Lady Popular
+32
Adelaina
♥ нєяσιιηα ♥
Laur77
Alexandru2002
didideea
pony_pony
Malinuta
ultrafulger
Paula15paulik
alteio
Izabella
Sunny
Webkinz Romania
Irina
alexacheekygirl
Pisy1148
zinzimima
floirnaaaa
Fan.No.#1DemiLovato
ClaudiaMissy2
Zorica12
brochita
Husky
Clinchi
PeacefulDoggy
MITZUCA
adelinabalerina
Furby
pupantonia
lorena.buta
Manzu
ClaudiaMissy
36 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Datii drumu la lady popular versiune 0.2
Bhai dat`i derumul la LADY POPULAR veersiunea 0.2 mai repede maaaaaaaaaaaaaaaaaa:X:X::X
Niko- Vizitator
undar mantencante
De vro trei zile nu imi merge lady popular la bine ati venit. ce sa fac ajutor..
gabryela- Vizitator
baniiiiii
faci bani dl iubit schimbi diamante in dolari si lucrezi eu sunt la lvl 8 si tre sa fac o operatie la buze:D
lady pop- Vizitator
Re: Lady Popular
Banii ii faci jucand jocuri sau mergand la munca sau prin iubit. Du sageata la bani si iti va scrie cu plus unde iei bani si cu minus unde ii pierzi..
Anonim- Vizitator
AJUTOOOR
AU BAGAT ASTAZI VERSIUNEA LADY POPULAR 2.0 DAR NOI CELE CU CONTURI VECHI CRED K TREBUIE SA NE FACEM ALTELE (DEOARECE NU APARE CASETA DE LOGIN ,AM INCERCAT DE 100 DE ORI SI TOT NU MERGE CN MA POATE AJUTA VA ROGG ,UN SFAT CV K LA MN NU MERGE (
LADY- Vizitator
Lady
Nu trebuie sa faceti alte conturi. Incercati acum, in dreapta scrie. Au bagat colectie noua pt. luna mai. Eu ma joc, sunt nivelul 25. Succes
JustMe- Vizitator
Eu sunt la lvl 9
Imi place jocu'
Imi place jocu'
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 307476
Lady Popular
ce lvl aveti? eu 5
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
ma joc si am lvl 4.. cred.. xD
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229715
Nu cred eu am 112 zile de joc si am lvl 5 nu poti avea lvl asaa de amre!printesa a scris:voi aveti asa mici nivelele?lol!joc de 52 de zile si am nivelul 241LOL
alexacheekygirl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ☺☺☺♥♥♥^-^::::Happy::::^-^♥♥♥☺☺☺
Localizare : Undeva in adancul padurilor,departe de aceasta lume
KinzCash : 181097
nici eu nu cred, eu am nivelul 20 si il joc de un an
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
gevtetgyg64
ei bine,imi place webkin world,imi place animalutul,imi place contul limitat,aaaaaaaaaaaaaaaaaa,cont limitat,hello,bye! ...
hhhuheur- Vizitator
lady popular
nu stiti cum se fac bani la lady popular?? pff....foarte usoor: duceti-va ma la jocuri si joaca jocul "razuieste" si asa acstigi bani,depinde de cate diamante gasesti poti castiga intre 10 si 40 bani app. dak aveti iubit va da si ala 50 bani p zi bafta sa fiti pe podium!! app. papusa mea este MilenaIoana vizitatio si cn este peste nivel 10 dak vrea imi da un vot pls!
milena- Vizitator
multi ati intrebat cum faceti diamante si as vrea sa va explic eu ori castigati cam cate 2 diamantela magazinul "Mister" ori veti primi la 100 de zile 200 de diamante dar aveti grija ca doar o data veti primi atatea diamante in rest nu puteti sa cumparati diamante. Dar nu-i nimic tot vei primi la inceputul jocului cate 8 sau mai multe diamante
Laviuta- Vizitator
lady
cand ai domnisoara in perfuzi trb sa dai pe puncte sau pe bani sa iti revina la loc
ramona- Vizitator
ladypopular
is la nivelul 15 nu am bani cine imi da contu ei\lui sa-mi trimite mesaj pe numele domnisoarei frumusik_ele
mady- Vizitator
Ladypopular
Deci ca sa te loghezi la ladypopular ai nevoie de MOZILLA FIREFOX pentru caci cu internet explorer nu apare casuta!!!! pt. cei noi! banii ai faci asa: te duci la meniul jocuri si castigi bani jucand jocuri...sau te duci la club si iti iei un iubit1 de la nivelul 1 pana la nicelul 7 iubitul iti da 50$ di 50 Puncte! de la nivelul 7-9 iti da 100p si 150$ , si tot asa cresc!! ati inteles? daca mai aveti nelamuriri contactati-ma printr-un mesaj privat pe lady popular la domnisoara LUCHIA97 sau id de mess: dang3rgirl4you ! sper ca v-am putut ajuta!!
eu...- Vizitator
Eu nu stiu sa ii raspund,Webkinz Romania!
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
eu joc dar sarcinile sunt cam enervante te la un nivel te pun schimbati coafut acu coc apoi la urmatorul nivek scimbatio coafura in albastru par lung si eu nu ma-m uitat la poza si am gasit una care imi venea perfect dar ahhhhhhhhhh
Izabella- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : TRISTA DE CE NU STIU
Localizare : undeva prin Romania
KinzCash : 144124
m-am jucat
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
cn imi da un cont d lady popular vaa rogg daca vreti sami dati datimil la idul yoana_squmpika
yoana001- Vizitator
Cum se joaca master mind? :-??
Hmmm...La misiunea de la lvl 7 cu jocul master mind scrie asa: Joaca Master mind! (Nici de cum CASTIGA Master mind....)
Cei ce ati trecut de lvl 7 cum ati fct k eu nu reusesc....
Am ghicit cele 4 bile negre(la incercarea nr 18-19) si mi-a aparut >>AI PIERDUT!<<
Nu stiu cum sa fac sa trec de asta ( Ma puteti ajuta cumva?
Cei ce ati trecut de lvl 7 cum ati fct k eu nu reusesc....
Am ghicit cele 4 bile negre(la incercarea nr 18-19) si mi-a aparut >>AI PIERDUT!<<
Nu stiu cum sa fac sa trec de asta ( Ma puteti ajuta cumva?
Ultima editare efectuata de catre Paula15paulik in Joi 02 Feb 2012, 5:30 pm, editata de 1 ori
Paula15paulik- Gen : Stare de spirit : ...Comsi-comsa...
Localizare : Soci,Borca,Neamt,Romania,Europa :P
KinzCash : 142820
Mam jucat si eu chiar daca sunt baiat si am ajuns la lv40
ultrafulger- Webkinz Signature Mic
- Gen : Localizare : Petelea
KinzCash : 161091
conturi
[b][i] Buna... Cine joaca lady și apreciază jocul ? Eu una da , pentru ca am muncit mult la acest joc . Acum sunt la nivelul 20 , numele meu în joc este Alexutza ynna . Pupici ! Daca vreți sa vorbim contactați-ma !
Alexutza- Vizitator
Si eu joc . Sunt la nivelul 12.
Malinuta- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare : Husi
KinzCash : 176670
stie cineva de unde pot face rost de un cod promo in lady popular??? app dar in webkinz ce se intampla daca ai toate diamantele de la coronita de minuni??? ce trebuie sa fac???app cine e la lvl 7 si nu poate sa treaca de master mind...contactatima la numele Aurora Larisa...stiu...cam naspa numele nu inteleg de ce mi lam pus pe asta... acum ma pune sa fac 100 de provocari la "Luptele domnisoarei" sau la "Duelul de moda"...
Ultima editare efectuata de catre pony_pony in Dum 19 Feb 2012, 12:15 pm, editata de 1 ori (Motiv : mai nimic)
pony_pony- Gen : Stare de spirit : veeeeeeseeeeeeeeeeeelaaaaaa
Localizare : Tulcea
KinzCash : 140040
nu trebuia sa scrii topicul astanadya a scris:cum se joana?
?cand o sa aflu o sa ma joc pussy! pa
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
intai ii raspunzi la intrebare, apoi ii arati unde sa scriedidideea a scris:nu trebuia sa scrii topicul astanadya a scris:cum se joana?
?cand o sa aflu o sa ma joc pussy! pa
raspuns
domnisoara "ClaudiaMissy" nu te rezumi numai la diamanta daca vrei bani! tu trebuie sa-i faci dominoarei tale un job! asa castigi bani! nu e greu! lady popular
marakoux- Vizitator
utilizator
NU-TI VINDE APARTAMENTUL! NU IEI NICIUN BAN PE EL INAPOI SI NU MAI AI CUM SA FACI DUS SI NICI NU AI CUM SA DORMI! am facut acelasi lucru daram reparat asta!
marakoux- Vizitator
OFF SUBJECT: WR, de ce nu raspundeti voi la intrebari?Si doar spuneti : RASPUNDETI LA INTREBARE! sau: V-A INTREBAT CEVA!
Ultima editare efectuata de catre Alexandru2002 in Vin 16 Mar 2012, 12:44 pm, editata de 1 ori
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Te rugam sa iti faci cont pe forum !
Asa vei fii si tu un/o membru/membra de-a noastra.
Asa vei fii si tu un/o membru/membra de-a noastra.
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
lady popular
dc nu merge lady popular ca as vrea sa intru si nu-mi merge imi scrie cv si nu ma lasa
deliutza- Vizitator
PUTIN AJUTOR
eu sunt lvl 11 si am nevoie de provocari cine are peste lvl 5 si vrea sa ma ajute sa lase un mesaj privat la Hellen40 !!!!!!!!urgent .....va pup si va multumesk
Vizit:ox- Vizitator
Off : Webkinz Romania ne indeamna sa ne ajutam si intelegem intre noi
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
Laur77 a scris:Off : Webkinz Romania ne indeamna sa ne ajutam si intelegem intre noi
lady popular
voi la ce nivel sunteti? eu sunt la 13:lol!: dar jocu' devine plictisitor si nu mai stiu ce sa fac:!:
ghirls- Vizitator
minunata mea domnisoara
domnisoara mea e tare draguta! daca vreti s-o vedeti dati la "lady popular " la english(global) intrati si dati la "anabela 10" e draguta!
marakoux- Vizitator
am nevoie de conturi de nivel mare.va rog,ajutati-ma
cineva a spus ca devine plictisitor.daca te plictisesti dc nu mi-l dai mie?
lady pop- Vizitator
Lady popular
Mie imi place mai mult webkinz decat lady popular adica la webkinz am doua animale defapt 3 o pisica un ponei si un lup eu le mentin frumoase si sanatoase eu sunt memru deluxe este foarte frumos.Pe lady popular intru cand imi aduc aminte apropo am nivel 13 la lady... bani la webkinz am 2133 am 5 trofee castigate la webkinz animalutele mele sunt: pisica lup ponei iubesc webkinz urasc lady popular
Floare29- Vizitator
Raspuns
Asa este si eu urasc lady am ramas la lvl 67 :star:imi place webkinz pana acuma am un animal: si si eu sunt membru deluxe
>>>>....- Vizitator
PAROL
eu sunt pe lady lvl 10 aproape 11 shi mie imi place....adica nu e ca shi cum nu miar place....ma cheama Missrozy.....am nevoie de LD.....va rog.....cn se ofera sa imi dea mesaj privat....ms...:*
anutzika- Vizitator
Eu din pacate , joc da nu pricep jocu .
♥ нєяσιιηα ♥- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : ηιмι¢ <3
Localizare : - ηυ şтιυ -
KinzCash : 139421
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» SFATURI PRACTICE
» Cel mai mare/popular/favorit Webkinz al tau
» Lady gaga
» Ce melodie de-a lui Lady Gaga va place?
» Ce cantec de-a lui Lady Gaga esti?
» Cel mai mare/popular/favorit Webkinz al tau
» Lady gaga
» Ce melodie de-a lui Lady Gaga va place?
» Ce cantec de-a lui Lady Gaga esti?
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum