i love all animals......
+2
anootza
diana333
6 participanți
Pagina 1 din 1
va place microul meu?
i love all animals......
imi pare rau nu am putut sa mai fa un sondaj in micro asa ca a trebuit sa fac un nou toping scuze
diana333- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : nostalgica
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 139098
Re: i love all animals......
Nu aici se fac micro-uri ;] Ci pe microsite-urile voastrediana333 a scris:imi pare rau nu am putut sa mai fa un sondaj in micro asa ca a trebuit sa fac un nou toping scuze
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
am deja un micro dar nu ma-i pot pune sondajul acolo
celor care au dat nu stiu ce za zic am sa ma apuc sa muncesc mai mult ca sa fiu si pentru rangul tau vorbesc serios daca vrei trimite prin pm ce nu ti-a placut sa-u ce ai vrea sa apara nu ma supar deloc poti spune si cine esti
Re: i love all animals
Va rog sa intrati si pe micro site-ul meu.Nu vine nimeni, nu raspunde nimeni, nu voteaza nimeni.
Lyria&Onchao- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Prieteni si Cai!
Localizare : Printre my friends:Clau, Lidy and Mali and Howrse
KinzCash : 143210
diana333 a scris:celor care au dat nu stiu ce za zic am sa ma apuc sa muncesc mai mult ca sa fiu si pentru rangul tau vorbesc serios daca vrei trimite prin pm ce nu ti-a placut sa-u ce ai vrea sa apara nu ma supar deloc poti spune si cine esti
Sondajul merge pus oricand pe microsite-uri ;] Dai la primul mesaj pe editeaza.Dai putin mai in josul paginii,iar apoi iti scrie acolo "Optiuni in cadrul sondajului",si scrie acolo"Intrebarea sondajului",si o scrii.Dupa este un spatiu mai mare chiar dedesupt,si pui raspunsurile ;]
Good Luck! ;3
anootza- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am piciorul in ghips...Si acum...Cineva mi-a spart contul :((
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 221141
stiu um se pune sondajul............dar nu se mai poate pune odata facut topingul doar daca il faci cand incepi un toping nou......si eu stiu de and e lumea si pamantul sa pun un sondaj.... te rog sa nu te certi u mine pe tema asta.....(nu te supara dar me multe topinguri am vazut ca te-ai apucat sa te certi cu multi.......) te rog nu te supara sunt o fire foarte sensibila .......
Pffff, Diana... Am cateva obiectii...diana333 a scris: stiu um se pune sondajul............dar nu se mai poate pune odata facut topingul doar daca il faci cand incepi un toping nou......si eu stiu de and e lumea si pamantul sa pun un sondaj.... te rog sa nu te certi u mine pe tema asta.....(nu te supara dar me multe topinguri am vazut ca te-ai apucat sa te certi cu multi.......) te rog nu te supara sunt o fire foarte sensibila .......
1. Se zice topic , nu
BrunoClau- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita ca un bob de mazare!
Localizare : Romniaaaaa!
KinzCash : 380308
gundrof-bot- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : webkinz e tare!eu nu!
Localizare : webkinz e tare!eu nu!
KinzCash : 132362
cel care a dat nu poti sa dai 1000 de nu dar acela e micro-ul meu si nu il voi inchide
Subiecte similare
» i love all animals
» Clubul:In LoVe WiTh AnImAlS
» Party Animals
» The Happy Animals
» Fan club NEW ANIMALS
» Clubul:In LoVe WiTh AnImAlS
» Party Animals