Conversatii...
+28
biancaidu
bidryuca
barbiestar22
wepufulet11
Viviana2011
brochita
sely01
didideea
bidrye
razvan51
ioana2002
alteio
zinzimima
stefanawebkinz
Webkinz Romania
Sunny
doriutza
valicescu
Rose_2011
arosu10
Laur77
alexut5
Alexandru2002
Irina
merry777
Nokia345
ionuteu
MrCookieMonster
32 participanți
Pagina 2 din 20
Pagina 2 din 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Conversatii...
MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
cum te simti?
Alexandru2002- Webkinz Signature
stefffuuuuuuu' >;d< bineeeeeeeee. tuuuuuuu???MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
merry777- Webkinz Signature
i`m fine, ty <3. tu? :>.Alexandru2002 a scris:Stefuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!Ce faci?
Asta e , mary!
[ce s`a intamplat cu mary? :-< ]
merry777 a scris:nu ... mai ma suparat si l-am iertat...Fauna a scris: Hai Mary...numai 1 data! Cum mi-ai zis si mie:
- Spoiler:
Bine..asta e ultima data! Dar daca nu,jur ca nu te mai iert pe veci!
Ce zici?
nu am facut-o , dar OK..........
merishoooor <3 sunt ghini =]]. am apucat sa intru la pc :]]merry777 a scris:stefffuuuuuuu' >;d< bineeeeeeeee. tuuuuuuu???MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
sunt bine <3Alexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
cum te simti?
bwdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si asa mai departe ) . bine <333. u ? :> <333333333333333333333333MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
Irina- Webkinz Signature
MrCookieMonster a scris:i`m fine, ty <3. tu? :>.Alexandru2002 a scris:Stefuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!Ce faci?
Asta e , mary!
Ne-am certat noi doi aiurea.
Si acum ne pare rau
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 689314
MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
stefuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ia un biscuite ... sau 100 <3
Fac bine... mananc biscuiti in realitate sh virtual
Ultima editare efectuata de catre Nokia345 in Sam 25 Feb 2012, 7:00 pm, editata de 1 ori
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207955
awwwwww <3 ty !!! luv ya too <3!!! sunt f. bine aku` :3Irina a scris:bwdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si asa mai departe ) . bine <333. u ? :> <333333333333333333333333MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
tre` s`o fac, da` it`s not a big deal :-jAlexandru2002 a scris:Cum e cu operatia?
aw, bine ca v`atsi impacatAlexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:i`m fine, ty <3. tu? :>.Alexandru2002 a scris:Stefuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!Ce faci?
Asta e , mary!
Ne-am certat noi doi aiurea.
Si acum ne pare rau
Steffu' ce mai faci?? Pana la urma faci operatie? Din cate am auzit...da
Sa stii ca Bogdan e foarte politicos...ca si surioara lui! (tu) Apropo...acum vei intra pe forum? Avem nevoie de tn in excursie si...sa fii langa noi Acum esti bine?
Sa stii ca Bogdan e foarte politicos...ca si surioara lui! (tu) Apropo...acum vei intra pe forum? Avem nevoie de tn in excursie si...sa fii langa noi Acum esti bine?
Fauna- Vizitator
ty <3 ti`as da si eu, da` dupa am lag la pc X_X. la tsestos X_X =]]Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
stefuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ia un biscuite ... sau 100 <3
<3333 i missed u >;dd< sau cum era :-??MrCookieMonster a scris:awwwwww <3 ty !!! luv ya too <3!!! sunt f. bine aku` :3Irina a scris:bwdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si asa mai departe ) . bine <333. u ? :> <333333333333333333333333MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229805
aleeeeee <333 missed yaaa <3. pai acum sunt bine. ma bucur ka spui asta de frate`meeeu :3. si da, fac operatia X_X dar nu e mare chestie ^.^ . nu am timp sa ma duc la excursie, am doar cateva minute pana cand ma duc la spital si stau doar la conversatii :3Fauna a scris: Steffu' ce mai faci?? Pana la urma faci operatie? Din cate am auzit...da
ce sa fie? =]]Irina a scris:<3333 i missed u >;dd< sau cum era :-??MrCookieMonster a scris:awwwwww <3 ty !!! luv ya too <3!!! sunt f. bine aku` :3Irina a scris:bwdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si asa mai departe ) . bine <333. u ? :> <333333333333333333333333MrCookieMonster a scris:hellaaaaw :3 sunt stef, mi`e lene sa intru pe contu` meu. ce mai faceti? <3
Mergi la spital?
Azi?
(
Azi?
(
Sa stii: Dupa ce faci o operatie e mai nasol!
mda, tre` sa`mi bage o perfuzie X_X. vomit incontinuu X_X. operatia o fac peste vreo 2 luni :3Alexandru2002 a scris:Mergi la spital?
Azi?
(
ce`i mai nasol? :-sAlexandru2002 a scris:Sa stii: Dupa ce faci o operatie e mai nasol!
MrCookieMonster a scris:ce`i mai nasol? :-sAlexandru2002 a scris:Sa stii: Dupa ce faci o operatie e mai nasol!
injectii,vizite, chinuri WAAAAAAAAAAAAAAAA!
X___X eh, nu`i sfarsitu` lumii. :3Alexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:ce`i mai nasol? :-sAlexandru2002 a scris:Sa stii: Dupa ce faci o operatie e mai nasol!
Asta da!
eu plec imediat si nu stiu cand voi mai intra, asa ca daka mai vreti sa`mi spuneti ceva, spuneti`mi aku` :-" :3
Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
Fauna- Vizitator
hehe (: . makar n`o sa mai simt rau dupa operatsie X_XAlexandru2002 a scris:Asta da!
MrCookieMonster a scris:X___X eh, nu`i sfarsitu` lumii. :3Alexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:ce`i mai nasol? :-sAlexandru2002 a scris:Sa stii: Dupa ce faci o operatie e mai nasol!
unde scrie ?!
Sa fii tare, vei trai sigur!
Eu cand am fost am stat 2 saptamani
nuu, ma duc pt cateva ore sa`mi faca niste analize , sa`mi dea niste medicamente si sa`mi puna o perfuzie. nu raman peste noapte :3Fauna a scris: Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
2012 X_X . mayasii =]]Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:X___X eh, nu`i sfarsitu` lumii. :3Alexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:ce`i mai nasol? :-sAlexandru2002 a scris:Sa stii: Dupa ce faci o operatie e mai nasol!
unde scrie ?!
Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
Ultima editare efectuata de catre Irina in Sam 25 Feb 2012, 7:07 pm, editata de 1 ori
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
MrCookieMonster a scris:hehe (: . makar n`o sa mai simt rau dupa operatsie X_XAlexandru2002 a scris:Asta da!
Dupa putin da. Ca doare si calmante si nebunii
nu mor eu de la chestia asta =]].Alexandru2002 a scris:Sa fii tare, vei trai sigur!
2 saptamani? o___e
MrCookieMonster a scris:nu mor eu de la chestia asta =]].Alexandru2002 a scris:Sa fii tare, vei trai sigur!
2 saptamani? o___e
E mult 2?
Dar na, e un chin mai mult!
nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3Irina a scris:Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
ma refeream la starea asta continua de greata X_XAlexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:hehe (: . makar n`o sa mai simt rau dupa operatsie X_XAlexandru2002 a scris:Asta da!
MrCookieMonster a scris:nuu, ma duc pt cateva ore sa`mi faca niste analize , sa`mi dea niste medicamente si sa`mi puna o perfuzie. nu raman peste noapte :3Fauna a scris: Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
auzi... stefu... sa nu uiti nicioadata ca noi te asteptam... dormind pe tastatura iti urez ... pf... eh... stii u ce
<3MrCookieMonster a scris:nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3Irina a scris:Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
Irina- Webkinz Signature
MrCookieMonster a scris:ma refeream la starea asta continua de greata X_XAlexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:hehe (: . makar n`o sa mai simt rau dupa operatsie X_XAlexandru2002 a scris:Asta da!
aia nu doare dupa!
Ultima editare efectuata de catre Alexandru2002 in Sam 25 Feb 2012, 7:08 pm, editata de 1 ori
mda, da` who cares? imma gonna be healthy! XDAlexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:nu mor eu de la chestia asta =]].Alexandru2002 a scris:Sa fii tare, vei trai sigur!
2 saptamani? o___e
E mult 2?
Pai...inainte sa pleci....vreau sa-ti zic ca te yuby mult Si ca....te voi astepta aici.....sa-mi fii aproape!! :03
Fauna- Vizitator
nu uit <3Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:nuu, ma duc pt cateva ore sa`mi faca niste analize , sa`mi dea niste medicamente si sa`mi puna o perfuzie. nu raman peste noapte :3Fauna a scris: Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
auzi... stefu... sa nu uiti nicioadata ca noi te asteptam... dormind pe tastatura iti urez ... pf... eh... stii u ce
MrCookieMonster a scris:mda, da` who cares? imma gonna be healthy! XDAlexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:nu mor eu de la chestia asta =]].Alexandru2002 a scris:Sa fii tare, vei trai sigur!
2 saptamani? o___e
E mult 2?
Poate tu stai mai putzin!
fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris:nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3Irina a scris:Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
luv ya too sys <3Fauna a scris: Pai...inainte sa pleci....vreau sa-ti zic ca te yuby mult Si ca....te voi astepta aici.....sa-mi fii aproape!! :03
stiu xD de asta fac operatia =]]Alexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:ma refeream la starea asta continua de greata X_XAlexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:hehe (: . makar n`o sa mai simt rau dupa operatsie X_XAlexandru2002 a scris:Asta da!
aia nu doare dupa!
idk =/Alexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:mda, da` who cares? imma gonna be healthy! XDAlexandru2002 a scris:MrCookieMonster a scris:nu mor eu de la chestia asta =]].Alexandru2002 a scris:Sa fii tare, vei trai sigur!
2 saptamani? o___e
E mult 2?
Poate tu stai mai putzin!
mult succes ... pana atuci... poate ma dezintoxic de sarea asta de la covrigi
Normal.
bafta xDNokia345 a scris:mult succes ... pana atuci... poate ma dezintoxic de sarea asta de la covrigi
oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris:nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3Irina a scris:Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
Irina- Webkinz Signature
sa ai grija de tine sys <33 te besk :*:*:*:*::*:*::*:*:*::*:*:*MrCookieMonster a scris:luv ya too sys <3Fauna a scris: Pai...inainte sa pleci....vreau sa-ti zic ca te yuby mult Si ca....te voi astepta aici.....sa-mi fii aproape!! :03
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456028
Nokia345 a scris:MrCookieMonster a scris:nuu, ma duc pt cateva ore sa`mi faca niste analize , sa`mi dea niste medicamente si sa`mi puna o perfuzie. nu raman peste noapte :3Fauna a scris: Mergi la spital? Cat vei sta? Vreau sa fii langa noi...nu la spital...acolo nici nu poti vb cu noi Sau....poti? Eh...daka asa e mai bn pt. tne....atunci sper sa vii incurand acasa!
sau uneori mai trimit sh de alea pe care le primesc . nu stii niciodata! =]]Irina a scris:oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris:nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3Irina a scris:Stefuu <3.te ube >;dd< dk poti , ma mai suni ? :o3
Macar cu aproximatie stii cand vei mai intra in vizita pe la noi? Te yubi asa mult,incat s o zi fara tine e ca in desert:fara apa,nu poti trai
Fauna- Vizitator
o_e. semnu` nu era , era xDMrCookieMonster a scris:sau uneori mai trimit sh de alea pe care le primesc . nu stii niciodata! =]]Irina a scris:oke =))))))))) .MrCookieMonster a scris:fii sigura! B-) . si te asteapta si mesajele alea in lant. imi place sa compun de`alea =]]Irina a scris:<3MrCookieMonster a scris: nu mai am credit X_X. probabil imi pun in kurand. te sun atunci <3
Pagina 2 din 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum