★★ Little Star Gallery ★★
+20
mythomas
valicescu
sasha2001ale
bidrye
doriutza
Adrian2003
Golden Retriever
adorabila999
Cătălin
LetyLetyutza
dragutza_daiana
didideea
irenamihalachi
Alexandru2002
AnDrEi_WebKinz
sely01
stefanawebkinz
zinzimima
Laur77
MrCookieMonster
24 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
-
★★ Galeria "Mica Stea" ★★
-
★★ Galeria "Mica Stea" ★★
Bun venit pe micro-site-ul meu! Aici voi posta poze, povestioare si multe altele despre animalutele mele Webkinz
Sper sa va placa
Colectii de poze cu Webkinzi :
~ Colectia Signature : Poze cu Webkinzi Signature, decupati sau pur si simplu editati.
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Signature - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Webkinz/Lil' Kinz - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
~ Colectia Hosts : Poze cu hosturile din Webkinz World, decupati sau pur si simplu editati.
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Hosts - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
Colectii de poze din joc :
~ Colectia Pachete : Poze cu pachete si cadouri din Webkinz.
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Pachete - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Diverse - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Premii - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Jocuri - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Padurea Fermecata - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Plimbari - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Scoala - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
- Spoiler:
- Momentat nu este nici o poza in Colectia Vacante - dar revin-o mai tarziu, poate se adauga cate ceva!
Ultima editare efectuata de catre MrCookieMonster in Dum 14 Oct 2012, 10:17 am, editata de 3 ori
Re: ★★ Little Star Gallery ★★
Casa animalutului meu. Challenge-ul nu e completat pentru ca am animalut de proba, in challenge imi spune sa merg la Wishing Well iar eu nu pot (nu am alt Webkinz)
Gradina lui Marmelada - astazi am reusit sa intru si sa joc! Sunt zile in care nu apare (eu am cont de proba) , iar azi e prima zi cand am gasit jocul disponibil! Ce e in borcane e ceea ce am castigat azi.
Aici e sufrageria. Abia am strans KinzCash pentru camera, va mai dura putin pana cand voi cumpara mobila.
Ai cont de proba si poti sa invarti Wheel of Wow?
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 248964
Dar cum de se poate? Sau e o zi anumita? Cred ca Miercuri, atunci e Ziua Grozava la Scoala, si cred ca e si Ziua Grozava in Webkinz World
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Roata Wow o pot invarti zilnicLaur77 a scris:Dar cum de se poate? Sau e o zi anumita? Cred ca Miercuri, atunci e Ziua Grozava la Scoala, si cred ca e si Ziua Grozava in Webkinz World
Da, dar eu stiam ca poti juca vreo 4 jocuri cand ai cont de proba
Am 13 ( 14 cu KinzClip ) animalute, iar primul ( pisica domestica ) cand al aveam puteam sa joc 4 jocuri si Well Of Wow nu!
Am 13 ( 14 cu KinzClip ) animalute, iar primul ( pisica domestica ) cand al aveam puteam sa joc 4 jocuri si Well Of Wow nu!
Laur77 a scris:Da, dar eu stiam ca poti juca vreo 4 jocuri cand ai cont de proba
De atunci la conturile de proba s-au modificat cateva chestii .
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620762
Nu am mai intrat de mult pe un cont de proba
Azi am reusit din nou sa joc Gradina lui Marmelada si uitati ce am castigat
Am intrat in Adventure Park si am facut misiunea de Valentine's Day... si deodata imi apare poza aceasta pe ecran si eu nu mai pot de ras!
Cum ai facut misiunea cu Lorax???
Cum adica cum am facut-o? Am mers in Adventure Park si am vazut acolo ce trebuie sa facLaur77 a scris:Cum ai facut misiunea cu Lorax???
Ai mers in Aventure Park si l-ai gasit pe Lorax?
Nu, am intrat in Adventure Park si am primit o reclama ca sa fac o misiuneLaur77 a scris:Ai mers in Aventure Park si l-ai gasit pe Lorax?
Aaa... dar apare mereu reclama? Sau uneori? Stiam eu ca trebuia sa gasesc o reclama!
Nu stiu, ar trebui sa intrebi la un alt topicLaur77 a scris:Aaa... dar apare mereu reclama? Sau uneori? Stiam eu ca trebuia sa gasesc o reclama!
Frumos aici. Bafta mai departe!
stefanawebkinz- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 336743
Pozele cerute de merry777 . Prima are fulgi de zapada doar ca este prea mica si nu ii pot schimba marimea, asa ca am pus si gif-ul si poza normala.
Albumul foto al lui Cookie
Nu comand poze la magazine degeaba! Iata albumul foto al lui Cookie!
" Hey, salut, numele meu e Cookie "
Certificatul de adoptie nu minte - Cookie e oficial cetatean Webkinz World.
Cu siguranta Cookie e un animal cu acte in regula!
Un zambet din partea lui Cookie
Nici stocul nu minte! Cookie e campion la Jumbleberry's fields!
Cookie in albumul scolii (poza facuta de didideea)
Cookie pozeaza ca si rege (poza facuta de merry777)
Sper ca v-a placut albumul! E destul de scurt pentru ca Cookie e nou pe Webkinz, la fel si eu pe forum.
[Spuneti-va parerea, va rog ]
Nu comand poze la magazine degeaba! Iata albumul foto al lui Cookie!
" Hey, salut, numele meu e Cookie "
Certificatul de adoptie nu minte - Cookie e oficial cetatean Webkinz World.
Cu siguranta Cookie e un animal cu acte in regula!
Un zambet din partea lui Cookie
Nici stocul nu minte! Cookie e campion la Jumbleberry's fields!
Cookie in albumul scolii (poza facuta de didideea)
Cookie pozeaza ca si rege (poza facuta de merry777)
Sper ca v-a placut albumul! E destul de scurt pentru ca Cookie e nou pe Webkinz, la fel si eu pe forum.
[Spuneti-va parerea, va rog ]
hey, te pot ajuta cu ceva : biografia animalutului
sa arate mai bine! vrei ?
Da, cum?Laur77 a scris:hey, te pot ajuta cu ceva : biografia animalutului
MrCookieMonster a scris:Da, cum?Laur77 a scris:hey, te pot ajuta cu ceva : biografia animalutului
Iti trebuie si carnetul sau doar foaia?
Nu stiu Daca o faci tu mai frumoasa (poza), da-mi-o prin PM ca sa o pun in urmatorul album.Laur77 a scris:MrCookieMonster a scris:Da, cum?Laur77 a scris:hey, te pot ajuta cu ceva : biografia animalutului
Iti trebuie si carnetul sau doar foaia?
Bravo!!! Sa te bucuri de premii!
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» 。◕‿◕。 My Gallery 。◕‿◕。
» x.` My Gallery
» ♥ La'ra GaLlErY ♥
» Deea98`s gallery
» Skitty's Gallery -^w^-
» x.` My Gallery
» ♥ La'ra GaLlErY ♥