Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Intamplari

+50
Viviana2011
Lenalee
Moko
alteio
verona3
Florescu Carmenica
stefanawebkinz
AnDrEi_WebKinz
merry777
ilinca2002
Alexandru2002
Sunny
Andytfm
pom_pom_kitty
Rose_2011
Maria212212
Jasmine0246
zinzimima
stefania223
LEXI2003
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Irina
{LuckyAmiba}
Webkinz Romania
andreiyo
bia
Stefzyk
deea98
webkinz_lover
biancaidu
elenafrumoasa17
alicelovefrog
verzisor
Alexa17
adelinabalerina
pupantonia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
JulyTheBestStar
robypanda
galbior
kkryss
LovleyLovePup
brochita
llizza
MITZUCA
Misterio
ClaudiaMissy2
Manzu
WebkinzVideos989
WebkinzBoyRomania
54 participanți

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Re: Intamplari

Mesaj  zinzimima Vin 13 Mai 2011, 12:45 pm

eu odata, eram la cursul de calarie si era sa lesin cand am vazut ca trebuia sa calaresc un cal negru pe nume: Catastros, cand Power Ranger Mistyc Force

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 13 Mai 2011, 1:54 pm

odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora pale
eu vroiam sa dorm.deodata,la usa deodata vad o umbra in picioare,un om cu o rochie si aripi.probabil Ingerul meu Pazitor.
Mi-am visat bunicul odata cu o rana la ochi si mai tarziu un vis cu un om cu aceasi rana la ochi...oare e... pale
Incercam o faza cu Bloody Mary la scoala.nu aveam lumanare si nu era noapte.Deodata vad un cutit ridicandu-se in oglinda affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
Mai tarziu am simtit doua maini care voriau sa imi scoata ochii.'
O colega de-a mea incerca si ea faza Cu Bloody,cu lumarai ca ea avea atunci,si cu un servel.cand termina ritualul cu servetelul nici o pata pe sange cum trebuia sa apara,DAR, servetelul as aprins SINGUR iar focul vinea spre fata mea.
A da si o fata ciudata intr-o oglinda de la o cladire

Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Vin 13 Mai 2011, 1:58 pm

eu am vazut o fata care arata la fel ca mine, si aceiasi fata a vazut-o o prietena si a crezut ca-s eu.

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Vin 13 Mai 2011, 2:29 pm

Misterio a scris:odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora pale
eu vroiam sa dorm.deodata,la usa deodata vad o umbra in picioare,un om cu o rochie si aripi.probabil Ingerul meu Pazitor.
Mi-am visat bunicul odata cu o rana la ochi si mai tarziu un vis cu un om cu aceasi rana la ochi...oare e... pale
Incercam o faza cu Bloody Mary la scoala.nu aveam lumanare si nu era noapte.Deodata vad un cutit ridicandu-se in oglinda affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
O colega de-a mea incerca si ea faza Cu Bloody,cu lumarai ca ea avea atunci,si cu un servel.cand termina ritualul cu servetelul nici o pata pe sange cum trebuia sa apara,DAR, servetelul as aprins SINGUR iar focul vinea spre fata mea.
Misterio , te rog ma sperii !!! Sa scrii doar intamplari ciudate !! Pe asta o pui la tine la povesti de groaza , Ok ??
Acum te iert dar te rog sa nu mai scrii deastea de sperietura aici Embarassed Intamplari - Pagina 3 244133 Intamplari - Pagina 3 458243 affraid Intamplari - Pagina 3 781592 !

Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Vin 13 Mai 2011, 2:32 pm

si pe mine m-a speriat

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Vin 13 Mai 2011, 2:35 pm

astazi unul mia dat cu mingea in cap, dar sti ce-i haios? ca mingea a aruncato in copac si dupa 5 inute a cazut si m-a lovit dar partea buna a fost ca nu m-am lovit tare dar a fost haios ca ochi din cap mi sau invartit

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 13 Mai 2011, 2:46 pm

Jasmine0246 a scris:
Misterio a scris:odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora pale
Misterio , te rog ma sperii !!! Sa scrii doar intamplari ciudate !! Pe asta o pui la tine la povesti de groaza , Ok ??
Acum te iert dar te rog sa nu mai scrii deastea de sperietura aici Embarassed Intamplari - Pagina 3 244133 Intamplari - Pagina 3 458243 affraid Intamplari - Pagina 3 781592 !
scuze...si ok Embarassed Embarassed Embarassed

Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Irina Vin 13 Mai 2011, 3:14 pm

Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Eu uneori cand ies afara tot vad o pasare care zboara pe cer si cand ridic capul spre cer nu vad nimic .. affraid
P.S. : Pasarea e neagra , deci nu poate fi legendarul Phoenix Intamplari - Pagina 3 978826
Unii ma cred nebuna , dar eu asta vad .
Aaa da si cand intreb pe cineva : Ai vazut pasarea aia????
Ei raspund : Ce pasare ??
Si eu zic : Nimic ...
Si ei spun : Bine .
Asa vad si yo Shocked doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Neutral Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??

Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Vin 13 Mai 2011, 3:46 pm

Irina a scris:
Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Eu uneori cand ies afara tot vad o pasare care zboara pe cer si cand ridic capul spre cer nu vad nimic .. affraid
P.S. : Pasarea e neagra , deci nu poate fi legendarul Phoenix Intamplari - Pagina 3 978826
Asa vad si yo Intamplari - Pagina 3 642450 doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Intamplari - Pagina 3 244133 Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??
+ Eu Very Happy .. Asta ma face diferita de toti ..
Si ... Pentru ceilalti : Ti-a cazut mingea ???? Totusi , amici , ce-i aia LMAO ???
Si Misterio nu e nimic , deja imi trecu frica Very Happy ! Toti sunt bineveniti sa zica .. Eu ar trebui sa-mi cer scuze , asta e o intamplare ciudata Misterio ..

Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 13 Mai 2011, 6:09 pm

Jasmine0246 a scris:
Irina a scris:
Asa vad si yo Intamplari - Pagina 3 642450 doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Intamplari - Pagina 3 244133 Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??
+ Eu Intamplari - Pagina 3 41447 .. Asta ma face diferita de toti ..
Si ... Pentru ceilalti : Ti-a cazut mingea ???? Totusi , amici , ce-i aia LMAO ???
Si Misterio nu e nimic , deja imi trecu frica Intamplari - Pagina 3 41447 ! Toti sunt bineveniti sa zica .. Eu ar trebui sa-mi cer scuze , asta e o intamplare ciudata Misterio ..
hei,data vitoare ma uit si eu la pasare.daca o vad si eu nu ma mai vedetil XD
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 222373

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Vin 13 Mai 2011, 6:10 pm

Misterio a scris:
Jasmine0246 a scris:
Irina a scris:
Si Misterio nu e nimic , deja imi trecu frica Intamplari - Pagina 3 41447 ! Toti sunt bineveniti sa zica .. Eu ar trebui sa-mi cer scuze , asta e o intamplare ciudata Misterio ..
De ce sa nu te mai vedem daca ,, zaresti `` pasarea ??
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare Localizare : Narnia ;D
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 165750

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Vin 13 Mai 2011, 6:13 pm

Sa nu mai dati quote la ce am dat mai sus ca daca dati CRED ca primiti Advertisment .
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Irina Vin 13 Mai 2011, 6:16 pm

Jasmine0246 a scris:
Misterio a scris:
Jasmine0246 a scris:
Irina a scris:Asa vad si yo Intamplari - Pagina 3 642450 doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Intamplari - Pagina 3 244133 Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??
Adevarat :-? de ce nu te vom mai vedea ? :>
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 229835

Sus In jos

Mesaj  Irina Vin 13 Mai 2011, 6:17 pm

Jasmine0246 a scris:Sa nu mai dati quote la ce am dat mai sus ca daca dati CRED ca primiti Advertisment .
Nu cred... app, haide-ti la conversatii sa nu primim avertisment Smile
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 13 Mai 2011, 6:17 pm

Irina a scris:
Jasmine0246 a scris:
Misterio a scris:
Jasmine0246 a scris:
Irina a scris:Asa vad si yo Intamplari - Pagina 3 642450 doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Intamplari - Pagina 3 244133 Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??
ma sperii si ma intorc reped sa intru in casa da' dau cu capu' de perete Intamplari - Pagina 3 233603
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 13 Mai 2011, 6:17 pm

Misterio a scris:
Irina a scris:
Jasmine0246 a scris:
Misterio a scris:
Jasmine0246 a scris:
ma sperii si ma intorc reped sa intru in casa da' dau cu capu' de perete Intamplari - Pagina 3 233603
Intamplari - Pagina 3 709584 asa o sa fac Intamplari - Pagina 3 233603
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Vin 13 Mai 2011, 6:55 pm

Bine . Misterio , scuza-ma ca iti spun , dar esti un nebun (pe aproape) .
Ok , sa trecem la Subiect :
Deci , multi zic ca au vazut un OZN .. Ei bine , eu si Iri vedem .. Pasari ..
CINE VEDE O PASARE ROSIE CARE DISPARE , SA ANUNTE AICI CA DAM LA STIRI . FIINDCA POATE ATI GASIT PASAREA PHOENIX . Mie uneori mi se pare ca o vad ... In gand imi vine direct cand vad o pasare ADEVARATA , nu papagal ..
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 13 Mai 2011, 6:56 pm

Jasmine0246 a scris:Bine . Misterio , scuza-ma ca iti spun , dar esti un nebun (pe aproape) .
CINE VEDE O PASARE ROSIE CARE DISPARE , SA ANUNTE AICI CA DAM LA STIRI . FIINDCA POATE ATI GASIT PASAREA PHOENIX . Mie uneori mi se pare ca o vad ... In gand imi vine direct cand vad o pasare ADEVARATA , nu papagal ..
stiu...sunt nebuuuuuuuuuuun..hihahaha Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603 Intamplari - Pagina 3 233603
daca o vad va zic
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Irina Vin 13 Mai 2011, 7:14 pm

Jasmine0246 a scris:Bine . Misterio , scuza-ma ca iti spun , dar esti un nebun (pe aproape) .
Paai parca imi amintesc de cand eram mai mica ca am vazut o pasare rosie care dispare da' nu mai tin minte Smile nu glumesc.. ma rog, nu conteaza, daca o vad din nou va anunt Smile
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  zinzimima Sam 14 Mai 2011, 6:20 am

eu am vazut de doua ori si mia venit sa lesin

zinzimima
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 620912

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Sam 14 Mai 2011, 3:03 pm

Misterio , mai traiesti sa ne zici ce intamplari ciudate trag pe langa tine ? Apropo , Care e numele tau (intrebare pentru Misterio) ??

Ultima editare efectuata de catre Jasmine0246 in Sam 14 Mai 2011, 4:19 pm, editata de 1 ori
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 3:51 pm

Jasmine0246 a scris:Wow .. Cel mai ciudat lucru : Acest topic e de 2 zile si deja are 21 de mesaje (+asta pe care o scriu eu acum) O_o .
Cel mai ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat lucruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .........
Misterio , mai traiesti sa ne zici ce intamplari ciudate trag pe langa tine ? Apropo , Care e numele tau (intrebare pentru Misterio) ??
nu am vazut-o dar,am vazut un Inger cu par cret facut din nori! affraid si..pai..numele..incepe cu D si dupa urmatoarea lite de dupa D e n..tot nu zic numele meu,secret!si daca aveti banuieli despre numele meu,dati-mi MP
si alte intamplari ciudate...hmm...cand inchid ochi vad o femeie care am visat-o azi noapte...sper ca nu e de groaza asta pale
si altul...un lucru ciudat este ca nu pot dormi o noapte fara sa simt ceva
alt lucru....pe cer odata am vazut un grup de stele care era ca un...PAIANJEN!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Sam 14 Mai 2011, 3:55 pm

Misterio a scris:
Jasmine0246 a scris:Wow .. Cel mai ciudat lucru : Acest topic e de 2 zile si deja are 21 de mesaje (+asta pe care o scriu eu acum) O_o .
Cel mai ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat lucruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .........
nu am vazut-o dar,am vazut un Inger cu par cret facut din nori! affraid si..pai..numele..incepe cu D si dupa urmatoarea lite de dupa D e n..tot nu zic numele meu,secret!si daca aveti banuieli despre numele meu,dati-mi MP
si alte intamplari ciudate...hmm...cand inchid ochi vad o femeie care am visat-o azi noapte...sper ca nu e de groaza asta pale
si altul...un lucru ciudat este ca nu pot dormi o noapte fara sa simt ceva
alt lucru....pe cer odata am vazut un grup de stele care era ca un...PAIANJEN!
Eu am inteles ce nume ai .. Ti-l zic pe privat sa vad daca am ghicit .
P.S. : Nu am ras de nume , mi se pare dragut (numele , desigur) .
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Sam 14 Mai 2011, 4:20 pm

Deea ne-a unit subiectele .. Nu am stiu ca mai era un alt subiect cu Intamplari Embarassed .
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 4:31 pm

credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
vazut,una s-a apropiat de mine si am zisat fantoma care am vazut-o mai demult cand inchideam ochii..
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 4:32 pm

Misterio a scris:credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
vazut,una s-a apropiat de mine si am zisat fantoma care am vazut-o mai demult cand inchideam ochii..
si aia care am vizat-o avea o cicatrice la ochi,dar sa va mai zic ceva,odata lam vizat pe
bunicul meu cu o urma de sange la ochi,apoi am visat fantoma cu
cicatrice la ochi pale affraid Intamplari - Pagina 3 170612 oare e el,bunicul meu?
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 4:32 pm

Misterio a scris:
Misterio a scris:credeam intr-o seara nu voi mai fi...deci,in camera aveam doua fantome,le-am
si aia care am vizat-o avea o cicatrice la ochi,dar sa va mai zic ceva,odata lam vizat pe
cicatrice la ochi pale affraid Intamplari - Pagina 3 170612 oare e el,bunicul meu?
si credem ca pe terenul de sport sunt morminte
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 4:33 pm

Misterio a scris:
Misterio a scris:
ciudate intamplari,nu?
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 4:33 pm

Misterio a scris:
Misterio a scris:
Misterio a scris:
ciudate intamplari,nu?
a da si niste lemne miroseau a...mort.. pale
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 4:37 pm

affraid cam asa era Ingerul vazut de mine din nori... affraid
Intamplari - Pagina 3 Angel3l

Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Sam 14 Mai 2011, 4:58 pm

Wow Misterio .. Tu esti bantuit aproape in fiecare zi , asa-i ?? affraid
Ce mai inger ... Nori nebuni Smile
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 5:53 pm

Jasmine0246 a scris:Wow Misterio .. Tu esti bantuit aproape in fiecare zi , asa-i ?? affraid
Ce mai inger ... Nori nebuni Intamplari - Pagina 3 978826
imi vine sa cad de pe scaun,de frica!
deci,am fost afara.m-am uitat la nori.atunci erau peste tot Ingeri.si un om care se Ruga.ma plimb.deodata aud un fosnet din locul de unde era,mai de sus(nu in cer).apoi o umbra care era un caine(cred ca era un caine)se msica apoi disparu.am fugit de acolo.eram mai apropae de intrarea catre casa.deodata imiv ine sa rostesc cuvantul Aric(Sau ATic,daca nu este nici nu,nu mai stiu cum era)si deodata in locul unde era un inger se vedea ca mai mult era un....D..adica,un Intamplari - Pagina 3 696890 ( affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid )si mai rostesc odata si apoi si mai multi Intamplari - Pagina 3 696890 ( Intamplari - Pagina 3 170612 )apoi unii ingeri care au ramas numai aveau capete,sau oamenii numai aveau capete.unii se rugau.apoi.un nor mare...arata un trup cu maini care se tineau de ele.la umarul stang avea un capat si avea in sus par(hmm,cam pera sus parul)si in mijlocul alt cap cu baraba(tot parul sus)si la celalalt numar doar un gat.apoi ma mai uit la parul lor...ERAU COARNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!merg in casa repe,si la oglinda(la intrarea in casa este o oglinda)mna uit la ea,si,nu in oglinda,langa oglinda,in partea stanga era o baba(ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?ce se intampla? Intamplari - Pagina 3 170612 )odata ajuns in camera mea spun "Tatal Nostru" si "Toti Cu Inima Curata"apoi niste cuvinte care sa alunge Intamplari - Pagina 3 696890 .si acum...sa cutremurat putin scaunul!ce ma fac?idei?
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 5:54 pm

Misterio a scris:
Jasmine0246 a scris:Wow Misterio .. Tu esti bantuit aproape in fiecare zi , asa-i ?? affraid
Ce mai inger ... Nori nebuni Intamplari - Pagina 3 978826
imi vine sa cad de pe scaun,de frica!
deci,am fost afara.m-am uitat la nori.atunci erau peste tot Ingeri.si un om care se Ruga.ma plimb.deodata aud un fosnet din locul de unde era,mai de sus(nu in cer).apoi o umbra care era un caine(cred ca era un caine)se msica apoi disparu.am fugit de acolo.eram mai apropae de intrarea catre casa.deodata imiv ine sa rostesc cuvantul Aric(Sau ATic,daca nu este nici nu,nu mai stiu cum era)si deodata in locul unde era un inger se vedea ca mai mult era un....D..adica,un Intamplari - Pagina 3 696890 ( affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid )si mai rostesc odata si apoi si mai multi Intamplari - Pagina 3 696890 ( Intamplari - Pagina 3 170612 )apoi unii ingeri care au ramas numai aveau capete,sau oamenii numai aveau capete.unii se rugau.apoi.un nor mare...arata un trup cu maini care se tineau de ele.la umarul stang avea un capat si avea in sus par(hmm,cam pera sus parul)si in mijlocul alt cap cu baraba(tot parul sus)si la celalalt numar doar un gat.apoi ma mai uit la parul lor...ERAU COARNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!merg in casa repe,si la oglinda(la intrarea in casa este o oglinda)mna uit la ea,si,nu in oglinda,langa oglinda,in partea stanga era o baba(ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?ce se intampla? Intamplari - Pagina 3 170612 )odata ajuns in camera mea spun "Tatal Nostru" si "Toti Cu Inima Curata"apoi niste cuvinte care sa alunge Intamplari - Pagina 3 696890 .si acum...sa cutremurat putin scaunul!ce ma fac?idei?
a da si cand inchideam ochii vedeam niste aripi...nimic mai mult
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Jasmine0246 Sam 14 Mai 2011, 5:58 pm

Azi ?? Acum ai vazut Intamplari - Pagina 3 696890 ?? O_o Ai facut cuiva rau ?? Ai batut pe cineva ? Te uraste cineva ??? Daca da ce fel de copil (rau sau bun) ???
Jasmine0246
Jasmine0246
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Sam 14 Mai 2011, 6:03 pm

Jasmine0246 a scris:Azi ?? Acum ai vazut Intamplari - Pagina 3 696890 ?? O_o Ai facut cuiva rau ?? Ai batut pe cineva ? Te uraste cineva ??? Daca da ce fel de copil (rau sau bun) ???
da,am vazut Intamplari - Pagina 3 696890 dar din nori.pai,pai nu fac rau,si de urat..nu stiu!
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Aventura ta

Mesaj  Maria212212 Joi 26 Mai 2011, 6:51 pm

cherry Aici iti scrii aventura ta cea mai cea mai! alien alien alien
Incep eu:

In Bulgaria

In seara de 24 iunie,ora 12:00 noaptea,eu inca nu dormeam fiindca eram foarte bucuroasa in maine o sa merg in Bulgaria!Desigur,tot farmecul era ca o sa merg impreuna cu prietena mea cea mai buna Bianca.
Intr-un final am reusit sa adorm.Dimineata imi luam ultimele bagaje cand vad masina Biancai.Fugind pana ma tineau picioarele am zbughit direct spre Bianca si am imbratisat-o!Eram mai bucuroasa ca nici cand.Impreuna am trait aventuri uimitoare in Bulgaria si astazi o sa merg pe data de 26.Iunie.2011.

santa Abia astept aventura voastra. santa
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Cool
Localizare Localizare : Pe webkinz XD
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 208594

http://www.wix.com/iuliamaria64/webkinz-maoko

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Joi 26 Mai 2011, 7:44 pm

Maria212212 a scris:cherry Aici iti scrii aventura ta cea mai cea mai! alien alien alien
Incep eu:

In Bulgaria

In seara de 24 iunie,ora 12:00 noaptea,eu inca nu dormeam fiindca eram foarte bucuroasa in maine o sa merg in Bulgaria!Desigur,tot farmecul era ca o sa merg impreuna cu prietena mea cea mai buna Bianca.
Intr-un final am reusit sa adorm.Dimineata imi luam ultimele bagaje cand vad masina Biancai.Fugind pana ma tineau picioarele am zbughit direct spre Bianca si am imbratisat-o!Eram mai bucuroasa ca nici cand.Impreuna am trait aventuri uimitoare in Bulgaria si astazi o sa merg pe data de 26.Iunie.2011.

santa Abia astept aventura voastra. santa
Scuza-mi intrasneala, dar si eu merg tot in Bulgaria pe aceeasi data, ma cheama tot Bianca. Ce vroiam sa te intreb: In ce statiune mergi?
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare Localizare : Bucuresti.
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 253955

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Eu

Mesaj  Maria212212 Joi 26 Mai 2011, 8:11 pm

Eu merg in Bulgaria in Albena la Hotel.com Intamplari - Pagina 3 978826 Intamplari - Pagina 3 978826 Poate esti Bianca!
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  pom_pom_kitty Sam 28 Mai 2011, 8:07 am

PHOENIX!!!!!!!!!!!!!!!!!!IN BACAU!
pom_pom_kitty
pom_pom_kitty
KinzKlip
KinzKlip

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : foarte fericita
Localizare Localizare : bacau
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Capra
KinzCash : 151010

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Sam 28 Mai 2011, 8:30 am

Maria212212 a scris:Eu merg in Bulgaria in Albena la Hotel.com Intamplari - Pagina 3 978826 Intamplari - Pagina 3 978826 Poate esti Bianca!
Nu cred. Cati ani are prietena ta si unde locuieste?
Eu merg in Nisipurile de Aur, dar cine stie poate ne intalnim pe drum!
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Am

Mesaj  Maria212212 Sam 28 Mai 2011, 8:32 am

Am vazut profilul tau,tu ai 10 ani,cealalta bianca are 8 ani si da p[oate ne intalnim pe drum eu am o masina albastra si bianca (cea cu care o sa merg in bulgaria) are o masina argintie
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Sam 28 Mai 2011, 8:33 am

Maria212212 a scris:Am vazut profilul tau,tu ai 10 ani,cealalta bianca are 8 ani si da p[oate ne intalnim pe drum eu am o masina albastra si bianca (cea cu care o sa merg in bulgaria) are o masina argintie
Tu cati ani ai?
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Eu

Mesaj  Maria212212 Sam 28 Mai 2011, 8:39 am

Eu am 10 ani si apropo am deschis acest forum pwentru a va scrie aventurile voastre deci rosa,tu ce aventura ai avut sau vei avea?Trebuie sa sti ca la nisipurile de aur este foarte curat si foarte frumos.Ultima oara cand am fost alol-o,la nisipurile de aur,sa stii ca de obicei in pe la ora 9:00 dimineata veneu oamenii imbracati in personaje (Tom,Jerry) si faceau poze cu copii si adulti.. Intamplari - Pagina 3 978826
Maria212212
Maria212212
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Sam 28 Mai 2011, 8:43 am

Maria212212 a scris:Eu am 10 ani si apropo am deschis acest forum pwentru a va scrie aventurile voastre deci rosa,tu ce aventura ai avut sau vei avea?Trebuie sa sti ca la nisipurile de aur este foarte curat si foarte frumos.Ultima oara cand am fost alol-o,la nisipurile de aur,sa stii ca de obicei in pe la ora 9:00 dimineata veneu oamenii imbracati in personaje (Tom,Jerry) si faceau poze cu copii si adulti.. Intamplari - Pagina 3 978826
Sincer, am fost doar in Nessebar, unde a fost bine cu exceptia vremii si in Constantin si Elena in acelasi an cu Nessebar, au fost super, hotelul era pe plaja, conditiile au fost mai diferite. Acum este prima oara la Nispuri dar tot ce stiu este ca voi face multa gimnastica pentru ca vor fi 100 de trepte de urcat/coborat ( nu mai stiu exact) pana la plaja pentru ca hotelul este pr coasta. Eii bine, abia astept, daca vremea ne surade, o sa fie o vacanta super.
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Re:intamplari

Mesaj  Andytfm Vin 28 Oct 2011, 8:58 am

Jasmine0246 a scris:Sa nu mai dati quote la ce am dat mai sus ca daca dati CRED ca primiti Advertisment .

am o viata asa de buna incat am intamplari foarte bune
Andytfm
Andytfm

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : plictisit
Localizare Localizare : secret
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 143581

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Trist...!

Mesaj  Sunny Mier 16 Noi 2011, 9:29 pm

Crying or Very sad Crying or Very sad Nimeni nu ma iubeste.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare Localizare : Secret HEHE!
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 188674

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Mier 16 Noi 2011, 9:33 pm

UAU ce topic ciudat, de ce sa nu te iubeasca lumea?
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 689344

Sus In jos

Mesaj  ilinca2002 Mier 16 Noi 2011, 9:43 pm

chiar asa de ce?Intamplari - Pagina 3 978826
ilinca2002
ilinca2002
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : am hamster mazin si un kinzklip
Localizare Localizare : piatra neamt bicazul ardelean
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 150901

Sus In jos

Mesaj  Webkinz Romania Joi 17 Noi 2011, 1:41 pm

nu e adevarat Intamplari - Pagina 3 978826
Webkinz Romania
Webkinz Romania
CREATIVE DIRECTOR
CREATIVE DIRECTOR

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : 100%
Localizare Localizare : Skylanders & Webkinz
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Cocos
KinzCash : 228669

http://WebkinzRomania.ro

Sus In jos

Mesaj  Irina Joi 17 Noi 2011, 1:47 pm

Intamplari? ... Mai bne lasa... merry sh zinzu jtiu de ce... :<.
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty :)

Mesaj  Sunny Joi 17 Noi 2011, 3:22 pm

Smile
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!

Sus In jos

Mesaj  Sunny Joi 17 Noi 2011, 3:23 pm

STIU ca nu e adevarat
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 3 Empty Nu pot s-o iert!

Mesaj  Sunny Vin 16 Dec 2011, 5:29 pm

Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag Intamplari - Pagina 3 170612 si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 16 Dec 2011, 6:25 pm

Sunny a scris:Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag Intamplari - Pagina 3 170612 si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Wink Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Wink Acel " lucru " sigur se va inlocui Wink

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 456058

Sus In jos

Mesaj  Sunny Vin 16 Dec 2011, 7:05 pm

merry777 a scris:
Sunny a scris:Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag Intamplari - Pagina 3 170612 si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Intamplari - Pagina 3 84978 Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Intamplari - Pagina 3 84978 Acel " lucru " sigur se va inlocui Intamplari - Pagina 3 84978

Ai dreptate!
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 16 Dec 2011, 9:54 pm

Sunny a scris:
merry777 a scris:
Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Intamplari - Pagina 3 84978 Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Intamplari - Pagina 3 84978 Acel " lucru " sigur se va inlocui Intamplari - Pagina 3 84978

Ai dreptate!
Multumesc! Smile Ma bucur ca ti-am fost de ajutor Smile

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 456058

Sus In jos

Mesaj  Sunny Sam 17 Dec 2011, 9:34 am

Acum o rog pe Deea sa stearga subiectul
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  AnDrEi_WebKinz Sam 17 Dec 2011, 9:56 am

mai bn nu mai vb cu ea si gata ... asta am patit si eu si acum cand ma uit la ea in vine sa iau cutitu si sa o omor!!!!!!!!!!!!!!!!
AnDrEi_WebKinz
AnDrEi_WebKinz
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : :X Radio-Fresh.Tk :X
Localizare Localizare : Pe net ... pe www.radio-fresh.tk !!
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 245153

http://www.radio-fresh.tk/

Sus In jos

Mesaj  Sunny Sam 17 Dec 2011, 1:18 pm

AnDrEi_WebKinz a scris:mai bn nu mai vb cu ea si gata ... asta am patit si eu si acum cand ma uit la ea in vine sa iau cutitu si sa o omor!!!!!!!!!!!!!!!!

Criminalule =))
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: