Propuneri
+64
Laur77
doriutza
bidrye
CodrutaFetita
MrCookieMonster
ionuteu
LOUISE
Sadhna
alteio
Adelaina
Patricia10ani
alicelovefrog
Moş Crăciun
ilinca2002
alexacheekygirl
eliza gidoi
merry777
AlexxD
AnDrEi_WebKinz
Alexandru2002
JulyTheBestStar
Stefzyk
Pisy1148
Sunny
stefanawebkinz
zinzimima
miha112
Dogs-Are-Us
simonescu
Rose_2011
canary
pisicaangora
LEXI2003
galbior
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
sely01
stefania223
elenafrumoasa17
razvan51
Misterio
stella
MITZUCA
ClaudiaMissy2
adelinabalerina
Manzu
astridiana
WebkinzVideos989
robypanda
llizza
crazybutsweet
Alexa17
ClaudiaMissy
deea98
luwlypuppy
roxyboxy98
lorena.buta
licurici9923
brochita
n0rul3s
Signature Penguin
™Daiana™
Husky
Dariusdd
Webkinz Romania
68 participanți
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Propuneri
eu scriesem unu pe nume sa va prezint animalutele mele si unu ne reusit pe nume eu am un super model webkinz
propun ca daca avem rangul lili kinz sa primim un lili kinz iar daca avem rangul webkinz sa primim un webkinz iar daca avem rangul webkinz singatore sa primim un webkinz singatore
a apropo si ceati zice sa mai scada preturile pe webkinz adica un webkinz 41 de lei si 90 de bani adica sa fie 20 de lei
daca avem minim 250 de posturi deea sa ne bage un rang personal (tr sa cereti)
titlul si poza sa o spunem noi si deea ni la pune
titlul si poza sa o spunem noi si deea ni la pune
nu vreau sa te trezesc din visul minunat webkinzvideod989 dar uit un mic detaliu acest lucru ar fi cam imposibil adica webkinz romania artrebuie sa lucreze inc un an la forum ca sa se intample asta
nu chiar...dar sunteti prea putini pe forumadelinabalerina a scris:nu vreau sa te trezesc din visul minunat webkinzvideod989 dar uit un mic detaliu acest lucru ar fi cam imposibil adica webkinz romania artrebuie sa lucreze inc un an la forum ca sa se intample asta
suntem 909,nu e de ajuns?????Webkinz Romania a scris:nu chiar...dar sunteti prea putini pe forumadelinabalerina a scris:nu vreau sa te trezesc din visul minunat webkinzvideod989 dar uit un mic detaliu acest lucru ar fi cam imposibil adica webkinz romania artrebuie sa lucreze inc un an la forum ca sa se intample asta
ClaudiaMissy- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : bn
Localizare : FETESTI
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 166061
ooo niceWebkinz Romania a scris:vrem sa devenim cel mai mare forum de copii din romania
am ogroaza de prietene si leam rugat sasi faca cont dar scria ca nu putem s-au toti punem sa ne facem 4,3,2 de conturi
siau facut cont numai ca zicea ca adresa de mesinger este deja folosita s-au ca nu e buna
prpun ca fiecare membru dupa ce scrie peste 3000 de mesaje,sa primit cate un webi virtual
daaaaaaaaaaaClaudiaMissy a scris:prpun ca fiecare membru dupa ce scrie peste 3000 de mesaje,sa primit cate un webi virtual
de fapt mia venit altaWebkinzVideos989 a scris:daaaaaaaaaaaClaudiaMissy a scris:prpun ca fiecare membru dupa ce scrie peste 3000 de mesaje,sa primit cate un webi virtual
2000-1 pachet carti de joc
3000-1 figurina
4000-1 haina
5000-un webi
6000-un webi sig.
toate virtuale
da,dar unii au sunt web. sig.(rang) si nu au nici 500 de mesajellizza a scris:asta ar insemna sa epuizam stocurile de coduri
nu chiar......ma uit acum sa vad cate vor fi ca in rest va mai durallizza a scris:asta ar insemna sa epuizam stocurile de coduri
hei X-( eu azi trag tare sa strang pana la 500ClaudiaMissy a scris:da,dar unii au sunt web. sig.(rang) si nu au nici 500 de mesajellizza a scris:asta ar insemna sa epuizam stocurile de coduri
eu sunt pe 2 cu 2728WebkinzVideos989 a scris:iei sunt pe locul 23 pe forum bv lorena.buta esti prima
eu am facut odata,dar mi la sters deea...WebkinzVideos989 a scris:eu zic sa facem un topic unde sa tinem evidenta topului
off eu am facut si PLEASE DEEA NU IL STERGE CA AM MUNCITClaudiaMissy a scris:eu am facut odata,dar mi la sters deea...WebkinzVideos989 a scris:eu zic sa facem un topic unde sa tinem evidenta topului
sa existe live topic in care sa apare fiecare mesaj exact cand apare fara sa mai dam refresh
propun ca fiecare membru care are rangul lili kinz webkinz s-au webkinz singatore sa il ajute pe un nou membru care nare niciun rang
Vreti sa facem un fel de pliante pentru a le imparti?
Vreti sa facem un fel de pliante pentru a le imparti celor ce nu au cont aici,cei ce isi pot permite le pot trage la imprmanta,cei ce nu,pot sa le dea pe mess!
Cu totii putem sa facem,diverisificate!
Cu totii putem sa facem,diverisificate!
pe ce progam le faci?
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 175864
Dragi preteni!Cu totii puteti face!Si da,pe PhotoScape,dar inainte luati PNG neaparat de pe site-urile:Acasa Tv Forum Png,Official PSDS si PhotoBucket!
eu as vrea
stella- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : fericita
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 157802
le dam pe mess....adelinabalerina a scris:voi ati vrea sa facem ?
eu da dar e inposibil
astridiana- KinzCash : 158182
propun ca fiecare care vine cu o idee bomba pentru forum sa primeasca un webkinz singatore sau un mazin
PROPUN SA FIE UN SPATIU UNDE SA SCRIE VIZITELE!
PROPUN ca celor care nu pot sa isi ia si aproape le expira contul,deea sa ne deea cate un webi
PROPUN ca celor care nu pot sa isi ia si aproape le expira contul,deea sa ne deea cate un webi
Propun sa fie 2 Uite ce am primit luat facut!Unul la Webkinz (Sa spunem ce am luat sau facut in webkinz world,si ce webi am luat)
Si unul la de toate,acolo scriem cum ar fi am primit o chitara,un lps,un zhu zhu pet etc.
Si unul la de toate,acolo scriem cum ar fi am primit o chitara,un lps,un zhu zhu pet etc.
buna idee......ClaudiaMissy2 a scris:Propun sa fie 2 Uite ce am primit luat facut!Unul la Webkinz (Sa spunem ce am luat sau facut in webkinz world,si ce webi am luat)
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172399
Manzu a scris:buna idee......ClaudiaMissy2 a scris:Propun sa fie 2 Uite ce am primit luat facut!Unul la Webkinz (Sa spunem ce am luat sau facut in webkinz world,si ce webi am luat)
buna idee!ClaudiaMissy2 a scris:Manzu a scris:buna idee......ClaudiaMissy2 a scris:Propun sa fie 2 Uite ce am primit luat facut!Unul la Webkinz (Sa spunem ce am luat sau facut in webkinz world,si ce webi am luat)
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221863
unde vezi pe ce loc esti ? la membri ?
razvan51- Webkinz Signature
KinzCash : 167420
razvan51 a scris:unde vezi pe ce loc esti ? la membri ?
nu orcine este pe un loc! conteaza cate mesaje ai dat!
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163305
elenafrumoasa17 a scris:razvan51 a scris:unde vezi pe ce loc esti ? la membri ?
dar unde te uiti sa vezi pe ce loc esti
razvan51- Webkinz Signature
KinzCash : 167420
uite aici : http://forum.webkinzromania.ro/memberlist?mode=overall_postersrazvan51 a scris:elenafrumoasa17 a scris:razvan51 a scris:unde vezi pe ce loc esti ? la membri ?
dar unde te uiti sa vezi pe ce loc esti
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172399
sugestii ptr. forum!
aici scrieti ce ati vrea sa aiba forumul acesta!
Eu as vrea ca acest forum sa fie ca si kinz chat plus dar sa nu vb. in engleza
Eu as vrea ca acest forum sa fie ca si kinz chat plus dar sa nu vb. in engleza
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164303
Eu as vrea ca acest forum sa aiba jocuri,ca pe wkn,ca sa nu mai stam sa ne logam pe wkn!!
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230587
propuneri
eu propun sa fie pe aici culori calde si sa fie multi webkinzi desenati iar apoi sa face oproprie revista a forumului unde sa scriem intamplari hazlii din viata noastra,totul despre webkinzi nostri si sa dam noi idei de moda(in realitate)si sa criticam moda de acum care e data la tv! acesta este unul dintre webkinzi mei,numele il vi spune in revista! si asta mai e al meu,va spun in revista mai multe despre ei!pupici de la motty!
motty- Vizitator
am putea,unii din noi,sa fim moderatori ai forumului? =( macar pt cateva zile =(
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 162648
Si eu mi-as dori <3 It would be sweeet. M-as multumi si cu 5 ore xD♥Skittles♥Dog♥Kinz♥ a scris:am putea,unii din noi,sa fim moderatori ai forumului? =( macar pt cateva zile =(
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188311
En tout cas. Suntem prea mici pentru asa ceva
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188311
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare