Concursul de VINERI - Ziua Creativa #35
+21
Cory342
Viviana2011
zinzimima
sanziiana
drumcea
AndreeaAntii
lililoli
bidrye
Sunny
sely01
raluca4
Alexandru2002
Clinchi
Adronia
alteio
andrada.webkinz
AnDrEi_WebKinz
Stefzyk
Madalina05
S.Eclaire
Webkinz Romania
25 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de VINERI - Ziua Creativa #35
http://webkinzromania.ro/concursul-de-vineri/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Sam 21 Ian 2012, 2:33 pm, editata de 1 ori
Concurs de Vineri
In noul an deja inceput as vrea sa imi fac noi prieteni, amici, chiar dusmani daca e nevoie. Vreau sa cunosc persoane noi. Vreau sa-mi petrec mai mult timp afara, sa intaresc prietenia cu prietena mea (Sweety Sweett, careia vreau sa-i multumesc pentru ca este minunata), vreau sa creez, sa-mi dezvolt cunostintele si sa am rezultate mai bune in tot ceea ce fac si voi face de acum in colo.
S.Eclaire- Gen : Stare de spirit : In love <3
Localizare : Bucuresi
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 142320
Re: Concursul de VINERI - Ziua Creativa #35
Buna!! pai in anul acesta 2012 as dori sa ma calific la concursul de tenis junior si sa castig cupa , sa termin clasa cu note de 10 pe linie , sa mai adopt multe animale si sa mai merg sa innot in vara asta . cam atat mi-as dori sa fac
Succes si cel mai bun sa castige
Succes si cel mai bun sa castige
Madalina05- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Fericită
Localizare : Tg.Neamt
KinzCash : 143561
Concursul de vineri
Eu,in anul acesta,2012,mi-as dori sa-mi inving temerile,sa am note bune,sa fiu si eu si familia mea sanatoasa,sa descopar lucruri noi ce ma vor ajuta mult,sa descopar prietenia,sa cunosc numai persoane ce tin la mine.
Bafta tuturor!!!Nu conteaza sa castigam,ci sa participam pentru experienta si pentru aflarea lucrurilor ascunse in noi care prin intrebarile Romania le vom afla!!!
Bafta tuturor!!!Nu conteaza sa castigam,ci sa participam pentru experienta si pentru aflarea lucrurilor ascunse in noi care prin intrebarile Romania le vom afla!!!
crisacri- Vizitator
In 2012 as vrea sa ajut cat mai multe animale , sa iau numai note bune si sa-mi fac mai multi prieteni
Eu o sa incerc sa fiu cuminte in tot anul 2012 pentru ca Mos Craciun sa mai viziteze inca o data, luand note bune, fiind prieten cu toti, ajutand animalele neajutorate , iar in familia mea sa nu exista certuri banale.
eu as vrea in 2012 sa creez hainutze(nu in webkinz in realitate)webkinzilor mei si sa creez niste jucarii din plush si sa fac o expozitie cu hainele webkinzilor mei si cu jucariile create de mine as mai vrea sa iau note bune
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181869
in 20012 asi vrea sa se schimbe ceva in bine,nu am o viata prea grozava(nu e vorba de bani)vreau sa fac ceva important asi vrea sa pot schimba ceva asta e posibil doar in filme.ce vreau sa fac si pot realiza:
asi vrea sa-mi pot da seama cine-mi este prieten si cine nu(fiindca mereu eu sufar)asi vrea sa iau note bune la scoala si-mi voi da toata silinta pentru asta,vreau sa particip la multe excursi,concursuri,asi vrea sa pot evolua la lucrurile care le practic,vreau sa mi intind mai bine picioarele la lenta pe spate vreau sa fie un an frumos atat pentru mine cat si pentru ceilalti.asi vrea sa pot sa inteleg cateva probleme la mate(pe care nu le inteleg)si vreau sa-mi indrept greselile asa cat se poate
si vreau ca forumul sa ramana tot asa,plin cu copii bine crescuti si educati
si(era sa uit)asi vrea sa pot sa mai vizitez tara,fiindca sunt locuri frumoase si la noi in tara pe care vreau sa le vad
in jur de 183 de cuvinte(ATATEA AM NUMARAT DAR SAR PUNEA CU UNUL IN PLUS SAU IN MINUS)
utilizator:2001DARA
asi vrea sa-mi pot da seama cine-mi este prieten si cine nu(fiindca mereu eu sufar)asi vrea sa iau note bune la scoala si-mi voi da toata silinta pentru asta,vreau sa particip la multe excursi,concursuri,asi vrea sa pot evolua la lucrurile care le practic,vreau sa mi intind mai bine picioarele la lenta pe spate vreau sa fie un an frumos atat pentru mine cat si pentru ceilalti.asi vrea sa pot sa inteleg cateva probleme la mate(pe care nu le inteleg)si vreau sa-mi indrept greselile asa cat se poate
si vreau ca forumul sa ramana tot asa,plin cu copii bine crescuti si educati
si(era sa uit)asi vrea sa pot sa mai vizitez tara,fiindca sunt locuri frumoase si la noi in tara pe care vreau sa le vad
in jur de 183 de cuvinte(ATATEA AM NUMARAT DAR SAR PUNEA CU UNUL IN PLUS SAU IN MINUS)
utilizator:2001DARA
Ultima editare efectuata de catre alteio in Vin 20 Ian 2012, 9:20 pm, editata de 1 ori
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227406
In acest an mi-as dori sa imi fac prieteni si sa ma pot califica la Mini Eurovision 2012 la care ma voi inscrie!Sunt cele mai mari dorinte ale mele anul acesta! Ma simt foarte singur si nimeni nu vrea sa imi fie prieten ! (in realitate) Si eu incerc sa fiu ca si copii de aici (suedia) dar nimeni nu vrea sa fie prieten cu mine , sau sa ne intalnim la discotecile de la scoala sau sa ne facem temele !Si imi doresc sa aflu ce cred altii despre cum cant ! Deci , in 2012 , The Friendships-Music Year !
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167301
In 2012 vreau sa i-au note bune, eu, deea, familia mea si cei de pe forum sa fim sanatosi, cat mai putine certuri pe forum si in familie,
sa imi fac mutl mai multi prieteni pe forum si sa castig cat mai multe concursuri.
Asta sper si astept pentru 2012
sa imi fac mutl mai multi prieteni pe forum si sa castig cat mai multe concursuri.
Asta sper si astept pentru 2012
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171724
In 2012 as dori sa fie oamenii mai buni, sa se faca adaposturi, toti copiii sa ia note bune,sa nu mai fie atatea certuri , animalutele sa fie iubite mai mult, sa nu mai existe oameni rai, sa nu se mai bata oamenii. Ar fii un an minunat!
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689284
In acest an plin de magie si fericire,as vrea sa ajut animalutele din imprejur care nu au casa si nici stapan ca le-au abandonat,as vrea sa pot merge olimpiada de lb.romana si daca se poate sa am un punctaj marisor,as vrea sa petrec mai mult timp cu cel mai bun prieten al omului,catelusul meu puculet (care cand se culca ia animalutul webkinz si doarme cu el) , as mai vrea sa ajut persoanele care nu sunt in conditii prea bune mai ales copilasii cei mici ,as mai dori sa imi fac mai mult timp pentru prieteni ,as vrea sa sanatoasa, as vrea ca in aceasta tara in care traim mica dar bogata si frumoasa care prin formele ei de relief ne face sa visam sa fie condusa de cineva care stie cum sa o protejeze cum sa o ocroteasca si cum sa o faca sa fie din nou Granarul Europei.
In ultimul rand as dori ca in 2012 TOATE visele, TUTUROR oamenilor sa se implineasca !!!
In ultimul rand as dori ca in 2012 TOATE visele, TUTUROR oamenilor sa se implineasca !!!
raluca4- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : tg.neamt
KinzCash : 145170
raluca4 a scris:In acest an plin de magie si fericire,as vrea sa ajut animalutele din imprejur care nu au casa si nici stapan ca le-au abandonat,as vrea sa pot merge olimpiada de lb.romana si daca se poate sa am un punctaj marisor,as vrea sa petrec mai mult timp cu cel mai bun prieten al omului,catelusul meu puculet (care cand se culca ia animalutul webkinz si doarme cu el) , as mai vrea sa ajut persoanele care nu sunt in conditii prea bune mai ales copilasii cei mici ,as mai dori sa imi fac mai mult timp pentru prieteni ,as vrea sa sanatoasa, as vrea ca in aceasta tara in care traim mica dar bogata si frumoasa care prin formele ei de relief ne face sa visam sa fie condusa de cineva care stie cum sa o protejeze cum sa o ocroteasca si cum sa o faca sa fie din nou Granarul Europei.
Ai 136 de cuvinte
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171724
Planuri pentru 2012
Inca de la Revelion , am stiut ca 2012 va fi un an spectaculos.``Ce planuri am eu pentru 2012?`` ``In 2012 mi-as dori sa pot ajuta mai multa lume , sa-mi deschid inima si sa ascult mai bine oamenii , caci cateodata daca nu asculti un om , nu-i poti intelege.Pentru 2012 cea mai mare dorinta a mea este sa-i multumesc pe parinti , caci ei sunt cei ce ne protejeaza si ne ajuta mereu , chiar ne fac toate poftele , iar eu imi doresc ca in 2012 sa invat foarte bine si sa obtin rezultate foarte bune la concursuri si la scoala , pentru ca doar invatand putem sa ajungem ceva in viata si sa ne satisfacem parintii,dar si pe noi.
Nume de utlizator: sely01
Cuvinte: 126(fara nume de utlilizator,sely01 si cuvinte)
Ultima editare efectuata de catre sely01 in Vin 20 Ian 2012, 2:25 pm, editata de 1 ori
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231037
Vreau sa iau note bune,sa se bucure toata familia de mine si de succesele mele,sa fiu mai bun.Si imi cer scuze tuturor celor care le-am gresit.2012,noul ani,vreau sa fie plin de bucurii.In 2012 vreau sa le multumesc multora:bunicilor mei pentru to ce au facut pentru mine,parintilor mei pentru ca ma cresc bine,celorlalte rude ale mele fiinca sunt niste rude grozave si celor de la Webkinz Romania pentru ca au facut un asa loc minunat.Va multumesc.
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188614
concurs vineri
Anul acesta 2012 vreau sa fie un an mult mai bun decat altele si sane descurcam cu totii cu multi bani si cel mai bun si mai pretios lucru e ca eu si rudele mele iubite cat altfel rpietnii mei sa fie sanatsi si bucursi atat imi doresc cel mai mult si le multumesc cel mai mult parintilor mei mama tata si bunica si unchiul si verisorii si matusa si rudele mele toate .Eu vreau sa fie un an mai lung ca altul ca sa nu ne despartim asa de repede de copilarie ca un fulg risipit fin de pe nasul mic al unui copil de afara care se plimba. Sa ninga si sa ne dam pe derelus sa fie plin de zapada o iubesc !! iubesc asta .Anul acesat nu se poate sa se risipeasca asa de repede asa ca trebuie sa tinem la cei dragi si la sanatate si sa fim uniti pentru ca nimeni sa nu ne poate lua nimic mai depret din tot ce avem , sa avem noroc mult si sa traim cat mai mult .
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226035
Anul acesta vreau sa imi implinesc toate dorintele sau dupa principiul lui Steve Jobs: "Traieste ca si cum ar fi ultima zi din viata!", fa tot ce iti doresti fara sa astepti!
RE:concursul de vineri ziua creativa #35
BUNA.IN ACEST AN VREAU SA IAU NOTE BUNE LA SCOALA, SA INVAT PUTIN MAI MULT,SA PETREC MAI MULT TIMP CU CEA MAI BUNA PRIETENA A MEA PE NUME SANZIANA SI BINEINTELES SA PETREC MAI MULT TIMP CU FAMILIA MEA.IN ACEST AN VREAU SI SA REUSESC TOT CE IMI PROPUN. ATAT VREAU SA FAC IN ACEST AN.
AndreeaAntii- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : SINGURA SI FERICITA
Localizare : SUCEAVA
KinzCash : 143042
BUNA. IN ACEST AN VREAU SA IAU NOTE BUNE LA SCOALA, SA INVAT PUTIN MAI MULT,SA PETREC MAI MULT MAI MULT CU CEA MAI BUNA PRIETENA AM MEA PE NUME SANZIANA SI BINEINTELES SA PETREC MAI MULT TIMP SI CU FAMILIA MEA.ANUL ACESTA VREAU SA REUSESC TOT CE IMI PROPUN.ATAT VREAU SA FAC NOU IN ANUL ACESTA
MA SCUZATI CA AM SCRIS DE DOUA ORI DAR PRIMA DATA AM SCRIS CU ALBASTRU SI NU SE VEDEA PREA BINE.LA REVEDERE.
eu in noul an o sa imi sarbatoresc ziua de nastere,o sa merg la mare sau la munte ,o sa ma distrez cu prieteni ,dar ceva lipseste iarna :ZAPADA ,as vrea sa ma dau cu sania,sa imi inbulgaresc fratele,sa fac oameni de zapada etc.
BAFTA TUTUROR !
BAFTA TUTUROR !
drumcea- Gen : Stare de spirit : :)
KinzCash : 141130
Anu NOU
In anu nou as vre sa invat mai bine,sa imi ascult parintii,sa ma inscriu la concursu de dansuri populare,sa traiesc cum nu am trait niciodata in acest an nou.Mi-as dori sa imi fac mai multi prieteni.Anu 2011 a fost un an de groaza pentru mine.dar sper ca anu 2012 sa fie un an mai bun pentru toti romanii si sa mi sa indeplineasca dorinta.
wepufule- Vizitator
Buna ! In noul an 2012 as vrea sa:
- Imi iau un catelus, sa il dresez si sa ma joc cu el de dimineata pana seara;
- Sa am timp sa imi petrec timpul si cu pisiceii care vor veni pe lume de la pisicuta mea;
- Sa pot descoperii lucruri noi;
- Sa pot merge mai des la biserica;
- Sa am ogramada de aventuri prin lumea asta frumoasa si plina de mistere.
Cam atat ! Cel mai bun sa castige !
- Imi iau un catelus, sa il dresez si sa ma joc cu el de dimineata pana seara;
- Sa am timp sa imi petrec timpul si cu pisiceii care vor veni pe lume de la pisicuta mea;
- Sa pot descoperii lucruri noi;
- Sa pot merge mai des la biserica;
- Sa am ogramada de aventuri prin lumea asta frumoasa si plina de mistere.
Cam atat ! Cel mai bun sa castige !
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150207
Nou in acest an as vrea:
-sa adopt un catelus pentru ai oferi un adapost
-sa merg in America sa-mi vizitez unchiul
-sa adopt un catelus pentru ai oferi un adapost
-sa merg in America sa-mi vizitez unchiul
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620852
Eu in anul 2012 as vrea sa fac:
-Sa mai adopt animalute Webkinz
-Sa ma duc la cursuri de inot
-Sa fiu cuminte
-Sa am numai FB
-Sa particip la cat mai multe concursuri Webkinz Romania si daca castig vreun concurs sa ii dau la prietena mea Cristina un cod.
-Sa castig toate concursurile de la scoala
-Sa imi fac parintii mandrii de mine.
Cam asta este tot.Sa castige cel mai bun!!!
-Sa mai adopt animalute Webkinz
-Sa ma duc la cursuri de inot
-Sa fiu cuminte
-Sa am numai FB
-Sa particip la cat mai multe concursuri Webkinz Romania si daca castig vreun concurs sa ii dau la prietena mea Cristina un cod.
-Sa castig toate concursurile de la scoala
-Sa imi fac parintii mandrii de mine.
Cam asta este tot.Sa castige cel mai bun!!!
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421869
Ce vreau sa fac eu in noul an?
În anul acesta aș vrea să i-au numai note bune, să îmi fac mai mult timp liber,să îmi petrec mai mult timp cu părinții,să ies mai mult afara, să citesc mai mult,să fiu tot timpul cuminte și ascultătoare , și cel mai mult aș vrea sa adopt și sa îngrijesc mai multe animăluțe webkinz.
Cory342- Gen : Stare de spirit : super!!!
Localizare : ALBA IULIA
KinzCash : 141040
Concursul de vineri saptamana #35
In acest nou an as vrea sa am note bune la scoala si sa incerc makar un pik sa fiu mai buna,sa imi petrec minunate clipe alaturi de parinti si rude,sa merg sa ma distrez cu prieteni si sa fac fapte cat mai bune!!!Cele mai importante lucruri pentru mine sunt parintii si scoala!
DeutzaSkumpika- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 143400
in anul 2012 vreau ca eu si familia mea sa fim sanatosi !
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455998
In primul rand sanatate, ca-i mai buna decat toate. As dori sa nu mai vad atata lume in jurul meu care sufera. Vreau ca toti oamenii sa fie fericiti si buni. Cruzimea fata de animale sa fie inlocuita de mila si respect fata de ele pentru ca suntem oameni si chiar avem de invatat de la acestea. La scoala sa fim un colectiv unit, sa iau note bune, sa fiu un copil constiincios, in felul acesta sa imi fac parintii mandri. La vara sa pot merge la mare si o excursie lunga in nordul Moldovei.
Aceste sunt dorintele mele pentru 2012.
Nume de utilizator: malystaff
Numar cuvinte: 102
Aceste sunt dorintele mele pentru 2012.
Nume de utilizator: malystaff
Numar cuvinte: 102
Saffy- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare : Vrancea
KinzCash : 147649
In acest an as vrea sa ma trezesc in fiecare dimineata cu zambetul pe fata fericita de fiecare secunda a vietii pe care o traiesc,fericitaa de faptul ca inca sunt copil.Doresc sa rup dusmaniile sau certurile prostesti cu ceilalti colegi deoarece ce e viata asta daca mereu te certi sau mereu cauti cearta din probleme prostesti.Sa ajut mai multe animale,sa fac mai multi oameni fericiti de viata pe care o traiesc.Sa reusesc ce mi-am propus si sa arat ca pot si eu sa fac ceva anul acesta care presupun ca o sa fie o stea mica pe cer dar cu o putere incredibila.
Cuvinte:112
Nume utilizator:Maria212212
Cuvinte:112
Nume utilizator:Maria212212
imi doresc sa castig deoarece mi sa expirat contul
Eu in acest an as vrea sa iau note bune sa ajut cat mai multe animale deoarece au nevoie de ajutor si vreau sa castig macar o data ca sa ma mai joc si eu macar un an
andree23- Vizitator
Premiul merge la: Maria212212 + sanziiana + sely01!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
AVETI GRIJA LA REGULI. LIMITA ERA 127 DE CUVINTE, CATIVA ATI DEPASIT-O
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
AVETI GRIJA LA REGULI. LIMITA ERA 127 DE CUVINTE, CATIVA ATI DEPASIT-O
Subiecte similare
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #39
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #25
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #5
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #49
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #25
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #5
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #49