Concursul de MIERCURI - Comunitar #49
+9
yonut51
bidrye
Yulyca24
irenamihalachi
MrCookieMonster
doriutza
neryo
merry777
Webkinz Romania
13 participanți
Pagina 1 din 1
Concursul de MIERCURI - Comunitar #49
www.WebkinzRomania.ro/concursul-de-miercuri
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Mier 09 Mai 2012, 10:33 pm, editata de 1 ori
Re: Concursul de MIERCURI - Comunitar #49
Eu as vrea ca Park-ul Kinzville sa aiba :
- Multa inghetata de la Mr Moo
-Mr Moo sa fie nonstop in parc sau macar 5 ore incontinuu
- Mi-as dorii din tot sufletul ca in parc sa poti merge si cu Zumbuddy-ul
- Sa fie o groapa mare de nisip unde sa existe si castele tot de nisip
- Ar fii frumos daca pe scena din parc s-ar face spectacole de teatru.
- Multa inghetata de la Mr Moo
-Mr Moo sa fie nonstop in parc sau macar 5 ore incontinuu
- Mi-as dorii din tot sufletul ca in parc sa poti merge si cu Zumbuddy-ul
- Sa fie o groapa mare de nisip unde sa existe si castele tot de nisip
- Ar fii frumos daca pe scena din parc s-ar face spectacole de teatru.
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 455938
Dupa parerea mea,Park-ul Kinzville ar avea nevoie de adaugari/imbunatatiri:
~Cand colectezi gunoaiele,sa primesti pentru fiecare gunoi reciclat cate 3 Kinzcash
~Sa se adauge in fiecare anotimp copaci specifici (iarna cu zapada,toamna cu frunze uscate)
~Sa se adauge replici specifice,de exemplu: ,,Have you colected trash?'' sau ,,You going to recycle today?'' sau ,,Planet will be saved by our recycling!''
~Cand colectezi gunoaiele,sa primesti pentru fiecare gunoi reciclat cate 3 Kinzcash
~Sa se adauge in fiecare anotimp copaci specifici (iarna cu zapada,toamna cu frunze uscate)
~Sa se adauge replici specifice,de exemplu: ,,Have you colected trash?'' sau ,,You going to recycle today?'' sau ,,Planet will be saved by our recycling!''
Fauna- Vizitator
Concursursul de miercuri saptamana 49
As adauga parcului din KinzVille urmatoarele: -as vrea sa se dea premii pt. colectarea gunoiului,sa se dea inghetata cu 5 kinzcashi,sa putem juca scene de teatru sau sa putem organiza concursuri de mancat placinte,iar webkinzul care a castigat sa primeasca un copac foarte frumos sau concursuri de frumusete,inteligenta,gatit,alergare si asa mai departe in fiecare saptamana,iar la 10 concursuri dinastea sa se dea un zumbudy sau un cod de animalut sau un cont deluxe sau un articol exclusiv sau deluxe.
neryo- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 140670
Concursul de miercuri saptamana 49
As mai vrea si sa fie lacuri in care webkinjii sa poata sa faca baie,sa fca gesturi,sa se joace cu zmeii,dar mai intai sa se inventeze,sa dea petreceri,iar toti webkinji din parcul respectiv sa primesca tort gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neryo- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 140670
numai particip ca atunci cand particip trebuie un copil sau mai multi sa se ia de mine,eu nici nu m-am uitat la ce ai scris,dar ca sa fii fericita si multumita numai participi draga
Ultima editare efectuata de catre doriutza in Joi 03 Mai 2012, 3:23 pm, editata de 1 ori
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205279
De ce m-ai copiat? Ai facut aproape exact ca mine...doriutza a scris:In parcul Kinzville ar fi frumos ca Mr Moo sa fie mereu la inghetata,sa exista tot felul de jocuri noi si interesante,webkinzii sa poata sa face scenete de teatru pe acea scena atunci ei mereu cand vor veni in parc se vor gandi cu mai mult drag ca o sa se joace jocuri noi si multe lucruri minunate si interesante o sa fac si o sa descopere.
Rolul concursului este sa fii creativ ... Nu sa copiezi dupa altii....
Pai stii ca asa face ea. Au fost concursuri la care a copiat de pe net.
Numai particip la concursuri si tu mrmonstercookie mereu cauti numai de mine sa te iei,nimic nu-ti scapa dar m-am saturat de tine mai lasa-ma, nu est tu seful meu,dar chiar la orice pas facut imediat sari tu si te iei de mine mrmonstercookie nu-ti permit deci m-am saturat pana peste cap de comentarii stupide si rele la adresa mea facute. ma fac ca nu vad ce zici mrmonstercookie,nu vreau sa iau avertisment sau stiu eu ce din cauza ta. n-am mai vazut asa ceva. mereu si mereu. sa nu te mai vad ca te apuci si comentezi la ce spun eu. e treaba mea si nu-ti permit sa imi faci mie observatii sau sa discuti despre mine.poti comenta in continuare ca nu ma intereseaza nici nu te mai bag in seama comenteaza...comenteaza...
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
KinzCash : 205279
Mie mi-ar placea sa fie o zona de joaca unde sa poti merge in fiecare zi si sa castigi premii.
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
Eu as vrea ca Parcul Kinz Vile sa fie cu mai multe jocuri si sa putem face pe scena niste spectacole.As mai vrea sa se adauge cateva replici si sa primim 5 kinzcash pentru colectarea deseurilor.Atat as schimba ,in rest e ok!
Yulyca24- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : A inceput un nou an scolar !
Localizare : Pe aripa unui inger .....
KinzCash : 174829
Nu am vrut sa te supar . Doar ti-am zis ca trebuie sa fii creativ .. Nu sa copiezidoriutza a scris:Numai particip la concursuri si tu mrmonstercookie mereu cauti numai de mine sa te iei,nimic nu-ti scapa dar m-am saturat de tine mai lasa-ma, nu est tu seful meu,dar chiar la orice pas facut imediat sari tu si te iei de mine mrmonstercookie nu-ti permit deci m-am saturat pana peste cap de comentarii stupide si rele la adresa mea facute. ma fac ca nu vad ce zici mrmonstercookie,nu vreau sa iau avertisment sau stiu eu ce din cauza ta. n-am mai vazut asa ceva. mereu si mereu. sa nu te mai vad ca te apuci si comentezi la ce spun eu. e treaba mea si nu-ti permit sa imi faci mie observatii sau sa discuti despre mine.poti comenta in continuare ca nu ma intereseaza nici nu te mai bag in seama comenteaza...comenteaza...
Concursul de miercuri
Mi-as dori ca sa se aduce acestea
1.Moo sa imparta duminica si sambata inghetata toate ziua pe gratis.
2.Vara sa se schimbe parcul ,stiti cu o fantana ,sezlonguri,plaja etc.
3.Toamna sa fie festivalul frunzelor in care toti sa plateasca biletul de intrare cu 10 frunze diferite si sa vina cu chestii de toamna sau daca nu doar sa priveasca spectacolele si sa cumpere.
4.De ziua webkinz sa vina toate personajele webkinz si sa ne dea sfaturi la problema sau simple sfaturi cum sa fim jucatori webkinz mai buni.
5.Sa se organizeze spectacole webkinz in care noi sa jucam si sa primim pentru fiecare spectacol 100 kinzcash.
Scuze daca am copiat pe cnv!!Daca am facut-o anuntati-ma caci eu nu m-am uitat peste ideeile voastre si nu am de unde sa stiu daca v-am copiat!! Va saruuut dukee!!
1.Moo sa imparta duminica si sambata inghetata toate ziua pe gratis.
2.Vara sa se schimbe parcul ,stiti cu o fantana ,sezlonguri,plaja etc.
3.Toamna sa fie festivalul frunzelor in care toti sa plateasca biletul de intrare cu 10 frunze diferite si sa vina cu chestii de toamna sau daca nu doar sa priveasca spectacolele si sa cumpere.
4.De ziua webkinz sa vina toate personajele webkinz si sa ne dea sfaturi la problema sau simple sfaturi cum sa fim jucatori webkinz mai buni.
5.Sa se organizeze spectacole webkinz in care noi sa jucam si sa primim pentru fiecare spectacol 100 kinzcash.
Scuze daca am copiat pe cnv!!Daca am facut-o anuntati-ma caci eu nu m-am uitat peste ideeile voastre si nu am de unde sa stiu daca v-am copiat!! Va saruuut dukee!!
crisacri- Vizitator
Parcul Kinzville
Eu as vrea ca in parc:
-Zilnic timp de 5 minute sa se plimbe o vedeta, iar acei Webkinz care il/o gasesc sa primeasca un cadou.
-Sa existe seara niste focuri de tabara, iar animalele Webkinz sa se stranga in jurul lor si sa spuna povesti.
-Sa existe spectacole pe scena, iar fiecare Webkinz actor sa castige 2000 Kinzcash.
-Sa se faca pe scena concursul "Webkinz are Talent".
-Sa se organizeze meciuri de fotbal.
-Zilnic timp de 5 minute sa se plimbe o vedeta, iar acei Webkinz care il/o gasesc sa primeasca un cadou.
-Sa existe seara niste focuri de tabara, iar animalele Webkinz sa se stranga in jurul lor si sa spuna povesti.
-Sa existe spectacole pe scena, iar fiecare Webkinz actor sa castige 2000 Kinzcash.
-Sa se faca pe scena concursul "Webkinz are Talent".
-Sa se organizeze meciuri de fotbal.
TudLivRo- Vizitator
eu as vrea ca in parcul kinzville sa fie un chiosc cu mancare ca atunci ccand pleci in excursie si la el sa vanda un ursulet foarte pufos un nou caracter pe webkinz si sa fie si un loc special amenajat unde bff sa bea milksake sa sw plimbe pe iarba pufoasa si sa zambeasca soarelui si sa aiba un loc special amenajat pentru picnic
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
KinzCash : 225975
Eu as vrea ca sa fie schimbat la el ca atunci cand intri in el sa fie toti utilizatorii si sa-ti ureze:"Bun venit in Parcul KinzVile!".Iar la plecare sa fie toate animalutele si sa-ti ureze:"La revedere!".
yonut51- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : in jud. Constanta
KinzCash : 137660
Eu as adauga niste locuri unde animalutele webkinz pe rand ar canta in parc la un instrument ales, prin tastatura calculatorului. Chioschuri unde animalutele webkinz ar vinde hotdogi sau alte alimente, care se vor adauga in stoc si vor costa bani kinzcash.
c.cri35- Gen : Stare de spirit : Bine
Localizare : Brasov/Romania
KinzCash : 138682
eu as vrea ca in parcul kinzville sa fie:un loc in care animalutele sa fac o competitie de cel mai grijuliu webkinz o data pe sapt. si el sa castige 500 de kinzcashi,la fiecare 70 de gunoaie stranse fiecare webkinz sa primeasca un copacel pentru gradina lui,sa fie un loc in care animalute pot canta sau dansa si sa se adauge o groapa cu nisip in care zilnic animalutele sa aiba trei sanse pentru a castiga diferite lucruri exclusive sau ce gasesti la w-shop!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sasha2001ale- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy 100000000000%
Localizare : un loc unde visele se implinesc
KinzCash : 161730
Eu as vrea sa schimb:
Domnul cu inghetata sa fie in parc non-stop
Sa fie si piscine in parc
Gunoaiele sa apara mai des
Cand intri in fiecare zi sa fie o roata si sa ai o aruncare pe zi
Webkinzi in intra in parc trebuie sa-mi aleaga cu ce sa fie incaltat : role, bicicleta, scheibord, trotineta...
Domnul cu inghetata sa fie in parc non-stop
Sa fie si piscine in parc
Gunoaiele sa apara mai des
Cand intri in fiecare zi sa fie o roata si sa ai o aruncare pe zi
Webkinzi in intra in parc trebuie sa-mi aleaga cu ce sa fie incaltat : role, bicicleta, scheibord, trotineta...
As vrea ca in parc sa fie :
Piscine unde sa stai in apa
Intr-o parte o sala de sucuri si mancare
Corturi unde sa doarma animalutele
Tabere
ex : platesti 500 kinzkas pt 3 zile de tabara pt animalutul tau
Iazuri cu pestisori
Pentru pesti un Lac mare unde sa inoate
Pentru pasari un loc de antrenament si o mica dumbrava
Sa fie mai primitor
ex : sa primesti vara cate o inghetata pe zi cand intrii in parc sau sa primesti hainute speciale etc.
Va urez mult norok
Piscine unde sa stai in apa
Intr-o parte o sala de sucuri si mancare
Corturi unde sa doarma animalutele
Tabere
ex : platesti 500 kinzkas pt 3 zile de tabara pt animalutul tau
Iazuri cu pestisori
Pentru pesti un Lac mare unde sa inoate
Pentru pasari un loc de antrenament si o mica dumbrava
Sa fie mai primitor
ex : sa primesti vara cate o inghetata pe zi cand intrii in parc sau sa primesti hainute speciale etc.
Va urez mult norok
dragutza_daiana- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Onesti jud.bacau
KinzCash : 141832
Premiul merge la: sasha2001ale!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite premiul!
Felicitari!
Trimite-ne un e-mail cu numele tau de utilizator de pe Webkinz, sa iti putem trimite premiul!
Subiecte similare
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #43
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #28
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #19
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #33
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #44
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #28
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #19
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #33
» Concursul de MIERCURI - Comunitar #44
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: