Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici)

+5
Adrian2003
BrunoClau
☆Lidia☆STAR☆
Alexandru2002
aura.petreus
9 participanți

In jos

buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) Empty buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici)

Mesaj  aura.petreus Vin 23 Noi 2012, 10:26 pm

Smile buna eu sunt oana.Am auzit ca voi sunteti ca niste frati si surori daca e adevarat puteti sa ma ajutati?
Cu va explic!Va rog din toata inima , ador webkinz am luat un cont de pe net numa ca Crying or Very sad cineva tot intra pe el avea 3 animalute va rog din toata inima ma puteti ajuta pe mine si pe sora mea cu un cod webkina va rooooooooooooooooooooog!Mama nu imi ia spune ca sunt scumpe si ca am o gramada de plusuri sunt trist de numai pot!!!!!!!!! Mad

aura.petreus

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : bine
Localizare Localizare : orastie
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 131780

Sus In jos

buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) Empty Re: buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici)

Mesaj  Alexandru2002 Vin 23 Noi 2012, 10:32 pm

Noi nu avem coduri. Singura solutie este de a cumpara. Mersi!
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689254

Sus In jos

buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) Empty Re: buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici)

Mesaj  ☆Lidia☆STAR☆ Vin 23 Noi 2012, 10:37 pm

aura.petreus a scris: buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 978826 buna eu sunt oana.Am auzit ca voi sunteti ca niste frati si surori daca e adevarat puteti sa ma ajutati?
Cu va explic!Va rog din toata inima , ador webkinz am luat un cont de pe net numa ca buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 170612 cineva tot intra pe el avea 3 animalute va rog din toata inima ma puteti ajuta pe mine si pe sora mea cu un cod webkina va rooooooooooooooooooooog!Mama nu imi ia spune ca sunt scumpe si ca am o gramada de plusuri sunt trist de numai pot!!!!!!!!! buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 636560

Nu stiu in ce oras esti, dar in Bucuresti, la Inmedio Auchan au si webkinz de 30 de lei Wink
☆Lidia☆STAR☆
☆Lidia☆STAR☆
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 144833

Sus In jos

Mesaj  aura.petreus Sam 24 Noi 2012, 11:27 am

Alexandru2002 a scris:Noi nu avem coduri. Singura solutie este de a cumpara. Mersi!
dar civa mia spus xa voi dati tot timpul coduri yes No

aura.petreus

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Sam 24 Noi 2012, 11:33 am

aura.petreus a scris:
Alexandru2002 a scris:Noi nu avem coduri. Singura solutie este de a cumpara. Mersi!
dar civa mia spus xa voi dati tot timpul coduri buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 24221 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 341521
DIn pacate, nu mai este asa Wink

Se dadeau niste coduri la anumite concursuri, care nu se mai fac Sad
Webkinz Romania ( firma ) nu mai ofera... Razz

Scuze...
buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 781592
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380338

Sus In jos

buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) Empty da

Mesaj  aura.petreus Sam 24 Noi 2012, 12:01 pm

nu exista coduri gartis? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad vreau si eu

aura.petreus

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Sam 24 Noi 2012, 12:05 pm

nu,decat pe net "coduri nefolosite" si cand colo,ele sunt deja foflosite Sad(( putini mai au noroc Sad
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328459

Sus In jos

Mesaj  **PuppyEyes** Sam 24 Noi 2012, 12:06 pm

aura.petreus a scris:nu exista coduri gartis? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad vreau si eu

Nu exista coduri gratis Wink
La Emisiunea zoo net si la concursuri era altceva, dar acum nu mai au loc.
Fa-ti cont de proba. Asta e o solutie!!!
**PuppyEyes**
**PuppyEyes**
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : (:
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 137878

Sus In jos

Mesaj  aura.petreus Sam 24 Noi 2012, 12:17 pm

Va rog stiu ca ma puteti ajuta va rog nu aveti un cod ati face o fapta buna si in plus nu muriti fara un cod Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

aura.petreus

Sus In jos

Mesaj  BrunoClau Sam 24 Noi 2012, 12:18 pm

aura.petreus a scris:Va rog stiu ca ma puteti ajuta va rog nu aveti un cod ati face o fapta buna si in plus nu muriti fara un cod buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 170612 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 170612 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 170612 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 170612
deja exagerezi Wink Rolling Eyes daca NU AVEM , ce mai vrei? cumpara de la magazin, cum fac toti! buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 328962
BrunoClau
BrunoClau
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare Localizare : Romniaaaaa!
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 380338

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Sam 24 Noi 2012, 12:23 pm

. . .
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328459

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Sam 24 Noi 2012, 2:09 pm

Nu e ca nu vrem noi,noi ti-am da unul cu placere dar NU AVEM! buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 458243
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : i love lion king
Localizare Localizare : Ploiesti
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 220548

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Sam 24 Noi 2012, 2:12 pm

aura.petreus a scris:Va rog stiu ca ma puteti ajuta va rog nu aveti un cod ati face o fapta buna si in plus nu muriti fara un cod Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Nu dau 50 de lei pentru un necunoscut , sa stii Wink
Exagerezi!
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Sam 24 Noi 2012, 2:13 pm

Nu te-a pus sa-i cumperi ei buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 84978NU intelege,las-o!
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  aura.petreus Sam 24 Noi 2012, 8:08 pm

anutza.puppy a scris:Nu te-a pus sa-i cumperi ei buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 84978NU intelege,las-o!
farsa:am vrut sa vad daca e reala treaba cu chestia aia ca voi sunteti ca frati dar tot nam coduri oricum miat demonstrat ca nu sunteti ceea ce pare Exclamation No

aura.petreus

Sus In jos

Mesaj  ☆Lidia☆STAR☆ Sam 24 Noi 2012, 8:12 pm

aura.petreus a scris:
anutza.puppy a scris:Nu te-a pus sa-i cumperi ei buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 84978NU intelege,las-o!
farsa:am vrut sa vad daca e reala treaba cu chestia aia ca voi sunteti ca frati dar tot nam coduri oricum miat demonstrat ca nu sunteti ceea ce pare Exclamation buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 341521
Ti-as da cu mare drag dar nu mai am webkinz cu cod nefolosit Sad
☆Lidia☆STAR☆
☆Lidia☆STAR☆
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 144833

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Sam 24 Noi 2012, 8:18 pm

aura.petreus a scris:
farsa:am vrut sa vad daca e reala treaba cu chestia aia ca voi sunteti ca frati dar tot nam coduri oricum miat demonstrat ca nu sunteti ceea ce pare Exclamation buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 341521
doamne buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133ce vrei sa-ti trimitem prin posta W ai nostri?SA-ti dam conturile noastre?NU PRICEPI CA NU AVEM?!
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  SweetGirl Sam 24 Noi 2012, 8:22 pm

anutza.puppy a scris:
aura.petreus a scris:
doamne buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133 buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 244133ce vrei sa-ti trimitem prin posta W ai nostri?SA-ti dam conturile noastre?NU PRICEPI CA NU AVEM?!
Capatanoasoooo! [aura] Nu intelegi ca nu avem Exclamation Question Eu nu dau 50 de lei ca sa ii dau unei persoane un cod care poate fi cumparat si de ea...S-a inventat Craciunul si Mos Nicolae...Doar o dorinta distanta,asa ca... Rolling Eyes
SweetGirl
SweetGirl
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Sunt Anootza,nu un necunoscut xD
Localizare Localizare : Acasa la mine,unde altundeva =))
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 133104

Sus In jos

Mesaj  Malinuta Sam 24 Noi 2012, 9:51 pm

Mdea.. colegii mei s-au cam enervat... uite, eu iti vorbesc cu calm: Daca ar exista un copil care are peste 50 sau 60 de webkinzi si are mai multe coduri de dat si isi permite, cred ca ti l-ar da... sau daca noi am gasi un cod nefolosit, dar nu cumparat de parintii nostri, ti l-am da. Dar nu avem, ne pare nespus de rau. Ai putea sa cauti pe internet, si daca ai noroc, ai putea sa gasesti.
Malinuta
Malinuta
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Timpul trece prea repede...mi-as dori sa dormiteze...ca luna noptii...si sa devin iar copilul care eram....sa ramana copiii copii...pentru totdeauna.
Localizare Localizare : Husi
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 176700

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Sam 24 Noi 2012, 9:57 pm

SweetGirl a scris:
anutza.puppy a scris:
aura.petreus a scris:
Capatanoasoooo! [aura] Nu intelegi ca nu avem Exclamation Question Eu nu dau 50 de lei ca sa ii dau unei persoane un cod care poate fi cumparat si de ea...S-a inventat Craciunul si Mos Nicolae...Doar o dorinta distanta,asa ca... Rolling Eyes

Ai dreptate. Eu de 50 de lei imi cumpar altceva . Util pentru mine insumi!
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Sam 24 Noi 2012, 10:03 pm

Auzi aura,asa cum cnv care are coduri nefolosite(cei care au)nu mor fara unul,tu nu mori fara W buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 84978Ia note de FB sau 10,strange din alocatii,fa curatenie prin casa etc si o sa-ti cumpere!
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  anutza.puppy Sam 24 Noi 2012, 10:09 pm

aura.petreus a scris:
Tot n-ai coduri,ai?Frati nu inseamna coduri pe un joc!IN plus,iti tot repetam ca nu avem fetito!CE vrei sa ma ou coduri peste noapte pt tine?Sa-mi dau banii ca sa-ti iau tie W?Nu-mi cumpar mie ,dearamite pt o straina :roll:Suntem frati fiindca suntem prieteni si uniti la greu,nu pe bani!Te vad eu ce copil esti..dupa ce obtineai codurile,oricum nu-ti mai pasa!Asa ca inainte sa vii aici,mai bine deschide si tu putin o carte numita CIVICA buna, eu sunt oana daca cineva e atat de dragut sa ma ajute (da clik aici) 84978E ultimul cuvant:NU AVEM!
anutza.puppy
anutza.puppy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Sam 24 Noi 2012, 10:24 pm

Sunt sigura ca e o profitoare de aia...
Daca il dai o sa mai faca chestii de astea cu alte lucruri, posibil si nici un multumesc nu zice. Asa ca...
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum