Magic Photos . <3
+62
directoare
doriutza
Rose_2011
Ancutsa.Dinu
Denyisa
Viviana2011
bidrye
Adrian2003
sanziiana
katysweet
MrCookieMonster
alexut5
Adelaina
valicescu
verona3
Moko
biancaidu
irenamihalachi
AnDrEi_WebKinz
vivien111
Laur77
Malinuta
catelusastefy
ultrafulger
LOUISE
Clinchi
Saffy
didideea
LetyLetyutza
stefania223
Stefzyk
sely01
Webkinz Romania
canary
pisicaangora
Pisy1148
eliza gidoi
Jasmine0246
Nokia345
zinzimima
merry777
pupantonia
andreiyo
LovelyGirl
Misterio
bia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
elenafrumoasa17
WebkinzBoyRomania
JulyTheBestStar
ClaudiaMissy2
Manzu
Hearty_Webby
brochita
verzisor
adelinabalerina
lorena.buta
Irina
LovleyLovePup
Tinutza
denissa99pestisor
PeacefulDoggy
66 participanți
Pagina 15 din 20
Pagina 15 din 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Cum vi se par pozele?
Re: Magic Photos . <3
2.valicescu a scris:vreau 3 poze:
1.una cu webkinz fox(cat mai frumoasa)
2.una cu webkinz golden retriever(cat mai jucausa)
3.una cu webkinz husky(cat mai vesela)
3.
Pentru ca ai asteptat asa de mult,te rog,da-mi numele tau de utilizator pe W , sa-ti trimit un premiu
sely01- Webkinz Signature
Lety:
Pentru ca ai asteptat asa de mult,te rog,da-mi numele tau de utilizator pe W , sa-ti trimit un premiu
NUMELE ESTE: lety03sely01 a scris:Lety:
cand o sa-l mai deschizi te rog sa-mi faci o poza cum i-ai facut-o lui vali cucu goldenul retriever, adica cu aceasi poza cu care ai inceput cu "WAY!"
si cu husky pe care scrie : Luky
imi plac a lui vali
LetyLetyutza a scris:NUMELE ESTE: lety03sely01 a scris:Lety:
cand o sa-l mai deschizi te rog sa-mi faci o poza cum i-ai facut-o lui vali cucu goldenul retriever, adica cu aceasi poza cu care ai inceput cu "WAY!"
imi plac a lui vali
K,iti trimit maine
Vrei poza gen ce a Valiei [ cea cu G.R. ] ?
Aia am luat-o dintr-un video,dar incerc sa fac...
Magazin deschis
Nu pot face ca a lui Vali,dar pozele mai "speciale" sunt cele ce au animalute in video-uri Webkinz
Selz,vreau o poza de primavara,cea mai frumoasa,asemanatoare cu cea a lui Lety cu picnicul.....te rooog Sa contina animalutele:
*White Puddel ( )
*Red Squirrrel ( )
* Signature Iberian Linx ( )
...daca vrei poate fi ala` tine
*White Puddel ( )
*Red Squirrrel ( )
Fauna- Vizitator
Lynx-ul e asta? :-??Fauna a scris:Selz,vreau o poza de primavara,cea mai frumoasa,asemanatoare cu cea a lui Lety cu picnicul.....te rooog Sa contina animalutele:
*White Puddel ( )
*Red Squirrrel ( )
timp de 2 ore si ceva nu am, inchis programul de editat , te asteptam pe tiinnee xD
- Gen : KinzCash : 230977
Sper ca-ti palce si te mai astept
O poza cu ce vrei tu, doar sa o faci foarte frumoasa (de asta sunt sigura )
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
As dori o poza CU webkinz Puddle Roz
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 187460
O vrei cu W?irenamihalachi a scris:O poza cu ce vrei tu, doar sa o faci foarte frumoasa (de asta sunt sigura )
Asa,doar...de cunostinta & cum il cheama?
Da Cu Webkinz Cotton Candy Bunny, Cotton Candy Sheep si Brown Dog, dar te rog sa nu fie prea luminoasasely01 a scris:O vrei cu W?irenamihalachi a scris:O poza cu ce vrei tu, doar sa o faci foarte frumoasa (de asta sunt sigura )
irenamihalachi- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 166774
Nu e cine stie ceirenamihalachi a scris:Da Cu Webkinz Cotton Candy Bunny, Cotton Candy Sheep si Brown Dog, dar te rog sa nu fie prea luminoasasely01 a scris:O vrei cu W?irenamihalachi a scris:O poza cu ce vrei tu, doar sa o faci foarte frumoasa (de asta sunt sigura )
Sper sa-ti placadidideea a scris:As dori o poza CU webkinz Puddle Roz
Multumesc
didideea- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'm verry happy
Localizare : intr-un borcan
KinzCash : 187460
valicescu e numele
valicescu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Love Shany,Kiara and Kovu's girl!
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 234335
Nu vreau sa fac cine site ce chestie,dar ,trebuie sa va rog sa comandati?!Daca nu va plac pozele , spuneti-mi!Nu e nicio problema daca ma rugati sa inchid magazinul
Faci poze frozave,nu te ingrijora,sys Doresc si eu 2:
* O poza cu Signature Iberian Linx,eventual intr-o livada cu ciresi,vreau sa scrie ,,Cherries are delicious''
* O poza cu Signature Beagle,pe o floare,sau pe un camp inconjurat de albine sau fluturi ^^
Daca te rog,sa le faci cu straduinta ....si sa nu te grabesti....daca vrei,le poti face ala` tine.Daca nu,nu ma deranjeaza
* O poza cu Signature Iberian Linx,eventual intr-o livada cu ciresi,vreau sa scrie ,,Cherries are delicious''
* O poza cu Signature Beagle,pe o floare,sau pe un camp inconjurat de albine sau fluturi ^^
Daca te rog,sa le faci cu straduinta ....si sa nu te grabesti....daca vrei,le poti face ala` tine.Daca nu,nu ma deranjeaza
Fauna- Vizitator
Sysss................................Fauna a scris:Faci poze frozave,nu te ingrijora,sys Doresc si eu 2:
* O poza cu Signature Iberian prian Linx,eventual intr-o livada cu ciresi,vreau sa scrie ,,Cherries are delicious''
Nu am inchis programul de editat,asa ca,zii ce sa mai adaug/scot din prima poza
O fac si pe a doua,si aceeasi conditie ca la prima,dupa ce pun poza sa zici sa sa mai scot/adaug pozei
Pai...daca nu te deranjeaza,te rog s-o refaci pe prima.... Nu-mi prea place...scuze
La a doua,doresc sa scoti acea inimioara de trandafiri din jurul catelului.
Scuze ca am raspuns asa tarziu,dar ieri am venit la ora 21:00 de la ştrand si...nu am mai avut chef sa intru,eram obosita
La a doua,doresc sa scoti acea inimioara de trandafiri din jurul catelului.
Scuze ca am raspuns asa tarziu,dar ieri am venit la ora 21:00 de la ştrand si...nu am mai avut chef sa intru,eram obosita
Fauna- Vizitator
Prima:
O refac iar?Nu am inchis programul de editat
O refac iar?Nu am inchis programul de editat
E okay,sunt fabuloase!! Multumesc muuuuuult pentru poze,a doua o pun pe telefon Apropo,te rog sa treci pe la micro-ul meu,am pus ceva nou...
Fauna- Vizitator
Ti-am luat-o inainte cu micro-ulFauna a scris:E okay,sunt fabuloase!! Multumesc muuuuuult pentru poze,a doua o pun pe telefon Apropo,te rog sa treci pe la micro-ul meu,am pus ceva nou...
Un wallpaper cu Golden Retriever, Elephant, Pug, Mutt si Koala
Daca poti, fa-l te rog de 1024 x 768
Mersi
Mersi
Selu`,am nevoie de o poza bestiala,de aceea am venit aici! Daca doresti o poti face ala` tine,chiar mi-ar placea sa vad rezultatul final.E vorba de o poza cu Koala,care sa fie intr-un eucalipt sau orice copac,si sa scrie asa: ,,Jungle is mine ^.^ '' ~inclusiv si cu ,,^.^ ''
Te rog s-o faci cat mai frumoasa........si Koala-ul sa nu fie lil`kinz,nici signature,ci pur si simplu Koala VIRTUAL ( ).
Te rog s-o faci cat mai frumoasa........si Koala-ul sa nu fie lil`kinz,nici signature,ci pur si simplu Koala VIRTUAL ( ).
Fauna- Vizitator
GataMrCookieMonster a scris:Un wallpaper cu Golden Retriever, Elephant, Pug, Mutt si Koala
Mersi
Ce sa mai scot/adaug , inca nu am inchis proramul de editat
E de 1024 x 792 , are ceva?
- Spoiler:
Da...ramaneLetyLetyutza a scris:NUMELE ESTE: lety03sely01 a scris:Lety:
imi plac a lui vali
Eu as dori o poza cu un pug si cu un white terrier, impreunaa
katysweet- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : :) Fericita
Localizare : Petrosani
KinzCash : 156175
Fauna a scris: Selu`,am nevoie de o poza bestiala,de aceea am venit aici! Daca doresti o poti face ala` tine,chiar mi-ar placea sa vad rezultatul final.E vorba de o poza cu Koala,care sa fie intr-un eucalipt sau orice copac,si sa scrie asa: ,,Jungle is mine ^.^ '' ~inclusiv si cu ,,^.^ ''
Te rog s-o faci cat mai frumoasa........si Koala-ul sa nu fie lil`kinz,nici signature,ci pur si simplu Koala VIRTUAL ().
Sunt super pozele tale !! Vreau o poza cu Pom-Pom Kitty la o petrecere in pijamale si sa scrie: Beautiful Cat si sa fie cu inimioare roz. Ms !
sanziiana- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita
Localizare : Suceava
KinzCash : 150147
Comenzile le voi face in Week-end
Te refeti la poza cu koala-ul?Fauna a scris:Ce suuuper!De mult n-ai mai facut asa poze!!Mersi
Sper ca iti placeekatysweet a scris:Eu as dori o poza cu un pug si cu un white terrier, impreunaa
Ii voi face comanda Sanziianei,apoi a ta
Lety,te rog sa mai astepti,deorece nu sunt o experta in poze si inca mai caut un program pentru a flexa membrele Husky-ului
Lety,te rog sa mai astepti,deorece nu sunt o experta in poze si inca mai caut un program pentru a flexa membrele Husky-ului
Sper sa iti palca [dupa parerea mea e una dintre cele mai frumoase poze editate vreodata de mine]sanziiana a scris:Sunt super pozele tale !! Vreau o poza cu Pom-Pom Kitty la o petrecere in pijamale si sa scrie: Beautiful Cat si sa fie cu inimioare roz. Ms !
Aici [ sper sa iti placa ]canary a scris:Vreau o semnatura cu holland lop bunny <3
Ce frumoasa e !! O iubesc !! Mai doresc una cu unde sa scrie Ellie. De acum voi comand mai des de aici !sely01 a scris:Sper sa iti palca [dupa parerea mea e una dintre cele mai frumoase poze editate vreodata de mine]sanziiana a scris:Sunt super pozele tale !! Vreau o poza cu Pom-Pom Kitty la o petrecere in pijamale si sa scrie: Beautiful Cat si sa fie cu inimioare roz. Ms !
sanziiana- Webkinz
Te rog,nu mai da "quote" la imagini,poti primi avertisment
Ma bucur ca iti place poza si aici este comanda ta:
Ma bucur ca iti place poza si aici este comanda ta:
Ce frumoase sunt !! Doresc o poza cu un zumbuddy Zehe pe care sa scrie: Lolla <3 , si sa apara si niste inimioare portocalii.
sanziiana- Webkinz
comanda o astept de multLetyLetyutza a scris:Da...ramaneLetyLetyutza a scris:NUMELE ESTE: lety03sely01 a scris:Lety:
imi plac a lui vali
Astazi am zis:
Re: .♡™Glossy Photos™♡. ◕‿◕ By Selu`
sely01 Astazi la 9:51 am
Ii voi face comanda Sanziianei,apoi a ta
sanziiana a scris:Ce frumoase sunt !! Doresc o poza cu un zumbuddy Zehe pe care sa scrie: Lolla <3 , si sa apara si niste inimioare portocalii.
Lety,nu pot face poza cu husky-ul decat daca are pozitie normala
Pagina 15 din 20 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20
Subiecte similare
» <3 Stefy's photo shop <3 [by Steffy223 <3]
» Raluca's Magic Photos & Avatars
» Vanilia Shop (Pet Shop,Avatare,colorat manual,text)
» Magic Photo
» Magic News
» Raluca's Magic Photos & Avatars
» Vanilia Shop (Pet Shop,Avatare,colorat manual,text)
» Magic Photo
» Magic News
Pagina 15 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum