Magic News
3 participanți
Pagina 1 din 1
Magic News
Tinem legatura!
Buna copii!
Bine ati venit la Magic Newa locul unde prezentam stirile Webkinz si ale altor animalute nu neaparaut plusuri!
In luna Ianuarie acest animalut este Pet of the Month
Buna copii!
Bine ati venit la Magic Newa locul unde prezentam stirile Webkinz si ale altor animalute nu neaparaut plusuri!
Re: Magic News
oaparams=2__bannerid=14858__zoneid=907__cb=3eeee2b486__maxdest=http://adclick.g.doubleclick.net/aclk[q]sa=L&ai=BE6DP_fcJT_a1NIrC8AP-_PjtCtDa9NoCAAAAEAEgoPeSHjgAWJDvk70sYIMFsgEPd3d3LndlYmtpbnouY29tugEJZ2ZwX2ltYWdlyAEJ2gFBaHR0cDovL3d3dy53ZWJraW56LmNvbS93ZWJraW56Lmh0bWw_Z289bG9hZFJldHVyblVzZXJXJmFvbD0wJmZzPTCpAmG5H_uTc7A-wAIC4AIA6gIgV2Via2luel9Ub2RheXNBY3Rpdml0aWVzXzMwMFgyNTD4AoLSHpADyAaYA6QDqAMB0ASQTuAEAaAGFg&num=0&sig=AOD64_3p_BSkgitYsz1eJuMEpzVEybfB1g&client=ca-pub-5737445562622963&adurl=http://www.ganzestore.com/product/196/131:136[q]utm_source=WWorld&utm_medium=Banner&utm_campaign=R1jandluxsp.jpg]
Deluxe Advantage!
La Ganz Estore!
Click pe imagine pentru detalii
Deluxe Advantage!
La Ganz Estore!
Click pe imagine pentru detalii
vezi cum esti , ma lauzi ca am topic frumos si il copiezi , poti fi angajata mea in loc sa furi topiculMaria212212 a scris:Tinem legatura!
Buna copii!
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172175
Siberian Husky!
Este asa de cute!
Click for details
Astept parerile voastre despre husky prin spam cele mai bune raspunsuri o sa le pun aici.
oaparams=2__bannerid=14919__zoneid=907__cb=22df4748b5__maxdest=http://adclick.g.doubleclick.net/aclk[q]sa=L&ai=B-uLpKPkJT8LtMsTM8APW85jcCtDa9NoCAAAAEAEgoPeSHjgAWJDvk70sYIMFsgEPd3d3LndlYmtpbnouY29tugEJZ2ZwX2ltYWdlyAEJ2gFBaHR0cDovL3d3dy53ZWJraW56LmNvbS93ZWJraW56Lmh0bWw_Z289bG9hZFJldHVyblVzZXJXJmFvbD0wJmZzPTCpAmG5H_uTc7A-wAIC4AIA6gIWV2Via2luel9BcmNhZGVfMzAwWDI1MPgCgtIekAPIBpgDpAOoAwHQBJBO4AQBoAYW&num=0&sig=AOD64_3igLXXlaIEyn-F0bu7IbhZgwutKw&client=ca-pub-5737445562622963&adurl=http://www.ganzestore.com/productdetails/988/131:191:240[q]utm_source=WWorld&utm_medium=Banner&utm_campaign=Jancvtree2012R1.jpg]
Tree Kit!
Superb si fabulos!
Tree Kit!
Superb si fabulos!
Stirea minutului!
Va doriti un Happily Ever After Cake? (il vedeti la zona dorintelo)
Va pot indeplini visul putem face un schimb de lucruri
Intrebarile se dau prin spam si raspunsurile tot la fel
Asteptam castigatorul!
Va doriti un Happily Ever After Cake? (il vedeti la zona dorintelo)
Va pot indeplini visul putem face un schimb de lucruri
Intrebarile se dau prin spam si raspunsurile tot la fel
Asteptam castigatorul!
Stirea minutului!
Primesti pe gratis Happily Ever After Cake daca e raspunzi la o intrebare:
1.Care este cel mai nou webkinz signature al meu?
Ai voie doar o incercare!
Apoi imi dai idul de pe webkinz si Happily Ever After Cake esre al tau!
Primesti pe gratis Happily Ever After Cake daca e raspunzi la o intrebare:
1.Care este cel mai nou webkinz signature al meu?
Ai voie doar o incercare!
Apoi imi dai idul de pe webkinz si Happily Ever After Cake esre al tau!
Gata te zic la Deea , maii furat topicul te zic te zic te zicMaria212212 a scris:
Poti castiga aceasta figurina daca dai click pe imAGINE SI TE JOCI
[quote="ionuteu"]
Nu iti fur topicul w romania a zis clar ca la radioul copiilor pot fi si stiri asa ca am vrut si eu sa fac un post de stiri deoarece forumul nu e doar al unuia e bine sa impartim dar daca tu crezi ca sunt hoata ok
nu sunt sigura daca vreau sa fiu angajata ta dar daca e sunt sigura ca w romania o sa uneasca subiectele asa ca da accept
vezi cum esti , ma lauzi ca am topic frumos si il copiezi , poti fi angajata mea in loc sa furi topicul [/quotMaria212212 a scris:Tinem legatura!
Buna copii!
Nu iti fur topicul w romania a zis clar ca la radioul copiilor pot fi si stiri asa ca am vrut si eu sa fac un post de stiri deoarece forumul nu e doar al unuia e bine sa impartim dar daca tu crezi ca sunt hoata ok
nu sunt sigura daca vreau sa fiu angajata ta dar daca e sunt sigura ca w romania o sa uneasca subiectele asa ca da accept
ionuteu a scris:Gata te zic la Deea , maii furat topicul te zic te zic te zicMaria212212 a scris:
Deea precizeaza clar faptul ca in radioul copiilor pot fi stiri nu doar un post de stiri si chiar ma crezi hoata am crezut ca asa lumea si prieteni mei se vor documenta mai bine
In primul rand nu am comis nici un fapt rau sau ceva de genu
Eu vreau doar sa ajut si deea a specificat clar ,,stiri''
ar fi frumos sa fac si eu un post de stiri la fel cum e la magazine
Eu vreau doar sa ajut si deea a specificat clar ,,stiri''
ar fi frumos sa fac si eu un post de stiri la fel cum e la magazine
ce ofticos estiionuteu a scris:Gata te zic la Deea , maii furat topicul te zic te zic te zicMaria212212 a scris:
gandeste`te ca si tu ai copiat
[ideea unui radio]
a fost initial a yrunei , a lui skitty si misty
bn gataStefzyk a scris:ce ofticos estiionuteu a scris:Gata te zic la Deea , maii furat topicul te zic te zic te zicMaria212212 a scris:
gandeste`te ca si tu ai copiat
[ideea unui radio]
a fost initial a yrunei , a lui skitty si misty
Get ready fashion Divas!! Your pets are going to have some stylish new clothing to choose from.
Subiecte similare
» Harry Potter
» ~~Weeeebkinz news ~~
» Animalul preferat
» Radio Webkinz news
» Vanilia Shop (Pet Shop,Avatare,colorat manual,text)
» ~~Weeeebkinz news ~~
» Animalul preferat
» Radio Webkinz news
» Vanilia Shop (Pet Shop,Avatare,colorat manual,text)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum