Conversatii...
+25
Rose_2011
didideea
Maria212212
PeacefulDoggy
Misterio
ionuteu
andrada.webkinz
Webkinz Romania
JulyTheBestStar
LEXI2003
PufuletePufosxD
Adronia
galbior
arosu10
Stefzyk
ZuZu Patry ZuZu
Saffy
AnDrEi_WebKinz
LOUISE
merry777
Sunny
Pisy1148
zinzimima
Alexandru2002
stefanawebkinz
29 participanți
Pagina 11 din 20
Pagina 11 din 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Conversatii...
ionuteu a scris:nice , si merge si noaptea?AnDrEi_WebKinz a scris:merry777 a scris:esti priceput in chestii din asteamerry777 a scris:Nimic .... ... E amuzantAnDrEi_WebKinz a scris:
ce e
Bravoo
multumesc!! poti sa ma vezi si pe mn ce fac pe calculator
am dat pe camera prin IP doar 55 de lei , montarea a fost gratuita
noaptea nu se vede clar
acum nu se mai vede doar cv perete sau ceAnDrEi_WebKinz a scris:ionuteu a scris:nice , si merge si noaptea?AnDrEi_WebKinz a scris:merry777 a scris:esti priceput in chestii din asteamerry777 a scris:Nimic .... ... E amuzant
Bravoo
multumesc!! poti sa ma vezi si pe mn ce fac pe calculator
am dat pe camera prin IP doar 55 de lei , montarea a fost gratuita
noaptea nu se vede clar
ionuteu- Webkinz Signature
cine te`a ajutat s`o faci? :>merry777 a scris:Semnatura noua ♥
=]]]]]]]]]]] glumeam
Tu m-ai ajutat .Stefzyk a scris:cine te`a ajutat s`o faci? :>merry777 a scris:Semnatura noua
=]]]]]]]]]]] glumeam
merry777- Webkinz Signature
Daca esti ca cel de la avatar esti doar uratel(in sensul de dragut)
stefi ma ajuti sa fac si eu o semnatura?
ZuZu Patry ZuZu- Webkinz Signature
la avatar am un catel sau ce o fi ala intra la cum aratam noi in relaitateZuZu Patry ZuZu a scris:Daca esti ca cel de la avatar esti doar uratel(in sensul de dragut)
Nici NU te-am vazut . De unde ai vrea sa stiu ca esti urat sau frumos ? oricum nimeni de aici nu e urat >;D< Deci nu mai spune astaionuteu a scris:asa-i ca sunt urat in realitate?
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455698
intra la cum aratam noi in realitatemerry777 a scris:Nici NU te-am vazut . De unde ai vrea sa stiu ca esti urat sau frumos ? oricum nimeni de aici nu e urat >;D< Deci nu mai spune astaionuteu a scris:asa-i ca sunt urat in realitate?
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 171965
http://www.livestream.com/andrefm
va astept!! o sa fac un mini-concurs dupa ce am 3 ascultatori .. dar acuma pun muzica intrati sa ma vedeti pe mn live!! si pe chat sa intrati!
va astept!! o sa fac un mini-concurs dupa ce am 3 ascultatori .. dar acuma pun muzica intrati sa ma vedeti pe mn live!! si pe chat sa intrati!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 688984
Hey ^.^Alexandru2002 a scris:Hey!
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620552
heyzinzimima a scris:Hey ^.^Alexandru2002 a scris:Hey!
Ce faceti?Ce faceti?
gt cu atatea heyuri )merry777 a scris:Hey!
ionuteu a scris:gt cu atatea heyuri )merry777 a scris:Hey!
asa ma plictisescmerry777 a scris:ionuteu a scris:gt cu atatea heyuri )merry777 a scris:Hey!
Eu sunt pe webkinz si trb sa fac 30 kinzcash la Gobber Lab E pt un Challenge ... Si pana ii fac... Ma plcitisesc >.<
IDEMmerry777 a scris:Eu sunt pe webkinz si trb sa fac 30 kinzcash la Gobber Lab E pt un Challenge ... Si pana ii fac... Ma plcitisesc >.<
- Gen : Stare de spirit : 100% Happy pentru ca am prieteni
Localizare : Focsani
KinzCash : 172865
Eo am terminat challenge-ul Acum ma plictisesc >.< Astept sa cada fulgii pe webkinzZuZu Patry ZuZu a scris:IDEMmerry777 a scris:Eu sunt pe webkinz si trb sa fac 30 kinzcash la Gobber Lab E pt un Challenge ... Si pana ii fac... Ma plcitisesc >.<
IDEMmerry777 a scris:Eo am terminat challenge-ul Acum ma plictisesc >.< Astept sa cada fulgii pe webkinzZuZu Patry ZuZu a scris:IDEMmerry777 a scris:Eu sunt pe webkinz si trb sa fac 30 kinzcash la Gobber Lab E pt un Challenge ... Si pana ii fac... Ma plcitisesc >.<
EU CITESC!
ce carte?Alexandru2002 a scris:EU CITESC!
Si a ham caps lock
Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:ZuZu Patry ZuZu a scris:ce carte?Alexandru2002 a scris:EU CITESC!
Si a ham caps lock
Skillig----E oare inger? Sau altceva....
Da.
Sunt la pag. 67
Sunt la pag. 67
A!Eu le'am ceruto parintilor si au zis ca e o prostiemerry777 a scris:Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:ZuZu Patry ZuZu a scris:ce carte?Alexandru2002 a scris:EU CITESC!
Si a ham caps lock
Nu e o prostie Parintii tai ar trebui mai intai sa o citeasca si dupa sa spuna ca e o prostie Nu mai spun nimic : No comment !ZuZu Patry ZuZu a scris:A!Eu le'am ceruto parintilor si au zis ca e o prostiemerry777 a scris:Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:ZuZu Patry ZuZu a scris:ce carte?Alexandru2002 a scris:EU CITESC!
Si a ham caps lock
Macar tu ai citit vreodata vreo carte ?merry777 a scris:Nu e o prostie Parintii tai ar trebui mai intai sa o citeasca si dupa sa spuna ca e o prostie Nu mai spun nimic : No comment !ZuZu Patry ZuZu a scris:A!Eu le'am ceruto parintilor si au zis ca e o prostiemerry777 a scris:Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:ZuZu Patry ZuZu a scris:ce carte?Alexandru2002 a scris:EU CITESC!
Si a ham caps lock
Please...nu te lua de parintii mei.Ei vor sa citesc de caragiale sau eminescu.Nu ii judeca pie parintii mei.Ei stiu mai bine ce e bun pentru minemerry777 a scris:Nu e o prostie Parintii tai ar trebui mai intai sa o citeasca si dupa sa spuna ca e o prostie Nu mai spun nimic : No comment !ZuZu Patry ZuZu a scris:A!Eu le'am ceruto parintilor si au zis ca e o prostiemerry777 a scris:Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:ZuZu Patry ZuZu a scris:ce carte?Alexandru2002 a scris:EU CITESC!
Si a ham caps lock
http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/ii-iiv-ani/skellig-86541.html
Apasa pe citeste pe site-ul asta si citesti putin din ea
Erm scuze dar tu esti cam certareata.Ba te ei de aia,ba de aia.Inceteaza!Si da am citit!Am citit multe!Inceteaza!merry777 a scris:Macar tu ai citit vreodata vreo carte ?merry777 a scris:Nu e o prostie Parintii tai ar trebui mai intai sa o citeasca si dupa sa spuna ca e o prostie Nu mai spun nimic : No comment !ZuZu Patry ZuZu a scris:A!Eu le'am ceruto parintilor si au zis ca e o prostiemerry777 a scris:Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:ZuZu Patry ZuZu a scris:
ce carte?
Si a ham caps lock
Nu ii judec dar ti-am zis... Si sa stii ca si ai mei stiu ce e bine pentru mine! Da asta nu inseamna ca eu daca citesc carti din astea si ma lasa nu imi vor binele Si eu am citit cartile de Caragiale si Eminescu si nu mai are rost sa le citesc deci ....ZuZu Patry ZuZu a scris:Please...nu te lua de parintii mei.Ei vor sa citesc de caragiale sau eminescu.Nu ii judeca pie parintii mei.Ei stiu mai bine ce e bun pentru minemerry777 a scris:Nu e o prostie Parintii tai ar trebui mai intai sa o citeasca si dupa sa spuna ca e o prostie Nu mai spun nimic : No comment !ZuZu Patry ZuZu a scris:A!Eu le'am ceruto parintilor si au zis ca e o prostiemerry777 a scris:Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:ZuZu Patry ZuZu a scris:
ce carte?
Si a ham caps lock
merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
KNOCK-OUUUUUUUUUUT! xDDDD
Am citit.Nu e genul meu...Mie im plac cartile vechi....de autori vechi....nu prea imi plac asteaAlexandru2002 a scris:http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/ii-iiv-ani/skellig-86541.html
Iti multumesc mult pentru compliment Asa certareata cum ma consideri tu si altii sa stii ca prietenii mei ADEVARATI ma iubesc si chiar ma sustin ! Nu ca altii .... Ma rog... Nu mai zic nimic! Daca tie nu iti plac cartile nu am nimic cu tine!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar tu esti cam certareata.Ba te ei de aia,ba de aia.Inceteaza!Si da am citit!Am citit multe!Inceteaza!merry777 a scris:Macar tu ai citit vreodata vreo carte ?merry777 a scris:Nu e o prostie Parintii tai ar trebui mai intai sa o citeasca si dupa sa spuna ca e o prostie Nu mai spun nimic : No comment !ZuZu Patry ZuZu a scris:A!Eu le'am ceruto parintilor si au zis ca e o prostiemerry777 a scris:Citeste cartea care am citit-o si eu si i-a placut . Adica:
Si eu am citit Eminescu si Caragiale.
Dar e super si asta
Dar e super si asta
STOP! OPRITI-VA!
Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
Ma enerveaza alex! Nu mi-a placut spunand despre carte ca e o prostie!Alexandru2002 a scris:STOP! OPRITI-VA!
Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
calm down, merrymerry777 a scris:Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
e ok sa citesti skellig dar e bine sa citesti din cand in cand si putina literatura clasica
la asta se refereau probabil parintii patriciei
Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
eu iti sunt un prieten bun , si eu imi voi lua cartea oare o gasesc la librarie?merry777 a scris:Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
Eu vreau 4 volume dintr-o carte de ziua mea
okay okay... sunt calma... am citit si literatura chiar cateodata mai citesc 2-3 pag din amintiri din copilarie sau basme ...imi plac si alea <33Stefzyk a scris:calm down, merrymerry777 a scris:Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
e ok sa citesti skellig dar e bine sa citesti din cand in cand si putina literatura clasica
incearca.. eu zic ca daionuteu a scris:eu iti sunt un prieten bun , si eu imi voi lua cartea oare o gasesc la librarie?merry777 a scris:Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
Sa stii ca eu am o varsta mica si cand o sa fiu mare o sa citesc.Parintii mei se refereau la asta!merry777 a scris:Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
E o prostie pentru varsta mea.Cand o sa am 11 ani o sa imi ia
Eu nici 10 ani nu am si o citesc!
offf :]]merry777 a scris:okay okay... sunt calma... am citit si literatura chiar cateodata mai citesc 2-3 pag din amintiri din copilarie sau basme ...imi plac si alea <33Stefzyk a scris:calm down, merrymerry777 a scris:Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
eu nu stiu ce fac
nu ma pot desprinde de cartile gen
harry potter, jurnalele vampirilor <3333
celelalte nu le inteleg =]]
imi place sf`u b-).
=]]
[uaaaaaaaaaaaai.! tre` sa plec :-s. noapte buna :* ]
Asta asa e ! Cand esti mic trb sa citesti carti de autori romani ...ZuZu Patry ZuZu a scris:Sa stii ca eu am o varsta mica si cand o sa fiu mare o sa citesc.Parintii mei se refereau la asta!merry777 a scris:Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
Okay!Stefzyk a scris:faceti`mi un serviciu si nu va certati cat lipsesc, va roooooooooooooooog :3.
Ne impacam?merry777 a scris:Asta asa e ! Cand esti mic trb sa citesti carti de autori romani ...ZuZu Patry ZuZu a scris:Sa stii ca eu am o varsta mica si cand o sa fiu mare o sa citesc.Parintii mei se refereau la asta!merry777 a scris:Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
Si alex tu esti baiat.Parintii mei vor sa fiu timida
Eu o sa ma apuc sa citesc : Calaretul Dragonilor ♥