Intamplari
+50
Viviana2011
Lenalee
Moko
alteio
verona3
Florescu Carmenica
stefanawebkinz
AnDrEi_WebKinz
merry777
ilinca2002
Alexandru2002
Sunny
Andytfm
pom_pom_kitty
Rose_2011
Maria212212
Jasmine0246
zinzimima
stefania223
LEXI2003
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Irina
{LuckyAmiba}
Webkinz Romania
andreiyo
bia
Stefzyk
deea98
webkinz_lover
biancaidu
elenafrumoasa17
alicelovefrog
verzisor
Alexa17
adelinabalerina
pupantonia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
JulyTheBestStar
robypanda
galbior
kkryss
LovleyLovePup
brochita
llizza
MITZUCA
Misterio
ClaudiaMissy2
Manzu
WebkinzVideos989
WebkinzBoyRomania
54 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Intamplari
eu odata, eram la cursul de calarie si era sa lesin cand am vazut ca trebuia sa calaresc un cal negru pe nume: Catastros, cand Power Ranger Mistyc Force
zinzimima- Webkinz Signature
odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora
eu vroiam sa dorm.deodata,la usa deodata vad o umbra in picioare,un om cu o rochie si aripi.probabil Ingerul meu Pazitor.
Mi-am visat bunicul odata cu o rana la ochi si mai tarziu un vis cu un om cu aceasi rana la ochi...oare e...
Incercam o faza cu Bloody Mary la scoala.nu aveam lumanare si nu era noapte.Deodata vad un cutit ridicandu-se in oglinda
Mai tarziu am simtit doua maini care voriau sa imi scoata ochii.'
O colega de-a mea incerca si ea faza Cu Bloody,cu lumarai ca ea avea atunci,si cu un servel.cand termina ritualul cu servetelul nici o pata pe sange cum trebuia sa apara,DAR, servetelul as aprins SINGUR iar focul vinea spre fata mea.
A da si o fata ciudata intr-o oglinda de la o cladire
eu vroiam sa dorm.deodata,la usa deodata vad o umbra in picioare,un om cu o rochie si aripi.probabil Ingerul meu Pazitor.
Mi-am visat bunicul odata cu o rana la ochi si mai tarziu un vis cu un om cu aceasi rana la ochi...oare e...
Incercam o faza cu Bloody Mary la scoala.nu aveam lumanare si nu era noapte.Deodata vad un cutit ridicandu-se in oglinda
O colega de-a mea incerca si ea faza Cu Bloody,cu lumarai ca ea avea atunci,si cu un servel.cand termina ritualul cu servetelul nici o pata pe sange cum trebuia sa apara,DAR, servetelul as aprins SINGUR iar focul vinea spre fata mea.
Misterio- Webkinz Signature
eu am vazut o fata care arata la fel ca mine, si aceiasi fata a vazut-o o prietena si a crezut ca-s eu.
Misterio , te rog ma sperii !!! Sa scrii doar intamplari ciudate !! Pe asta o pui la tine la povesti de groaza , Ok ??Misterio a scris:odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora
Acum te iert dar te rog sa nu mai scrii deastea de sperietura aici !
Jasmine0246- Webkinz Signature
astazi unul mia dat cu mingea in cap, dar sti ce-i haios? ca mingea a aruncato in copac si dupa 5 inute a cazut si m-a lovit dar partea buna a fost ca nu m-am lovit tare dar a fost haios ca ochi din cap mi sau invartit
scuze...si okJasmine0246 a scris:Misterio , te rog ma sperii !!! Sa scrii doar intamplari ciudate !! Pe asta o pui la tine la povesti de groaza , Ok ??Misterio a scris:odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora
Acum te iert dar te rog sa nu mai scrii deastea de sperietura aici !
Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Eu uneori cand ies afara tot vad o pasare care zboara pe cer si cand ridic capul spre cer nu vad nimic ..
P.S. : Pasarea e neagra , deci nu poate fi legendarul Phoenix
Unii ma cred nebuna , dar eu asta vad .
Aaa da si cand intreb pe cineva : Ai vazut pasarea aia????
Ei raspund : Ce pasare ??
Si eu zic : Nimic ...
Si ei spun : Bine .
Irina- Webkinz Signature
+ Eu .. Asta ma face diferita de toti ..Irina a scris:Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Eu uneori cand ies afara tot vad o pasare care zboara pe cer si cand ridic capul spre cer nu vad nimic ..
Si ... Pentru ceilalti : Ti-a cazut mingea ???? Totusi , amici , ce-i aia LMAO ???
Si Misterio nu e nimic , deja imi trecu frica ! Toti sunt bineveniti sa zica .. Eu ar trebui sa-mi cer scuze , asta e o intamplare ciudata Misterio ..
hei,data vitoare ma uit si eu la pasare.daca o vad si eu nu ma mai vedetil XDJasmine0246 a scris:+ Eu .. Asta ma face diferita de toti ..Irina a scris:Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Si ... Pentru ceilalti : Ti-a cazut mingea ???? Totusi , amici , ce-i aia LMAO ???
Si Misterio nu e nimic , deja imi trecu frica ! Toti sunt bineveniti sa zica .. Eu ar trebui sa-mi cer scuze , asta e o intamplare ciudata Misterio ..
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
De ce sa nu te mai vedem daca ,, zaresti `` pasarea ??Misterio a scris:hei,data vitoare ma uit si eu la pasare.daca o vad si eu nu ma mai vedetil XDJasmine0246 a scris:+ Eu .. Asta ma face diferita de toti ..Irina a scris:Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 165750
Sa nu mai dati quote la ce am dat mai sus ca daca dati CRED ca primiti Advertisment .
Adevarat :-? de ce nu te vom mai vedea ? :>Jasmine0246 a scris:De ce sa nu te mai vedem daca ,, zaresti `` pasarea ??Misterio a scris:hei,data vitoare ma uit si eu la pasare.daca o vad si eu nu ma mai vedetil XDJasmine0246 a scris:+ Eu .. Asta ma face diferita de toti ..Irina a scris:Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
Nu cred... app, haide-ti la conversatii sa nu primim avertismentJasmine0246 a scris:Sa nu mai dati quote la ce am dat mai sus ca daca dati CRED ca primiti Advertisment .
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
ma sperii si ma intorc reped sa intru in casa da' dau cu capu' de pereteIrina a scris:Adevarat :-? de ce nu te vom mai vedea ? :>Jasmine0246 a scris:De ce sa nu te mai vedem daca ,, zaresti `` pasarea ??Misterio a scris:hei,data vitoare ma uit si eu la pasare.daca o vad si eu nu ma mai vedetil XDJasmine0246 a scris:+ Eu .. Asta ma face diferita de toti ..Irina a scris:Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??
asa o sa facMisterio a scris:ma sperii si ma intorc reped sa intru in casa da' dau cu capu' de pereteIrina a scris:Adevarat :-? de ce nu te vom mai vedea ? :>Jasmine0246 a scris:De ce sa nu te mai vedem daca ,, zaresti `` pasarea ??Misterio a scris:hei,data vitoare ma uit si eu la pasare.daca o vad si eu nu ma mai vedetil XDJasmine0246 a scris:
+ Eu .. Asta ma face diferita de toti ..
Bine . Misterio , scuza-ma ca iti spun , dar esti un nebun (pe aproape) .
Ok , sa trecem la Subiect :
Deci , multi zic ca au vazut un OZN .. Ei bine , eu si Iri vedem .. Pasari ..
CINE VEDE O PASARE ROSIE CARE DISPARE , SA ANUNTE AICI CA DAM LA STIRI . FIINDCA POATE ATI GASIT PASAREA PHOENIX . Mie uneori mi se pare ca o vad ... In gand imi vine direct cand vad o pasare ADEVARATA , nu papagal ..
CINE VEDE O PASARE ROSIE CARE DISPARE , SA ANUNTE AICI CA DAM LA STIRI . FIINDCA POATE ATI GASIT PASAREA PHOENIX . Mie uneori mi se pare ca o vad ... In gand imi vine direct cand vad o pasare ADEVARATA , nu papagal ..
stiu...sunt nebuuuuuuuuuuun..hihahahaJasmine0246 a scris:Bine . Misterio , scuza-ma ca iti spun , dar esti un nebun (pe aproape) .
daca o vad va zic
Paai parca imi amintesc de cand eram mai mica ca am vazut o pasare rosie care dispare da' nu mai tin minte nu glumesc.. ma rog, nu conteaza, daca o vad din nou va anuntJasmine0246 a scris:Bine . Misterio , scuza-ma ca iti spun , dar esti un nebun (pe aproape) .
Irina- Webkinz Signature
eu am vazut de doua ori si mia venit sa lesin
- Gen : KinzCash : 620912
Misterio , mai traiesti sa ne zici ce intamplari ciudate trag pe langa tine ? Apropo , Care e numele tau (intrebare pentru Misterio) ??
Ultima editare efectuata de catre Jasmine0246 in Sam 14 Mai 2011, 4:19 pm, editata de 1 ori
nu am vazut-o dar,am vazut un Inger cu par cret facut din nori! si..pai..numele..incepe cu D si dupa urmatoarea lite de dupa D e n..tot nu zic numele meu,secret!si daca aveti banuieli despre numele meu,dati-mi MPJasmine0246 a scris:Wow .. Cel mai ciudat lucru : Acest topic e de 2 zile si deja are 21 de mesaje (+asta pe care o scriu eu acum) O_o .
Cel mai ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat lucruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .........
Misterio , mai traiesti sa ne zici ce intamplari ciudate trag pe langa tine ? Apropo , Care e numele tau (intrebare pentru Misterio) ??
si alte intamplari ciudate...hmm...cand inchid ochi vad o femeie care am visat-o azi noapte...sper ca nu e de groaza asta
si altul...un lucru ciudat este ca nu pot dormi o noapte fara sa simt ceva
alt lucru....pe cer odata am vazut un grup de stele care era ca un...PAIANJEN!
Eu am inteles ce nume ai .. Ti-l zic pe privat sa vad daca am ghicit .Misterio a scris:nu am vazut-o dar,am vazut un Inger cu par cret facut din nori! si..pai..numele..incepe cu D si dupa urmatoarea lite de dupa D e n..tot nu zic numele meu,secret!si daca aveti banuieli despre numele meu,dati-mi MPJasmine0246 a scris:Wow .. Cel mai ciudat lucru : Acest topic e de 2 zile si deja are 21 de mesaje (+asta pe care o scriu eu acum) O_o .
Cel mai ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat lucruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .........
si alte intamplari ciudate...hmm...cand inchid ochi vad o femeie care am visat-o azi noapte...sper ca nu e de groaza asta
si altul...un lucru ciudat este ca nu pot dormi o noapte fara sa simt ceva
alt lucru....pe cer odata am vazut un grup de stele care era ca un...PAIANJEN!
P.S. : Nu am ras de nume , mi se pare dragut (numele , desigur) .
Deea ne-a unit subiectele .. Nu am stiu ca mai era un alt subiect cu Intamplari .
credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
vazut,una s-a apropiat de mine si am zisat fantoma care am vazut-o mai demult cand inchideam ochii..
vazut,una s-a apropiat de mine si am zisat fantoma care am vazut-o mai demult cand inchideam ochii..
si aia care am vizat-o avea o cicatrice la ochi,dar sa va mai zic ceva,odata lam vizat peMisterio a scris:credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
bunicul meu cu o urma de sange la ochi,apoi am visat fantoma cu
cicatrice la ochi oare e el,bunicul meu?
si credem ca pe terenul de sport sunt morminteMisterio a scris:si aia care am vizat-o avea o cicatrice la ochi,dar sa va mai zic ceva,odata lam vizat peMisterio a scris:credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
ciudate intamplari,nu?Misterio a scris:si credem ca pe terenul de sport sunt morminteMisterio a scris:si aia care am vizat-o avea o cicatrice la ochi,dar sa va mai zic ceva,odata lam vizat peMisterio a scris:credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
a da si niste lemne miroseau a...mort..Misterio a scris:ciudate intamplari,nu?Misterio a scris:si credem ca pe terenul de sport sunt morminteMisterio a scris:si aia care am vizat-o avea o cicatrice la ochi,dar sa va mai zic ceva,odata lam vizat peMisterio a scris:credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
cam asa era Ingerul vazut de mine din nori...
Wow Misterio .. Tu esti bantuit aproape in fiecare zi , asa-i ??
Ce mai inger ... Nori nebuni
imi vine sa cad de pe scaun,de frica!Jasmine0246 a scris:Wow Misterio .. Tu esti bantuit aproape in fiecare zi , asa-i ??
deci,am fost afara.m-am uitat la nori.atunci erau peste tot Ingeri.si un om care se Ruga.ma plimb.deodata aud un fosnet din locul de unde era,mai de sus(nu in cer).apoi o umbra care era un caine(cred ca era un caine)se msica apoi disparu.am fugit de acolo.eram mai apropae de intrarea catre casa.deodata imiv ine sa rostesc cuvantul Aric(Sau ATic,daca nu este nici nu,nu mai stiu cum era)si deodata in locul unde era un inger se vedea ca mai mult era un....D..adica,un ( )si mai rostesc odata si apoi si mai multi ( )apoi unii ingeri care au ramas numai aveau capete,sau oamenii numai aveau capete.unii se rugau.apoi.un nor mare...arata un trup cu maini care se tineau de ele.la umarul stang avea un capat si avea in sus par(hmm,cam pera sus parul)si in mijlocul alt cap cu baraba(tot parul sus)si la celalalt numar doar un gat.apoi ma mai uit la parul lor...ERAU COARNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!merg in casa repe,si la oglinda(la intrarea in casa este o oglinda)mna uit la ea,si,nu in oglinda,langa oglinda,in partea stanga era o baba(ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?ce se intampla? )odata ajuns in camera mea spun "Tatal Nostru" si "Toti Cu Inima Curata"apoi niste cuvinte care sa alunge .si acum...sa cutremurat putin scaunul!ce ma fac?idei?
a da si cand inchideam ochii vedeam niste aripi...nimic mai multMisterio a scris:imi vine sa cad de pe scaun,de frica!Jasmine0246 a scris:Wow Misterio .. Tu esti bantuit aproape in fiecare zi , asa-i ??
deci,am fost afara.m-am uitat la nori.atunci erau peste tot Ingeri.si un om care se Ruga.ma plimb.deodata aud un fosnet din locul de unde era,mai de sus(nu in cer).apoi o umbra care era un caine(cred ca era un caine)se msica apoi disparu.am fugit de acolo.eram mai apropae de intrarea catre casa.deodata imiv ine sa rostesc cuvantul Aric(Sau ATic,daca nu este nici nu,nu mai stiu cum era)si deodata in locul unde era un inger se vedea ca mai mult era un....D..adica,un ( )si mai rostesc odata si apoi si mai multi ( )apoi unii ingeri care au ramas numai aveau capete,sau oamenii numai aveau capete.unii se rugau.apoi.un nor mare...arata un trup cu maini care se tineau de ele.la umarul stang avea un capat si avea in sus par(hmm,cam pera sus parul)si in mijlocul alt cap cu baraba(tot parul sus)si la celalalt numar doar un gat.apoi ma mai uit la parul lor...ERAU COARNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!merg in casa repe,si la oglinda(la intrarea in casa este o oglinda)mna uit la ea,si,nu in oglinda,langa oglinda,in partea stanga era o baba(ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?ce se intampla? )odata ajuns in camera mea spun "Tatal Nostru" si "Toti Cu Inima Curata"apoi niste cuvinte care sa alunge .si acum...sa cutremurat putin scaunul!ce ma fac?idei?
Azi ?? Acum ai vazut ?? O_o Ai facut cuiva rau ?? Ai batut pe cineva ? Te uraste cineva ??? Daca da ce fel de copil (rau sau bun) ???
da,am vazut dar din nori.pai,pai nu fac rau,si de urat..nu stiu!Jasmine0246 a scris:Azi ?? Acum ai vazut ?? O_o Ai facut cuiva rau ?? Ai batut pe cineva ? Te uraste cineva ??? Daca da ce fel de copil (rau sau bun) ???
Aventura ta
Aici iti scrii aventura ta cea mai cea mai!
Incep eu:
In Bulgaria
In seara de 24 iunie,ora 12:00 noaptea,eu inca nu dormeam fiindca eram foarte bucuroasa in maine o sa merg in Bulgaria!Desigur,tot farmecul era ca o sa merg impreuna cu prietena mea cea mai buna Bianca.
Intr-un final am reusit sa adorm.Dimineata imi luam ultimele bagaje cand vad masina Biancai.Fugind pana ma tineau picioarele am zbughit direct spre Bianca si am imbratisat-o!Eram mai bucuroasa ca nici cand.Impreuna am trait aventuri uimitoare in Bulgaria si astazi o sa merg pe data de 26.Iunie.2011.
Abia astept aventura voastra.
Incep eu:
In Bulgaria
In seara de 24 iunie,ora 12:00 noaptea,eu inca nu dormeam fiindca eram foarte bucuroasa in maine o sa merg in Bulgaria!Desigur,tot farmecul era ca o sa merg impreuna cu prietena mea cea mai buna Bianca.
Intr-un final am reusit sa adorm.Dimineata imi luam ultimele bagaje cand vad masina Biancai.Fugind pana ma tineau picioarele am zbughit direct spre Bianca si am imbratisat-o!Eram mai bucuroasa ca nici cand.Impreuna am trait aventuri uimitoare in Bulgaria si astazi o sa merg pe data de 26.Iunie.2011.
Scuza-mi intrasneala, dar si eu merg tot in Bulgaria pe aceeasi data, ma cheama tot Bianca. Ce vroiam sa te intreb: In ce statiune mergi?Maria212212 a scris: Aici iti scrii aventura ta cea mai cea mai!
Incep eu:
In Bulgaria
Rose_2011- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare : Bucuresti.
KinzCash : 253955
PHOENIX!!!!!!!!!!!!!!!!!!IN BACAU!Jasmine0246 a scris:Bine . Misterio , scuza-ma ca iti spun , dar esti un nebun (pe aproape) .
pom_pom_kitty- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : foarte fericita
Localizare : bacau
KinzCash : 151010
Nu cred. Cati ani are prietena ta si unde locuieste?Maria212212 a scris:Eu merg in Bulgaria in Albena la Hotel.com Poate esti Bianca!
Eu merg in Nisipurile de Aur, dar cine stie poate ne intalnim pe drum!
- Gen : Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Am
Am vazut profilul tau,tu ai 10 ani,cealalta bianca are 8 ani si da p[oate ne intalnim pe drum eu am o masina albastra si bianca (cea cu care o sa merg in bulgaria) are o masina argintie
Tu cati ani ai?Maria212212 a scris:Am vazut profilul tau,tu ai 10 ani,cealalta bianca are 8 ani si da p[oate ne intalnim pe drum eu am o masina albastra si bianca (cea cu care o sa merg in bulgaria) are o masina argintie
Eu
Eu am 10 ani si apropo am deschis acest forum pwentru a va scrie aventurile voastre deci rosa,tu ce aventura ai avut sau vei avea?Trebuie sa sti ca la nisipurile de aur este foarte curat si foarte frumos.Ultima oara cand am fost alol-o,la nisipurile de aur,sa stii ca de obicei in pe la ora 9:00 dimineata veneu oamenii imbracati in personaje (Tom,Jerry) si faceau poze cu copii si adulti..
Sincer, am fost doar in Nessebar, unde a fost bine cu exceptia vremii si in Constantin si Elena in acelasi an cu Nessebar, au fost super, hotelul era pe plaja, conditiile au fost mai diferite. Acum este prima oara la Nispuri dar tot ce stiu este ca voi face multa gimnastica pentru ca vor fi 100 de trepte de urcat/coborat ( nu mai stiu exact) pana la plaja pentru ca hotelul este pr coasta. Eii bine, abia astept, daca vremea ne surade, o sa fie o vacanta super.Maria212212 a scris:Eu am 10 ani si apropo am deschis acest forum pwentru a va scrie aventurile voastre deci rosa,tu ce aventura ai avut sau vei avea?Trebuie sa sti ca la nisipurile de aur este foarte curat si foarte frumos.Ultima oara cand am fost alol-o,la nisipurile de aur,sa stii ca de obicei in pe la ora 9:00 dimineata veneu oamenii imbracati in personaje (Tom,Jerry) si faceau poze cu copii si adulti..
Re:intamplari
Jasmine0246 a scris:Sa nu mai dati quote la ce am dat mai sus ca daca dati CRED ca primiti Advertisment .
am o viata asa de buna incat am intamplari foarte bune
Andytfm- Gen : Stare de spirit : plictisit
Localizare : secret
KinzCash : 143581
Trist...!
Nimeni nu ma iubeste....
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188674
UAU ce topic ciudat, de ce sa nu te iubeasca lumea?
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689344
chiar asa de ce?
ilinca2002- Lil'Kinz
- Gen : Stare de spirit : am hamster mazin si un kinzklip
Localizare : piatra neamt bicazul ardelean
KinzCash : 150901
Intamplari? ... Mai bne lasa... merry sh zinzu jtiu de ce... :<.
Irina- Webkinz Signature
Sunny- Webkinz Signature
STIU ca nu e adevarat
Sunny- Webkinz Signature
Nu pot s-o iert!
Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Sunny- Webkinz Signature
Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Acel " lucru " sigur se va inlocuiSunny a scris:Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
merry777 a scris:Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Acel " lucru " sigur se va inlocuiSunny a scris:Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Ai dreptate!
Sunny- Webkinz Signature
Multumesc! Ma bucur ca ti-am fost de ajutorSunny a scris:merry777 a scris:Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Acel " lucru " sigur se va inlocuiSunny a scris:Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Ai dreptate!
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 456058
Acum o rog pe Deea sa stearga subiectul
Sunny- Webkinz Signature
mai bn nu mai vb cu ea si gata ... asta am patit si eu si acum cand ma uit la ea in vine sa iau cutitu si sa o omor!!!!!!!!!!!!!!!!
AnDrEi_WebKinz a scris:mai bn nu mai vb cu ea si gata ... asta am patit si eu si acum cand ma uit la ea in vine sa iau cutitu si sa o omor!!!!!!!!!!!!!!!!
Criminalule =))
Sunny- Webkinz Signature
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum