Concursul de VINERI - Ziua Creativa #38
+34
AndreeaAntii
Love-Bya
Saffy
GARGARILA
adinuta
elena99
LEXI2003
sanziiana
stefi9325
ada310
ZuZu Patry ZuZu
didideea
Rose_2011
AnDrEi_WebKinz
IuliaxIulia
Laura27
aalexxa2599
fLily
raluca4
Viviana2011
zinzimima
alteio
razvan51
wepufule
merry777
galbior
bidrye
Clinchi
sely01
Maria212212
Alexandru2002
Madalina05
LOUISE
Webkinz Romania
38 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de VINERI - Ziua Creativa #38
www.WebkinzRomania.ro/concursul-de-vineri
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Vin 10 Feb 2012, 10:55 am, editata de 1 ori
Re: Concursul de VINERI - Ziua Creativa #38
materia s-ar numi jocologie
la aceasta materie vom invata
despre cele mai interesante jocuri
de la cele mai noi la cele mai vechi
si cum se joaca
app. felicitari celor de data trecuta
la aceasta materie vom invata
despre cele mai interesante jocuri
de la cele mai noi la cele mai vechi
si cum se joaca
app. felicitari celor de data trecuta
LOUISE- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : asa si asa (umpic racita)
Localizare : undeva pe internet
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 180425
Buna sunt Madalina :
Materia la care m-am gandit se numeste origamistera.La acesta materie se va vorbi despre origami si despre misterul artei origami
Materia la care m-am gandit se numeste origamistera.La acesta materie se va vorbi despre origami si despre misterul artei origami
Madalina05- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Fericită
Localizare : Tg.Neamt
KinzCash : 143501
Materia Webkinzamia:
Sa avem calculatoare si jucarii Webkinz si sa ne jucam pe net si cu jucariile de plus in clasa: Ne-am si distra! Am si inavta!
Poate o sa fie materia asta
Sa avem calculatoare si jucarii Webkinz si sa ne jucam pe net si cu jucariile de plus in clasa: Ne-am si distra! Am si inavta!
Poate o sa fie materia asta
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Materia ar fi Ecometrie
In care impreuna sa plantam copaci,sa facem curat,sa desenam pe trotuarul scolii plante,copaci...
In care impreuna sa plantam copaci,sa facem curat,sa desenam pe trotuarul scolii plante,copaci...
Materia la care m-am gandit se numeste Pauzologie,in care vom avea o ora intreaga pauza
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Eu as inventa materia neologie, in care am invata despre cuvintele noi aparute.
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171664
concurs
materia pe care o spun eu este bffologia ca sa invatam ce este un prieten cu adevarat si cat e de importanta o prietenie si o spun din toata dragostea!!
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
Cultura Generala
Astfel toata lumea ar stii cate ceva din toate.
Orele s-ar desfasura prin difuzarea de documentare ^^
Astfel toata lumea ar stii cate ceva din toate.
Orele s-ar desfasura prin difuzarea de documentare ^^
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188701
Materia mea s-ar numi : Din toate cate un pic :]] Stiu ca suna foarte ciudat dar.. asa vom putea invata din fiecare materie de ex : Romana , mate , geografie etc. deci vom putea invata din fiecare materie cate un pic si asa vom putea deveni copii isteti
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Buna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aveti idei bune!!!
Ultima editare efectuata de catre wepufule in Lun 06 Feb 2012, 2:59 pm, editata de 1 ori (Motiv : Buna!!!!!!!!!!!!!!)
wepufule- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Sunt o persoana normala care imi doresc cel mai mult pe lume sa fie familia mea si eu sanatoasa.Sa fim o familie fericita si plina de bucurii!!!
Localizare : Santu
KinzCash : 142761
videologie
unde sa invatam cum se face un film,ce aparete se folosesc si sa ne uitam la filme
ar fi super
unde sa invatam cum se face un film,ce aparete se folosesc si sa ne uitam la filme
ar fi super
razvan51- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 167810
o materie numita Wistorie,Wistorie vine de la cuvantul webkinz+istorie la fiecare ora se i-a un webkinz si se discuta despre el,adica:ce reprezinta cum se numeste,ce inspira pentru unii copii si toate cele.la ora aceasta sa nu se dea teste pe hartie,sa se puna ecusoane cu pozele unor webkinzi diferiti,intr-o cutie si fiecare sa traga unul si sa si-lpuna in piept si dupa ii scoate l-a tabla si ii intreaba despre webkinzul de pe ecuson,daca stie nu numai ca ia 10 dar primeste si animalutul webkinz ales (cu cod)daca nu stie ia 4 :pale:si sa se faca si concursuri pe tema asta,concursurile sa fie ca si testele doar ca pe clase si pe echipe,o echipa sa fie formata din 5 cei mai buni copii dintr-o clasa la Wistorie
sper sa va placa ideea mea
p.s nu l-am copiat pe alexandru,ce a spus el e total diferit de ce am spus eu
sper sa va placa ideea mea
p.s nu l-am copiat pe alexandru,ce a spus el e total diferit de ce am spus eu
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
Eu as face o materie care sa se numeasca Joacatie. Unde sa invatam despre diverse jocuri din lumea intreaga, despre cum se joaca, si o ora pe saptamana sa invatam despre jocurile de pe calculator.
Ultima editare efectuata de catre zinzimima in Sam 04 Feb 2012, 3:28 pm, editata de 1 ori
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Raspuns
Materia sa se numeasca distractieologie,unde sa invatam cum sa ne distram cu adevarat :sa ne dam in leagan,sa spunem bancuri,glume,sa ne jucam,etc.
vladyix- Vizitator
Filmologia.La aceasta materie doar ne-am uita la filme educative despre salvarea animalelor,planetei,cum sa invatam lucruri noi foarte usor si cum sa avem grija de mediul inconjurator!
Viviana2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Mad
Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
KinzCash : 421809
Salut!!!
Eu as inventa o materie numita Vrajitometru.
In fiecare zi am Aceasta materie si am inventa vraji care si rimeaza.Si in fiecare saptamana profesorul va aduce un obiect care vede cate vraji am facut fiecare ,iar apoi cel care a facut cele mai multe vraji va primi o nota si cea mai buna vraja va fi afisata in scoala
Mult noroc tuturor!!!
La revedere!!!
Eu as inventa o materie numita Vrajitometru.
In fiecare zi am Aceasta materie si am inventa vraji care si rimeaza.Si in fiecare saptamana profesorul va aduce un obiect care vede cate vraji am facut fiecare ,iar apoi cel care a facut cele mai multe vraji va primi o nota si cea mai buna vraja va fi afisata in scoala
Mult noroc tuturor!!!
La revedere!!!
raluca4- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : tg.neamt
KinzCash : 145110
Ce idei super aveți!!!!
Eu aș vrea să fie lecții de DanceTime
Am învăța să dansăm,ce super ar fi...Să învăț dansuri POPUlare, Vals și MODERNE
Să fie odată în săptămînă și ar merge doar copii cu note de peste „7”,astfel copii ar avea motivația de a învăța mai bine pentru a merge la orele de DanceTime.
Și aș vrea să fie lecții de CAntOlogie! Să cîntăm ,dar să nu avem probe,examen ,dar în fiecare luna noi Dansăm ce am învățat la orele de DAnceTime și cîntăm ce am învățat la orele de Cantologie.
Și aș vrea să învățăm TJocurilor(Tehnica jocurilor) am învăța diferite activități.jocuri,în aer liber,sau în casă cînd te plictisești.Am învăța jocuri care au legătură cu l. rom. de exemplu LItera de la coadă.,de matematică și pentru ed. fiz...
Copiilor le-ar place și s-ar mai odihni și vor avea iar forțe noi și puternice pentru ÎNVĂȚAT.
PS: aceste lecții să fie ultimile,ca copii să nu fie distrați la celelate lecții.
Mi-ar place daca ar fi măcar una pusă în aplicare...
Eu aș vrea să fie lecții de DanceTime
Am învăța să dansăm,ce super ar fi...Să învăț dansuri POPUlare, Vals și MODERNE
Să fie odată în săptămînă și ar merge doar copii cu note de peste „7”,astfel copii ar avea motivația de a învăța mai bine pentru a merge la orele de DanceTime.
Și aș vrea să fie lecții de CAntOlogie! Să cîntăm ,dar să nu avem probe,examen ,dar în fiecare luna noi Dansăm ce am învățat la orele de DAnceTime și cîntăm ce am învățat la orele de Cantologie.
Și aș vrea să învățăm TJocurilor(Tehnica jocurilor) am învăța diferite activități.jocuri,în aer liber,sau în casă cînd te plictisești.Am învăța jocuri care au legătură cu l. rom. de exemplu LItera de la coadă.,de matematică și pentru ed. fiz...
Copiilor le-ar place și s-ar mai odihni și vor avea iar forțe noi și puternice pentru ÎNVĂȚAT.
PS: aceste lecții să fie ultimile,ca copii să nu fie distrați la celelate lecții.
Mi-ar place daca ar fi măcar una pusă în aplicare...
fLily- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : 10000000000% Happy
Localizare : Undeva într-o poveste cu final fericit
KinzCash : 146429
Concursul de vineri
Materia la care m-am gandit este ora de inspiratii, la aceasta ora toti copii ar trebui sa vina la ai cu coli creioane colorate frumze si orice.Apoi cand incepe ora fiecare copil trebuie sa aibe inspiratie si sa creezecare ceva din ce a adus. Va multumesc. ca imi cititi mesajul
aalexxa2599- Gen : Stare de spirit : Am umor
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 141060
Eu mi-as dori sa avem o materie legata de fiinte fantastice
Laura27- KinzCash : 140780
concursul de vineri
Buna sunt Alexandra iar materia la care m-am gandit este Viata de zi cu zi o ora la care sa invatam cum sa fim buni , si sa stim sa daruim,sau sa ne comportam caatare cu prieteni nostri.
Daca s-ar inventa aceasta ora copii ar invata sa fie mai civilizatii sa nu faca galagie inainte de a venii profesorii,pentru ac toti stim ca o parte a copiilor din clasa fac galagie iar lucarare daca profesorul se enerveaza dati toti chear daca unii sunt nevinovat.
eu sper ca mi-ai ascultat sfatul si ca ma sustineti in aceasta materie care sencer ne-ar ajuta foarte mult.
La revedere prietenii.
[/font][/code]
Daca s-ar inventa aceasta ora copii ar invata sa fie mai civilizatii sa nu faca galagie inainte de a venii profesorii,pentru ac toti stim ca o parte a copiilor din clasa fac galagie iar lucarare daca profesorul se enerveaza dati toti chear daca unii sunt nevinovat.
eu sper ca mi-ai ascultat sfatul si ca ma sustineti in aceasta materie care sencer ne-ar ajuta foarte mult.
La revedere prietenii.
[/font][/code]
Ultima editare efectuata de catre aalexxa2599 in Dum 05 Feb 2012, 5:40 pm, editata de 1 ori (Motiv : Concursul de vineri)
aalexxa2599- Gen : Stare de spirit : Am umor
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 141060
Materiia: Bune Maniere
E un curs optional.
Invetii cum sa ai o pozitie eleganta , cum sa mergi , cum sa razi ca o domnisoara si cum sa dezvolti o ambitie si o tinuta eleganta.
E un curs specific unei fete care sa stie cum sa se comporte in lume.
Asta ar ajuta mult fetele din Romania care nu au cei 7 ani de acasa!
E un curs optional.
Invetii cum sa ai o pozitie eleganta , cum sa mergi , cum sa razi ca o domnisoara si cum sa dezvolti o ambitie si o tinuta eleganta.
E un curs specific unei fete care sa stie cum sa se comporte in lume.
Asta ar ajuta mult fetele din Romania care nu au cei 7 ani de acasa!
IuliaxIulia- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 8-a...Nasoala
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 143590
Eu m-am gandit la materia Animálogie. Acolo se invata despre toate animalele din lume. Serpi,lei,caluti,panda,pisici etc. Trebuie doar sa invatam ce mananca,ce rasa sunt, si multe altele.
Iar testele sa nu fie grele , ci "distractive".
Succes!!
Iar testele sa nu fie grele , ci "distractive".
Succes!!
ce idei super!!!
fLily- Lil'Kinz
Viatomotologie.
Aceasta materie te invata cum sa-ti traiesti viata din plin, cum poti trai in pace si liniste, cum poti sa fi fericit si cum sa te simti bine in pielea ta. Fiecare are un defect, dar la aceasta materie fiecare incearca sa si le remedieze. Aceasta materie ar fi fara note, o materie pentru suflet
Aceasta materie te invata cum sa-ti traiesti viata din plin, cum poti trai in pace si liniste, cum poti sa fi fericit si cum sa te simti bine in pielea ta. Fiecare are un defect, dar la aceasta materie fiecare incearca sa si le remedieze. Aceasta materie ar fi fara note, o materie pentru suflet
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253835
Materia mea sar numi,,Codul bunelor maniere''!!!Adica sa invatam cum sa ne comportam mai frumos cu persoanele din jur!!!
wepufule- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Sunt o persoana normala care imi doresc cel mai mult pe lume sa fie familia mea si eu sanatoasa.Sa fim o familie fericita si plina de bucurii!!!
Localizare : Santu
KinzCash : 142761
wepufule a scris:Materia mea sar numi,,Codul bunelor maniere''!!!Adica sa invatam cum sa ne comportam mai frumos cu persoanele din jur!!!
este deja ed. civica pentru asta
fLily- Lil'Kinz
Cocursul de vineri #38
Materia la care eu m-am gandiat ar fii Gatituldeoologik
In care sa fie o ora cu :
Intr-o ora care ar fii pusa aceasta materie sa ne aducem diferite soiuri de mancare facute de noi si sa ne aducem ingredientele totii copii si sa facem mancarea care a aduso X.Si in ordine alfabetica fiecare sa aducem.Aceasta ora sa se repete de 2 ori pe saptamana adica Luni si Vineri.Insa doar in zilele de luni sa aducem mancaruri preparate de noi.Iar vinerea sa ne aduca dna.profesoara/diriginta o reteta pe care sa o facem :w$: [/color]
In care sa fie o ora cu :
Intr-o ora care ar fii pusa aceasta materie sa ne aducem diferite soiuri de mancare facute de noi si sa ne aducem ingredientele totii copii si sa facem mancarea care a aduso X.Si in ordine alfabetica fiecare sa aducem.Aceasta ora sa se repete de 2 ori pe saptamana adica Luni si Vineri.Insa doar in zilele de luni sa aducem mancaruri preparate de noi.Iar vinerea sa ne aduca dna.profesoara/diriginta o reteta pe care sa o facem :w$: [/color]
Dianaxx- Vizitator
Housegie
Inveti cu ce ti-ai putea decora camera , inveti despre chestii din care se face mobila , despre mobila etc.
Inveti cu ce ti-ai putea decora camera , inveti despre chestii din care se face mobila , despre mobila etc.
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
Hartologie
Adica sa avem o clasa plina de harti si sa invatam la harti pe dearostu ca sa putem arata timisoara cu ochii inchisi!Ar fi super
Adica sa avem o clasa plina de harti si sa invatam la harti pe dearostu ca sa putem arata timisoara cu ochii inchisi!Ar fi super
ZuZu Patry ZuZu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% Happy pentru ca am prieteni
Localizare : Focsani
KinzCash : 173105
concurs
MATERIA: VIATA DE COPIL
LA aceasta materie invatam cum sa nu ne pierdem copilaria ,amintindu-ne de ea si traind in ea!
Temele nu vor exista ( ca la gradinitza) , iar ora se va face afara(indiferent de vreme):
-se vor face jocuri
-povesti
-premii in dulciuri!
LA aceasta materie invatam cum sa nu ne pierdem copilaria ,amintindu-ne de ea si traind in ea!
Temele nu vor exista ( ca la gradinitza) , iar ora se va face afara(indiferent de vreme):
-se vor face jocuri
-povesti
-premii in dulciuri!
ada310- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : verry happy
KinzCash : 155844
distractologie
materia s-ar numi distractologie, sa ne distram toata ora,sau m-am gandit si la webkinz.romania-logie,pentru ca sunt o multime de lucruri despre Webkinz Romania pe care trebuie sa le aflam
stefi9325- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : MAI BINE TAC SI NU ZIC NIMIC
Localizare : faci stanga pe langa benzinarie,faci dreapta,te invarti de cateva ori pe langa market si ma gasesti pe acoperisul blocului din fata!
KinzCash : 153792
Buna !! Materia mea s-ar numi : FotoVid !! La aceasta materie vom avea nevoie de o camera de filmat si de un aparat foto !! Vom invata cum sa filmam, pozam diferite lucruri ! Sau, vom invata in ce pozitii am putea sta cand suntem fotografiati sau cu ce sa ne imbracam ! Foto vine de la fotografii si aparat foto, iar Vid vine de la videoclipuri si de la camera de filmat. Cea mai buna materie sa castige !!
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150147
Webkinz
La scoala ar trebui sa se faca urmatoarele materi:
-Webkinzzoologia:cu care sa se ocupe descoperind mai multe animale WEBKINZ
-Webkinzoma:cu care sa se ocupe cu facere mai multe retete de mancare
-Wekinzol:cu care sa se ocupe cu indrumarea ca toti copii sa joace WEBKINZ
-Webkinzzoologia:cu care sa se ocupe descoperind mai multe animale WEBKINZ
-Webkinzoma:cu care sa se ocupe cu facere mai multe retete de mancare
-Wekinzol:cu care sa se ocupe cu indrumarea ca toti copii sa joace WEBKINZ
WebDia- Vizitator
Materia s-ar numi Prietenii Naturii
In acea ora,am iesi toti,am strange gunoaie,am ajuta animalele ranite ,am planta o gradina cu flori si legume ,tot felul ce tine de natura!^_^
In acea ora,am iesi toti,am strange gunoaie,am ajuta animalele ranite ,am planta o gradina cu flori si legume ,tot felul ce tine de natura!^_^
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181517
Materia pe care as inventa-o ar fi mediculozie ar fi o ora pe saptamana in acre am vorbi despre sanatate despre ce putem afce sa ne ferim de raceala si multe altele .
Ar fi frumos sa existe o materie la scoala
Care sa te-nvete cum sa zbori prin lume.
S-ajuti pasarea ce-i zgribulita-afara
Sa stai alaturi de un soim pe culme.
Ar fi frumos sa faci magie,
Magie ca o zana buna.
Cu litere de-argint zana sa scrie,
,,Azi ai primit in dar o cununa".
O cununa de flori,ce nu se vede
Dar care-ti da putere in inima ta,
Cu drag sa-ti stea ingerul de veghe
Stiind ca ti-ai indeplinit misiunea.
Misiunea de a fi mai buna,
Pentru a putea sta linistita sub clar de luna.
La scoala ar fi frumos sa invatam,
Foarte fumos sa ne purtam.
Dar nu cum se invata astazi!
Ceva amanuntit care sa ajunga la inima ta,
Sa te poata face a zbura.
Materia ar fi despre cum sa faci diferite lucruri pe care nu le poti face in realitate,dar si despre cum sa te porti ,dar mult mai explicit(MAGIPURTARE)
SUCCES TUTUROR!
Care sa te-nvete cum sa zbori prin lume.
S-ajuti pasarea ce-i zgribulita-afara
Sa stai alaturi de un soim pe culme.
Ar fi frumos sa faci magie,
Magie ca o zana buna.
Cu litere de-argint zana sa scrie,
,,Azi ai primit in dar o cununa".
O cununa de flori,ce nu se vede
Dar care-ti da putere in inima ta,
Cu drag sa-ti stea ingerul de veghe
Stiind ca ti-ai indeplinit misiunea.
Misiunea de a fi mai buna,
Pentru a putea sta linistita sub clar de luna.
La scoala ar fi frumos sa invatam,
Foarte fumos sa ne purtam.
Dar nu cum se invata astazi!
Ceva amanuntit care sa ajunga la inima ta,
Sa te poata face a zbura.
Materia ar fi despre cum sa faci diferite lucruri pe care nu le poti face in realitate,dar si despre cum sa te porti ,dar mult mai explicit(MAGIPURTARE)
SUCCES TUTUROR!
Ultima editare efectuata de catre adinuta in Mier 08 Feb 2012, 7:47 pm, editata de 1 ori
adinuta- Gen : Stare de spirit : vesela100%
KinzCash : 140620
WEBKINZOOLOGIE
Eu as creea o materie numita webkinzoologie in care ne-am aduce webkinzii la scoala, ne-ar lasa sa aducem leptopuri si sa ne jucam pe webkinz,ne-ar lasa sa facem DOAR compuneri(texte) despre webkinz si la aceasta materie am strange bani ca sa ne cumparam fiecare cate o gentuta webkinz(ca sa ne caram cartile si caietele in ea ).
Succes tuturor!
Succes tuturor!
GARGARILA- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : Fieni
KinzCash : 148871
Ora prieteniei
La aceasta materie invatam cum sa ne alegem prietenii. Nu dupa bogatii sau infatisare, ci dupa suflet. Ca uneori un copil sarman iti poate fi un prieten mai de nadejde. El stie sa aprecieze ce are si cat sufera cand este privit cu dispret. Sa intelegem ca toti suntem copii si daca acum nu avem sufletele curate, cand vom fi adulti ce vom face?
La aceasta materie invatam cum sa ne alegem prietenii. Nu dupa bogatii sau infatisare, ci dupa suflet. Ca uneori un copil sarman iti poate fi un prieten mai de nadejde. El stie sa aprecieze ce are si cat sufera cand este privit cu dispret. Sa intelegem ca toti suntem copii si daca acum nu avem sufletele curate, cand vom fi adulti ce vom face?
Saffy- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : Super fericita!!!
Localizare : Vrancea
KinzCash : 147589
elena99 a scris:Materia pe care as inventa-o ar fi mediculozie ar fi o ora pe saptamana in acre am vorbi despre sanatate despre ce putem afce sa ne ferim de raceala si multe altele .
exista deja materia Educatie pentru sanatate
Eu asi inventa materia cumparatorie.
Unde sa invatam pe ce sa ne cheltuim banii, cele mai bune produse, ultima moda...Din astea
Unde sa invatam pe ce sa ne cheltuim banii, cele mai bune produse, ultima moda...Din astea
Love-Bya- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 143113
RE:concursul de vineri ziua creativa #38
am putea face o materie numita o planeta curata in care sa iesim afara si sa aduman gunoaiele, sa udam florile, sa rupem buruienile si sa impartim oamenilor fluturasi in care sa scrie: PASTRATI PLANETA CURATA!NU O POLUATI.
AndreeaAntii- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : SINGURA SI FERICITA
Localizare : SUCEAVA
KinzCash : 142982
WeBkINz
Materia s-ar numi animaluteologie....
Acolo noi invatam sa iubim animalele...
Sa ne purtam frumos cu ele , doar ele ne sunt aproape si la bine si la greu si ca ele sunt cele mai bune prietene ale nostre ...
Sa nu aruncam cu pietre in ele si sa fim buni , ca elel nu ne-au facut nmk noua...
Deci sa animalele si ebkinz..
Acolo noi invatam sa iubim animalele...
Sa ne purtam frumos cu ele , doar ele ne sunt aproape si la bine si la greu si ca ele sunt cele mai bune prietene ale nostre ...
Sa nu aruncam cu pietre in ele si sa fim buni , ca elel nu ne-au facut nmk noua...
Deci sa animalele si ebkinz..
Deea33- KinzCash : 140150
eu as inventa materia ''politetea''
la ora asta sa invatam bunele maniere , sa vorbim frumos etc.
la ora asta sa invatam bunele maniere , sa vorbim frumos etc.
6teob- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : VERRRY GOOOOOOOOOOD %10000000000
Localizare : acasa,langa mare,romania
KinzCash : 149279
Materia pt scoli:D
Noua materie pentru scoli ar fii WEBKINZOLOGIA.
Am invata cum sa iubim un animalut de plus,ca pe unul real,sa ne jucam pe webkinz,sa primim anual cate un webkinz pentru a ne juca cu el,sa invatam sa fim iubitori cu animalele.
Am invata cum sa iubim un animalut de plus,ca pe unul real,sa ne jucam pe webkinz,sa primim anual cate un webkinz pentru a ne juca cu el,sa invatam sa fim iubitori cu animalele.
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
O materie cu adevarat interesanta care sa stimuleze imaginatia ar fi una de literatura ( dar nu ca literatura de la romana), elevii trebuie sa scrie compunerii pe anumite teme sau o tema libera, s-ar putea face studiu un natura pentru ca natura este cea mai buna inspiratie pentru un scriitor
P.S. Stiu ca nu este cea mai originala idee dar eu am avut ocazia sa spun ce am in minte
P.S. Stiu ca nu este cea mai originala idee dar eu am avut ocazia sa spun ce am in minte
shippo_33- Gen : Stare de spirit : In suspans
KinzCash : 146301
Premiul merge la: Dianaxx!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Forum si ziua concursului la care ai castigat (#), sa iti putem trimite premiul!
Ne vedem la urmatorul concurs! Tot asa buni sa fiti
Subiecte similare
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #39
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #32
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #28
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #16
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #46
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #32
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #28
» Concursul de VINERI - Ziua Creativa #16
Pagina 1 din 1