INTREBARI?
+74
Tinutza
WebkinzBoyRomania
adelinabalerina
barbie2602
robypanda
Teliå
Ana Lucia
Misterio
jasminerux
Zorica12
loveemily
MAZEN
Tia
andraalexa110
masini
Coddyn
CoolLadyDomino
ionuteu
Trompy98
Andreea997
PeacefulDoggy
webkinz_lover
Catalin74
GoldenRetriever200
bianca.pussycat
denissa99pestisor
analucia
andreiyo
alicelovefrog
boticuta
My friends
Adronia
galbior
july_thebest_star
Froggy cunoscuta ca scl
Cori2000
WebkinzVideos989
LovleyLovePup
YloveWebkinz
kkryss
deea98
di_popa
anapisica
llizza
ClaudiaMissy
Alexa17
Andra_Andra
starpop12
Manzu
lorena.buta
catalina y jesiica :X
Lydialovebj
bia
andrei ss
brochita
luwlypuppy
Andrew faimosul
zuzu_kid
iuliamihaela98
licurici9923
pupantonia
oana16
Zaria
roxyboxy98
IannaLove
pisica999
MITZUCA
Husky
Cherry Blossom
Dariusdd
dd1120
porchete
Webkinz Romania
Pudelul93
78 participanți
Pagina 10 din 20
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Petrecere in camera mea!
Buna!As vrea sa organizez la mine in camera o petrecere dar nu stiu cum sa bag prieteni!Zona Dark Blue!Va rog,cine se ofera,sa imi spuna si sa ne vedem la clucul prietenilor la Garden Yard!Va rog ajutatima!Am cumparat un nou animalut si as vrea o petrecere pt el.Va rog,ajutatima!!!
Adronia- Webkinz Signature
Re: INTREBARI?
trebuie sa introduci in telefonul din web.numele de utilizatori.Telefonul are un buton pe care il accesezi si scrie invita prieten.Cauta si tu.dai pe el scrii numele de utilizator si apoi ok.Eu sunt pe web kkryss.Nu o sa-ti apar imediat pe lista ceva mai incolo.iar petrecerea fa-o si tu maine.e cam tarziu.
kkryss- Webkinz Signature
Numele cu care ma loghez e Pinduric dar numele animalului e Horsy!Si am invitat deja o persoana si petrecerea va fi vineri la mine in gradin la 9:30-10:00 PM!
Ajutorrrrrr!!!!!!!!!!! am primit de la kinz post o scrisoare care zicea ca pogonici a inplinit un 1 an si eu l-am pus dupa chappy adica prin septembrie si pe pogonici de mos "nicolae" ce sa fac ???
My friends- Webkinz Jr.
A implinit un an pentru ca azi este ziua lui de nastere.Nu se ia in considerare ziua in care l-ai adoptat.Ziua de nastere o anunta cand il adopti,la biografia animalutului tau.E diferita fata de ziua in care il adopti .Aceea este de folos ca sa vezi cand iti expira contul.LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! :drunken: :drunken: :drunken:
kkryss a scris:A implinit un an pentru ca azi este ziua lui de nastere.Nu se ia in considerare ziua in care l-ai adoptat.Ziua de nastere o anunta cand il adopti,la biografia animalutului tau.E diferita fata de ziua in care il adopti .Aceea este de folos ca sa vezi cand iti expira contul.LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! :drunken: :drunken: :drunken:
Buna kkrys!Am putea doar noi doi sa ne intalnim o data in parc sau la clubul prietenilor?Sa-mi spui!
nu stiu de ce dar nu imi apari pe lista.Ti-am dat accept.si daca vreau sa te introduc din nou imi spune ca suntem deja prieteni
kkryss a scris:nu stiu de ce dar nu imi apari pe lista.Ti-am dat accept.si daca vreau sa te introduc din nou imi spune ca suntem deja prieteni
Eu te am!
cum adica 12 luni
Ultima editare efectuata de catre boticuta in Dum 20 Iun 2010, 1:11 pm, editata de 2 ori
Froggy cunoscuta ca scl a scris:cum scrie claudiamissy miscandu-se? adica se misca cuvintele
adica avem 12 luni de la expirarea contului ca sa mai adoptam animalute pentru a recupera contul
nu.cand iti expira contul mai ai la dispozitie 2 saptamani ca sa-ti inregistrezi alt web.ca sa-ti poti prelungi contul cu inca un an de la data inregistrarii
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 177106
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161801
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
__________________________________________________________[wow] da iti merge![/wow]
1)SUPER!!Froggy cunoscuta ca scl a scris:
2)NU
3)da
sau mai bine zis:
mda....
DEEA ADM.,scuza-ma ca te intreb dar de ce pagina de la WEBKINZ ROMANIA cu animalutul lunii nu a mai fost actualizata?A ramas tot la sconcs.
A!!!!Deci nu ati adus purcelul si nu ati updatat.Tigrul il aduceti pt.iulie?
Astept cu multe emotii lista Dureaza,DEEA
da se umgradeaza nu merge nimanui avem decat de asteptat
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
inca nu am trimis
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Nu se poate. Si eu am vrut. Multi de la WI mi-au zis sa trimit, dar ar costa prea mult. V-ati uitat la adresa?
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
cred ca in ontario trebuie sa trimiti... este desutl de departe, dar merita sa incerci..... :drunken:
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Pai pt. trfeu ar costa dublu decat sa il ei de pe E-BayManzu a scris:cred ca in ontario trebuie sa trimiti... este desutl de departe, dar merita sa incerci..... :drunken:
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
am o intrebare:
de ce unele animalute sunt retrase(retried) cum ar fi:love puppy,grey squell,collie...
sau sunt retrase doar in america?si la noi nu?
de ce unele animalute sunt retrase(retried) cum ar fi:love puppy,grey squell,collie...
sau sunt retrase doar in america?si la noi nu?
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
pacat. . .Webkinz Romania a scris:adica ele nu se mai fabrica
multumesc pt raspuns
nu cred ca poti sterge un cont webkinz, dar il poti reseta daca nu este mai vechi de 30 de zile.... tot ce este pe cont va disparea, inclusiv animalele, codurile se pot refolosii........ nu sunt sigura cum, intreab-o pe deea, administratoarea noastra
Manzu- Webkinz Signature
imi dati va rog site`ul de la topicul unde sunt userele noastre in wb?
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
http://forum.webkinzromania.ro/webkinz-f5/username-ul-tau-pe-webkinzcom-t158-45.htmdeea98 a scris:imi dati va rog site`ul de la topicul unde sunt userele noastre in wb?
mersiAlexa17 a scris:http://forum.webkinzromania.ro/webkinz-f5/username-ul-tau-pe-webkinzcom-t158-45.htmdeea98 a scris:imi dati va rog site`ul de la topicul unde sunt userele noastre in wb?
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
cu placeredeea98 a scris:mersiAlexa17 a scris:http://forum.webkinzromania.ro/webkinz-f5/username-ul-tau-pe-webkinzcom-t158-45.htmdeea98 a scris:imi dati va rog site`ul de la topicul unde sunt userele noastre in wb?
eddy78 a scris:Am si eu o intrebare: Pot sa sterg un cont webkinz? Si daca da cum?
asa eManzu a scris:nu cred ca poti sterge un cont webkinz, dar il poti reseta daca nu este mai vechi de 30 de zile.... tot ce este pe cont va disparea, inclusiv animalele, codurile se pot refolosii........ nu sunt sigura cum, intreab-o pe deea, administratoarea noastra
de ex , acum 1-2 ani am facut contul si sapt trecuta am adoptat un animalut.pot sa resetez contul si sa primesc ambele conturi sa fie refolosibile?
Webkinz Romania a scris:eddy78 a scris:Am si eu o intrebare: Pot sa sterg un cont webkinz? Si daca da cum?asa eManzu a scris:nu cred ca poti sterge un cont webkinz, dar il poti reseta daca nu este mai vechi de 30 de zile.... tot ce este pe cont va disparea, inclusiv animalele, codurile se pot refolosii........ nu sunt sigura cum, intreab-o pe deea, administratoarea noastra
tot nu inteleg deea imi explici mai bine adika daca nu mai folosim un cont 30 de zile putem sa resetam si codurile pot fi refolosite?
Dacă ai deschis un cont Webkinz World în ultimele 30 zile, îţi putem reseta contul. Îţi atragem atenţia că în acest caz îţi vei pierde toate animăluţele, KinzCash, camerele şi articolele pe care le- ai acumulat în cont (inclusiv toate articolele pe care le-ai achiziţionat de la magazinul E-Store). Codurile speciale pe care le-ai deblocat pe cont NU pot fi resetate. Te informăm că un cod special poate fi utilizat o singură dată şi, dacă îţi resetezi contul, nu vei mai putea reutiliza codul special şi nu vei mai putea recupera nici un articol deblocat cu codul special.
Webkinz Romania a scris:Dacă ai deschis un cont Webkinz World în ultimele 30 zile, îţi putem reseta contul. Îţi atragem atenţia că în acest caz îţi vei pierde toate animăluţele, KinzCash, camerele şi articolele pe care le- ai acumulat în cont (inclusiv toate articolele pe care le-ai achiziţionat de la magazinul E-Store). Codurile speciale pe care le-ai deblocat pe cont NU pot fi resetate. Te informăm că un cod special poate fi utilizat o singură dată şi, dacă îţi resetezi contul, nu vei mai putea reutiliza codul special şi nu vei mai putea recupera nici un articol deblocat cu codul special.
multumesc
imi spuneti va rog frumos ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc mailuri cand scrie cineva ceva pe acest forum?ca ma-m saturat! am ajuns la 4005 de mailuri!
eu cred ca am mai multe deci si am si eu aceea problemaFroggy cunoscuta ca scl a scris:imi spuneti va rog frumos ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc mailuri cand scrie cineva ceva pe acest forum?ca ma-m saturat! am ajuns la 4005 de mailuri!
sus la profil, la preferinte:
Anunta-ma intotdeauna de raspunsurile primite :
Trimite-mi un email cand cineva raspunde la mesajele mele. Optiunea poate fi schimbata la fiecare mesaj nou.
si bifezi "Nu".
Trimite-mi un email cand cineva raspunde la mesajele mele. Optiunea poate fi schimbata la fiecare mesaj nou.
si bifezi "Nu".
MULTUMIMWebkinz Romania a scris:sus la profil, la preferinte:
si bifezi "Nu".
SURPRIZELE ANOTIMPURILOR IN WEBKINZ.
A SOSIT VARA SI IN WEBKINZ
VA ROG SA VA VERIFICATI STOCUL SA GASITI SURPRIZA
VA ROG SA VA VERIFICATI STOCUL SA GASITI SURPRIZA
SCUZE.AM gresit TOPICUL
Poate cineva sami explica inca odata cum pot sa am acces la kinzchat plus? Pentru ca nu gasesc raspunsurile
Pagina 10 din 20 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20
Pagina 10 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum