Aplicatia "Webkinz Friends" pe Facebook
3 participanți
Pagina 1 din 1
Aplicatia "Webkinz Friends" pe Facebook
https://apps.facebook.com/webkinzfriends/?ref=ts
Daca nu ati jucat Webkinz Friends pana acum, ar fi timpul sa o faceti!
Iti construiesti case, afaceri, gradinaresti si mai ales - adopti animalute!
Animalutele le adopti cu ajutorul unor coduri pe care deja le-ai folosit, dar dupa 1 Mai, sau cu unele coduri nefolosite (stai calm! Inca vei putea sa le folosesti si pe www.webkinz.com ). De asemenea, cand strangi 5 certificate de la Centrul de Adoptii (din joc, nu de pe Webkinz), poti adopta un animalut din cele puse la dispozitie de FaceBook. Le dai un nume si te joci cu ele!
La inceput, poti sa iti alegi un animalut de baza (nu foarte nou), il/o denumesti (nu selectezi genul animalutului), si poti incepe joaca! Ms Birdy te va indruma pe parcursul jocului.
Pe Webkinz Friends mergi in vizita la prieteni, ii ajuti cu orasul, faci misiuni (ca si in CityVille, de exemplu) si mai ales, te distrezi!
Daca nu ati jucat Webkinz Friends pana acum, ar fi timpul sa o faceti!
Iti construiesti case, afaceri, gradinaresti si mai ales - adopti animalute!
Animalutele le adopti cu ajutorul unor coduri pe care deja le-ai folosit, dar dupa 1 Mai, sau cu unele coduri nefolosite (stai calm! Inca vei putea sa le folosesti si pe www.webkinz.com ). De asemenea, cand strangi 5 certificate de la Centrul de Adoptii (din joc, nu de pe Webkinz), poti adopta un animalut din cele puse la dispozitie de FaceBook. Le dai un nume si te joci cu ele!
La inceput, poti sa iti alegi un animalut de baza (nu foarte nou), il/o denumesti (nu selectezi genul animalutului), si poti incepe joaca! Ms Birdy te va indruma pe parcursul jocului.
Pe Webkinz Friends mergi in vizita la prieteni, ii ajuti cu orasul, faci misiuni (ca si in CityVille, de exemplu) si mai ales, te distrezi!
Re: Aplicatia "Webkinz Friends" pe Facebook
Mai este un subiect despre asta.
Moko- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 205148
Eu vroiam sa il ajut pe Sir Rineholt cu orasul lui ... dar cand s-a incarcat complet mi-am schimbat parerea si am ramas cu gura cascata ... Nu are nevoie de ajutor
Acum lucrez la curtea mea ... Cookie , care e numele tau de utilizator pe Facebook ?
As vrea sa te adaug si apoi sa fim prieteni pe Webkinz Friends
Acum lucrez la curtea mea ... Cookie , care e numele tau de utilizator pe Facebook ?
As vrea sa te adaug si apoi sa fim prieteni pe Webkinz Friends
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 249114
Nu e contul meu, e un cont facut de Stef doar pentru Webkinz Friends
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003852273667&ref=tn_tnmn
https://www.facebook.com/profile.php?id=100003852273667&ref=tn_tnmn
Doar pentru Webkinz Friends ?
Oricum , accepta cererea de prietenie ... apoi te invit si pe WF
Oricum , accepta cererea de prietenie ... apoi te invit si pe WF
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Iti trimit eu cerere ... nu imi apare mesajul tau
Subiecte similare
» Joc: Webkinz Friends
» Aveti aplicatia cu care cititi qr codurile?
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Aveti aplicatia cu care cititi qr codurile?
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum