Intamplari
+50
Viviana2011
Lenalee
Moko
alteio
verona3
Florescu Carmenica
stefanawebkinz
AnDrEi_WebKinz
merry777
ilinca2002
Alexandru2002
Sunny
Andytfm
pom_pom_kitty
Rose_2011
Maria212212
Jasmine0246
zinzimima
stefania223
LEXI2003
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Irina
{LuckyAmiba}
Webkinz Romania
andreiyo
bia
Stefzyk
deea98
webkinz_lover
biancaidu
elenafrumoasa17
alicelovefrog
verzisor
Alexa17
adelinabalerina
pupantonia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
JulyTheBestStar
robypanda
galbior
kkryss
LovleyLovePup
brochita
llizza
MITZUCA
Misterio
ClaudiaMissy2
Manzu
WebkinzVideos989
WebkinzBoyRomania
54 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Intamplari
la noi sunt o groazaaaa....pai..vinerea trecuta-trecuta am chiulit aproape toata ora de matee..am avut WINNERS-ul..am fost cu 3 de clasa a4 a.mama ce tare a fostt..babaciunea aia nici nu stia sa citeasca in engleza..vineri am prooba la sport..da chiulesc ca am Cangurasul Excursionist
brochita- Webkinz Signature
AZI AM DAT TEZA LA ROMANA
URASC TEZELEEE!!!!!
BINE CA AM TERMINAT IN SFARSIT CU TEZELEEE
URASC TEZELEEE!!!!!
BINE CA AM TERMINAT IN SFARSIT CU TEZELEEE
Alexa17- Webkinz Signature
Am dat ieri teza la romanaaaa..yeey si gata am scapat
Sper sa luati toti note mari !
Sper sa luati toti note mari !
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
uite cine vorbesteverzisor (Joi 16 Dec 2010, 10:22 am) a scris:clau,te inteleg,llp e o trulululu
cel ce ne minte doar ca sa fie bagat in seama
- Spoiler:
- si n-am chef de cearta xP
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 175108
Azi am chiulit de la toate lectiile ......
Nici nu am mers la scoala... E prea frig.............. Si e activity week asa ca doar ne jucam si in acelasi joc toate lectiile...... toate zilele....... intreaga saptamana!!!!!!! Te intreaba tara si tre' sa zici capitala ....... Si cateodata Hang Man.................
Maine avem party......... Interesant, ce cadou primesc de la scoala...............
Nici nu am mers la scoala... E prea frig.............. Si e activity week asa ca doar ne jucam si in acelasi joc toate lectiile...... toate zilele....... intreaga saptamana!!!!!!! Te intreaba tara si tre' sa zici capitala ....... Si cateodata Hang Man.................
Maine avem party......... Interesant, ce cadou primesc de la scoala...............
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 163009
de ce ai chiulit?
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163815
azi miam cumparat pocnitori!
azi avusai serbare si azi ninge in continuare si fusai pe afara
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192755
azi ...AM DAT TEZA LA MATE!
webkinz_lover- Webkinz Jr.
- Gen : Stare de spirit : :)
Localizare : ambasada lui Mos Craciun
KinzCash : 158887
[quote="pupantonia"]azi miam luat glamourette si imi sta super cu ele :star:[/quote]ce sunt alea ? xD
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170474
webkinz_lover a scris:azi ...AM DAT TEZA LA MATE!
xD tocmai de ziua mea
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188821
azi am fost la tara la taiAt de porc!
cum ai putut? O.oelenafrumoasa17 a scris:azi am fost la tara la taiAt de porc!
eu pe strada am vazit niste oameni intr-o curte taiand porcul. Am inceput sa tip si sa fug spre casa...
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174502
aoleu xDwebkinz_lover a scris:azi ...AM DAT TEZA LA MATE!
Sper ca iei nota mare. Succes!
terminaverzisor a scris:clau,te inteleg,llp e o trulululu
in ce comuna?LovleyLovePup a scris:cum ai putut? O.oelenafrumoasa17 a scris:azi am fost la tara la taiAt de porc!
eu pe strada am vazit niste oameni intr-o curte taiand porcul. Am inceput sa tip si sa fug spre casa...
azi m-am indopat cu dulciuri xD
2 cutii de skittles sour
1 cutie skittles fruits
o punga mare de m&m CRISPY
ce copila disperata sunt xD
2 cutii de skittles sour
1 cutie skittles fruits
o punga mare de m&m CRISPY
ce copila disperata sunt xD
sunt in bucharest O.oelenafrumoasa17 a scris:in ce comuna?LovleyLovePup a scris:cum ai putut? O.oelenafrumoasa17 a scris:azi am fost la tara la taiAt de porc!
eu pe strada am vazit niste oameni intr-o curte taiand porcul.
Am inceput sa tip si sa fug spre casa...
a!LovleyLovePup a scris:sunt in bucharest O.oelenafrumoasa17 a scris:in ce comuna?LovleyLovePup a scris:cum ai putut? O.oelenafrumoasa17 a scris:azi am fost la tara la taiAt de porc!
eu pe strada am vazit niste oameni intr-o curte taiand porcul.
Am inceput sa tip si sa fug spre casa...
multumesc Doamne ca am scapat.
am facut accident de masina azi, cand mergeam la colindat.
makr sunt bine , desi ma doare ingrozitor capul
am facut accident de masina azi, cand mergeam la colindat.
makr sunt bine , desi ma doare ingrozitor capul
ieri era sa dea o masina peste mine si tata dar am scapat!FiUUUUUUUUUUU
Pe mine era sa ma calce masina...
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170628
si pe mine cand eram mai mic era un zgomot puternic si nam mai auzit claxonul masinii dar norocu meu a fost ca mam uitat in spate si mam ferit la timp
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 160121
toti au facut accident?
brochita- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv cupcakeees :3
Localizare : In cuptoor
KinzCash : 176374
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ a scris:salut...e deja "maine"...ce facem???
eu scriu povestioare noaptea, de la 12
uite ce am scris azi si ieri:
O noapte linistita de primavara. In gradina, Pearl, o micuta catelusa de rasa Saint Bernard, privea nedumerita la stele. Ce sunt acestea si de ce exista? De ce sunt asa de multe si ce se ascunde in spatele lor? Hmm... insa de la asa de multe intrebari i se facu foame. Se ridica de pe paturica ei de picnic, de scutura de praf, firimituri si furnici si alerga spre casa. Grabita, se ciocni de bunicul ei.
Toate legumele si fructele cazura pe jos, iar majoritatea se stricara si se lovira de pietrele mari si reci. Amandoi incepura sa stranga roadele de pe jos, dar imediat aparu si bunicuta cu multa ciocolata in labute. Pearl se apropie de ea si primi ciocolatica. Vrand sa ii multumeasca si sa ii sarute mana bunicutei, ciocolata cazu si ea si se lipi de tot praful de pe scarile casei. Oof, ce zi grea! Pearl isi ceru inca o data scuze, iar apoi fugi in camera ei.
Vai, dar ce camera mai avea! Pearl avea un singur vis : sa isi cunoasca parintii. Nu stia cine sunt ei cu adevarat, dar, ea mai avea o pasiune : uitatul la stele. De fiecare data cand se uita pe cer, si-i imagina pe parintii ei facandu-i din mana. Ce fericita era! Dar tot visul se spulbera cand in camera se aprindea lumina. Insa era bine ancorata in ideea ei de a isi descoperi primii stramosi care o interesau, deci camera ei era toata plina de imagini si postere cu stele, planete, si toate cele ce trebuiau stiute. Cand avea o intrebare complicata in teme, deschidea un fel de harta uriasa pe care erau notate cate o particica din fiecare materie trebuincioasa. Asa mica noastra Pearl era foarte inteleapta. De fiecare data, se intorcea de la scoala cu o nota mare.
- Pearl, esti acolo? se auzi un glas gros de dupa usa.
- Da, aici sunt, bunicule! raspunse clar si concis micuta noastra scolarita. Ce s-a intamplat? Daca e vorba de ce a fost afara, in gradina, sa stii ca imi pare mai rau decat ii poate parea cuiva si...
Dar bunicul nu o lasa sa termine. Inchise usa zgomotos, apoi o deschise iar. Pearl tacu, iar in camera se asternu o liniste deplina. Bunicul continua intrebarea:
- Esti asa interesata de stele si de astronomie?
- Da, stelele sunt viata mea. Ele ma ajuta sa visez, sa ma gandesc la parintii mei, sa imi dau seama ce frumoasa e viata, sa...
Iar bunicul ei inchise usa. Intra iarasi zgomotos. Liniste peste tot. Cand Pearl continua, bunicul sau repeta totul, parca erau intr-un maraton. La un moment dat, Pearl se satura sa vorbeasca si asculta de bunicul ei.
- Am primit prin posta un bilet de inscriere intr-o tabara de astronomie. Ai dori sa te duci? Noi ne vom descurca si singuri.
Pearl accepta, apoi isi imbratisa bunicul. Lua talonul din labutele acestuia si incepu sa completeze pe linii, cu litere frumoase de mana, aranjate. Din cand in cand, micuta noastra catelusa adauga bucle si linii ondulate, spre a-si arata potentialul. Terminand de scris, intinse mandra biletul. Apoi spuse celor doi bunici ,,noapte buna”, se aseza in pat, se inveli, isi spuse rugaciunea si adormi cu gandul la tabara de astronomie.
Dis de dimineata, Pearl isi lua o prajiturica de pe platou si scoase din frigider un carton cu lapte. Isi turna intr-un pahar pe care il avea la indemana, si incepu sa isi savureze micul dejun. Dupa, fugi pana in camera ei si incepu sa isi pregateasca bagajele. O servieta era deja plina cu postere, carti, caiete, pixuri, si telescopul performant primit cadou de la matusica.
Nu am terminat inca
E vorba despre catelusul meu lil kinz, Pearl, de rasa St Bernard
eu azi lucrez la ceva pentru cristina
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
diabolic bestie xxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™- Webkinz Signature
- KinzCash : 157144
|Manzu a scris:eu azi lucrez la ceva pentru cristina
Si stiu la ceeeee
si stiu ca-ti placeLovleyLovePup a scris:|Manzu a scris:eu azi lucrez la ceva pentru cristina
Si stiu la ceeeee
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172909
Webkinz Romania a scris:o pui la revista?
daca vreti sa apara dar n-am terminat-o inca...
se poate sa trimit pe bucatele?
Ce mi-sa Intamplat! De Dimineata pana Seara...
01.03.2011
Ma trezesc si abea pot deschide ochii.... . Ca un om normal ma duc la W.C . Sa zicem ca nic' interesant pana acu'. Ma imbrac...neah...nu astea....celelalte....nu....tot asa pana cand ajung la alea care le'am vrut la inceput... . Nici pana acu' ceva frumos...Ma pieptam si ma trag de par... ("in sinea mea: ce cauta firul ala acolo? )... Ma duc la scoala... . Mda... "1 Martie, martisor!"... Ete fas, colegii ma asteptau . Nu am intrat bine in clasa si deja au inceput.... . Intra profa. Moi facu' o felicitare tehnica Quilling pt. ea. (Ii place, nu-i place?.... whatever... ...) I-a placut . Incepem orele....Venea teliviziunea (fira-i draqu de paparazzi ) sa ne filmeze (vezi doamne e 1 Martie... adik nu ca nu-mi place Martisorul, dar... ). Ok...n-am facut ore, n-am avut teme . Sa terminam cu scoala ca pe'aci nici atat nu gasim ceva interesant... ). Merg acasa. Dupa care..pap , ma culc , si ma trezesc .
Ma rog , iar apoi ma bag iar in pat . Intru pe forum si ies de pe forum . Mai lenevesc oleac' .
Intru pe Ganz si-mi i'au pestisorul de la Zodiac . E fata si o cheama Mihaela de la mama mea. Ea este in zodia pesti si o cheama asa . O imbrac si ii fac camera. apoi ma joc olecuta cu Atlantis ca'mi da 2 lei in plus . Ajung la level 8. WAW . Ma uit la film cu mama. Whatever...
Si va urma, ca trebuie sa zic in continuare despre 1 Martie... Pa-Pa!
Spuneti-va parerea!!!
Ma trezesc si abea pot deschide ochii.... . Ca un om normal ma duc la W.C . Sa zicem ca nic' interesant pana acu'. Ma imbrac...neah...nu astea....celelalte....nu....tot asa pana cand ajung la alea care le'am vrut la inceput... . Nici pana acu' ceva frumos...Ma pieptam si ma trag de par... ("in sinea mea: ce cauta firul ala acolo? )... Ma duc la scoala... . Mda... "1 Martie, martisor!"... Ete fas, colegii ma asteptau . Nu am intrat bine in clasa si deja au inceput.... . Intra profa. Moi facu' o felicitare tehnica Quilling pt. ea. (Ii place, nu-i place?.... whatever... ...) I-a placut . Incepem orele....Venea teliviziunea (fira-i draqu de paparazzi ) sa ne filmeze (vezi doamne e 1 Martie... adik nu ca nu-mi place Martisorul, dar... ). Ok...n-am facut ore, n-am avut teme . Sa terminam cu scoala ca pe'aci nici atat nu gasim ceva interesant... ). Merg acasa. Dupa care..pap , ma culc , si ma trezesc .
Ma rog , iar apoi ma bag iar in pat . Intru pe forum si ies de pe forum . Mai lenevesc oleac' .
Intru pe Ganz si-mi i'au pestisorul de la Zodiac . E fata si o cheama Mihaela de la mama mea. Ea este in zodia pesti si o cheama asa . O imbrac si ii fac camera. apoi ma joc olecuta cu Atlantis ca'mi da 2 lei in plus . Ajung la level 8. WAW . Ma uit la film cu mama. Whatever...
Si va urma, ca trebuie sa zic in continuare despre 1 Martie... Pa-Pa!
Spuneti-va parerea!!!
{LuckyAmiba}- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : optimista!
Localizare : Iasi
KinzCash : 152018
super!si bravo pentru noul animal"buna idee
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 222373
mersi
si inafara de "dra u" nu vad nici un beep... W.C e normal, iar whatever nu e ,are bbbbeep
si inafara de "dra u" nu vad nici un beep... W.C e normal, iar whatever nu e ,are bbbbeep
{LuckyAmiba}- KinzKlip
- Gen : Stare de spirit : optimista!
Localizare : Iasi
KinzCash : 152018
Super
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
parca e o zi din viata mea
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 163158
pai de dra** ziceam in rest e suuuper ok{LuckyAmiba} a scris:mersi
ma trezesc si apoi ma duc la baie apoi intru pe forum si scriu cateva mesaje apoi ma imbrac si ma spal, ma duc si fac exercitii la mate... apoi merg la bloc la bunica stau... ma plictisesc si apoi ma intreb de ce am venit aici merg acasa stau ma duc inapoi ma intorc ma plictisesc mananc ma duc la colegul meu andrei si ia ghici ce gasesc:un citrin necristalizat va vine sa credeti??????!!!!!!!
P.S pe jos am gasit citrinul
P.S pe jos am gasit citrinul
LEXI2003- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Pe o stanca,gandindu-ma la prieteni adevarati,la scoala si la jurnal.....
Localizare : In lumea mea,pokemoni!
KinzCash : 181637
ce amuzant mam prapadit de ras de tot
stefania223- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : 100% fericita | happy :) -_-"
Localizare : In lumea nevazuta...
KinzCash : 164813
20.04.2011
M-am sculat, m-am dus sa fac un dus, am mancat, am citit, am mers in parc, am mancat de pranz, m-am uitat la TV, m-am uitat la calculator, am scris o dictare, am scris o poezie, m-am jucat pe webkinz, m-am mai uitat la TV, am facut baie, am mancat ceva, m-am culcat.
M-am sculat, m-am dus sa fac un dus, am mancat, am citit, am mers in parc, am mancat de pranz, m-am uitat la TV, m-am uitat la calculator, am scris o dictare, am scris o poezie, m-am jucat pe webkinz, m-am mai uitat la TV, am facut baie, am mancat ceva, m-am culcat.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620912
Intamplari Ciudate ale voastre
Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Eu uneori cand ies afara tot vad o pasare care zboara pe cer si cand ridic capul spre cer nu vad nimic ..
P.S. : Pasarea e neagra , deci nu poate fi legendarul Phoenix
Unii ma cred nebuna , dar eu asta vad .
Aaa da si cand intreb pe cineva : Ai vazut pasarea aia????
Ei raspund : Ce pasare ??
Si eu zic : Nimic ...
Si ei spun : Bine .
Eu uneori cand ies afara tot vad o pasare care zboara pe cer si cand ridic capul spre cer nu vad nimic ..
Jasmine0246- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : IT'S MY LIFEE! xD
Localizare : Narnia ;D
KinzCash : 165750
eu odata, eram la cursul de calarie si era sa lesin cand am vazut ca trebuia sa calaresc un cal negru pe nume: Catastros, cand Power Ranger Mistyc Force
odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora
eu vroiam sa dorm.deodata,la usa deodata vad o umbra in picioare,un om cu o rochie si aripi.probabil Ingerul meu Pazitor.
Mi-am visat bunicul odata cu o rana la ochi si mai tarziu un vis cu un om cu aceasi rana la ochi...oare e...
Incercam o faza cu Bloody Mary la scoala.nu aveam lumanare si nu era noapte.Deodata vad un cutit ridicandu-se in oglinda
Mai tarziu am simtit doua maini care voriau sa imi scoata ochii.'
O colega de-a mea incerca si ea faza Cu Bloody,cu lumarai ca ea avea atunci,si cu un servel.cand termina ritualul cu servetelul nici o pata pe sange cum trebuia sa apara,DAR, servetelul as aprins SINGUR iar focul vinea spre fata mea.
A da si o fata ciudata intr-o oglinda de la o cladire
eu vroiam sa dorm.deodata,la usa deodata vad o umbra in picioare,un om cu o rochie si aripi.probabil Ingerul meu Pazitor.
Mi-am visat bunicul odata cu o rana la ochi si mai tarziu un vis cu un om cu aceasi rana la ochi...oare e...
Incercam o faza cu Bloody Mary la scoala.nu aveam lumanare si nu era noapte.Deodata vad un cutit ridicandu-se in oglinda
O colega de-a mea incerca si ea faza Cu Bloody,cu lumarai ca ea avea atunci,si cu un servel.cand termina ritualul cu servetelul nici o pata pe sange cum trebuia sa apara,DAR, servetelul as aprins SINGUR iar focul vinea spre fata mea.
eu am vazut o fata care arata la fel ca mine, si aceiasi fata a vazut-o o prietena si a crezut ca-s eu.
Misterio , te rog ma sperii !!! Sa scrii doar intamplari ciudate !! Pe asta o pui la tine la povesti de groaza , Ok ??Misterio a scris:odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora
Acum te iert dar te rog sa nu mai scrii deastea de sperietura aici !
astazi unul mia dat cu mingea in cap, dar sti ce-i haios? ca mingea a aruncato in copac si dupa 5 inute a cazut si m-a lovit dar partea buna a fost ca nu m-am lovit tare dar a fost haios ca ochi din cap mi sau invartit
scuze...si okJasmine0246 a scris:Misterio , te rog ma sperii !!! Sa scrii doar intamplari ciudate !! Pe asta o pui la tine la povesti de groaza , Ok ??Misterio a scris:odata am auzit numele meu afara,dar nu era nimeni.Mi se parea ca era o colega dar nu,NU ERA NIMENI!apoi am citit pe net ca daca nu fugeam ca nebunul in casa(asa am facut)vinea o papusa care ma omora
Acum te iert dar te rog sa nu mai scrii deastea de sperietura aici !
Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Irina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare : Rosewood :-x.
KinzCash : 229835
+ Eu .. Asta ma face diferita de toti ..Irina a scris:Asa vad si yo doar ca pasarea care o vad eu este cu galben - auriu :-? sincer nu inteleg, eu mereu cand ies afara o vad, si cand le intreb pe fete daca au vazut-o e inca acolo, da' ele zic ca nu vad nimic Deci ori sunt yo oarba si visez, ori doar yo o pot vedea :-??Jasmine0246 a scris:Aici puneti intamplari ciudate ale voastre .. Uitati-o pe a mea :
Si ... Pentru ceilalti : Ti-a cazut mingea ???? Totusi , amici , ce-i aia LMAO ???
Si Misterio nu e nimic , deja imi trecu frica ! Toti sunt bineveniti sa zica .. Eu ar trebui sa-mi cer scuze , asta e o intamplare ciudata Misterio ..
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum