Concursul de VINERI - Ziua Creativa #36
+12
norinalove123
bidrye
AndreeaAntii
Maria212212
sanziiana
Madalina05
merry777
zinzimima
alteio
Clinchi
Alexandru2002
Webkinz Romania
16 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de VINERI - Ziua Creativa #36
http://webkinzromania.ro/concursul-de-vineri/
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 26 Ian 2012, 10:03 pm, editata de 1 ori
Re: Concursul de VINERI - Ziua Creativa #36
Eu m-as transforma intr-un animalut. As dori sa ma transform intr-o pisicuta sau intr-un canar. Deoarece, pisica este un animalut frumos, este dragalas. Intotdeauna doreste sa se joace. Iti va face o zi foarte frumoasa. As incerca sa vad cum e sa fii un animal , cred ca e foarte interesant si frumos, cred ca si ele isi doresc sa fie oameni.
canarul este o pasare minunata, este foarte apreciata datorita cantecului sau si penajului sau (alb,galben, portocaliu, rosu) . Este o pasare pretentioasa(dar e buna) , o sa se joace cu tine. O sa fii foarte fericit ca ai un canar. El vine din Insulele Canare , este foarte frumos acolo si as vrea sa vad cum e.
canarul este o pasare minunata, este foarte apreciata datorita cantecului sau si penajului sau (alb,galben, portocaliu, rosu) . Este o pasare pretentioasa(dar e buna) , o sa se joace cu tine. O sa fii foarte fericit ca ai un canar. El vine din Insulele Canare , este foarte frumos acolo si as vrea sa vad cum e.
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 689314
Eu sincer as vrea sa fiu tot om, dar fata.Desigur nu as vrea sa ma transform de tot.Poate doar pentru o zi.As vera sa vad cum este sa fi fata,doar din curiozitate.
Sau as vrea sa ma transform intr-un animal, o pasare sa pot zbura cat pot, sa fiu liber si fara griji si desigur sa ma feresc de vanatori.
Succes tuturor! Cel mai bun sa castige!
Sau as vrea sa ma transform intr-un animal, o pasare sa pot zbura cat pot, sa fiu liber si fara griji si desigur sa ma feresc de vanatori.
Succes tuturor! Cel mai bun sa castige!
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171754
e simplu liliacul (animalul nu floarea)de ce?fiindca imi doresc mult sa zbor si fiindca prefer noaptea,eu nu prea dorm.ei nu pot vedea(liliecii) si se bazeaza pe instinc si cineva n-ar trebui sa se bazeze pe vedere pentru ca aparentele pot fi inselatoare.eu cred ca ma aseman putin cu ei fiindca ador noaptea,halloweenul si lucrurile de speriat plus ca stau mereu cu capul in jos sunt mai ciudati si misteriosi si in ori ce poveste cu case bantuite e si un liliac am ales liliacul fiindca vreau sa vad lumea dintr-o alta perspectiva si daca cineva mi-ar spune:"eu te pot transforma in ceva pentru 1 zi,ce vrei?"asi alege liliacul poate pentru multi lilieci nu-s prea draguti dar mie-mi plac mult
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227436
Eu m-as transforma intr-un ingeras pentru a pazi pe cineva de rele si sa-l invat sa faca bine <3
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620882
Eu nu as vrea sa ma transform in nimic... Ii multumesc lui Dumnezeu ca ma lasat pe pamant asa cum sunt dar totusi... daca ar fii m-as transforma intr-un porumbel Porumbei sunt pasarile create de Dumnezeu iar eu ii iubesc mult Am si eu un porumbel pe nume Gugu si mereu in fiecare zi ii dau de mancare
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456028
Eu m-as transforma intr-un ursulet mare de plus care zambeste si rade .Daca asi fi acest lucru as dori sa fiu data unei fetite neajutoarate, care nu a avut nici o data o jucarie sa fiu donata la un camin de orfani sa se bucure toti copii fara parinti de mine si sa zambeasca si ei pentru prima data, sa le aud inima cum bate de fericire, si sa le simt caldura cum imi intra in mine.
Un ursulet asi dori sa ma transform ca sa impart fericire si bucurie copiilor si sa le dau o speranta
Un ursulet asi dori sa ma transform ca sa impart fericire si bucurie copiilor si sa le dau o speranta
Madalina05- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Fericită
Localizare : Tg.Neamt
KinzCash : 143591
Buna !! Daca as vrea sa ma transform in ceva, m-as transforma intr-o: Super girl !!
De ce ?? Pentru ca asa as salva lumea de necazuri, i-as duce mai repede la spital, as stinge incendiile foarte repede, etc. As vrea sa fiu o Super girl ( ) si pnetru ca asa as face mai mare dreptate in tara aceasta si as face sa fie o tara de nota 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000, nu cum spun altii ca suntem niste prosti, etc. Cel mai bun sa castige !!
De ce ?? Pentru ca asa as salva lumea de necazuri, i-as duce mai repede la spital, as stinge incendiile foarte repede, etc. As vrea sa fiu o Super girl ( ) si pnetru ca asa as face mai mare dreptate in tara aceasta si as face sa fie o tara de nota 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000, nu cum spun altii ca suntem niste prosti, etc. Cel mai bun sa castige !!
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150237
Eu daca ar fi sa ma transform in ceva mas transforma intr-un inger deoarece vreu sa pazezc oamenii sa-i invat sa faca mereu bine si sa fiu alaturi de Dumnezeu deoarece el este ce ce nea creat
Numele de utilizator de la webkinz este: dolli2000
Si cel care va decide cine castiga sa faca o alegere buna si inteleapta
va pup din suflet
Numele de utilizator de la webkinz este: dolli2000
Si cel care va decide cine castiga sa faca o alegere buna si inteleapta
va pup din suflet
andree23- Vizitator
Eu daca ma pot transforma in ceva sau cineva as dori sa fiu un fulg de zapada care sa zboare incet si lin langa norii pufosi plini de mister.Sa se intalneasca cu suratele sale si sa calatoreasca mult timp in vazduhul indepartat ce mereu iti joaca feste.Apoi sa vina usor jos observand minunile lumii in doar cateva secunde:atata ii trebuie.La sfarsit sa se topeasca incet pe obrazul rosu al copilului plin de iubire.
Re: Concursul de vineri ziua creativa #36
daca m-as transforma in ceva acel lucru ar fi o floare care infloreste des intr-o culoare multicolora ca sa fac lumea sa zambeasca si sa fie fericita orice persoana care mar privi.orcine m-ar privi oricat de trist ar fi as vrea sa se transforme intr-o persoana fericita plina de dragoste, entuziasm,energie si enorma fericire.
AndreeaAntii- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : SINGURA SI FERICITA
Localizare : SUCEAVA
KinzCash : 143072
Transformarea
Eu masi transforma intr-o pisicuta,un ingerasSi o pasarica.Intro pisica mas transforma pentru ca e jucausa,dragalasa si vede noapte in intuneric .Intr-un ingeras m-as transforma pentru as apara oameni de rele si sa le indeplineasca dorinta!!!! Si mas mai transforma intr-o pasare pentru ca pot zbura si pot clocii oole si clocindule pot aduce alte animale pe planeta!!!
wepufule- Vizitator
AndreeaAntii a scris:daca m-as transforma in ceva acel lucru ar fi o floare care infloreste des intr-o culoare multicolora ca sa fac lumea sa zambeasca si sa fie fericita orice persoana care mar privi.orcine m-ar privi oricat de trist ar fi as vrea sa se transforme intr-o persoana fericita plina de dragoste, entuziasm,energie si enorma fericire.
Tu deja esti o floare Andreea O floare plina de iubire
concurs vineri
buna sunt bidrye si m-as transforma intr-un animalut si el este......un papagal pt ca imi plac foarte mult papagalii si deoarece am si eu unul si m-am indragostit foarte foarte mult de el si deoarece imi place cel mai mult pt ca sunt amuzanti si de fiecare data cand ma joc cu el ma face sa rad e foarte amuzant si ce mai imi place foarte foarte mult la el este ca are culorile penajului foarte foarte superbe atat de colorate ca un curcubeu e suberb si m-as plimba in zilele insorite prin Australia de unde vin perusii eu am unul micut si scumpic de culoare galben la cap verde la corp si cu pete negre peste tot pe corp foarte dragut ar fi foarte frumos a fiu un papagal
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226065
As vrea sa ma transform in Dumnezeu pentru o zi.Vreau sa vad cum e sa fi tatal (in cazul meu mama)lumii!
Stiti,eu sunt fata de preot(si nu ma laud) si de mica am fost invatata desre Dumnezeu.
SUCCES!!!!
Stiti,eu sunt fata de preot(si nu ma laud) si de mica am fost invatata desre Dumnezeu.
SUCCES!!!!
2001anam- Vizitator
Daca as putea sa ma transform , doar pentru o zi , as fi un animalutz , as fi un cal salbatic , deoarece aceste minunate fiintze sunt iubite de toata lumea . De ce iubim caii ? De ce iubim caii...
Pentru ca se nasc manzi gingasi si firavi care se ascund printre picioarele iepelor , cu ochii umezi , curiosi si tematori.
Pentru ca atrag atentia copiilor de fiecare date cand ii zaresc , aducandule zambetul pe buze.
Pentru ca au botul moale si catifelat.
Pentru ca au un tremurat usor si rapid insotit de un mic stranut atunci cand ii atingi , ca si cum ar rezona emotional la tine ...
Pentru ca se nasc manzi gingasi si firavi care se ascund printre picioarele iepelor , cu ochii umezi , curiosi si tematori.
Pentru ca atrag atentia copiilor de fiecare date cand ii zaresc , aducandule zambetul pe buze.
Pentru ca au botul moale si catifelat.
Pentru ca au un tremurat usor si rapid insotit de un mic stranut atunci cand ii atingi , ca si cum ar rezona emotional la tine ...
norinalove123- Gen : Stare de spirit : Super , ca deobicei ! :o3
Localizare : Constantza
KinzCash : 140780
Buna! Ei sa fiu simcera nu prea as vrea sa ma transform in nimik...
Dar eu m-as trensforma intr-un trandafir rosu
De ce? Perntru ca ea este cea mai frumosa floare si as vrea sa fiu tot timpul in mijlokul unei gradini unde sa fiu inconjurata de alti trandafiri de alte culori. Si sa fiu mereu in centrul atentiei, ca si aceasta minunata floare
Dar eu m-as trensforma intr-un trandafir rosu
De ce? Perntru ca ea este cea mai frumosa floare si as vrea sa fiu tot timpul in mijlokul unei gradini unde sa fiu inconjurata de alti trandafiri de alte culori. Si sa fiu mereu in centrul atentiei, ca si aceasta minunata floare
Paulika- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Vesela :X
Localizare : Timisoara
KinzCash : 142430
Eu as vrea sa ma transform intr-o papusa care locuieste in casa mea de vis a papusilor . Sa am o rochita mititica rosie foarte scurta si dragutza foc ! Sa am si niste pantofiori cu fundita alba si ei sa fie la fe de rosii . Sa am si doua codite . Stapana mea Didi mar ingriji si mi-ar lua un patut atat de mic incat doar furnicile sa incapa in el . M-ar chema Micutza Didi .
Iubesc papusile pentru ca sunt asa dragalase ......
MULTUMESC ..
P.S. : Succes tuturor si mai ales mie
Iubesc papusile pentru ca sunt asa dragalase ......
MULTUMESC ..
P.S. : Succes tuturor si mai ales mie
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187550
ghepard
Daca as putea fi orice as dori sa fiu un ghepard deoarece as putea alerga cu 100km/h,as fi agera,supla,as fi un bun vanator,as trai in Africa, caci imi place caldura, as fi libera si nu m-as teme de nimic,nici de intuneric !
Si.....Daca acest vis mi s-ar indeplini as fi atenta pentru ca leii imi cam dau tarcoale .
Mult noroc tuturor !
Si.....Daca acest vis mi s-ar indeplini as fi atenta pentru ca leii imi cam dau tarcoale .
Mult noroc tuturor !
GARGARILA- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : Fieni
KinzCash : 148961
eu m-as transforma intr-o margateta.de ce? pentru ca sa stau in parul mamei mele in fiecare dimineata sa ii zic :''buna dimineata CEEEEAAAA MMMMAAAAIII BBBUUNNNAAAA MMAAMMAA DDIINN UUUNNIIVVEERRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' si sa-i dau mereu sfaturi bune,bune,super bbbbbbbbbuuuuuuuuuuNNNNNNNNEEEEEEEEEEE!
6teob- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : VERRRY GOOOOOOOOOOD %10000000000
Localizare : acasa,langa mare,romania
KinzCash : 149369
Premiul merge la: Clinchi!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Subiecte similare
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #39
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #14
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #4
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #9
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #14
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #4
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #9
Pagina 1 din 1