★★ Little Star Gallery ★★
+20
mythomas
valicescu
sasha2001ale
bidrye
doriutza
Adrian2003
Golden Retriever
adorabila999
Cătălin
LetyLetyutza
dragutza_daiana
didideea
irenamihalachi
Alexandru2002
AnDrEi_WebKinz
sely01
stefanawebkinz
zinzimima
Laur77
MrCookieMonster
24 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: ★★ Little Star Gallery ★★
Ce urmeaza sa apara in Episodul 2?
Cele 4 prietene vor pleca la Londra impreuna, cu balonul!
Vor merge la camping in locurile special rezervate pentru aceasta activitate, pe perfecta iarba a Angliei!
Vor inota si se vor simti de minune impreuna...
... Si vor vizita parcuri de distractii!
Insa...
Asta nu e tot!
Episodul al 2-lea din Abby & Friends va aparea cand acest topic va avea 250 de vizualizari.
Speram ca Abby & Friends sa va placa!
Super tine-o tot asa!!!
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 225975
Foarte frumos! Tine-o tot asa
doriutza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 205279
Super topicul!
*Steffa`, poti intr ape mess? :o3 "
*Steffa`, poti intr ape mess? :o3 "
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Multumim tuturor pentru comentarii si va mai asteptam!
Ne lipsesc inca 120 de vizualizari pana la episodul 2 - sa vedem, cat de repede le putem face?
Ne lipsesc inca 120 de vizualizari pana la episodul 2 - sa vedem, cat de repede le putem face?
Avem 180 de vizualizari!
Inca 70 si va aparea episodul 2 - in care vor aparea cateva personaje noi!
Si, incepand cu episodul 3...
Episoadele vor fi in colaborare cu cineva special :"> .
Sa vedem daca veti putea ghici cine este, doar dupa numele de animalute ce vor aparea in episodul 2.
Inca 70 de vizualizari si surpriza va va fi dezvaluita!
Inca 70 si va aparea episodul 2 - in care vor aparea cateva personaje noi!
Si, incepand cu episodul 3...
Episoadele vor fi in colaborare cu cineva special :"> .
Sa vedem daca veti putea ghici cine este, doar dupa numele de animalute ce vor aparea in episodul 2.
Inca 70 de vizualizari si surpriza va va fi dezvaluita!
sasha2001ale- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy 100000000000%
Localizare : un loc unde visele se implinesc
KinzCash : 161730
Abia astept episodul 2. Sa speram ca azi vom avea cele 250 vizualizari
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Inca 20
Sper sa mai ai vizite
Sper sa mai ai vizite
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
Nu mai stiu daca ti`am spus pe mess cat de mult ADOR topicul!
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Yruna era cea mai emotionata. Abia mai reusea sa ramana "mai putin entuziasmata" decat era cu adevarat. Ajunsa in camera ei, deschise toate dulapurile deodata si scotoci dupa cele mai sclipitoare haine ale ei. Le lua cu grija si le impaturi, aruncandu-le apoi in valiza intr-o dezordine totala.
- La urma urmei, se intreba ea, cui ii pasa?! Mergem la Londra!
---
Anna era si ea foarte fericita. Isi impacheta lucrurile grabita, dorind sa fuga mai repede spre casa Yrunei, sa ia pranzul impreuna si apoi sa discute la telefon cu Abby si Elizabeth, sau chiar sa le cheme in vizita. Trebuia neaparat sa afle ce vor vizita in Londra si, mai ales, daca vor merge la concertul trupei sale favorite. Atat ea, cat si Abby erau innebunite dupa acea trupa, asa ca se astepta la inca o surpriza din partea catelusei : bilete.---
- Poate se asteapta deja la asta. Da, sunt sigura, dar ce mai conteaza? se gandi Abby.Deodata suna telefonul. Ridica receptorul si intreba, nesigura :
- Alo?
- Abby, trebuie sa vii neaparat acasa la mine. Trebuie sa vorbesti cu parintii mei. Ei bine, ei nu prea doresc sa ma lase in Londra...
- Dar, Elizabeth! Vin imediat.
Se imbraca cu niste haine intamplatoare si cobori scarile in graba, fugind spre a ajunge acasa la prietena ei cat mai repede posibil. Nu se putea ca in Londra sa vina doar trei sferturi.
---
- Buna ziua, ciocani Abby in usa lui Elizabeth.Mama lui Elizabeth deschise usa.
- Intra, Abby. Poti sa ne spui mai multe detalii despre excursie? Noi am prefera ca toata familia sa mergem impreuna la Ibiza.
Abby insira , cat mai detaliat, cateva motive pentru care ar trebui sa o lase pe Elizabeth sa vina impreuna cu ea, Anna si Yruna.
- Si inca ceva! adauga Abby. Trebuia sa fie secret, dar... In fine. Eu am cumparat patru bilete la concertul trupei Backstreet Puppies , adica trupa noastra favorita. Si am vrea sa mergem toate, sa ne distram ca cele mai bune prietene.
- Pe bune?! tipa Elizabeth. BACKSTREET PUPPIES ?! De ce nu mi-ai spus?! Iubesc trupa asta!
- Stiu, dar vroiam sa fie o surpriza. Acum ca stii... oricum, tot ne vom distra. Deci, doamna, o lasati pe Elizabeth sa vina cu noi?
- Hmm. Sa spunem. aproba mama husky-ului, zambind.
- Daaaa!
Cele doua prietene se imbratisara.
---
Ziua urmatoare, Yruna, Elizabeth si Anna se adunara toate in curtea din spate a lui Abby. Catelusa le intampina, iar ele intrara in casa, unde se facura comode. Abby le spuse fetelor despre concert, iar ele - mai ales Anna - sarira in sus de fericire. Mai discutara ce discutara, sa mai jucara impreuna, apoi se lasa seara. Fetele ramasera peste noapte la Abby, cu tot cu bagaje.La ora 5 : 00, ceasul suna, iar ele se ridicara imediat din pat. In mai putin de zece minute, erau toate gata. Iesira din casa, apoi luara un taxi. Cand au ajuns la aeroport, erau toate pline de entuziasm. Urcara in avion, isi inchisera telefoanele, si se relaxara pe scaunele moi. Isi pusera centura. Avionul isi incepu decolarea.
Fara sa-si dea seama cum trecea timpul, ajunsera la destinatie. Isi stransera bagajele, intrand in uriasul aeroport.
- Wow! exclamara fetele.
Abby se uita la ceas :
- In cinci ore incepe concertul. Mai bine hai sa ne pregatim! Dupa ce se termina, ne intoarcem inapoi la hotel. Maine incepem sa vizitam. E bine asa?
- Perfect! aproba Yruna.
- Tot nu-mi vine sa cred ca ii vom vedea pe cei de la Backstreet Puppies live! zise Anna.
La hotel, prietenele trebuira sa urce pana la etajul patru, unde erau cazate. Acolo vazusera o catelusa Clover Puppy care parea simpatica, dar care... nu reusea sa descuie usa de la camera.
- Uite, da-mi voie sa te ajut, ii zise Anna. Gata, ii zambi ea.
- Multumesc mult. Eu sunt Amy, zise catelusa.
- Incantate, Amy. Eu sunt Anna, iar ele sunt Yruna, Abby si Elizabeth.
- Hei, Amy, cum merge? o intrebara cativa prieteni de ai ei.
- Bine, mi-am facut niste prietene noi. Abby, Yruna, Elizabeth, Anna, vi-i prezint pe Serafina - Yorkie-ul si Pinky Pie - Golden Pegasus-ul.
Facura cu totii cunostinta, apoi Anna exclama :
- Oh, nu! Mai sunt doar trei ore pana la concert! Sa ne grabim!
- Concertul Backstreet Puppies? Si noi mergem acolo! spuse Amy, zambind. Suntem niste fani infocati, glumi ea.
- La fel si noi! zise Abby. Ati vrea sa mergem impreuna?
- Sigur, de ce nu! Ne intalnim aici peste o ora. Apoi mergem cu masina noastra, ca sa prindem locurile bune.
- De acord! spusera cele patru amice, in acelasi timp.
Intrara in camera de hotel - care, apropo, era imensa - si incepura pregatirile pentru concert.
Ce repede s-au strans vizualizari-le
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 248994
Multumim tuturor pentru comentarii & vizualizari!
Acum... o intrebare pentru toti :"> :
Cine credeti ca este persoana care va colabora cu noi?
Acum... o intrebare pentru toti :"> :
Cine credeti ca este persoana care va colabora cu noi?
Episodul 3 va aparea cand vom avea 700 de vizualizari !
Intre timp, cine credeti ca este colaboratorul?
Intre timp, cine credeti ca este colaboratorul?
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum