta data
Briana- Figurina Webkinz
Comand
vreau si eu o poza cum vrei tu dar sa semene cu draculaura si sa fie smechera si sa o trimiti aici prin mp ok?
eliza gidoi- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : Vesela...Mereu!
KinzCash : 158790
AM gasit ieri doua personaje noi de care eu nu stiam.
Nafaria de Nile
Jackson Jekyll
Nafaria de Nile
Jackson Jekyll
Uita-ti ce mia iesit mie la test acum 5 minute:
Iar acum mia iesit:
Tot Clawdeen la amandoua
Iar acum mia iesit:
Tot Clawdeen la amandoua
astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
dar putine persoane
ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
Frankie.Stein- KinzKlip
daFrankie.Stein a scris:ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
mai angajej o singura persoana
vreau sa ma angajeji pe minepicaturi de apa magica a scris:daFrankie.Stein a scris:ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
draculaura monster high- KinzCash : 145300
okdraculaura monster high a scris:vreau sa ma angajeji pe minepicaturi de apa magica a scris:daFrankie.Stein a scris:ma angajezi?picaturi de apa magica a scris:astazi nu lucrez si nici maine poate luni voi lucra astazi doar voi angaja
dar putine persoane
frankie va lucra cu mine la poze ii voi spune pe privat sau ne intalnim la mine acasa sa ii arat programul iar tu draculaura vei face o lista cu comenzile si ni le vei imparti noua si ne spui si cine a comandat
Personajul meu vreau sa fie asa:
Sa aiba parul saten si carliontat (mediu)
Sa aiba ochii caprui
Sa aibe hainele lui Clawdeen Wolf
Sa aiba pielea deschisa la culoare
Sa aiba ochii caprui
scuze dar astazi si maine nu lucrez la acest magazin de luni voi lucra astazi am facut doar angajarizinzimima a scris:Personajul meu vreau sa fie asa:
Sa aiba ochii caprui
Stiu, o astept saptamana asta care vine
dar sa sti ca parul are si putin verde daca nu iti caut un alt par tot carliontat si maro luni ti-o fac pe pozazinzimima a scris:Stiu, o astept saptamana asta care vine
Pagina 14 din 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Subiecte similare
» Revista Monster High
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high
» Zona Fetelor
» Test-cu ce monster high te potrivesti
» monster high
» Papusi Monster high