Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa?

2 participanți

In jos

Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? Empty Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa?

Mesaj  Moko Vin 04 Ian 2013, 3:22 pm

Eu am venit linistit la conversatii si am salutat si Bruno Clau m-a facut "vacarm".Dar cine este acest vacarm??
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205058

Sus In jos

Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? Empty Re: Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa?

Mesaj  BrunoClau Vin 04 Ian 2013, 3:26 pm

Moko a scris:Eu am venit linistit la conversatii si am salutat si Bruno Clau m-a facut "vacarm".Dar cine este acest vacarm??
Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? 233603 Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? 233603 m-ai intrebat ce se intampla. eu am zis ca este vacarm.
vacarm=galagie, cearta...sper ca nu ai inteles altceva.
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380338

Sus In jos

Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? Empty Re: Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa?

Mesaj  Moko Vin 04 Ian 2013, 3:29 pm

BrunoClau a scris:
Moko a scris:Eu am venit linistit la conversatii si am salutat si Bruno Clau m-a facut "vacarm".Dar cine este acest vacarm??
Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? 233603 Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? 233603 m-ai intrebat ce se intampla. eu am zis ca este vacarm.
LOLZ Eu am crezut ca vacarm e vre-un vizitator care face prostii si v-a mintit ca sunt eu. Laughing Laughing
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205058

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Vin 04 Ian 2013, 3:29 pm

Moko a scris:
BrunoClau a scris:
LOLZ Eu am crezut ca vacarm e vre-un vizitator care face prostii si v-a mintit ca sunt eu. Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? 233603 Cine este acest "vacarm" si de ce m-a facut BrunoClau asa? 233603
sper ca nu te-ai suparat, nu? Embarassed
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380338

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum