Conversatii...
+25
EllyA6
BrunoClau
Moko
Laur77
::SONY::
Telefonul Copilului
WebkinzPuppy
Nokia345
gundrof
irenamihalachi
zinzimima
Rose_2011
Sonia-Maria.2002
bidrye
☆Lidia☆STAR☆
Alexandru2002
Adrian2003
Rossella12
denisdeni22
Florin103
Malinuta
Teo13Teodora♥
Tasha♥Cookies
CookieAndCupcake
Adelaina
29 participanți
Pagina 4 din 20
Pagina 4 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Conversatii...
Da,stiu!Atunci cand cineva a scris la microul lui Autumn cutarica a inceput sa zica ca o copiem...Teo13Teodora a scris:Sti..mie imi place de merry,dar cand vine vorba de copy exagereaza mult....nah...ai bine nu ca nu vreau un conflict...Ce ziceti de Angelina? Sincer acumCookieAndCupcake a scris:Intreab-o si daca o rogi frumos,nu se va supara!Sau o poti numi Tasha...Nu stiu =))Teo13Teodora a scris:as vrea sasha...dar se supara merry... -.- stiu ca tu nu te superi din moment ce tu mi l-ai propusCookieAndCupcake a scris:vreunul din numele date de mn iti este de folosTeo13Teodora a scris:sorry ca-ti spun dar bartolomeu e in aceasi categorie cu:
-cabudal
-icabod
-dobacii
-hipopotusmonstrosusppterticaliasfobius
mai nou si....
-bartolomeu
CookieAndCupcake- Webkinz Signature
Tasha♥Cookies a scris:Buna!Ce mai faceti?
Sysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!1
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
Daca aveti nevoie de sfaturi sau va simtiti vinovati veniti la "Satul forumului"
Teo13Teodora♥- Webkinz Signature
CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
esti nascuta in aceasi zi cu o colega/prietena de-a mea...eu-s pe 1 martie...esti pesti...........
Rossella12- Webkinz Signature Mic
Cine vine la magazinul meu alimentar Este pe sectiunea Diverse chestii,Chestii diverse
Teo13Teodora a scris:Daca aveti nevoie de sfaturi sau va simtiti vinovati veniti la "Satul forumului"
Teo, ti-am dat nume de vulpe mai sus...doar Sasha sa nu-i pui.. nu de alta darnu vreau sa vii tu la sat pentru ca te simti vinovata de ceva...........atat de infantil
Da sunt pesti Si tu lafel,nuRossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
esti nascuta in aceasi zi cu o colega/prietena de-a mea...eu-s pe 1 martie...esti pesti...........
Syyyyssss!Ce faaaci Vi la Supermarketul meu Sa comanzi sh tu cevaaaa....In calitate de sys =)))TashaCookies a scris:Buna!Ce mai faceti?
CookieAndCupcake a scris:Da sunt pesti Si tu lafel,nuRossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
da, pe 1 martie, tu pe 15 nu...asa ai mai scris....
ok
intrabri
1.animalul preferat
2. culoarea preferata
3. tipul de melodii preferate
4.webkinz sg care-ti place
5. asculti melodii romantice(eu m-am tacanit in seara asta) / dar hip-hop (ceva mai Rossellesc)
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 137632
Rossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Da sunt pesti Si tu lafel,nuRossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
ok
intrabri
1.animalul preferat
2. culoarea preferata
5. asculti melodii romantice(eu m-am tacanit in seara asta) / dar hip-hop (ceva mai Rossellesc)
1.Cainele
2.Turcoaz
3.Rock,Pop,[uneori gen Celine Dion,Lara Fabian...romantice]
4.Sig siberian husky[sau sig arctic fox]
5.Da ascult,si hip-hop[gen Guess Who,Puya...]
- Gen : Stare de spirit : Like a wolf <3 Keep calm and LOVE WOLVES
Localizare : Pe scaun,LOOL =))
KinzCash : 144034
CookieAndCupcake a scris:Rossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Da sunt pesti Si tu lafel,nuRossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Mi-a promis mama ca de ziua mea [15 martie] vom adopta un catel neajutorat <3 Eu la inceput am refuzat,dar dupa mi-a aratat mama site-ul si mi s-a facut mila de ei,si am acceptat...Dupa Sparky nu mi-as mai fi luat catel,dar acum voi salva un sufletel...Ca oamenii aceia nu-i pot tine la nesfarsit in casele lor,si daca nu-i adopta nimeni,ajung din nou pe strazi Si atunci mi s-a fct mila si am fost de acord ca de ziua mea sa adoptam un catel
ok
intrabri
1.animalul preferat
2. culoarea preferata
1.Cainele-coincidentie si eu
2.Turcoaz- love,dar si movul
3.Rock,Pop,[uneori gen Celine Dion,Lara Fabian...romantice] eu doar asta seara ascult romantice , maine o pun pe o colega sa ma bata pana ma trezesc
4.Sig siberian husky[sau sig arctic fox]- eu vreau sig arctic fox sau husky de craciun
5.Da ascult,si hip-hop[gen Guess Who,Puya...] si mie-mi plac, dar si smiley.......
- Gen : Stare de spirit : so Happy:)
Localizare : Oras:))))
KinzCash : 137632
Vrei sa fim Sys Eu ies acum,NB!Rossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Rossella12 a scris:CookieAndCupcake a scris:Da sunt pesti Si tu lafel,nuRossella12 a scris:
ok
intrabri
1.animalul preferat
2. culoarea preferata
1.Cainele-coincidentie si eu
2.Turcoaz- love,dar si movul
3.Rock,Pop,[uneori gen Celine Dion,Lara Fabian...romantice] eu doar asta seara ascult romantice , maine o pun pe o colega sa ma bata pana ma trezesc
4.Sig siberian husky[sau sig arctic fox]- eu vreau sig arctic fox sau husky de craciun
5.Da ascult,si hip-hop[gen Guess Who,Puya...] si mie-mi plac, dar si smiley.......
heey!CE faaaceti Eu abia astept diseara cand vine Mos Nicolae
CookieAndCupcake a scris:heey!CE faaaceti Eu abia astept diseara cand vine Mos Nicolae
Bravo.
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 184008
Tu ce-ti doresti,Adelaina
Hey. Buna!! Am facut un mic popas pe-aici dupa ce am aflat ce s-a intamplat cu Deea, dar incerc sa trec peste, dar de ajuns cu mine....voi ce mai faceti?. Mi-a fost tare dor de voi. :*
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253985
Hey!nush daca m-ai prins,dar am un cont de prin vara trecuta,anootza Acum mi-am creeat un cont nou Am contul din parca august 2011Rose_2011 a scris:Hey. Buna!! Am facut un mic popas pe-aici dupa ce am aflat ce s-a intamplat cu Deea, dar incerc sa trec peste, dar de ajuns cu mine....voi ce mai faceti?. Mi-a fost tare dor de voi. :*
Bine ai REvenit
Te stiu... Te pup .CookieAndCupcake a scris:Hey!nush daca m-ai prins,dar am un cont de prin vara trecuta,anootza Acum mi-am creeat un cont nou Am contul din parca august 2011Rose_2011 a scris:Hey. Buna!! Am facut un mic popas pe-aici dupa ce am aflat ce s-a intamplat cu Deea, dar incerc sa trec peste, dar de ajuns cu mine....voi ce mai faceti?. Mi-a fost tare dor de voi. :*
Bine ai REvenit
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253985
Rose_2011 a scris:Te stiu... Te pup .CookieAndCupcake a scris:Hey!nush daca m-ai prins,dar am un cont de prin vara trecuta,anootza Acum mi-am creeat un cont nou Am contul din parca august 2011Rose_2011 a scris:Hey. Buna!! Am facut un mic popas pe-aici dupa ce am aflat ce s-a intamplat cu Deea, dar incerc sa trec peste, dar de ajuns cu mine....voi ce mai faceti?. Mi-a fost tare dor de voi. :*
Bine ai REvenit
Hey,Rose nu team mai vazut de mult.Ce mai faci?Cum o duci?
CookieAndCupcake a scris:Tu ce-ti doresti,Adelaina
Nişte dulciuri,o pijama si un webkinz.(asta de la moş nicolae)
Dar ce s-a intamplat cu deea?Nu am mai dat tarcoale pe aici demult si nu stiu...
denisdeni22- Webkinz
- KinzCash : 145324
Adelaina a scris:CookieAndCupcake a scris:Tu ce-ti doresti,Adelaina
Eu am primit de duminica 2 w de la mos nicolae...
denisdeni22- Webkinz
denisdeni22 a scris:Dar ce s-a intamplat cu deea?Nu am mai dat tarcoale pe aici demult si nu stiu...
Deea,din păcate a murit.Pentru noi a fost o veste cutremurătoare.
denisdeni22 a scris:Adelaina a scris:CookieAndCupcake a scris:Tu ce-ti doresti,Adelaina
Eu am primit de duminica 2 w de la mos nicolae...
Felicitari!
Adelaina a scris:denisdeni22 a scris:Dar ce s-a intamplat cu deea?Nu am mai dat tarcoale pe aici demult si nu stiu...
Dar din ce cauza?
denisdeni22- Webkinz
denisdeni22 a scris:Adelaina a scris:denisdeni22 a scris:Dar ce s-a intamplat cu deea?Nu am mai dat tarcoale pe aici demult si nu stiu...
Dar din ce cauza?
Deea avea o boală de cănd era mică.Stătea şi în scaun cu rotile.Cauza exactă nu ţi-o pot spune,nici eu nu o ştiu, îmi pare rău.
zinzimima a scris:Salut! Ce faceți? ;3
Fac bine.Tu?
ce mai faceti? eu il astept pe Mos Nicolae
Adrian2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare : Undeva
KinzCash : 328579
Eh ... Așa și așa. Ieri nu am fost la școală iar azi toată ziua m-a durut capul. Noroc că am terminat orele la 12. xDAdelaina a scris:zinzimima a scris:Salut! Ce faceți? ;3
Fac bine.Tu?
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620942
Mersi că mi-ai amintit! La prânz mi-am lustruit cizmele și trebuie să le pun la ușă.Adrian2003 a scris:ce mai faceti? eu il astept pe Mos Nicolae
zinzimima a scris:Mersi că mi-ai amintit! La prânz mi-am lustruit cizmele și trebuie să le pun la ușă.Adrian2003 a scris:ce mai faceti? eu il astept pe Mos Nicolae
cu placere!
app: iar scrii cu diacritice?
zinzimima a scris:Eh ... Așa și așa. Ieri nu am fost la școală iar azi toată ziua m-a durut capul. Noroc că am terminat orele la 12. xDAdelaina a scris:zinzimima a scris:Salut! Ce faceți? ;3
Fac bine.Tu?
Norocoas-o.Pe mine mă doare capul şi acum.
Da. Mi-am setat calculatorul pe limba Română.Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Mersi că mi-ai amintit! La prânz mi-am lustruit cizmele și trebuie să le pun la ușă.Adrian2003 a scris:ce mai faceti? eu il astept pe Mos Nicolae
cu placere!
zinzimima a scris:Da. Mi-am setat calculatorul pe limba Română.Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Mersi că mi-ai amintit! La prânz mi-am lustruit cizmele și trebuie să le pun la ușă.Adrian2003 a scris:ce mai faceti? eu il astept pe Mos Nicolae
cu placere!
Unde se seteaza asta? Ca si eu am setat odata si nu mai stiu unde...
Si eu il astept pe Mos Nicolae .
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689374
Eu am setat de la Control Panel.Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Da. Mi-am setat calculatorul pe limba Română.Adrian2003 a scris:zinzimima a scris:Mersi că mi-ai amintit! La prânz mi-am lustruit cizmele și trebuie să le pun la ușă.Adrian2003 a scris:ce mai faceti? eu il astept pe Mos Nicolae
cu placere!
Unde se seteaza asta? Ca si eu am setat odata si nu mai stiu unde...
Am pus și eu diacritice.
Dar nu le folosesc ca am nevoie de doua puncte, ghilimele...
Dar nu le folosesc ca am nevoie de doua puncte, ghilimele...
Alexandru2002 a scris:Si eu il astept pe Mos Nicolae .
Bravo,copii că îl aşteptaţi!Să nu aud că aţi primit nuieluşe.
Pe Windos 7 ,de unde dau ca sa scriu cu diacritice..?
denisdeni22- Webkinz
Control Panel.denisdeni22 a scris:Pe Windos 7 ,de unde dau ca sa scriu cu diacritice..?
Eu mi-am lustruit ora trecuta ghetele,si mi le-am pus la usa,cu tot cu carnet in ele
Adelaina a scris:Alexandru2002 a scris:Si eu il astept pe Mos Nicolae .
Bravo,copii că îl aşteptaţi!Să nu aud că aţi primit nuieluşe.
Eu an de an primesc si nuieluse, dar si cadouri
Fratimiu voia sa-mi spele si mie ghetele,"ca sa-i aduca Mos Nicolae" mai multe cadouri =)))CookieAndCupcake a scris:Eu mi-am lustruit ora trecuta ghetele,si mi le-am pus la usa,cu tot cu carnet in ele
Hey,hey,hey! Ce mai faceti?Eu de-abia astept sa vina Mos Nicolae!
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Forever happy:P
Localizare : Din camera ta te duci in baie si spargi faianta ca sa sapi un tunel.Sapi pana in China si intrebi o batranica:Ce faci?,iar ea va zice:Tu!Tu esti alesul si iti va zice ce sa faci ca sa ajungi la mine
KinzCash : 132606
Si euuuu sysTashaCookies a scris:Hey,hey,hey! Ce mai faceti?Eu de-abia astept sa vina Mos Nicolae!
CookieAndCupcake a scris:Si euuuu sysTashaCookies a scris:Hey,hey,hey! Ce mai faceti?Eu de-abia astept sa vina Mos Nicolae!
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Localizare : Din camera ta te duci in baie si spargi faianta ca sa sapi un tunel.Sapi pana in China si intrebi o batranica:Ce faci?,iar ea va zice:Tu!Tu esti alesul si iti va zice ce sa faci ca sa ajungi la mine
Serverul TransForMice deja este culmea. S-a restartat de două ori consecutiv.
zinzimima a scris:Serverul TransForMice deja este culmea. S-a restartat de două ori consecutiv.
Da
Voi ce va doriti de la Mos Nicolae
CookieAndCupcake a scris:Voi ce va doriti de la Mos Nicolae
Cred ca il las pe el sa aleaga anul acesta...Dar oricum nu vreau...o nuia:]]]]]]Sunt sigara ca nimeni nu o vrea.Dar tu?
Tasha♥Cookies- Lil'Kinz
Eu vreau W love monkey si cartea Chemarea strabunilor si niste dulciureleTashaCookies a scris:CookieAndCupcake a scris:Voi ce va doriti de la Mos Nicolae
Cred ca il las pe el sa aleaga anul acesta...Dar oricum nu vreau...o nuia:]]]]]]Sunt sigara ca nimeni nu o vrea.Dar tu?
Eu vreau jurnalul unui pusti mov si un webkinz
☆Lidia☆STAR☆- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥ Clau is back! And me too ♥
Localizare : ♥ Alaturi de Clau si Lau ♥
KinzCash : 144953
A venit Mos Nicolae!!!!
Bravo.La mine vine dimineata mereu.Alexandru2002 a scris:A venit Mos Nicolae!!!!
Florin103- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sange peste tot
Localizare : in Cimitir
KinzCash : 214678
Alexandru2002 a scris:A venit Mos Nicolae!!!!
Da?!!
Adrian2003 a scris:Alexandru2002 a scris:A venit Mos Nicolae!!!!
Da?!!
Ce ai primit?Eu am pus ghetele mamei,tatei si bunicii si le-am pus eu cadouri
Alexandru2002 a scris:A venit Mos Nicolae!!!!
Supeeer La mine tre sa apara,si Florin,la tine vine dimineata:?: La mine mereu a venit pe 5 pana in ora 22 cam asa
Pagina 4 din 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Pagina 4 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum