Conversatii...
+25
EllyA6
BrunoClau
Moko
Laur77
::SONY::
Telefonul Copilului
WebkinzPuppy
Nokia345
gundrof
irenamihalachi
zinzimima
Rose_2011
Sonia-Maria.2002
bidrye
☆Lidia☆STAR☆
Alexandru2002
Adrian2003
Rossella12
denisdeni22
Florin103
Malinuta
Teo13Teodora♥
Tasha♥Cookies
CookieAndCupcake
Adelaina
29 participanți
Pagina 3 din 20
Pagina 3 din 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Conversatii...
CookieAndCupcake a scris:Bineee <3 Tu ce faci sys? Eu maine imi dau jos suportul de la gatTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Mai e cineva? Sau imi aud (din nou) ecoul?
Syssssss!Ce mai faci?
Daca nu stii despre ce e vorba,ieri la sport mi-am scrantit gatul si port o chestie dinaia pentru gat de plastic Si maine mi-l da jos,si o sa pot sa merg la inot
Da?!Super!Ma bucur pentru tine!
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Thx apropo,cine e Tasha?Adica presupun ca e ori un webkinz ori un animal adevarat....Daca ai zis,n-am fost pe frecventaTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Bineee <3 Tu ce faci sys? Eu maine imi dau jos suportul de la gatTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Mai e cineva? Sau imi aud (din nou) ecoul?
Syssssss!Ce mai faci?
Daca nu stii despre ce e vorba,ieri la sport mi-am scrantit gatul si port o chestie dinaia pentru gat de plastic Si maine mi-l da jos,si o sa pot sa merg la inot
CookieAndCupcake- Webkinz Signature
E catelusa mea.Are 3 luni:)CookieAndCupcake a scris:Thx apropo,cine e Tasha?Adica presupun ca e ori un webkinz ori un animal adevarat....Daca ai zis,n-am fost pe frecventaTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Bineee <3 Tu ce faci sys? Eu maine imi dau jos suportul de la gatTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Mai e cineva? Sau imi aud (din nou) ecoul?
Syssssss!Ce mai faci?
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Aww <3 Eu am 2 catei: Un chow-chow fata pe nume Yoko,un bichon havanese fata pe nume Hannah,dar noi o strigam cutzi[ ] si un pisoi baiat pe nume Stixi =)TashaCookies a scris:E catelusa mea.Are 3 luni:)CookieAndCupcake a scris:Thx apropo,cine e Tasha?Adica presupun ca e ori un webkinz ori un animal adevarat....Daca ai zis,n-am fost pe frecventaTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Bineee <3 Tu ce faci sys? Eu maine imi dau jos suportul de la gatTashaCookies a scris:
Syssssss!Ce mai faci?
Si inca un animal...care a.... =((( Stiti voi....
[Sparky]...Avea Maladia lui Carre[jigodie]Si ataca tot corpul,si a murit zilele astea.... =(( A plans fratimiu s-a pus in genunchi la el si a plans...Eu am plans de am rupt,2 zile n-am iesit din camera,doar la baie =(((((
Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
CookieAndCupcake a scris:Aww <3 Eu am 2 catei: Un chow-chow fata pe nume Yoko,un bichon havanese fata pe nume Hannah,dar noi o strigam cutzi[ ] si un pisoi baiat pe nume Stixi =)TashaCookies a scris:E catelusa mea.Are 3 luni:)CookieAndCupcake a scris:Thx apropo,cine e Tasha?Adica presupun ca e ori un webkinz ori un animal adevarat....Daca ai zis,n-am fost pe frecventaTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:
Bineee <3 Tu ce faci sys? Eu maine imi dau jos suportul de la gat
[Sparky]...Avea Maladia lui Carre[jigodie]Si ataca tot corpul,si a murit zilele astea.... =(( A plans fratimiu s-a pus in genunchi la el si a plans...Eu am plans de am rupt,2 zile n-am iesit din camera,doar la baie =(((((
Si Tasha e tot bichon havanese!
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
Bravoooo! Vei salva un mic sufletel neajutorat!Eu odata am vazut un catelus care avea cred ca doar 20 cm si era abandonat pe strada:(
Ultima editare efectuata de catre Tasha♥Cookies in Mar 04 Dec 2012, 4:00 pm, editata de 1 ori
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Super Cateaua mea are o afectiune care se intalneste foarte adesea la bichonii havanese,si aceea fiind ca maxilarul de jos il are mai in fata,si are dintii pe dinafara...Pe cei din jos...Ne-a zis vet. de la inceput ca nu avem de ce sa ne facem griji,ca mai mereu afectiunea este intalnita la bichonii havaneseTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Aww <3 Eu am 2 catei: Un chow-chow fata pe nume Yoko,un bichon havanese fata pe nume Hannah,dar noi o strigam cutzi[ ] si un pisoi baiat pe nume Stixi =)TashaCookies a scris:E catelusa mea.Are 3 luni:)CookieAndCupcake a scris:Thx apropo,cine e Tasha?Adica presupun ca e ori un webkinz ori un animal adevarat....Daca ai zis,n-am fost pe frecventaTashaCookies a scris:
Si Tasha e tot bichon havanese!
Mersi Si mi-a promis tata ca o sa-i luam ce accesorii vreau...La momentul de fata eu nevrand sa ma opresc din plans dupa Sparky...Vom vedea atunciTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
Bravoooo!
- Gen : Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare : Pe scaun,LOOL =))
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 144004
CookieAndCupcake a scris:Mersi Si mi-a promis tata ca o sa-i luam ce accesorii vreau...La momentul de fata eu nevrand sa ma opresc din plans dupa Sparky...Vom vedea atunciTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
Bravoooo!
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Forever happy:P
Localizare : Din camera ta te duci in baie si spargi faianta ca sa sapi un tunel.Sapi pana in China si intrebi o batranica:Ce faci?,iar ea va zice:Tu!Tu esti alesul si iti va zice ce sa faci ca sa ajungi la mine
KinzCash : 132576
Mama...Ce gura mare am =)) Destul despre mine,ce mai faci sys?
Am ajuns la stadiul de webkinz Mama parca data trecuta n-a fost asa de greu sa devin Webkinz Signature
:]]]Pai...Nimic interesant...Astept sa vina mama sa mergem la Auchan:)Am mai fost odata in Auchan si era Talking Tom de plus si l-am incercat!Era chiar super,dar nu mi l-am cumparat....CookieAndCupcake a scris:Mama...Ce gura mare am =)) Destul despre mine,ce mai faci sys?
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Localizare : Din camera ta te duci in baie si spargi faianta ca sa sapi un tunel.Sapi pana in China si intrebi o batranica:Ce faci?,iar ea va zice:Tu!Tu esti alesul si iti va zice ce sa faci ca sa ajungi la mine
Hellaw!Mai e cineva?
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Ce faceti,eu de azi incep sa fac o tema de Craciun pentru forum.Poate o sa o puna pe forum.
denisdeni22- Webkinz
- KinzCash : 145294
Alex,stai cumva pe strada George Enescu?????
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183978
Adelaina a scris:Alex,stai cumva pe strada George Enescu?????
Nu.
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
☆Lidia☆STAR☆- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
KinzCash : 144923
pai el e din timisoara...Alexandru2002 a scris:Adelaina a scris:Alex,stai cumva pe strada George Enescu?????
Nu.
Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
De ce?CookieAndCupcake a scris:Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
Florin103- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sange peste tot
Localizare : in Cimitir
KinzCash : 214648
CookieAndCupcake a scris:Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
Si eeeeeeeeeeeeeeeeuuu. Mos Nicolaeee
Va place tema facuta de mine pentru forum?
http://webkinzromania.forumgratuit.ro/
http://webkinzromania.forumgratuit.ro/
denisdeni22- Webkinz
- KinzCash : 145294
Mos Nicolae este pe 6 Decembrie nu pe 5Alexandru2002 a scris:CookieAndCupcake a scris:Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
Yep ^^Alexandru2002 a scris:CookieAndCupcake a scris:Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
Defapt mie imi place mai mult perioada asta de 4-5 decembrie,ptc dupa trece si Craciunul si e naspa! Dar eu de la Mos Craciun imi doresc Asus transformer infinity pad Este o tableta care are tastatura si se face laptop
Asa arata ea cu tastatura alaturi
Si asa cu tastatura cu tot:
Mi-au spart contul transformice
Ba nu,pe 5 vine searaFlorin103 a scris:Mos Nicolae este pe 6 Decembrie nu pe 5Alexandru2002 a scris:CookieAndCupcake a scris:Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
CookieAndCupcake a scris:Ba nu,pe 5 vine searaFlorin103 a scris:Mos Nicolae este pe 6 Decembrie nu pe 5Alexandru2002 a scris:CookieAndCupcake a scris:Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
In 6 Decembrie e Sf. Nicolae
Dar el vine in 5 seara
eu le primesc dimineataAlexandru2002 a scris:CookieAndCupcake a scris:Ba nu,pe 5 vine searaFlorin103 a scris:Mos Nicolae este pe 6 Decembrie nu pe 5Alexandru2002 a scris:CookieAndCupcake a scris:Apropo ce mai faceti Eu abia astept maineeee xD
In 6 Decembrie e Sf. Nicolae
Dar el vine in 5 seara
Ce rai! >:-(Alexandru2002 a scris:Mi-au spart contul transformice
CookieAndCupcake a scris:Ce rai! >:-(Alexandru2002 a scris:Mi-au spart contul transformice
Esti cumva alexwebkinz?Aveai parola grea?
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183978
Eu habar n-amAdelaina a scris:CookieAndCupcake a scris:Ce rai! >:-(Alexandru2002 a scris:Mi-au spart contul transformice
Adelaina a scris:CookieAndCupcake a scris:Ce rai! >:-(Alexandru2002 a scris:Mi-au spart contul transformice
Da. Nu, era o parola usoara
Hey!Cmf? Eu sunt bine
stie cnv. nume pt. signature arctic fox?
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 200581
FoxyTeo13Teodora a scris:Hey!Cmf? Eu sunt bine
Ai tu ceva cu Foxy -.- Ms. oricumFlorin103 a scris:FoxyTeo13Teodora a scris:Hey!Cmf? Eu sunt bine
SashaTeo13Teodora a scris:Hey!Cmf? Eu sunt bine
Snowy
Foxy[ ] Fac si eu ca florin =))
Sally
Loli
Fluffy
Vanilla
Antarctica
Avallance
Holly
Pebbles
Icey[dragonul meu de gheata se numeste asa]
Frosty
Nume baiat
Snowflake
Snowball
Ice
White
Snow
Balto[s-ar fi potrivit pt sig husky mai mult]
Igloo
Sper ca te-am ajutat cat de cat
Bartolomeu un nume bune
WTF N-am inteles ce-ai zis...Florin103 a scris:Bartolomeu un nume bune
Numele pentru webkinz : BARTOLOMEUCookieAndCupcake a scris:WTF N-am inteles ce-ai zis...Florin103 a scris:Bartolomeu un nume bune
sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:Florin103 a scris:Numele pentru webkinz : BARTOLOMEUCookieAndCupcake a scris:WTF N-am inteles ce-ai zis...Florin103 a scris:Bartolomeu un nume bune
-cabudal
-icabod
-dobacii
-hipopotusmonstrosusppterticaliasfobius
mai nou si....
-bartolomeu
Inca un nume: Biggy
vreunul din numele date de mn iti este de folosTeo13Teodora a scris:sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:Florin103 a scris:Numele pentru webkinz : BARTOLOMEUCookieAndCupcake a scris:WTF N-am inteles ce-ai zis...Florin103 a scris:Bartolomeu un nume bune
-cabudal
-icabod
-dobacii
mai nou si....
-bartolomeu
as vrea sasha...dar se supara merry... -.- stiu ca tu nu te superi din moment ce tu mi l-ai propusCookieAndCupcake a scris:vreunul din numele date de mn iti este de folosTeo13Teodora a scris:sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:Florin103 a scris:Numele pentru webkinz : BARTOLOMEUCookieAndCupcake a scris:WTF N-am inteles ce-ai zis...Florin103 a scris:Bartolomeu un nume bune
-cabudal
-icabod
-dobacii
mai nou si....
-bartolomeu
[color=indigo]Buna ce faceti??si Teo de unde ai luat vulpea?[ /color]
bidrye- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare : intr-o zona din bucuresti
KinzCash : 226095
Nu o am inca,sa zicem ca am comandat-o din america si tre' sa-mi vina (e putin mai complicat)bidrye a scris:[color=indigo]Buna ce faceti??si Teo de unde ai luat vulpea?[ /color]
Intreab-o si daca o rogi frumos,nu se va supara!Sau o poti numi Tasha...Nu stiu =))Teo13Teodora a scris:as vrea sasha...dar se supara merry... -.- stiu ca tu nu te superi din moment ce tu mi l-ai propusCookieAndCupcake a scris:vreunul din numele date de mn iti este de folosTeo13Teodora a scris:sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:Florin103 a scris:Numele pentru webkinz : BARTOLOMEUCookieAndCupcake a scris:
WTF N-am inteles ce-ai zis...
-cabudal
-icabod
-dobacii
mai nou si....
-bartolomeu
Sti..mie imi place de merry,dar cand vine vorba de copy exagereaza mult....nah...ai bine nu ca nu vreau un conflict...Ce ziceti de Angelina? Sincer acumCookieAndCupcake a scris:Intreab-o si daca o rogi frumos,nu se va supara!Sau o poti numi Tasha...Nu stiu =))Teo13Teodora a scris:as vrea sasha...dar se supara merry... -.- stiu ca tu nu te superi din moment ce tu mi l-ai propusCookieAndCupcake a scris:vreunul din numele date de mn iti este de folosTeo13Teodora a scris:sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:Florin103 a scris:
Numele pentru webkinz : BARTOLOMEU
-cabudal
-icabod
-dobacii
mai nou si....
-bartolomeu
E okeyTeo13Teodora a scris:Sti..mie imi place de merry,dar cand vine vorba de copy exagereaza mult....nah...ai bine nu ca nu vreau un conflict...Ce ziceti de Angelina? Sincer acumCookieAndCupcake a scris:Intreab-o si daca o rogi frumos,nu se va supara!Sau o poti numi Tasha...Nu stiu =))Teo13Teodora a scris:as vrea sasha...dar se supara merry... -.- stiu ca tu nu te superi din moment ce tu mi l-ai propusCookieAndCupcake a scris:vreunul din numele date de mn iti este de folosTeo13Teodora a scris:sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:
-cabudal
-icabod
-dobacii
mai nou si....
-bartolomeu
Uite inca 2 nume:
Angie
SOny
Princess.....
Da,stiu!Atunci cand cineva a scris la microul lui Autumn cutarica a inceput sa zica ca o copiem...Teo13Teodora a scris:Sti..mie imi place de merry,dar cand vine vorba de copy exagereaza mult....nah...ai bine nu ca nu vreau un conflict...Ce ziceti de Angelina? Sincer acumCookieAndCupcake a scris:Intreab-o si daca o rogi frumos,nu se va supara!Sau o poti numi Tasha...Nu stiu =))Teo13Teodora a scris:as vrea sasha...dar se supara merry... -.- stiu ca tu nu te superi din moment ce tu mi l-ai propusCookieAndCupcake a scris:vreunul din numele date de mn iti este de folosTeo13Teodora a scris:sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:
-cabudal
-icabod
-dobacii
mai nou si....
-bartolomeu
Buna!Ce mai faceti?
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Tasha♥Cookies a scris:Buna!Ce mai faceti?
Sysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!1
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173990
Daca aveti nevoie de sfaturi sau va simtiti vinovati veniti la "Satul forumului"
CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
esti nascuta in aceasi zi cu o colega/prietena de-a mea...eu-s pe 1 martie...esti pesti...........
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137602
Cine vine la magazinul meu alimentar Este pe sectiunea Diverse chestii,Chestii diverse
Teo13Teodora a scris:Daca aveti nevoie de sfaturi sau va simtiti vinovati veniti la "Satul forumului"
Teo, ti-am dat nume de vulpe mai sus...doar Sasha sa nu-i pui.. nu de alta darnu vreau sa vii tu la sat pentru ca te simti vinovata de ceva...........atat de infantil
Rossella12- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137602
Da sunt pesti Si tu lafel,nuRossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
esti nascuta in aceasi zi cu o colega/prietena de-a mea...eu-s pe 1 martie...esti pesti...........
Syyyyssss!Ce faaaci Vi la Supermarketul meu Sa comanzi sh tu cevaaaa....In calitate de sys =)))TashaCookies a scris:Buna!Ce mai faceti?
Pagina 3 din 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Pagina 3 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum