Ce as putea face cu banii de colinda,urat si sorcova ??
+3
alteio
zinzimima
sanziiana
7 participanți
Pagina 1 din 1
Ce mi-as putea cumpara din banii de colinda, urat si sorcova??
Ce as putea face cu banii de colinda,urat si sorcova ??
Buna!! As vrea sa ma sfatuiti ce mi-as putea cumpara din banii de colinda, urat si sorcova. Parerea voastra conteaza!!! Votati si scrieti.
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 150267
Re: Ce as putea face cu banii de colinda,urat si sorcova ??
Pai ar trebui sa iti iei ce crezi tu de cuviinta Eu mi-as lua un catelus (real)+chestii pentru el+ un webkinz
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
pai cati bani ai strans? :?:chestiile aste sunt scumpicele
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227466
Eu una mi-as lua un laptop + signature xD
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
eu zic sa-ti strangi toti banii si sa iei un catelus (adevarat)daca-ti mai ramam bani poti sa iei lucruri pentru el fiindca trebuie sa fie fericit,iar daca-ti mai raman bani debea atunci iti iei un webkinz.sa nu cumva sa iei un webkinz apoi lucruri pentru catelus si sa nu-ti mai ramana bani pentru catelus.daca poti sa mai astepti pana in primavara poti sa te duci la un targ unde cateii de rasa pot costa si 50 de lei sau sa nu fie de rasa cu doar 10 lei(mai ieftini n-ai sa gasesti,iar de rasa nu vei gasi decat minim 50 lei).asa iti vor ajunge bani si pentru un webkinz sau mai multi si chiar un signature+lucruri pentru catelus.si daca nu vrei neaparat catel de rasa catelusi sunt pe strada sanatosi si frumosi pe care-i poti adopta si salva de la o soarta nu prea placuta,atunci poti cumpara un laptop(micut si ieftin fiindca sunt chiar scumpe) si un signature si lucruri pentru catelus.sunt multe variante dar sper ca te-am ajutat in privinta alegerilor tale,,mai ales ca nu prea cred ca ai strans mai mult se maxim(1 la suta sanse sa fi stras atat)10 harti de 100 de lei(10 milioane in bani vechii).sau iti poti lua doar webkinzi si sa comanzi o pizza(daca nu-ti ajung banii)
Multumesc, Alteio!! Cred ca am sa imi cumpar asa: un laptop ( in rate ) - cadou de Craciun de la mami si tati; un catelus + chestii pentru el. Cred ca nu imi vor ajunge banii si pentru un webkinz. Dar daca imi ajung, poate imi voi cumpara primul meu signature. Mersi, din nou!!alteio a scris:eu zic sa-ti strangi toti banii si sa iei un catelus (adevarat)daca-ti mai ramam bani poti sa iei lucruri pentru el fiindca trebuie sa fie fericit,iar daca-ti mai raman bani debea atunci iti iei un webkinz.sa nu cumva sa iei un webkinz apoi lucruri pentru catelus si sa nu-ti mai ramana bani pentru catelus.daca poti sa mai astepti pana in primavara poti sa te duci la un targ unde cateii de rasa pot costa si 50 de lei sau sa nu fie de rasa cu doar 10 lei(mai ieftini n-ai sa gasesti,iar de rasa nu vei gasi decat minim 50 lei).asa iti vor ajunge bani si pentru un webkinz sau mai multi si chiar un signature+lucruri pentru catelus.si daca nu vrei neaparat catel de rasa catelusi sunt pe strada sanatosi si frumosi pe care-i poti adopta si salva de la o soarta nu prea placuta,atunci poti cumpara un laptop(micut si ieftin fiindca sunt chiar scumpe) si un signature si lucruri pentru catelus.sunt multe variante dar sper ca te-am ajutat in privinta alegerilor tale,,mai ales ca nu prea cred ca ai strans mai mult se maxim(1 la suta sanse sa fi stras atat)10 harti de 100 de lei(10 milioane in bani vechii).sau iti poti lua doar webkinzi si sa comanzi o pizza(daca nu-ti ajung banii)
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150267
cu placere ma bucur ca te-am ajutat
Chiar daca e prea tarziua mi-as fi luat un catelus(real)+chestii pt el+webkinz
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188674
Chiar daca e prea tarziu mi-as fi luat un catelus(real)+chestii pt el+webkinz
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188674
Eu mi-as lua un catelus (real)+chestii pentru el+ un webkinz
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336893
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum