Cine este colectionar?
+14
zinzimima
stefania223
adelinabalerina
Lydialovebj
llizza
deea98
WebkinzVideos989
boticuta
SellzGomezFan
brochita
Manzu
Alexa17
ClaudiaMissy
lavinia3000
18 participanți
Pagina 1 din 1
Cine este colectionar?
Cine este colectionar de animalute de plus?[webkinz sau nu]
Am o colectie foarte mare de plusuri mari si mici de diferite culori toate animalutele...cine mai are...?
[Sau alte colectii cum ar fii de servetele,de scoici,pietre si chiar lucruri vestimentare cum ar fi curele,pantofi si altele]cine are le poate posta aici...poze orice!
Am o colectie foarte mare de plusuri mari si mici de diferite culori toate animalutele...cine mai are...?
[Sau alte colectii cum ar fii de servetele,de scoici,pietre si chiar lucruri vestimentare cum ar fi curele,pantofi si altele]cine are le poate posta aici...poze orice!
Re: Cine este colectionar?
eu am doar cateva plusuri dar am o colectie de un teanc mare de reviste (bravo,brafo girl,popcorn,hannah montana,hsm..etc.)
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 166481
eu colectionez plusuri.am un urs si un caine st.bernard urias si intr-un colt al camerei e plin numai de jucarii (plusuri) mici
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175018
eu colectionez delfini din plus am 7..... 2 sunt de 40 de cm, unul este URIAS si ceilalti sunt brelocuri.... mai colectionez plusuri de la national geografic, WWF si animal planet
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172819
eu nu fac colectie dar am vreo 152 de plusuri(si mari si mici si mijlocii) , vreo 992 de caiete si carti si 20 de papusi !!
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176284
Eu colectionam, dar acum nu mai colectionez plusuri...Colectionez mingiute mici ) si am foarte multe reviste de tot felul.
SellzGomezFan- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 158299
eu colectionez pietre semi-pretioase am 2 mi le-a dat tata si trei pietre de sare.tata a adus pietrele de sare dintr-o mina de sare!suuuuupeeer
WebkinzVideos989 a scris:eu am 823.Am unele de cand aveam eu 4 ani.
ai 823 ce?
Eu plusuri .
am multe plusuri, pun imediat o poza .
Mai fac colectii si de bile (am cam 30) servetele (aprox 150 dar nu mai tare colectionez) carti si reviste . Aaa da , si sa nu uitam si hainele , pe care le iubesc .
am multe plusuri, pun imediat o poza .
Mai fac colectii si de bile (am cam 30) servetele (aprox 150 dar nu mai tare colectionez) carti si reviste . Aaa da , si sa nu uitam si hainele , pe care le iubesc .
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170384
un coleg de-al meu are 179 de bile de cauciuc si mai multe cred
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175018
si eu colectionez pietre semi-pretioase... am multeee...
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172819
si bunica mea are o gramada!!!!nu mai vreau sa aud de ele!!!!!!!Manzu a scris:si eu colectionez pietre semi-pretioase... am multeee...
tata a fost miner si akum am 4 dulapuri pline de pietre de mina foooarte frumoase de diferite culori si marimi...una seamana cu forma tarii noastre am sa incerc sa pun o poza
Eu colectionez plusuri (am mai mult de 800 de bucati) si figurine originale importate din america, franta si italia
colectionez webkinz dar pana acum am doar 2
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164723
eu am 71 webkinz si 4 mazin si in rest am muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulte plusuri.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620822
♥miley♥selena♥demi♥- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna! mar bucura daca am fii toate de pe acest site prietene
Localizare : baia-mare
KinzCash : 155200
Cine colectioaneaza .........?
Aici scrieti ce colectinati.
Eu colectionez: plusuri, timbre, brelocuri pentru penar, brelocuri Charmy Kitty
Eu colectionez: plusuri, timbre, brelocuri pentru penar, brelocuri Charmy Kitty
stefanawebkinz a scris:iubesc webkinz
nu aici ii subiectul
Eu fac colectie de servetele stiu ca suna stupid dar chiar imi plac ;x am servezele cu iepuras , cu ursuleti , cu floricele... sunt frumoase
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455968
super eu colectionam scoici si pietre semi pretioase,dar acum colectionez cartonase cu pestimerry777 a scris:Eu fac colectie de servetele stiu ca suna stupid dar chiar imi plac ;x am servezele cu iepuras , cu ursuleti , cu floricele... sunt frumoase
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227376
si eu colectionez cartonase cu pesti.. si am colectionat cartonase si cu animale si am reusit sa fac toata colectiaalteio a scris:super eu colectionam scoici si pietre semi pretioase,dar acum colectionez cartonase cu pestimerry777 a scris:Eu fac colectie de servetele stiu ca suna stupid dar chiar imi plac ;x am servezele cu iepuras , cu ursuleti , cu floricele... sunt frumoase
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455968
Subiecte similare
» Cine este "dusmanul" vostru de pe forum?
» Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa?
» Yoga
» Care este numele vostru complet?Dar cum este el invers?
» cine juaca transformice? si cine juaca caine virtual?
» Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa?
» Yoga
» Care este numele vostru complet?Dar cum este el invers?
» cine juaca transformice? si cine juaca caine virtual?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum