Conversatii...
+25
Rose_2011
didideea
Maria212212
PeacefulDoggy
Misterio
ionuteu
andrada.webkinz
Webkinz Romania
JulyTheBestStar
LEXI2003
PufuletePufosxD
Adronia
galbior
arosu10
Stefzyk
ZuZu Patry ZuZu
Saffy
AnDrEi_WebKinz
LOUISE
merry777
Sunny
Pisy1148
zinzimima
Alexandru2002
stefanawebkinz
29 participanți
Pagina 12 din 20
Pagina 12 din 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Conversatii...
incearca.. eu zic ca daionuteu a scris:eu iti sunt un prieten bun , si eu imi voi lua cartea oare o gasesc la librarie?merry777 a scris:Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
KNOCK-OUUUUUUUUUUT! xDDDD
merry777- Webkinz Signature
Sa stii ca eu am o varsta mica si cand o sa fiu mare o sa citesc.Parintii mei se refereau la asta!merry777 a scris:Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
E o prostie pentru varsta mea.Cand o sa am 11 ani o sa imi ia
ZuZu Patry ZuZu- Webkinz Signature
offf :]]merry777 a scris:okay okay... sunt calma... am citit si literatura chiar cateodata mai citesc 2-3 pag din amintiri din copilarie sau basme ...imi plac si alea <33Stefzyk a scris:calm down, merrymerry777 a scris:Ma everneaza! + ca nu mi-a placut sa aud ca cartea care eu am citit-o e o prostie! Nu e o prostie! e cea mai super carte . Inteleg ca ea citeste dastea de Caragiale si ce mai citeste da eu le-am citit si vreau sa mai descopar si ceva nou... Ceva mai interesant ... ma rog... tac! GATA! Nu mai zic absolut nimic!Stefzyk a scris:merry, lol , tu`mi zici mie sa nu ma cert cu ionuteu da` vad ca te certi cu patry de zor xDDDDDDDDDD
KNOCK-OUUUUUUUUUUT! xDDDD
e ok sa citesti skellig dar e bine sa citesti din cand in cand si putina literatura clasica
la asta se refereau probabil parintii patriciei
eu nu stiu ce fac
nu ma pot desprinde de cartile gen
harry potter, jurnalele vampirilor <3333
celelalte nu le inteleg =]]
imi place sf`u b-).
=]]
[uaaaaaaaaaaaai.! tre` sa plec :-s. noapte buna :* ]
Asta asa e ! Cand esti mic trb sa citesti carti de autori romani ...ZuZu Patry ZuZu a scris:Sa stii ca eu am o varsta mica si cand o sa fiu mare o sa citesc.Parintii mei se refereau la asta!merry777 a scris:Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
Okay!Stefzyk a scris:faceti`mi un serviciu si nu va certati cat lipsesc, va roooooooooooooooog :3.
Ne impacam?merry777 a scris:Asta asa e ! Cand esti mic trb sa citesti carti de autori romani ...ZuZu Patry ZuZu a scris:Sa stii ca eu am o varsta mica si cand o sa fiu mare o sa citesc.Parintii mei se refereau la asta!merry777 a scris:Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
Si alex tu esti baiat.Parintii mei vor sa fiu timida
Are cineva 2 flori inghetate?
- Gen : Stare de spirit : 100% Happy pentru ca am prieteni
Localizare : Focsani
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172865
http://www.elefant.ro/cauta.html?cat=1&s_query=Magia%20lui%20Sandry&pn=1
Magia lui Sandry,Tris,Daja,Briar
O sa le primesc de ziua mea!
Magia lui Sandry,Tris,Daja,Briar
O sa le primesc de ziua mea!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 688984
Okay , dar sa stii ca nu te iert pt ca m-ai facut certareataZuZu Patry ZuZu a scris:Ne impacam?merry777 a scris:Asta asa e ! Cand esti mic trb sa citesti carti de autori romani ...ZuZu Patry ZuZu a scris:Sa stii ca eu am o varsta mica si cand o sa fiu mare o sa citesc.Parintii mei se refereau la asta!merry777 a scris:Si eu am citit multe carti! In fine! Nu stiu ce ai tu cu comportamentul meu dar sa stii ca asa cum ma educat mami si tati m-au educat bine! Si le multumesc pentru asta! Fiecare are pareri diferite despre carti! De ex : Tie iti place dansul , iar mie cantatul... Ma rog... Gata!ZuZu Patry ZuZu a scris:Erm scuze dar cu adevaratii tai prieteni te porti asa?Nu!Daca ti ai mai schimba comportamentul ar fi altceva!Parintii mei si'au dat seama de pe titlu ca nu o sa imi placa si chiar asa a si fost.Daca mie imi place un emoticon,si tu esti obligata sa iti placa?Nope!Si tatal meu stie el ce stie a citit peste 450 de carti
Si alex tu esti baiat.Parintii mei vor sa fiu timida
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455698
A, da, merry. Scuze ca-ti zic............ dar, si rose te-a facut certareata la topicul cu Emisiunea Radio!
Am vazut >.< daca ele asa ma cred asta e.. Da cand ele se cert cu mine nici eu nu pot sta ca si cum nu as zice nimic! M-ar crede o proasta !Alexandru2002 a scris:A, da, merry. Scuze ca-ti zic............ dar, si rose te-a facut certareata la topicul cu Emisiunea Radio!
Eu scuze....Nervi si mai stii tu chestii de fetemerry777 a scris:Am vazut >.< daca ele asa ma cred asta e.. Da cand ele se cert cu mine nici eu nu pot sta ca si cum nu as zice nimic! M-ar crede o proasta !Alexandru2002 a scris:A, da, merry. Scuze ca-ti zic............ dar, si rose te-a facut certareata la topicul cu Emisiunea Radio!
Ma rog... Nu ti.i varsa aiciZuZu Patry ZuZu a scris:Eu scuze....Nervi si mai stii tu chestii de fetemerry777 a scris:Am vazut >.< daca ele asa ma cred asta e.. Da cand ele se cert cu mine nici eu nu pot sta ca si cum nu as zice nimic! M-ar crede o proasta !Alexandru2002 a scris:A, da, merry. Scuze ca-ti zic............ dar, si rose te-a facut certareata la topicul cu Emisiunea Radio!
Stefzyk a scris:I LIKE TURTLES
Eu ies.. Bye!
TURTLES...PF CE MULTE'S :]]
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222013
pamerry777 a scris:Eu ies.. Bye!
Ascult muzica si incerc sa alung plictiselea Imi faci pofta cu popcornul xDPeacefulDoggy a scris:Cmf voi?Eu: manank popcorn cu caramel+ask muzica la casti si ma pliktisesc
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620552
eo joc tfm :> 741 firsts oh da :]]
XD iti recomand cu caramel,e superzinzimima a scris:Ascult muzica si incerc sa alung plictiselea Imi faci pofta cu popcornul xDPeacefulDoggy a scris:Cmf voi?Eu: manank popcorn cu caramel+ask muzica la casti si ma pliktisesc
Doamne ce bine imi pare!Cei mai vechi au inceput sa vina!Mi'a fost dor de voi!PD si Misty!
Va iubesc pe toti de pe forum!<3
Va iubesc pe toti de pe forum!<3
Si mie imi faci poftaPeacefulDoggy a scris:XD iti recomand cu caramel,e superzinzimima a scris:Ascult muzica si incerc sa alung plictiselea Imi faci pofta cu popcornul xDPeacefulDoggy a scris:Cmf voi?Eu: manank popcorn cu caramel+ask muzica la casti si ma pliktisesc
Ce gust are cu caramel?Sarat,dulke?
e pd aici? :O
cei vechi vin ^^ manzu vine? :-? :]]
HEY YOOOOOO PD :]]
Am mancat asta la film acum doua zile o.o' xDPeacefulDoggy a scris:XD iti recomand cu caramel,e superzinzimima a scris:Ascult muzica si incerc sa alung plictiselea Imi faci pofta cu popcornul xDPeacefulDoggy a scris:Cmf voi?Eu: manank popcorn cu caramel+ask muzica la casti si ma pliktisesc
azi am luat popcorn...VRETI SA MA FACETI SA MAI IAU SA MA INGRAS? NU'I DESTUL CA'S CAT O BALENA? >.> =]]]ZuZu Patry ZuZu a scris:Si mie imi faci poftaPeacefulDoggy a scris:XD iti recomand cu caramel,e superzinzimima a scris:Ascult muzica si incerc sa alung plictiselea Imi faci pofta cu popcornul xDPeacefulDoggy a scris:Cmf voi?Eu: manank popcorn cu caramel+ask muzica la casti si ma pliktisesc
Ce gust are cu caramel?Sarat,dulke?
PeacefulDoggy a scris:Cmf voi?Eu: manank popcorn cu caramel+ask muzica la casti si ma pliktisesc
Citesc!!!!!!!!!!
Voi aveti cinematograf?Eu nu am
As vrea sa mai intare Manzu (:Misterio a scris:e pd aici? :O
Eu am cel putin unu [cel la care merg cel mai des] Ala de la mall xDZuZu Patry ZuZu a scris:Voi aveti cinematograf?Eu nu am
xD Mall ul la mine e departe...Dar de ziua mea fac show time
'ello =))Misterio a scris:e pd aici? :O
In Focsani si Oravita nu's cinematografe? o.o'PeacefulDoggy a scris:nici euZuZu Patry ZuZu a scris:Voi aveti cinematograf?Eu nu am
wtf?cinematograf unde's eo in sat? :]] never ever o.o
Unde locuiesti?PeacefulDoggy a scris:nici euZuZu Patry ZuZu a scris:Voi aveti cinematograf?Eu nu am
'ello 'ello...error :]]PeacefulDoggy a scris:'ello =))Misterio a scris:e pd aici? :O
=]]]Stefzyk a scris:PINEAPPLE ROCKS!
=]]]]]]]]]]]]]]]
nuj de ce am chestiile astea in cap =]]
Oare o sa mai vina Manzulici ?
A intrat odata in august sau cand si nu a vorbit cu noi
-.-'Misterio a scris:'ello 'ello...error :]]PeacefulDoggy a scris:'ello =))Misterio a scris:e pd aici? :O
stiu :< sa speram ca va veni ^^Alexandru2002 a scris:Oare o sa mai vina Manzulici ?
Din cate stiu eu nu Xd o.o'zinzimima a scris:In Focsani si Oravita nu's cinematografe? o.o'PeacefulDoggy a scris:nici euZuZu Patry ZuZu a scris:Voi aveti cinematograf?Eu nu am
Ba a vorbit Cu mine si cu Galbi la conversatii Cred ca nu erai pe forum xDAlexandru2002 a scris:Oare o sa mai vina Manzulici ?
pe parent club se poate castiga o cada de baie
apare o reclama in josul paginii
apare o reclama in josul paginii
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
KinzCash : 180185
PD tu ai Brown Dog o.o'?PeacefulDoggy a scris:-.-'Misterio a scris:'ello 'ello...error :]]PeacefulDoggy a scris:'ello =))Misterio a scris:e pd aici? :O
Ultima editare efectuata de catre ZuZu Patry ZuZu in Dum 08 Ian 2012, 9:39 pm, editata de 1 ori
:O SOCzinzimima a scris:Ba a vorbit Cu mine si cu Galbi la conversatii Cred ca nu erai pe forum xDAlexandru2002 a scris:Oare o sa mai vina Manzulici ?
da' sigur nu am vazut eo :]] de cand n'am intrat? :-?
Era la noi (: dar numai merge doar pe dinafara arata frumos..zinzimima a scris:In Focsani si Oravita nu's cinematografe? o.o'PeacefulDoggy a scris:nici euZuZu Patry ZuZu a scris:Voi aveti cinematograf?Eu nu am
Yep,am 2 ;DZuZu Patry ZuZu a scris:PD tu ai Brown Dog o.o'?PeacefulDoggy a scris:-.-'Misterio a scris:'ello 'ello...error :]]PeacefulDoggy a scris:'ello =))Misterio a scris:e pd aici? :O
De unde? o.o' xDPeacefulDoggy a scris:Yep,am 2 ;DZuZu Patry ZuZu a scris:PD tu ai Brown Dog o.o'?PeacefulDoggy a scris:-.-'Misterio a scris:'ello 'ello...error :]]PeacefulDoggy a scris:
'ello =))
:O SOCPeacefulDoggy a scris:Yep,am 2 ;DZuZu Patry ZuZu a scris:PD tu ai Brown Dog o.o'?PeacefulDoggy a scris:-.-'Misterio a scris:'ello 'ello...error :]]PeacefulDoggy a scris:
'ello =))
CATE SOCURI PE FORUM :]]
I'am primit din Americazinzimima a scris:De unde? o.o' xDPeacefulDoggy a scris:Yep,am 2 ;DZuZu Patry ZuZu a scris:PD tu ai Brown Dog o.o'?PeacefulDoggy a scris:-.-'Misterio a scris:'ello 'ello...error :]]
Pagina 12 din 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Pagina 12 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum