Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Intamplari

+50
Viviana2011
Lenalee
Moko
alteio
verona3
Florescu Carmenica
stefanawebkinz
AnDrEi_WebKinz
merry777
ilinca2002
Alexandru2002
Sunny
Andytfm
pom_pom_kitty
Rose_2011
Maria212212
Jasmine0246
zinzimima
stefania223
LEXI2003
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
Irina
{LuckyAmiba}
Webkinz Romania
andreiyo
bia
Stefzyk
deea98
webkinz_lover
biancaidu
elenafrumoasa17
alicelovefrog
verzisor
Alexa17
adelinabalerina
pupantonia
MąℜℜŸukąąƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ™
JulyTheBestStar
robypanda
galbior
kkryss
LovleyLovePup
brochita
llizza
MITZUCA
Misterio
ClaudiaMissy2
Manzu
WebkinzVideos989
WebkinzBoyRomania
54 participanți

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty :)

Mesaj  Sunny Joi 17 Noi 2011, 3:22 pm

Smile

Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty Re: Intamplari

Mesaj  Sunny Joi 17 Noi 2011, 3:23 pm

STIU ca nu e adevarat

Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty Nu pot s-o iert!

Mesaj  Sunny Vin 16 Dec 2011, 5:29 pm

Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag Intamplari - Pagina 4 170612 si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?

Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 16 Dec 2011, 6:25 pm

Sunny a scris:Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag Intamplari - Pagina 4 170612 si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Wink Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Wink Acel " lucru " sigur se va inlocui Wink

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Sunny Vin 16 Dec 2011, 7:05 pm

merry777 a scris:
Sunny a scris:Buna!O colega care a fost la mine azi mi-a spart un lucru drag Intamplari - Pagina 4 170612 si pur si simplu nu pot s-o iert!Deja am inceput sa o urasc.Oare sa o iert sau nu?
Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Intamplari - Pagina 4 84978 Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Intamplari - Pagina 4 84978 Acel " lucru " sigur se va inlocui Intamplari - Pagina 4 84978

Ai dreptate!

Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Vin 16 Dec 2011, 9:54 pm

Sunny a scris:
merry777 a scris:
Pai.. Nu stiu ce sa iti zic... Vezi ce iti spune inima Intamplari - Pagina 4 84978 Eu zic sa o ierti... Poate nu a facut-o intentionat Intamplari - Pagina 4 84978 Acel " lucru " sigur se va inlocui Intamplari - Pagina 4 84978

Ai dreptate!
Multumesc! Smile Ma bucur ca ti-am fost de ajutor Smile

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Sunny Sam 17 Dec 2011, 9:34 am

Acum o rog pe Deea sa stearga subiectul

Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  AnDrEi_WebKinz Sam 17 Dec 2011, 9:56 am

mai bn nu mai vb cu ea si gata ... asta am patit si eu si acum cand ma uit la ea in vine sa iau cutitu si sa o omor!!!!!!!!!!!!!!!!

AnDrEi_WebKinz
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://www.radio-fresh.tk/

Sus In jos

Mesaj  Sunny Sam 17 Dec 2011, 1:18 pm

AnDrEi_WebKinz a scris:mai bn nu mai vb cu ea si gata ... asta am patit si eu si acum cand ma uit la ea in vine sa iau cutitu si sa o omor!!!!!!!!!!!!!!!!

Criminalule =))

Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  merry777 Sam 17 Dec 2011, 8:48 pm

AnDrEi_WebKinz a scris:mai bn nu mai vb cu ea si gata ... asta am patit si eu si acum cand ma uit la ea in vine sa iau cutitu si sa o omor!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa stii ca nu e o solutie asta Razz

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 456058

Sus In jos

Mesaj  Sunny Sam 17 Dec 2011, 8:54 pm

merry777 a scris:
Sa stii ca nu e o solutie asta Intamplari - Pagina 4 328962
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare Localizare : Secret HEHE!
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 188674

Sus In jos

Mesaj  stefanawebkinz Sam 17 Dec 2011, 8:59 pm

Sunny a scris:
merry777 a scris:

Sunny, fara suparare, nu-l asculta pe andrei. Eu zic s-o ierti, si, daca vrei, poti sa o intrebi de ce ti-a stricat acel "lucru".

stefanawebkinz
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 336893

Sus In jos

Mesaj  merry777 Sam 17 Dec 2011, 9:09 pm

stefanawebkinz a scris:
Sunny a scris:
merry777 a scris:

Sunny, fara suparare, nu-l asculta pe andrei. Eu zic s-o ierti, si, daca vrei, poti sa o intrebi de ce ti-a stricat acel "lucru".
Cum am zis poate ca nu a facut-o intentionat Wink A gresit poate.... Smile

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Florescu Carmenica Sam 17 Dec 2011, 10:06 pm

E,acuma!Iart-o si tu ca nu e sfarsitul lumii.
Florescu Carmenica
Florescu Carmenica
Lil'Kinz
Lil'Kinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita!
Localizare Localizare : Bocsa.Sunt vecina cu Sunny.
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 144781

Sus In jos

Mesaj  verona3 Sam 17 Dec 2011, 10:21 pm

Florescu Carmenica a scris:E,acuma!Iart-o si tu ca nu e sfarsitul lumii.

Asa zic si eu!
verona3
verona3
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 184145

Sus In jos

Mesaj  stefanawebkinz Sam 17 Dec 2011, 10:27 pm

merry777 a scris:
stefanawebkinz a scris:
Sunny a scris:
merry777 a scris:

Cum am zis poate ca nu a facut-o intentionat Intamplari - Pagina 4 84978 A gresit poate.... Intamplari - Pagina 4 978826

exact

stefanawebkinz
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin KinzCash : 336893

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Sam 17 Dec 2011, 11:21 pm

Eu daca as fi in locul tau as ierta greseala.
Off subject: Stiti care e diferenta dintre a scuza si ierta?
Tu sa o ierti , nu sa o scuzi, singur a fost un accident. Asta e!
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare Localizare : Bucuresti.
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 253955

Sus In jos

Mesaj  alteio Dum 18 Dec 2011, 10:51 am

ce era lucrul ala??? Question Question :?:doar din curiozitate,daca nu vrei sa spui nu spune.oricum eu zic s-o ierti si daca a facut-o intentionat discutati si rezolvati problema Intamplari - Pagina 4 24221 Intamplari - Pagina 4 24221 Intamplari - Pagina 4 24221
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Localizare Localizare : Giurgiu
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 227466

Sus In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty o zii de neuitat

Mesaj  frumusic Mar 10 Ian 2012, 8:39 pm

Sunt ana am zece ani si am un secret tare rusinos e o poveste de fapt hai sa va povestesc :
   Era miezul zilei eu iesisem pe afara sa ma joc cu prietenele mele lorena si bia dar cand am coborat din bloc am vazut din intamplare cand prietenele mele vorbeau cu alex(baiatul de care imi place mie) si am mers acolo cand vorbele lui mi-au strapuns urechile:
  - Ana, asa-i , iti place de mine? zise el tare curios
  Mi-era rusine chiar foarte ardeam pe interior dar mi-am luat inima in dint si am raspuns increzatoare cu teama dar si cu mandrie si autoritate.
  -Da e adevarat de ce ele ti-au spus? si cand am rostit asta ,m-am incruntat furios spre ele pentru cami spusesera secretul.
  -A bine nui nicio problema . si a plecat cu o fata de derutat
  - Cum ati putut sa-i spuneti ?De ce ati facut asta?zic eu furioasa
  - Scuze dar voiam doar sa-l facem sa te placa .
  Nu am mai vorbit o vreme cu ele dar apoi dupa o ora le-am luat in brate si mi-am cerut si eu scuze.
                                                            SFARSIT!!!!!!!!!! Intamplari - Pagina 4 615872 Intamplari - Pagina 4 615872 Intamplari - Pagina 4 615872 Intamplari - Pagina 4 615872

frumusic
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Rose_2011 Mar 10 Ian 2012, 8:41 pm

frumusic a scris: Sunt ana am zece ani si am un secret tare rusinos e o poveste de fapt hai sa va povestesc :
   Era miezul zilei eu iesisem pe afara sa ma joc cu prietenele mele lorena si bia dar cand am coborat din bloc am vazut din intamplare cand prietenele mele vorbeau cu alex(baiatul de care imi place mie) si am mers acolo cand vorbele lui mi-au strapuns urechile:
  Mi-era rusine chiar foarte ardeam pe interior dar mi-am luat inima in dint si am raspuns increzatoare cu teama dar si cu mandrie si autoritate.
  -Da e adevarat de ce ele ti-au spus? si cand am rostit asta ,m-am incruntat furios spre ele pentru cami spusesera secretul.
  Nu am mai vorbit o vreme cu ele dar apoi dupa o ora le-am luat in brate si mi-am cerut si eu scuze.
                                                            SFARSIT!!!!!!!!!! Intamplari - Pagina 4 615872 Intamplari - Pagina 4 615872 Intamplari - Pagina 4 615872 Intamplari - Pagina 4 615872
Smile hug Foarte frumos.
Rose_2011
Rose_2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : And we'll spread the fun from the dawn to the morning Yeah, we'll shout, loud enough for the glory
Localizare Localizare : Bucuresti.
Zodie : Balanta Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 253955

Sus In jos

Mesaj  alteio Mar 10 Ian 2012, 10:46 pm

frumusic a scris: Sunt ana am zece ani si am un secret tare rusinos e o poveste de fapt hai sa va povestesc :
lasa ca se intoarce el(baiatul)mereu se intorc lol!
alteio
alteio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 227466

Sus In jos

Mesaj  Irina Mar 10 Ian 2012, 11:14 pm

alteio a scris:
frumusic a scris: Sunt ana am zece ani si am un secret tare rusinos e o poveste de fapt hai sa va povestesc :
lul . nu toti Razz bine deobicei se intorc =))) .
Irina
Irina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : We believe the liars , trust the backstabbers , and like the heartbreakers -.-
Localizare Localizare : Rosewood :-x.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 229835

Sus In jos

Mesaj  merry777 Mier 11 Ian 2012, 11:35 am

Irina a scris:
alteio a scris:
lul . nu toti Intamplari - Pagina 4 328962 bine deobicei se intorc =))) .
=]]] Normal ca se intorc :]] Nu au incotro :]]]]]]]]]]] lol!

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Moko Vin 27 Apr 2012, 2:53 pm

Pai azi m-am trezit cu greuuuuuuuuuu.Apoi am mers la scoala.Si am facut trei ore de mate Mad .Apoi am ajuns acasa si mi-am facut temele,apoi am mers la angajatele de la contabilitatea tatalui meu(ma inteleg foarte bine cu una dintre el0e,pe nume Mirela.Apoi m-am jucat cu mingea in curte.Apoi m-am jucat cu plusurile(Webkinz),apoi am mancat pufuleti cu gust de pizza,apoi m-am uitat la un grup de oameni care se ducea la biserica(era un mort Sad ).Apoi iar am mancat o portocala,si acum m-am apucat sa scriu asta. Smile
Moko
Moko
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I want your ugly,I want desing,I want you love,Love love love I want your love.
Localizare Localizare : In lumea online de Internet.
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 205148

Sus In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty o intamplare teribila (am traito)

Mesaj  Roxana.L Lun 25 Iun 2012, 12:17 pm

Eram eu ,Raluca,Izabella ne plimbam pe la lboc iar zapacita de raluca vroia sa mergem la mere(la noi la bloc e intrarea spre sat si sunt mere,corcotuse,dude ect...) si noi am fost deacord cu ea si cati va baieti din zona au venit si ei cu noi la intrare in sat era si o casa bantuita (nu se stia se auzeau zvonuri) si noi eram in copac dar unul din baietzi zikea :
-Roxy ai curaj sa spui la fete sa mergeti toate in casa aia
eu: -Tu crezi ca's nebuna ?
-Nu dar ,daka va duceti va promitem noi ca va luam o plasa de mere
Noi credule am fost deacor si ne-am dus .Izabella a intrat prima si cum am deschis usa in pod se auzea cv nu am bagat de seama eu am iesit si am bagat mana la subsol si eu aveam cateva bratari transparente vreo 5 bratari am bagat mana acolo si apoi cand am scoso nu mai aveam niki o bratara pe mana si eram zgariata si prafuita ma ustura foarte raw dupa ce am vazut dar e ciudat pt ca atunci cand am bagat mana aveam bratarile si niki3 secunde nu a trecut si am scos mana
A doua zi era Sanzienele , se spune ca in noaptea de Sanziene daka te striga de 3 ori sa nu intorgci capul deaorece mori pe loc.
Era 12;30 dimineatza deabia ma trezisem si niki nu ma sculasem dim pat ca si gata cazusem din pat si ma lovisem la sold,Nu bagasem de seama credeam ca este un accident apoi iesisem afara cu Izabella si Raluca, pe scara la Orlando(picii) la 4 sunt 3 usi bantuite zic toti ei Iza si Rlu' sau dus ele la patru cat timp eu si Catalin statwam ingroziti jos inainte ca fetele sa se duca sus se auzeau 3 ciocanituri si un ras eh noi am crezut ca este un copil sus dar de unde ca pe scare statea decat un copil Orlando atat in rest era oameni eh fetele mai curajoase se dusera sus la patru se auzeau sus pe bloc 3 ciucanituri pe secunda iza a scris pe ujn prag 'Sanziene" si inmediat lumina a reflectat pe scris eu cu cata nu credeam si ne-a luat sus Iar noi ne-am gandit bai deci 3 sanziene 3 cuvinte pt ca in ziua de sanziene era luna plina; Luna, Sanziana,Moartea era ciudat am laut teefonul si am filmat erau umbre ce se miscau apoi sand noi telefonul era blocat nu mergea sa sters singura filmarea ne-am inspaimantat in acea zi am gasit: 3 cruci, 3 rani pe mana mea(de atunci), 3 urme, 3 fete desenate, in timp izabela ne-a povestit ce o vecina de a ei foarte cinsita de la tara care akum are 94 de ani ce i s-a intamplat ei in copilarie cand avea 16 ani si era in clasa a 10 iar in povestea aceea era 3 majorete care aveam parul blonda,brunet si roscat noi ne potriveam deminute ot ca Izabela-blonda Raluca-bruneta si eu -Rsocata deci era 6 persoane in care si noi tot 6 persoane eram ne gandeam nu stiam ce sa facem am zis ma lasa nu ne mai incurcam am luat pauza apoi de la 12:00 noaptea s-a intapolat cv ce parka eram la fenomene stranii ,Eram pe banca eu singura le asteptam pe fete era decat 4 copii in park si din spate ma striga cnv 'Roxy Roxy Roxy" nu am raspuns ma uit dupa 1 minut in spate decat o umbra alba si apoi a disparut tot asa la fete le striga nu stiam ce sa facem affraid affraid Andrew si Andy nea condus acasa pe toate logic ca toate steam eu la parter Ralu la 1 si Iza la 2 nea- condus , si cand sa se intoarca cv a dat cu cv tare in ei eu si raluca eram pe geam am vazut cu ochi nostri cand fierul acela negru venea spre ei pe Andrew il nikmeri la osul de la picor si Andy scapa eram toti in stare de soc era ciudat nikiodata nu ni se mai intamplase chestia aceasta si mai aveam si o varsta frageda 13-14 ani eram copiii ce vroiai sa-ti dau si baini imprumt?
Ma rog revenim la subiect, si prin somn am auzit o voce ce-mi spunea Roxana ai fost norocoasa ,o sa ne intalnim noi altadata si nu o sa fie chiar asa de usor !! Sfarsiiiit !!!

Roxana.L
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Lenalee Lun 25 Iun 2012, 8:02 pm

Roxana.L a scris: Eram eu ,Raluca,Izabella ne plimbam pe la lboc iar zapacita de raluca vroia sa mergem la mere(la noi la bloc e intrarea spre sat si sunt mere,corcotuse,dude ect...) si noi am fost deacord cu ea si cati va baieti din zona au venit si ei cu noi la intrare in sat era si o casa bantuita (nu se stia se auzeau zvonuri) si noi eram in copac dar unul din baietzi zikea :
-Roxy ai curaj sa spui la fete sa mergeti toate in casa aia
eu: -Tu crezi ca's nebuna ?
-Nu dar ,daka va duceti va promitem noi ca va luam o plasa de mere
Noi credule am fost deacor si ne-am dus .Izabella a intrat prima si cum am deschis usa in pod se auzea cv nu am bagat de seama eu am iesit si am bagat mana la subsol si eu aveam cateva bratari transparente vreo 5 bratari am bagat mana acolo si apoi cand am scoso nu mai aveam niki o bratara pe mana si eram zgariata si prafuita ma ustura foarte raw dupa ce am vazut dar e ciudat pt ca atunci cand am bagat mana aveam bratarile si niki3 secunde nu a trecut si am scos mana
A doua zi era Sanzienele , se spune ca in noaptea de Sanziene daka te striga de 3 ori sa nu intorgci capul deaorece mori pe loc.
Era 12;30 dimineatza deabia ma trezisem si niki nu ma sculasem dim pat ca si gata cazusem din pat si ma lovisem la sold,Nu bagasem de seama credeam ca este un accident apoi iesisem afara cu Izabella si Raluca, pe scara la Orlando(picii) la 4 sunt 3 usi bantuite zic toti ei Iza si Rlu' sau dus ele la patru cat timp eu si Catalin statwam ingroziti jos inainte ca fetele sa se duca sus se auzeau 3 ciocanituri si un ras eh noi am crezut ca este un copil sus dar de unde ca pe scare statea decat un copil Orlando atat in rest era oameni eh fetele mai curajoase se dusera sus la patru se auzeau sus pe bloc 3 ciucanituri pe secunda iza a scris pe ujn prag 'Sanziene" si inmediat lumina a reflectat pe scris eu cu cata nu credeam si ne-a luat sus Iar noi ne-am gandit bai deci 3 sanziene 3 cuvinte pt ca in ziua de sanziene era luna plina; Luna, Sanziana,Moartea era ciudat am laut teefonul si am filmat erau umbre ce se miscau apoi sand noi telefonul era blocat nu mergea sa sters singura filmarea ne-am inspaimantat in acea zi am gasit: 3 cruci, 3 rani pe mana mea(de atunci), 3 urme, 3 fete desenate, in timp izabela ne-a povestit ce o vecina de a ei foarte cinsita de la tara care akum are 94 de ani ce i s-a intamplat ei in copilarie cand avea 16 ani si era in clasa a 10 iar in povestea aceea era 3 majorete care aveam parul blonda,brunet si roscat noi ne potriveam deminute ot ca Izabela-blonda Raluca-bruneta si eu -Rsocata deci era 6 persoane in care si noi tot 6 persoane eram ne gandeam nu stiam ce sa facem am zis ma lasa nu ne mai incurcam am luat pauza apoi de la 12:00 noaptea s-a intapolat cv ce parka eram la fenomene stranii ,Eram pe banca eu singura le asteptam pe fete era decat 4 copii in park si din spate ma striga cnv 'Roxy Roxy Roxy" nu am raspuns ma uit dupa 1 minut in spate decat o umbra alba si apoi a disparut tot asa la fete le striga nu stiam ce sa facem affraid affraid Andrew si Andy nea condus acasa pe toate logic ca toate steam eu la parter Ralu la 1 si Iza la 2 nea- condus , si cand sa se intoarca cv a dat cu cv tare in ei eu si raluca eram pe geam am vazut cu ochi nostri cand fierul acela negru venea spre ei pe Andrew il nikmeri la osul de la picor si Andy scapa eram toti in stare de soc era ciudat nikiodata nu ni se mai intamplase chestia aceasta si mai aveam si o varsta frageda 13-14 ani eram copiii ce vroiai sa-ti dau si baini imprumt?
Ma rog revenim la subiect, si prin somn am auzit o voce ce-mi spunea Roxana ai fost norocoasa ,o sa ne intalnim noi altadata si nu o sa fie chiar asa de usor !! Sfarsiiiit !!!

Ce intamplare cu multe peripetii si aventura Intamplari - Pagina 4 978826,nu oricine are parte de asa ceva...
Lenalee
Lenalee
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : foarte fericitaaaaaaaaaaaaaa
Localizare Localizare : Pe pagina lui Pacthesis de pe Deviantart asteptand lansarea noului ei dating sim
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 142055

Sus In jos

Mesaj  Viviana2011 Mier 25 Iul 2012, 9:59 am

Ei bine deocamdata am baut o canita cu lapte cu cacao si am desenat un desen cu un om magician sau cu costum sau ce o fii el =)) !
Viviana2011
Viviana2011
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Mad
Localizare Localizare : In umbra ta....Nu o sa ma gasesti , sunt greu de gasit....
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 421929

Sus In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty Re: Azi...

Mesaj  Adrian2003 Mier 25 Iul 2012, 10:12 am

Azi fac baie la piscina Smile
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : <<Stalker>>
Localizare Localizare : Undeva
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 328549

Sus In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty Un weekend

Mesaj  Bladee55 Mier 01 Aug 2012, 6:47 pm

Eram acasa in camera mea si citeam "Povestea unui vampir".M`am plictisit si am vrut sa ies afara.Am pus mana pe cleanta de la usa si nu puteam sa imping manerul in jos.Pana la urma am reusit,am deschis usa dar mi`sa trantit in fata.Am intrat in cealalta camera si am auzit pasi.Am incercat sa ies afara dar ceva ma prins de mana,m`am uitat in spate si am vazut o fata palida cu buzele vinetii , cu ochii rosi,parul negru ca taciunele m`am speriat foarte tare si am scos usa din balamale am iesit afara si fantoma ma urmarit cu securea.Am sarit gardu si am fugit dupa ajutoare.Am sunat la sectia de politie si au crezut ca imi bat joc de ei dupa ce le`am spus ce mi sa intamplat dar mi`au dat o amenda.Am fugit la mami acasa.Si nu am mai vazut fantoma. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Facuta de Agentul HaHaHa Very Happy a fost o poveste foarte amuzanta(pentru noi deoarece am ras pana la lacrimi) lol!

Bladee55
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  bidrye Mier 01 Aug 2012, 7:36 pm

Ce poveste affraid affraid
bidrye
bidrye
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : foarte tare si fericita
Localizare Localizare : intr-o zona din bucuresti
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 226095

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Joi 02 Aug 2012, 1:24 pm

bidrye a scris:Ce poveste affraid affraid

affraid affraid
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Intamplari - Pagina 4 Empty Intmplari ciudate din viata voastra

Mesaj  Teo13Teodora♥ Dum 05 Aug 2012, 11:19 am

buna!aici puneti intamplarile ciudate din viata
voastra.cand spun ciudate nu ma refer la fantome si dastea,puteti pune
si astea daca vreti dar sa spunem ca intr-o zi (e doar un exemplu) cand
discutai cu un om ii luai intruna vorbele din gura,toata ziua =)) asta e
o intamlare ciudata si haioasa Smile

incep eu:

o data cand ma plimbam pe langa mare am dat de niste lebede(da in mare)si erau multe vreo 15 si eu din moment ce iubesc animalele m-am descaltat si am inercat sa le prind sa le mangai XD apa imi ajungea pana la genunchi deoarece era o piatra acolo si alergam dupa ele. ele cand ma apropiam isi intindeau piciorul se dadeau 2 metri mai departe =)) si la un moment dat m-am impiedicat si era gata sa cad,eu eram imbracata nu purtam slip,si cand era gata sa cad lebada a scos sunetul ala de lebada care seamana cu raul si eu i-am zis in gluma:
-ma!tu razi de mine?
si ea a inceput sa dea din cap in stanga si dreapta ca si cum ar zice:
-nu,nu!
Intamplari - Pagina 4 233603
Teo13Teodora♥
Teo13Teodora♥
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Merry Christmas!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
KinzCash : 200581

Sus In jos

Mesaj  Sony.Mary.2002 Dum 05 Aug 2012, 12:11 pm

Laughing

Tare!

Eu,intr-o seara,am luat un catel de jucarie si l-am pus langa catelul meu adevarat,anabella.Il miscam si dintr-o data,a inceput sa fuga prin toata casa. dupa,am luat o motoreta de jucarie si o fugaream cu motoreta in toata casa. Cada a mai tras o tura,zbang! Cu capul in oglinda Laughing
Sony.Mary.2002
Sony.Mary.2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti si Ialomita
Zodie : Berbec Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 180692

http://www.my-page.blorgatuit.com

Sus In jos

Mesaj  Adrian2003 Dum 05 Aug 2012, 1:09 pm

Sony.Mary.2002 a scris: Laughing

Tare!

Eu,intr-o seara,am luat un catel de jucarie si l-am pus langa catelul meu adevarat,anabella.Il miscam si dintr-o data,a inceput sa fuga prin toata casa. dupa,am luat o motoreta de jucarie si o fugaream cu motoreta in toata casa. Cada a mai tras o tura,zbang! Cu capul in oglinda Laughing

Laughing Laughing ce amuzant santa
Adrian2003
Adrian2003
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat