Rainbow Dash Style
+3
::SONY::
Sonia-Maria.2002
Rainbow_Dash
7 participanți
Pagina 1 din 1
Like?
Rainbow Dash Style
Voi pune doar poze cu mine, editate sau create
Ultima editare efectuata de catre Rainbow_Dash in Lun 14 Ian 2013, 2:46 pm, editata de 1 ori (Motiv : Nu am scris bine)
Rainbow_Dash- KinzKlip
- Stare de spirit : Cool! :D
Localizare : in Ponyville
KinzCash : 131298
Re: Rainbow Dash Style
Poti incepeeeeeeeee!!!!!!!
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 173870
Azi pun doar o poza:
Rainbow_Dash- KinzKlip
Ia uite:
Va place noua coafiura?
Va place noua coafiura?
Rainbow_Dash- KinzKlip
Rainbow_Dash- KinzKlip
Rainbow_Dash- KinzKlip
Printesa RainbowestiaRainbow_Dash a scris:[img(241px,209px)]http://t3.gstatic.com/images?q
Ultima editare efectuata de catre ::SONY:: in Lun 14 Ian 2013, 11:13 pm, editata de 1 ori (Motiv : quote la imagine)
::SONY::- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Sf Valentin! *-* Astept poate cineva imi va zice ceva.... :(
Localizare : Orasul Temelor, MOLDOVA
KinzCash : 159081
eSTI CUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
Mi-am pus la avatar pe forumul meu o poza cu tine.
Mi-am pus la avatar pe forumul meu o poza cu tine.
Sonia-Maria.2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Everybody love you,but you don't know. Dream, tommorow it's possibile to rain. Everyday is one smiley day, but not today. Smile evryday, to all person, but not after you hit them. Everybody cand lie, but are a lot of person who can lie to them self. Stiu cand fac ceva gresit, nu trebuie sa-mi explici. i-am dus haina colegului haina dupa ce el mi-a adus-o de trei ori .el spune ca o voi face de doar inca 2 ori sa ma rascumpar, eu cred ca e vina lui. Mi-a incurcat geaca.:) Unele persoane par dragute pana s ale auzi vorbind bate-ti joc, razi acum caci cand tu vei plange pe la colturi am sa trec am sa-ti pun un banut in cana si am sa-ti zic ,,Who's laughing now" Stiti zilele cand erati la scoala si ba era soare ba incepea vant si furtuna.eu sunt mai mult furtun
Localizare : dUTE LA LOTO SI INCEARCA SA CASTIGI 1000 DE LEI. doamna care iti va imana premiul,iti va da niste bilete si o masina. pleci cu biletele in laponia si il cauti pe Rudolph si zboru cu el pana in china si vei vedea o batrana care vb. singura(bate campii=)) ) si iti va da 2 ghicitori ca sa te lase sa treci pe strada din Beijing. Raspunsul la ambele este capra. Batrana v-a muri si din hainele ei se formeaza un bilet care scrie adresa mea! Greu rau e sa imi afli adresa! LOOL!
KinzCash : 173870
Iar acum, cea mai buna prietena a mea....
- Spoiler:
- Scootalo, sora mea
Rainbow_Dash- KinzKlip
situsi sora tu sunteti foarte dragute
diana333- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : nostalgica
KinzCash : 139098
Rainbow_Dash- KinzKlip
Rainbow_Dash- KinzKlip
Rainbow_Dash a scris:
Esti la FBI acolo,nu?
♫WebkinzSuperStar♫- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : Music and art is my lifee!!
KinzCash : 131014
suuuuper micro RD!sunt fanul tau nr 1!!
anto104264- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : ..fericita dar si trista cateodata..
Localizare : cu prietenii mei in ploiesti
KinzCash : 133289
Subiecte similare
» CONCURS Joi #1: Webkinz-ul Perfect! (marshmallow_girl)
» ׺°”˜`”°º× Foxes Style ׺°”˜`”°º×
» Rainbow photos
» Webkinz Fashon Style
» missbimbo.com
» ׺°”˜`”°º× Foxes Style ׺°”˜`”°º×
» Rainbow photos
» Webkinz Fashon Style
» missbimbo.com
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum