CONCURS Joi #1: Webkinz-ul Perfect! (marshmallow_girl)
+35
dranam
bleki00
Asim002
kittykems
robynrobyn~robynrobyn
niko_silvia2000
barbie2602
oana16
Alexsutzu
cristina123
loveemily
Pisy1148
Anna
monica2000
cristinutza
stefania98
Laur77
Vale10
Alexandra61998
oaal17
JulyTheBestStar
panszin
Husky
ANDREEAMUNTEANU
Nokia345
sely01
Adronia
stefania223
Misterio
zafyna
deea98
Rose_2011
zinzimima
marshmallow_girl
Webkinz Romania
39 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
CONCURS Joi #1: Webkinz-ul Perfect! (marshmallow_girl)
...
Ultima editare efectuata de catre Webkinz Romania in Joi 21 Apr 2011, 11:29 am, editata de 3 ori
Re: CONCURS Joi #1: Webkinz-ul Perfect! (marshmallow_girl)
Buna fani Webkinz!
V-ati dorit vreodata sa fiti pentru cateva secunde creatori de Webkinzi la compania Ganz? Ei bine, acum puteti! Faceti o descriere de maxim 7 randuri ori un desen al unui design nou de jucarie Webkinz.
Daca veti fi prinsi ca luati descrierile sau pozele de pe internet, daca seamana izbitor poza ori descrierea cu un Webkinz deja existent ori copiati ideile unul de la altul veti fi descalificati! Asa ca mare atentie!
Veti fi alesi prin intermediul urmator: la inceput vor fi alesi prin tragere la sorti 5 finalisti, iar dupa aceea juriul (format din mine si Webkinz Romania) va decide castigatorii.
Premiile vor fi urmatoarele: La premiul I (x1) - Pat Hotel de Lux, o hainuta surpriza si 3 alimente
La premiul II (x1) - o hainuta surpriza si 3 alimente
La premiul III (x1) - 7 alimente si o hainuta obisnuita
Se vor acorda si 2 mentiuni (celorlalti 2 finalisti) care consta in 3 alimente.
Castigatorii vor fi alesi JOI. Nimeni nu poate participa PE DOUA CONTURI !!!!!
V-ati dorit vreodata sa fiti pentru cateva secunde creatori de Webkinzi la compania Ganz? Ei bine, acum puteti! Faceti o descriere de maxim 7 randuri ori un desen al unui design nou de jucarie Webkinz.
Daca veti fi prinsi ca luati descrierile sau pozele de pe internet, daca seamana izbitor poza ori descrierea cu un Webkinz deja existent ori copiati ideile unul de la altul veti fi descalificati! Asa ca mare atentie!
Veti fi alesi prin intermediul urmator: la inceput vor fi alesi prin tragere la sorti 5 finalisti, iar dupa aceea juriul (format din mine si Webkinz Romania) va decide castigatorii.
Premiile vor fi urmatoarele: La premiul I (x1) - Pat Hotel de Lux, o hainuta surpriza si 3 alimente
La premiul II (x1) - o hainuta surpriza si 3 alimente
La premiul III (x1) - 7 alimente si o hainuta obisnuita
Se vor acorda si 2 mentiuni (celorlalti 2 finalisti) care consta in 3 alimente.
Castigatorii vor fi alesi JOI. Nimeni nu poate participa PE DOUA CONTURI !!!!!
marshmallow_girl- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : happy:)am visat ceva frumos azinoapte:))
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 159779
Noul Webkinz:Un catelus care sa se numasca Coffe-Dog. Sa fie maro cu pete albe si maro inchise, sa aiba urechiusele cu putina blanita neagra. Sa aiba ca articol speciala un Frapucino care sa se numeasca "Milk Chocolate Frape". Ca articol speciala sa aiba "Coffee-colored wardrobe".
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
L-as numi Cow Rabbit, rasa Signature si ar fi alb cu pete negre ca o vacuta si cu urechile mari normale de iepure. Mancarea lui preferata se va numi Lucerna Vacuta si va arata alba cu pete negre, dar defapt este lucerna. Articolul special ar fi un Televizor Cow Rabbit.
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253955
Ar fi un dragon numit montruletul cel mirositor . Ar fi un mic monstrulet carui nu ii place sa faca , curat sau sa se spele. Dar totusi mereu zambeste . Are o personalitate puternica , te face sa te iei mereu dupa el , nu e foarte bine . P.S.I lui ar fi un frigider alb imaculat pe care trebuie sa il speli dupa ce il foloseste acest dragon. Mancarea lui speciala ar fii o acadea multicolora.Am uitat sa spun ca acest "monstrulet" are 2 super-puteri , una de a aprinde focul cu picioarele [ fiti atenti la incendii ] , si a doua ca poate sa bea 10000 litri de apa dintr-o inghititura. Jucarie folositoare copiilor care vor sa invete cum sa fie curati , deoarece trebuie sa curete dupa acest dragon . .
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
Rainbow Bunny
un iepuras roz deschis cu pete in toate culorile care se numeste Rainbow Bunny. cadourile sunt un pat cu iepurasi albi si plapuma colorata si un costum cu tricou , fustita si pantofi. tricoul cu un curcubeu, fusta colorata si pantofi cu toc rosii cu sclipici si o fundita. mancare speciala:un tort cu glazura colorata si morcovi (rainbow carrot).
zafyna- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : cluj
KinzCash : 151254
continuati
aveti idei bune
incercati urmatorii participanti sa faceti si desene
aveti idei bune
incercati urmatorii participanti sa faceti si desene
animal: http://www.desenatori.ro/desen-1673996.htm
obiectele lui: http://www.desenatori.ro/desen-1674081.htm
psi-ul se numeste "steaua pasnica" si mancarea "mancarea plina de pace"
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
misterio, poti sa imi spui te rog ce este psi? canapea sau cufar?
canapea...marshmallow_girl a scris:misterio, poti sa imi spui te rog ce este psi? canapea sau cufar?
aaa
Ultima editare efectuata de catre marshmallow_girl in Joi 14 Apr 2011, 7:33 pm, editata de 1 ori
Un nou webkinz ar fi unul signature endangered desigur descris de mine e mic dar real e de marimea unui signature.
Webkinzul e din colectia candykinz.
Numele psi-ului e ceva inventat de mine nu cu un nume de obiect etc.
Psf:supa de bombonele
Psi:cada sherila
gift: candy bear pink gift
Animalut:candy bear
descriere: candy bear e un animalut energic,frumos si bun. De fiecare data cand il vezi iti vine sa zici miam. In ziua cand il adopti,va sari ca o broscuta (desi nu e) in inima ta!!!
Webkinzul e din colectia candykinz.
Numele psi-ului e ceva inventat de mine nu cu un nume de obiect etc.
Psf:supa de bombonele
Psi:cada sherila
gift: candy bear pink gift
Animalut:candy bear
descriere: candy bear e un animalut energic,frumos si bun. De fiecare data cand il vezi iti vine sa zici miam. In ziua cand il adopti,va sari ca o broscuta (desi nu e) in inima ta!!!
Ultima editare efectuata de catre stefania223 in Sam 16 Apr 2011, 10:49 am, editata de 3 ori
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164813
Ursuletul Splushy Splush
app.PSF e jeleuri,am uitat sa scriu!
app.PSF e jeleuri,am uitat sa scriu!
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 167361
Buna,fani WW!Suntem cei de la Ganz,si anuntam creerea unui nou animalut din colectia KandyKinz!Ce-i spectaculos,asta ca,el se va putea gasi si in magazinele din toata lumea!Ea este o pisica,pe nume Kandy-Cat.A fost inventata de noua noastra angajata,Popescu Adelina!Ea este o pisicuta din jeleuri,cu un PSI foarte adorabil,adica un aparat de facut jeleuri!Iar PSF-ul ei este JellyBelly Cake!Si o cutie de cadou numai din jeleuri!Noul animalut adora mult jeleurile,dar sim curcubeul!(te rog frumos sa nu iei in calucul randurile cu Animalut,PSI,PSF si Gift Box,deorece daca le-ai pune unele langa altele ar face un sfert de rand)
Animalut:
PSI:
PSF:
Gift Box:
Animalut:
PSI:
PSF:
Gift Box:
Ultima editare efectuata de catre sely01 in Vin 15 Apr 2011, 5:27 pm, editata de 1 ori
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231097
fara comentarii de genul ca nu e corect si egalmarshmallow_girl a scris:aaa
e frumoasa...
Re : Concursul de Joi : Webkinzul Perfect !!
FIER POWE LION ( SIGNATURE WEBKINZ ) :
Nokia345- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Rainy as always
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 207985
Ma scuzati ca intreb aici,dar as putea sa desenez pe foaie apoi sa pun poza,si sa dau edit la ideea mea?
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 231097
Buna, sunt Andreea! Webkinzul creat de mine se numeste IEPURASUL GRASUT. El este mititel, zambaret si putin cam dolofan. Are o pata gri la ochiul drept si este de culoarea gri inchis. Micutul are urechiusele lungi si o codita mica si pufoasa. El este animalutul perfect! Sper sa va placa!
ANDREEAMUNTEANU- Gen : Localizare : Medgidia
KinzCash : 149371
sely01 a scris:Ma scuzati ca intreb aici,dar as putea sa desenez pe foaie apoi sa pun poza,si sa dau edit la ideea mea?
da. intrebariile se pun la intrebari
Animalutul meu este BIG FOOT ROSU. Merge pe doua picioare, mananca mult biscuiti din lemn dulce (PSF) si ii place sa doarma in hamacul din liane (PSI). Seamana cu o maimuta dar are ochii mai mici si urechile mai mari. Are picioarele mai lungi decat mainile.
Ultima editare efectuata de catre Husky in Mar 19 Apr 2011, 2:54 pm, editata de 1 ori
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
KinzCash : 168541
LIBELULA CURCUBEU
PE LIBELULA AI FACE-O FERICITA DACA I-AI DA MANCAREA EI SPECIALA SI DACA O DUCI IN PARC SA SE JOACE SAU SA SE UITE LA TELEVIZORUL CURCUBEU CU ARIPI(PSI) . MANCAREA SPECIALA E FAVORITA EI SI CHIAR IAR PLACE DACA AI HRANIO IN FIECARE ZI CU EA . SPER SA VA PLACA!!!
Ultima editare efectuata de catre panszin in Joi 21 Apr 2011, 8:04 am, editata de 2 ori (Motiv : acesta este animalutul meu:LIBELULA CURCUBEU)
panszin- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : 100%
Localizare : undeva pe planeta pamant,in romania,cam in nord-centrul tarii,undeva in judetil................mures intrun mic loc numit..................LUNCA BRADULUI!!!!!!!!iubesc aceasta localitate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KinzCash : 154333
Nume : Smiley Cat
PSI : Ceas de perete Smiley [zambitor]
Special Food : Prajiturica vesela
Descriere : Smiley Cat este alba,dar are un model cu multe fetisoare vesele ,de culoare galbena .Este o pisica ce zambeste tot timpul,ii place mult sa fie in centrul atentiei si sa rada.Ii plac filmele de comedie si glumele.
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
Localizare : Iasi
KinzCash : 169449
il cheama whitewolf si e mare,alb(100%)are ochi ca douacristale mici albastre si o blana mai deasa(doar unpic)decat un husky!ghearele ii sunt scurte iar urechile,desi aude foarte bine au putin cam multa blana! eu l-as iubi la nebunie ! cadoul ar fi un pat pestera iar mancarea o caprioara in sos de carne!!!!
-numele de pe forum e acelas cu numele de pe webkinz
-numele de pe forum e acelas cu numele de pe webkinz
oaal17- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : happyyyyyy
Localizare : st.kinzville nr.1432
KinzCash : 153910
scuzati-ma ca nu am facut giftboxul...e gata acumMisterio a scris:animal: http://www.desenatori.ro/desen-1673996.htm
http://www.desenatori.ro/desen-1675525.htm
Concursul de joi
Cum pot pune imaginea webkinzului desenat de mine? Pot castiga concursul si daca sunt vizitator.Va rog sa-mi raspundeti.Va roooog mult imi spuneti.Am inteles ca trebuie sa [unem intrebarile altundeva.Unde?
Alexandra61998- Gen : Stare de spirit : Fericita :)
KinzCash : 153716
aici ai subiectul comentarii:
http://forum.webkinzromania.ro/t2390-comentarii-intrebari-discutii
nu, nu poti ca vizitator. sus la inregistrare te inregistrezi
pentru poza, uite pasii:
- intra aici: http://imageshack.us/
- dai browse, pui poza si dai upload.
- copiezi "Link" si pui acel link aici pe forum exact asa:
(o sa pun cu spatii ca altfel nu merge. tu pui fara spatii intre litere)
[i m g]AICI PUI DIRECT LINK-UL[/i m g]
asta e tot
http://forum.webkinzromania.ro/t2390-comentarii-intrebari-discutii
nu, nu poti ca vizitator. sus la inregistrare te inregistrezi
pentru poza, uite pasii:
- intra aici: http://imageshack.us/
- dai browse, pui poza si dai upload.
- copiezi "Link" si pui acel link aici pe forum exact asa:
(o sa pun cu spatii ca altfel nu merge. tu pui fara spatii intre litere)
[i m g]AICI PUI DIRECT LINK-UL[/i m g]
asta e tot
Acesta este animalutul creat de mine.
Vale10- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Tg -Jiu
KinzCash : 155387
https://2img.net/r/ihimizer/i/kjlj.png/ - Animalutul
https://2img.net/r/ihimizer/i/ohjklh.png/ -Pet Specific Gift
https://2img.net/r/ihimizer/i/hgjg.png/ -Pet Specific Food
https://2img.net/r/ihimizer/i/ghjff.png/ -Cutia
Descriere:
HEART FLOWER este o floricica mica careia i-au aparut niste inimioare pe petale fiindca ea ne iubeste mult.Aceasta floricica este o noua creatie.Ea adora sa se joace cu albinutza ei de plus si sa manance supa de floricele.Acest animalut este foarte bun,de aceea ea le da voie albinelor din imprejurimi sa culeaga polen din ea, petru ca ele sa poata mai apoi sa faca mierea cea gustoasa.
FLORICA INIMIOARA te va face sa te simti minunat si nu o vei iubi din prima clipa ,cum si ea te iubeste pe tine.
Va rog sa-mi spuneti daca merg imaginile....
https://2img.net/r/ihimizer/i/ohjklh.png/ -Pet Specific Gift
https://2img.net/r/ihimizer/i/hgjg.png/ -Pet Specific Food
https://2img.net/r/ihimizer/i/ghjff.png/ -Cutia
Descriere:
HEART FLOWER este o floricica mica careia i-au aparut niste inimioare pe petale fiindca ea ne iubeste mult.Aceasta floricica este o noua creatie.Ea adora sa se joace cu albinutza ei de plus si sa manance supa de floricele.Acest animalut este foarte bun,de aceea ea le da voie albinelor din imprejurimi sa culeaga polen din ea, petru ca ele sa poata mai apoi sa faca mierea cea gustoasa.
FLORICA INIMIOARA te va face sa te simti minunat si nu o vei iubi din prima clipa ,cum si ea te iubeste pe tine.
Va rog sa-mi spuneti daca merg imaginile....
Este frumos??? Este frumos???
Alexandra61998 a scris:Este frumos??? Este frumos???
nu se intreaba daca este frumos sau urat aici. poti intreba asta la intrebari
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 249114
Animal Webkinz
Chiar aveti idei bune toti.
Ultima editare efectuata de catre stefania98 in Mier 20 Apr 2011, 1:05 pm, editata de 1 ori
stefania98- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : veselea ca de obicei
Localizare : Lumea viselor
KinzCash : 149762
Animal Webkinz
Animalul creat de mine ar fi un urs maro si putin dolofan cu pernutele de la labute albe.Ochii i-ar avea albastri si ar avea pe corp pete negre.Blana lui ar vi foarte pufoasa si deasa iar semnul l-ar avea pe una din labute.Numele lui ar fi Brown Berry .
As fi foarte bucuroasa daca as castiga fiindca nu am castigat niciodata pana acum si mi-as dori mult asta .
As fi foarte bucuroasa daca as castiga fiindca nu am castigat niciodata pana acum si mi-as dori mult asta .
stefania98- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : veselea ca de obicei
Localizare : Lumea viselor
KinzCash : 149762
PET: Patty Butterfly
PSI: Lucky Hidden Lake
PSF: Castron Cu Verdeata
Acest animalut nu ezita niciodata sa iti arate cat de mult te iubeste si nu uita sa iti ofere un trifoi din lacul norocos din gradi si el spera, ca si tu sa il iubesti si sa-i oferi din mancarea lui preferata(castronul cu verdeata)!El vrea iubire din partea ta si o sa iti dea si el inzecit!
[/url]
PSI: Lucky Hidden Lake
PSF: Castron Cu Verdeata
Acest animalut nu ezita niciodata sa iti arate cat de mult te iubeste si nu uita sa iti ofere un trifoi din lacul norocos din gradi si el spera, ca si tu sa il iubesti si sa-i oferi din mancarea lui preferata(castronul cu verdeata)!El vrea iubire din partea ta si o sa iti dea si el inzecit!
[/url]
cristinutza- Webkinz
- Gen : Stare de spirit : Ca in todeauna
Localizare : Hunedoara,Vulacan
KinzCash : 154772
Eu il numesc Iepurasul Curcubeu . Culorile lui sunt rosu , portocaliu , galben , verde deschis , albastru si mov .
Mancarea lui se numeste Morcovul curcubeu , iar obiectul lui este Masinuta curcubeu care merge pe baza de curcubeu .
Scuze ca nu am pus poze , dar nu stiu cum se face .
Mancarea lui se numeste Morcovul curcubeu , iar obiectul lui este Masinuta curcubeu care merge pe baza de curcubeu .
Perfect Webkinz :x
Webkinzul meu se numeste RomaniaPodlle si face parte din colectia CountryPodlle.Acest WEBKINZ isi iubeste foarte muult tara...Mereu este cu zambetul pe buze,adora foarte mult sporturile, are o voce extraordinara si mereu adora sa fie la moda.Cea mai buna prietena este ZEBRA.Culoare blanii sale este rosu amestecat cu galben si albastru ticolorul tarii noastre.
Mancare:Acadea Tricolora
PSI:Covarasul Romania
Gift Box! Imi cer scuze dar il uita`sem gift box`ul
Mancare:Acadea Tricolora
PSI:Covarasul Romania
Gift Box! Imi cer scuze dar il uita`sem gift box`ul
Ultima editare efectuata de catre Anna in Mier 20 Apr 2011, 11:30 pm, editata de 4 ori
Anna- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Suuuuuper fericiiita:x
Localizare : Webkinz World :)
KinzCash : 150941
Primavera
O catelusa perfecta ar fi catelusa Primavera
Ea are urechiusele in forma de flori { fiecare petala a florii [ a urechii ] sa fie de o culoare diferita.
Pe corpul ei sa fie niste ghiocei gingasi sau alte flori.
Corpul ei este verde deschis.
Codita ei este un fir de iarba de culoarea verde inchis.
Aceasta creatie reprezinta primavara [ daca tot a venit primavara ]
Corpul verde al catelusei reprezinta iarba cea verde si frageda iar ghioceii si celelalte flori se potrivesc perfect cu iarba.
Stiu ca nu e o idee prea stralucita
Ea are urechiusele in forma de flori { fiecare petala a florii [ a urechii ] sa fie de o culoare diferita.
Pe corpul ei sa fie niste ghiocei gingasi sau alte flori.
Corpul ei este verde deschis.
Codita ei este un fir de iarba de culoarea verde inchis.
Aceasta creatie reprezinta primavara [ daca tot a venit primavara ]
Corpul verde al catelusei reprezinta iarba cea verde si frageda iar ghioceii si celelalte flori se potrivesc perfect cu iarba.
Stiu ca nu e o idee prea stralucita
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307596
Webkinzul creat de mine se numeste Tie dye bichon.El face parte din colectia Tie dye pets.
https://2img.net/r/ihimizer/i/unledwd.png/
Nu merge sa pun poze de aceea am pus acest link.
https://2img.net/r/ihimizer/i/unledwd.png/
Nu merge sa pun poze de aceea am pus acest link.
loveemily- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : focsani
KinzCash : 157514
monica2000 a scris:Eu il numesc Iepurasul Curcubeu . Culorile lui sunt rosu , portocaliu , galben , verde deschis , albastru si mov .
Am reusit sa pun poza .
Numele lui ar fi Sunshine Dog. Ar fi auriu sclipitor, cu o codita lunga (la fel ca si raza soarelui) si cu urechile mici.
PSF: Bautura Raza De Soare
PSI : Super-Pat Lumina Stralucitoare
Gift : Sunshine Dog Party Gift
Descriere: El alearga rapid, tot timpul ii este cald (vara ii e cel mai
cald, iar iarna ii e bine), si mereu cand te duci la el in camera iti
zice:
-Raza mea, ai venit sa ma vezi? (pupici da mereu)
Mancarea lui preferata e Limonada, iar articolul preferat e jocul Link'D.
Ce ii place cel mai mult sa faca:
Sa se inscrie la Stadionul Webkinz, la cursa de Alergari.
PSF: Bautura Raza De Soare
PSI : Super-Pat Lumina Stralucitoare
Gift : Sunshine Dog Party Gift
Descriere: El alearga rapid, tot timpul ii este cald (vara ii e cel mai
cald, iar iarna ii e bine), si mereu cand te duci la el in camera iti
zice:
-Raza mea, ai venit sa ma vezi? (pupici da mereu)
Mancarea lui preferata e Limonada, iar articolul preferat e jocul Link'D.
Ce ii place cel mai mult sa faca:
Sa se inscrie la Stadionul Webkinz, la cursa de Alergari.
cristina123- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Munky Funky, Munky Funky, Do you like it Munky Funky? I like it, I like it, I like it Munky Funky!
Localizare : Transformice sau Webkinz
KinzCash : 166703
Chacky
Pregatiţi-vă, un nou Webkinz o sa fugă cu labele lui mari după tine,cu o blană de o culoare rar văzută şi la modă, îţi va încânta privirea! Chacky, este un pitic albastru năzdrăvan care nu va zice niciodata nu unui joc,în plus el poate să iti insenineze orice clipă cu amuzamentul lui ieşit din comun şi te va proteja de orice!Încearcă sa tii pasul cu energia lui si profită cand doarme în obiectul său special, Ruffled Bed ,unde acest pitic se odihneste,desigur,doar după ce-şi mănâncă gogoşile săritoare pe care reuşeşte sa le prindă datorită gurii lui mari.Pe deasupra,este foarte uşor să-i aduci fericirea,trebuie doar să-i îngrijeşti părul lui ciufulit şi adorabil,spălândul cu apă şi şampon.
Ultima editare efectuata de catre Alexsutzu in Mier 20 Apr 2011, 3:32 pm, editata de 7 ori
Alexsutzu- Figurina Webkinz
- KinzCash : 152816
scriu pentru acest concurs
Eu daca as fi cu ganz as inventa jucari noi colorate faimoase cele mai tari si haine noi la kinstey pentru baieti si pentru fete.As face o tema de paste cu oua.As inventa depilda covorase webkinz care au inc od si dal bagi iti da covorasul ala si 30000 kinscheas.Si mancare noua de preparat si haine de preparat dar sa existe o carte speciale care ar costa dupa mine 1002 kincheas.Si copiii ar putea sa se joace zilnic pana cand trec la un nivel de bani depilda nivelul 1chinscheas 200,nivelul 2 kinscheas 400,nivelul 3 kinscheas 600,nivelul 4 kincheas 900,si ultimul nivel 5 chinscheas 1200 ar fi tare pentru noi as vreau sa va spun cateva cuvinte la haine sa nile facem noi sa alegem culoarea si ceva la decor.Sper sa va placa din suflet.CONT oana16
oana166- Vizitator
scuzatima..
u daca as fi cu
ganz as inventa jucari noi colorate faimoase cele mai tari si haine noi
la kinstey pentru baieti si pentru fete.As face o tema de paste cu
oua.As inventa depilda covorase webkinz care au inc od si dal bagi iti
da covorasul ala si 30000 kinscheas.Si mancare noua de preparat si haine
de preparat dar sa existe o carte speciale care ar costa dupa mine 1002
kincheas.Si copiii ar putea sa se joace zilnic pana cand trec la un
nivel de bani depilda nivelul 1chinscheas 200,nivelul 2 kinscheas
400,nivelul 3 kinscheas 600,nivelul 4 kincheas 900,si ultimul nivel 5
chinscheas 1200 ar fi tare pentru noi as vreau sa va spun cateva cuvinte
la haine sa nile facem noi sa alegem culoarea si ceva la decor.Sper sa
va placa din suflet.CONT oana16
oana16
scuzatima din suflet nu mam conectat in cont si am pus pe vizitator va rog sa imi acceptati scuzele
ganz as inventa jucari noi colorate faimoase cele mai tari si haine noi
la kinstey pentru baieti si pentru fete.As face o tema de paste cu
oua.As inventa depilda covorase webkinz care au inc od si dal bagi iti
da covorasul ala si 30000 kinscheas.Si mancare noua de preparat si haine
de preparat dar sa existe o carte speciale care ar costa dupa mine 1002
kincheas.Si copiii ar putea sa se joace zilnic pana cand trec la un
nivel de bani depilda nivelul 1chinscheas 200,nivelul 2 kinscheas
400,nivelul 3 kinscheas 600,nivelul 4 kincheas 900,si ultimul nivel 5
chinscheas 1200 ar fi tare pentru noi as vreau sa va spun cateva cuvinte
la haine sa nile facem noi sa alegem culoarea si ceva la decor.Sper sa
va placa din suflet.CONT oana16
oana16
scuzatima din suflet nu mam conectat in cont si am pus pe vizitator va rog sa imi acceptati scuzele
oana16- Lil'Kinz
- Gen : Localizare : Buzau
KinzCash : 164324
Noul animalut webkinz este girafa Coookie,care face parte din colectia Cookie Pets...Ochii ii are ca doua fursecuri cu ciocolata cu lapte , coada lunga de jeleu de cafea , Gura din stafide cu muslii , trunchiul din un baton de ciocolata mars cu crema de caramel si nougat,nasul dintr-o prajiturica cu vanilie si ii place sa manance frunze ciocolatii din Copacul CiocoWebKinz .Psi animalutului este copacul cu frunze cu Straciletta si Bomboane glazurate cu crema de alune prajite in caramel..Mancarea speciala a animalutului este IerbovaCiocolataGiraWebkinz.
barbie2602- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : Ce aveti cu mine?
Localizare : tg-jiu
KinzCash : 157573
Ratusca!
Noul animalut webkinz care asi vrea sa apara este o ratusca!Cularea ei sa fie maro cu negru,ochi albastri,sa fie mare.Sa coste 19,99 lei.Alaturi de ea sa fie si un pui de rata care sa nu aibe nici un cost in plus.Sa fie pe placul tuturor copiilor,sa nu ii cada puf!
Aceasta a fost prezentarea mea!
Aceasta a fost prezentarea mea!
niko_silvia2000- KinzCash : 149101
webkinzul Hope AND Pray
S-au intamplat multe necazuri in toata lumea...tsunamiuri in japonia...cutremure in europa...seceta in orasele"civilizate" din lume....si multe altele....carei-au intristat pe producatorii Ganz eStore iar acestia s-au gandit sa leaduca fericirea multor copii de pe Glob....donandu-lejucarii webkinz pentru a le arata ca cineva inca mai are grija de ei si pentru a le oferi un tel in viata:a SUPRAVIETUI pentru a-i face fericiti pe altii....doar ca,producatorii au avut o problema... voiau sa creeze ceva special pentru acest eveniment,dar nu mai aveau ideei,asa ca au apelat la noi,copii care nu aveau necazuri...webkinzul avea sa se numeasca:
HOPE AND PRAY...
ANIMALUTUL: [IMG]https://2img.net/r/ihimizer/i/unledebc.png/[IMG]HOPE AND PRAY...
Pet Specific Gift:[IMG]https://2img.net/r/ihimizer/i/unledetgr.png/[IMG]
Pet Specific Food:[IMG]https://2img.net/r/ihimizer/i/dscsfdsf.png/[IMG]
Pet Specific Gift:[IMG]https://2img.net/r/ihimizer/i/unledbox.png/[IMG]
robynrobyn~robynrobyn- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : ummm...plictisita rau de tot!
Localizare : brasov
KinzCash : 149749
webkinzul perfect
Webkinz Fulger Birt este o pasare iute ca fulgerul si nu are frica de nimic . Penele sale colorate in albastru electric si negru stralucesc in noapte iar coada ei lunga alcatuita din trei pene mari o ajuta sa planeze usor pe aripile vantului pe deasupra mai are o creasta exotica care i da un plus de stil . Webkinz Fulger Birt se poate acizitiona din magazine . PSI : Fulger Bed PSF : ( NU STIU CUM SE SCRIE PE ENGLEZA DAR SCRIU PE ROMANA ) Prajitura " Furtuna Inofensiva ''
sharonpo- Vizitator
te rugam frumos,te inregistrezi?
(scz deea)
(scz deea)
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164813
Re: CONCURS Joi: Webkinz-ul Perfect! (marshmallow_girl)
Sparkly cat(pisica sclipitoare) PSI:Dulap sclipisicos FOOD:Sparkly catnip Ghift box:Sparkly box... Sparcly Cat este o pisica sclipitoare de culoare movuliu....cadoul ei special este un dulap plin de sclipici....mancarea ei preferata este o mancare de pisici sclipitoare si cutia este mov cu sclipici... Cea mai buna prietena a ei este pisica pom pom. http://www.desenatori.ro/desen-1679427.htm
kittykems- KinzCash : 149245
Iepurasul din dulciuri
Iepurasul din dulciu ar trebui sa arate cam asa:urechile in forma de acadele,capul maro( ca o minge de ciocolata),ochi ca niste bombonele cu aroma de capsune,codita pufoasa ca o vata pe bat,piciorusele ca niste cicolata in forma de picioare ale unui iepuras,si putin par pe cap care sa aibe culoarea zaharului.Sa fie mai maricel.Dar nu Webkinz Signature si nici Lil'kinz.Webkinz normal.Sa incercati sa il faceti dragut,dragut,dragut!A si moale ca puful de papadie.Blanos!Sa aiba multa blanita!Ca un Yorkie.A! daca se poate punetii si o funtita in cap.Asa,doar de atractie,sa fie mai vandut.Si foarte frumos sa fie.Nu urat!!!!!!!Ador iepurasii si de aceea mi-a venit in minte sa va trimit detalii despre un iepuras Webkinz.Daca il faceti,o sa vedeti c-o sa iasa bine,bine!!
Bogael- Vizitator
Iepurasul Cica-Boominguli
IEPURASUL CICA-BOOMINGULI Acest animal e un iepuras foarte stilat . O sa iti aduca 5000 de Kincash . Are coada maronie-cafeniu .E mic cat o cana . Mancarea speciala e Cicafoodciupsand .Are ca si cadou un super televizor COAS-COOMOS .
nemoochi- Vizitator
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Concurs Comunitar WR #23:
» ^.^ Perfect shop ^.^
» Perfect Petzzz
» Ce fac la...?
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» ^.^ Perfect shop ^.^
» Perfect Petzzz
» Ce fac la...?
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum