Conversatii...
+28
biancaidu
bidryuca
barbiestar22
wepufulet11
Viviana2011
brochita
sely01
didideea
bidrye
razvan51
ioana2002
alteio
zinzimima
stefanawebkinz
Webkinz Romania
Sunny
doriutza
valicescu
Rose_2011
arosu10
Laur77
alexut5
Alexandru2002
Irina
merry777
Nokia345
ionuteu
MrCookieMonster
32 participanți
Pagina 3 din 20
Pagina 3 din 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Conversatii...
mult succes ... pana atuci... poate ma dezintoxic de sarea asta de la covrigi
Nokia345- Webkinz Signature
bafta xDNokia345 a scris:mult succes ... pana atuci... poate ma dezintoxic de sarea asta de la covrigi
oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris:nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3Irina a scris:Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
Irina- Webkinz Signature
sa ai grija de tine sys <33 te besk :*:*:*:*::*:*::*:*:*::*:*:*MrCookieMonster a scris:luv ya too sys <3Fauna a scris: Pai...inainte sa pleci....vreau sa-ti zic ca te yuby mult Si ca....te voi astepta aici.....sa-mi fii aproape!! :03
merry777- Webkinz Signature
Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:nuu, ma duc pt cateva ore sa`mi faca niste analize , sa`mi dea niste medicamente si sa`mi puna o perfuzie. nu raman peste noapte :3Fauna a scris: Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
auzi... stefu... sa nu uiti nicioadata ca noi te asteptam... dormind pe tastatura iti urez ... pf... eh... stii u ce
sau uneori mai trimit sh de alea pe care le primesc . nu stii niciodata! =]]Irina a scris:oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris:nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3Irina a scris:Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
Macar cu aproximatie stii cand vei mai intra in vizita pe la noi? Te yubi asa mult,incat s o zi fara tine e ca in desert:fara apa,nu poti trai
Fauna- Vizitator
o_e. semnu` nu era , era xDMrCookieMonster a scris:sau uneori mai trimit sh de alea pe care le primesc . nu stii niciodata! =]]Irina a scris:oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris: nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3
:-* ! n`o sa patesc nimic XDmerry777 a scris:sa ai grija de tine sys <33 te besk :*:*:*:*::*:*::*:*:*::*:*:*MrCookieMonster a scris:luv ya too sys <3Fauna a scris: Pai...inainte sa pleci....vreau sa-ti zic ca te yuby mult Si ca....te voi astepta aici.....sa-mi fii aproape!! :03
nu uitNokia345 a scris:Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:nuu, ma duc pt cateva ore sa`mi faca niste analize , sa`mi dea niste medicamente si sa`mi puna o perfuzie. nu raman peste noapte :3Fauna a scris: Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
auzi... stefu... sa nu uiti nicioadata ca noi te asteptam... dormind pe tastatura iti urez ... pf... eh... stii u ce
=)))))))) sergent cutzuuu ;o3 .MrCookieMonster a scris:sau uneori mai trimit sh de alea pe care le primesc . nu stii niciodata! =]]Irina a scris:oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris: nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 229805
<333 pai nu stiu, in 2-3 zile... de obicei mi`e asa rau ca pot merge doar la scoala, dupa imi fac temele, mananc si dorm... aku` ma simt putin mai bine, plus ka oricum merg la spital deki tre` sa ma deplasez XD. in fine, 2-3-4 zile :-?? . :3Fauna a scris: Macar cu aproximatie stii cand vei mai intra in vizita pe la noi? Te yubi asa mult,incat s o zi fara tine e ca in desert:fara apa,nu poti trai
general fasola =]]]]Irina a scris:=)))))))) sergent cutzuuu ;o3 .MrCookieMonster a scris:sau uneori mai trimit sh de alea pe care le primesc . nu stii niciodata! =]]Irina a scris:oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3
ok, so i gotta go. bye all :*. luv yaaa >;D< . o sa mai intru cand ma simt mai bine, acum plec la spital. pa :-h
La ce spital mergi?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689314
MrCookieMonster a scris:nu uitNokia345 a scris:Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:nuu, ma duc pt cateva ore sa`mi faca niste analize , sa`mi dea niste medicamente si sa`mi puna o perfuzie. nu raman peste noapte :3Fauna a scris: Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
luv u stefu' acu'... in ultimele momente... iti zic ca o sa ai o mareeeeee supriza ( loool ) cand vii... oke ?
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207955
Pa-paMrCookieMonster a scris:ok, so i gotta go. bye all :*. luv yaaa >;D< . o sa mai intru cand ma simt mai bine, acum plec la spital. pa :-h
Da te opereaza azi ??? de merci acum la spital .. ?_?
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456028
Ok...te voi astepta aici....sa vii si sa...mai vorbim impreuna,de cursurile de chitara si....boys? Nu te retin...iti zic doar:
Te besk :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Te besk :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Fauna- Vizitator
Paa! Azi face doar niste analize
Alexandru2002 a scris:La ce spital merge?
MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
x_X... poate cine stie ce faci
BOO! )))MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Pai pentru analize, la spitalul de copiiAlexandru2002 a scris:Alexandru2002 a scris:La ce spital merge?
Ok
Sa nu faci prostiute!
Sa nu faci prostiute!
Nuuu, o sa fiu un ingeras. (Unde-i semnul ala? Nu-l gasesc Ah, gata.)Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
FantomaaaaIrina a scris:BOO! )))MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
Nu te speria....daca vorbesti cu noi....n-are dc sa-ti fie frica!
Si...Stefu' orikum se intoarce...cred ca esti norocos sa ai o sora atat de speciala ca ea
Si...Stefu' orikum se intoarce...cred ca esti norocos sa ai o sora atat de speciala ca ea
Fauna- Vizitator
Lasati maahh copilul in pace :]] Nu il speriati xPMrCookieMonster a scris:FantomaaaaIrina a scris:BOO! )))MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
MrCookieMonster a scris:Nuuu, o sa fiu un ingeras. (Unde-i semnul ala? Nu-l gasesc Ah, gata.)Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
we hope
you are an ? You are from the sky ? ( stiu ca n'am zis bn... care ma corecteza ?!... vreau unu' sa ma corecteze )
>;D<Fauna a scris: Nu te speria....daca vorbesti cu noi....n-are dc sa-ti fie frica!
Fauna a scris: Nu te speria....daca vorbesti cu noi....n-are dc sa-ti fie frica!
de ce stefu nu'i sora meaaa :[[.. ??!
Ca nu-i sora ta si gata :]]]
Fauna a scris: Nu te speria....daca vorbesti cu noi....n-are dc sa-ti fie frica!
:-?? Nu stiu :-?? ~.~Nokia345 a scris:Fauna a scris: Nu te speria....daca vorbesti cu noi....n-are dc sa-ti fie frica!
we hope u`re an xD . are u an ? are You from the sky? xDNokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Nuuu, o sa fiu un ingeras. (Unde-i semnul ala? Nu-l gasesc Ah, gata.)Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
we hope
you are an ? You are from the sky ? ( stiu ca n'am zis bn... care ma corecteza ?!... vreau unu' sa ma corecteze )
Irina- Webkinz Signature
Alexandru2002 a scris:Ca nu-i sora ta si gata :]]]
....-.-....
anyway... how are you ?
Sa stii ca daca ma prostesc cu "fantoma", nu inseamna ca chiar cred in ele!merry777 a scris:Lasati maahh copilul in pace :]] Nu il speriati xPMrCookieMonster a scris:FantomaaaaIrina a scris:BOO! )))MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
Irina a scris:we hope u`re an xD . are u an ? are You from the sky? xDNokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Nuuu, o sa fiu un ingeras. (Unde-i semnul ala? Nu-l gasesc Ah, gata.)Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
we hope
asta am is sh eo....
pff...... :]]Nokia345 a scris:Alexandru2002 a scris:Ca nu-i sora ta si gata :]]]
....-.-....
anyway... how are you ?
BOOOOOOOOOOOOO to Mariiii ![b]merry777 a scris:Lasati maahh copilul in pace :]] Nu il speriati xPMrCookieMonster a scris:FantomaaaaIrina a scris:BOO! )))MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
Irina- Webkinz Signature
E :Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Nuuu, o sa fiu un ingeras. (Unde-i semnul ala? Nu-l gasesc Ah, gata.)Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Stef a plecat, am ramas eu singur acasa x_X.
we hope
We hope (so - e optional.).
Are you an angel? Are you from the sky?
Cel putin asa stiu eu, la interogativ se inverseaza. Si nu-s ingeras, sunt copilas
Pentru ca e sora meaNokia345 a scris:Fauna a scris: Nu te speria....daca vorbesti cu noi....n-are dc sa-ti fie frica!
Buna , stiu ca nu am mai intrat de mult timp , dar as dori sa profit de timpul care il am la dispozitie sa vorbesc cu voi . Sa stiti ca nu am chear 7 ani . Am mai mult , dar sunt nascut in aceiasi zi ca la profil
alexut5- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : bad
Localizare : in caciula
KinzCash : 146303
tu ai zis invers [-( .Nokia345 a scris:Irina a scris:we hope u`re an xD . are u an ? are You from the sky? xDNokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:Nuuu, o sa fiu un ingeras. (Unde-i semnul ala? Nu-l gasesc Ah, gata.)Nokia345 a scris:
we hope
asta am is sh eo....
Irina- Webkinz Signature
Azi am fost la patinoar....si am cazut Vrei Yru sa-ti zic dc am cazut? Nu,raspunsul nu e: N-ai fost atenta
Fauna- Vizitator
unu` foarte sexii :X. nu? ))))))))))) . eu am cazut de pe un `munte` *din zapada* ca a spus una numele lu` cel de care imi place :X =)))))))))))Fauna a scris: Azi am fost la patinoar....si am cazut Vrei Yru sa-ti zic dc am cazut? Nu,raspunsul nu e: N-ai fost atenta
Irina- Webkinz Signature
Da...ai ghicit! Deci trecea unu' pe langa mine si numa' pic jos Jenant.........mai ales acolo
Fauna- Vizitator
=)))))))))))))) eu am cazut si am dat cu capu` de masa cand l.am vzt pe unu` sexii rau :X =))))) ( la school =))))))))))))))) )Fauna a scris: Da...ai ghicit! Deci trecea unu' pe langa mine si numa' pic jos Jenant.........mai ales acolo
Irina- Webkinz Signature
E jenanta chestia....mai ales ca te vede toata lumea
La school? Mama-macaroanelor Si acolo e jenant :3
Fauna- Vizitator
da ~X( =))))))))))))))))Fauna a scris: E jenanta chestia....mai ales ca te vede toata lumea
Irina- Webkinz Signature
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 249084
acum scriem automat gros
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 249084
Imi amintesc [,] ca erm la scoala si eram pe scari,cu BFF-a mea.Trece unu' ,,HOT'' vorba vine si m-am impiedecat de ultima scara
.______. A fost nasol...mai ales ca ele nu's asa ca mine...cu baietii Si radeau pana la urechi si una dintre ele a zis cv de genu' : -Mai,te-nteleg,boisii sunt super cute B-)
La care eu: -Boisii? Bine ca n-ai zis in loc de ,,i'' ,,a'' ...(scz daca e indecent )
Iti dai seama kum a fost
.______. A fost nasol...mai ales ca ele nu's asa ca mine...cu baietii Si radeau pana la urechi si una dintre ele a zis cv de genu' : -Mai,te-nteleg,boisii sunt super cute B-)
La care eu: -Boisii? Bine ca n-ai zis in loc de ,,i'' ,,a'' ...(scz daca e indecent )
Iti dai seama kum a fost
Fauna- Vizitator
=)))))))))))))))))))))))))Fauna a scris: Imi amintesc [,] ca erm la scoala si eram pe scari,cu BFF-a mea.Trece unu' ,,HOT'' vorba vine si m-am impiedecat de ultima scara
Iti dai seama kum a fost
Irina- Webkinz Signature
Pagina 3 din 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Pagina 3 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum