Alaska life
Pagina 1 din 1
Alaska life
Din cate vedeti,am acest cont de pe care mi-am facut un nou microsite ;3
Aici voi vorbi despre Alaska,si voi pune si poze din webkinz,dupa ce o voi primi
Aici voi vorbi despre Alaska,si voi pune si poze din webkinz,dupa ce o voi primi
PuppyLover- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Iubesc Golden Retriever!
Localizare : Undeva o.O
KinzCash : 131816
Re: Alaska life
Salut!^^Eu sunt Alaska,un Signature Siberian Husky.Sunt noua in familia mea de Webkinz.Sunt foarte bucuroasa,pentru ca am venit din inima Antarcticii,in cautare de noi aventuri si de prieteni noi.
Totusi,ma incurajeaza faptul ca Ana,stapana mea,mi-a zis ca,voi gasi cu siguranta prieteni foarte buni.
Si asa a si fost.Webkinzii ei sunt de toate felurile : fricosi,nebunatici,nazbatiosi,cuminti,jucausi,si cu totii se incadreaza la categoria de prieteni loiali.
Am o familie noua,una mare cu multi prieteni,frati,surori si de ce nu,chiar suflete pereche.
Eu vin din Antarctica,un loc foarte friguros,unde era lege ca husky,rasa mea,sa traga saniile incepand de la varsta de 2 ani.
Eu locuiam cu mama si tata,ei fiind regii tinutului inghetat.Tata era un caine fioros si mare,de care toti se temeau.Atunci cand cineva ma supara,el imi sarea in ajutor,desigur!
Dar sa n-o uitam pe cea mai buna prietena a mea,Celina.Ea era o signature arctic fox,si avea o surioara foarte enervanta -.- Imi venea sa-i sparg capul de fiecare data cand o vedeam,dar fara sa o vad pe surioara enervanta a Celinei,nici pe Celina nu o puteam vedea...Ironie -.-
Dar acum,sunt in intermediul postei,asa ca va pup!
PuppyLover- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Iubesc Golden Retriever!
Localizare : Undeva o.O
KinzCash : 131816
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum