Lady Popular
+32
Adelaina
♥ нєяσιιηα ♥
Laur77
Alexandru2002
didideea
pony_pony
Malinuta
ultrafulger
Paula15paulik
alteio
Izabella
Sunny
Webkinz Romania
Irina
alexacheekygirl
Pisy1148
zinzimima
floirnaaaa
Fan.No.#1DemiLovato
ClaudiaMissy2
Zorica12
brochita
Husky
Clinchi
PeacefulDoggy
MITZUCA
adelinabalerina
Furby
pupantonia
lorena.buta
Manzu
ClaudiaMissy
36 participanți
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Lady Popular
Off : Webkinz Romania ne indeamna sa ne ajutam si intelegem intre noi
Laur77- Webkinz Signature
Laur77 a scris:Off : Webkinz Romania ne indeamna sa ne ajutam si intelegem intre noi
lady popular
voi la ce nivel sunteti? eu sunt la 13:lol!: dar jocu' devine plictisitor si nu mai stiu ce sa fac:!:
ghirls- Vizitator
minunata mea domnisoara
domnisoara mea e tare draguta! daca vreti s-o vedeti dati la "lady popular " la english(global) intrati si dati la "anabela 10" e draguta!
marakoux- Vizitator
am nevoie de conturi de nivel mare.va rog,ajutati-ma
cineva a spus ca devine plictisitor.daca te plictisesti dc nu mi-l dai mie?
lady pop- Vizitator
Lady popular
Mie imi place mai mult webkinz decat lady popular adica la webkinz am doua animale defapt 3 o pisica un ponei si un lup eu le mentin frumoase si sanatoase eu sunt memru deluxe este foarte frumos.Pe lady popular intru cand imi aduc aminte apropo am nivel 13 la lady... bani la webkinz am 2133 am 5 trofee castigate la webkinz animalutele mele sunt: pisica lup ponei iubesc webkinz urasc lady popular
Floare29- Vizitator
Raspuns
Asa este si eu urasc lady am ramas la lvl 67 :star:imi place webkinz pana acuma am un animal: si si eu sunt membru deluxe
>>>>....- Vizitator
PAROL
eu sunt pe lady lvl 10 aproape 11 shi mie imi place....adica nu e ca shi cum nu miar place....ma cheama Missrozy.....am nevoie de LD.....va rog.....cn se ofera sa imi dea mesaj privat....ms...:*
anutzika- Vizitator
sall
cnv imi da un cont care nu-ii mai trebuir Va rog Frumos!!???? Cine vrea sa imi trimita va rog sa imi spuna pe mess pe adresa mea stirbet_ioana , va rog sa imi dati un cont cnv care are multe conturi si nu mai vrea unul Va multumesc!!!
ioana01- Vizitator
cum imi fac iubit pe ladypopular?
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 183858
te duci in oras apoi la discoteca si iti apare un chenar mov jos jos scrie dute la flirt da click npc l/;......
lady popular
[size=12]eu am un cont sunt la nivel 40..mai am un piz si trebuie sa gat nivelul...Dau contul pe gratis la cine vreea!!>chiar il dau eu ma`m plicitsit de joc..si e pacat sa ramana fara utizilator deci cine il vrea cu cea mai mare placere il dau Α Αm si trofee
jmechera- Vizitator
jmechera a scris:[size=12]eu am un cont sunt la nivel 40..mai am un piz si trebuie sa gat nivelul...Dau contul pe gratis la cine vreea!!>chiar il dau eu ma`m plicitsit de joc..si e pacat sa ramana fara utizilator deci cine il vrea cu cea mai mare placere il dau Α Αm si trofee
eu te rooooog!
plsssssssssss! iti dau id-ul meu ca sa imi trimiti numelee utilizator si parola !♥✿Marcy_Marceline✿♥ a scris:jmechera a scris:[size=12]eu am un cont sunt la nivel 40..mai am un piz si trebuie sa gat nivelul...Dau contul pe gratis la cine vreea!!>chiar il dau eu ma`m plicitsit de joc..si e pacat sa ramana fara utizilator deci cine il vrea cu cea mai mare placere il dau Α Αm si trofee
eu te rooooog!
- Spoiler:
- irimia_anutza@yahoo.com
de ce ai spus ca dai la oricine cere dar nu mai scrii nimic si te faci disparuta? eu sunt la nivelul 5
si eu mi-l doresc multttttt te roggggg din suflet fac oricejmechera a scris:[size=12]eu am un cont sunt la nivel 40..mai am un piz si trebuie sa gat nivelul...Dau contul pe gratis la cine vreea!!>chiar il dau eu ma`m plicitsit de joc..si e pacat sa ramana fara utizilator deci cine il vrea cu cea mai mare placere il dau Α Αm si trofee
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 225975
Mi-am facut cont si este naspa!!!!!!!!!!!!!!!!!
andrada.webkinz- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Pe canapea
KinzCash : 181809
cine imi explica cum sa ma inregistrez p lady popular?pls:X:X:X:*:*:*
ana gaby- Vizitator
v-a intrebat cevaana gaby a scris:cine imi explica cum sa ma inregistrez p lady popular?pls:X:X:X:*:*:*
am vazut mesajul ei dar nu stiu si de asta nu am raspuns (eu
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328429
Dar dvs. de ce nu raspundeti?
Nici eu nu stiu sa raspund .
Nici eu nu stiu sa raspund .
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» SFATURI PRACTICE
» Cel mai mare/popular/favorit Webkinz al tau
» Lady gaga
» Ce melodie de-a lui Lady Gaga va place?
» Ce cantec de-a lui Lady Gaga esti?
» Cel mai mare/popular/favorit Webkinz al tau
» Lady gaga
» Ce melodie de-a lui Lady Gaga va place?
» Ce cantec de-a lui Lady Gaga esti?
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum