Mos Craciun
+57
bidrye
Adrian2003
BrunoClau
AnDrEi_WebKinz
Florescu Carmenica
AndreeaAntii
Moş Crăciun
crazydiva~by
Adelaina
Pisy1148
merry777
AlexxD
Sunny
Stefzyk
andraalexa110
Alexandru2002
andreiyo
WebkinzVideos989
JulyTheBestStar
biancaidu
kkryss
elenafrumoasa17
bia
ClaudiaMissy2
WebkinzBoyRomania
iepurit
ada310
MJ-PopKing
lgeorgiana
Galbicica
Webkinzcool
alicelovefrog
Tinutza
bianca.pussycat
july_thebest_star
Lydialovebj
Adronia
Misterio
Clinchi
♥Ana
lorena.buta
llizza
Webkinz Romania
PuppyLove
Husky
Boticut$Boticuta@kitty
adelinabalerina
MITZUCA
PeacefulDoggy
deea98
LovleyLovePup
robypanda
Froggy cunoscuta ca scl
Alexa17
galbior
Manzu
Trompy98
61 participanți
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Craciun:
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mos Craciun
nup.....
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172519
nici eu
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188431
eu cred , mereu am gasit cadourile lui sub brad , si de la mos niculaie in ghetute! si nu era NIMENI in casa!
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy...
Localizare : intr-o lume fericita
KinzCash : 161411
foarte urat din parte voastra!Mos craciun normal ca exista!nu inteleg de ce toti coppii mari sunt asa!
adronia, stii cum a ajuns mos craciun celebru??? din cauza companiei Coca-cola, care in anii 50 sau 60 l-au folosit intr-o reclama......... deasta are acum mos craciun si costumul alb cu rosu, dupa sigla companiei.........si ca spirit al craciunul cred in mos craciun dar nu ca ar aduce cadourile sub brad.....
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
ei sunt mai mici si nu stiu inca cine este dar o sa afle cand va fi mai mareManzu a scris:adronia, stii cum a ajuns mos craciun celebru??? din cauza companiei Coca-cola, care in anii 50 sau 60 l-au folosit intr-o reclama......... deasta are acum mos craciun si costumul alb cu rosu, dupa sigla companiei.........si ca spirit al craciunul cred in mos craciun dar nu ca ar aduce cadourile sub brad.....
robypanda- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : mY lIfE iS wEbKiNz
Localizare : uNdEvA pRiN lUmE
KinzCash : 163903
de parca ai avea 26 de ani! eu am 10-11
stiu nu 26 , 50 stiu ma apuca asa cu maturitatea dar uneori fac ca nebunulFroggy cunoscuta ca scl a scris:de parca ai avea 26 de ani! eu am 10-11
Minciuni !Mari mari minciuni!
Coppii stiau de mos craciun si credeau in el chiar si in 1800 si 1900!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Coppii stiau de mos craciun si credeau in el chiar si in 1800 si 1900!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Manzu a scris:adronia, stii cum a ajuns mos craciun celebru??? din cauza companiei Coca-cola, care in anii 50 sau 60 l-au folosit intr-o reclama......... deasta are acum mos craciun si costumul alb cu rosu, dupa sigla companiei.........si ca spirit al craciunul cred in mos craciun dar nu ca ar aduce cadourile sub brad.....
Manzu nu e frumos!
Mos Craciun exista;)
- Spoiler:
- Nu vreau sa va sric fericirea dar nu exista.
LovleyLovePup- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ♥
Localizare : ♥
KinzCash : 174112
Nu exista .E doar o traditie de care se bucura cei mici anual.Stiu asta pt ca in fiecare an merg cu parintii la cumparaturi sa cumparam cadouri .Deci nu va superati ca am zis adevarul , adronia a intrebat:P
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170084
Acum va spun legenda!
Prin 1400,500,Domnul Craciun dadea copilor cadouri de 24 decembrie!Apoi a murit de batranete si spiritul domnului Craciu aduce cadouri copiilor anual!
Prin 1400,500,Domnul Craciun dadea copilor cadouri de 24 decembrie!Apoi a murit de batranete si spiritul domnului Craciu aduce cadouri copiilor anual!
asteapta pana vei creste.......
Manzu- Webkinz Signature
Nu exista parintii au recunoscut ca ei aduc cadourile ! Nici iepurasul(normal ca nu LOl) nici mos nicolae! Deacord cu manzu asteapta pana cresti amre atunci o sa zici:" Cum am putut crede in el? Este doar o fraza pentru a se bucura copii mici!"
MINCIUNI ENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pe pariu??
Manzu- Webkinz Signature
bine ca esti tu cea mai mare si le sti pe toatedeea98 a scris:Nu exista .E doar o traditie de care se bucura cei mici anual.Stiu asta pt ca in fiecare an merg cu parintii la cumparaturi sa cumparam cadouri .Deci nu va superati ca am zis adevarul , adronia a intrebat:P
bine uitati fratele meu este mic are aproape 2 ani si din cate stiu eu Mos Craciun vine la copiii mici daca vine fac o poza si o puin pe forum daca am dreptate imi d-ai un psi sau un exclusiv daca nu iti dau eu...de acord si vorbesc cu manzu.
si eu ma pot costuma in mos craciun............ la fel poate oricine.......
Manzu- Webkinz Signature
nu daca e ma uit dupa toata lumea din casa sun pe toata lumea chiar vrei ca pot sa dovedescManzu a scris:si eu ma pot costuma in mos craciun............ la fel poate oricine.......
aveti draptate! mos craciun pt cei mai mici exista.........
ALOO iepurasul exista odata am gasit casoul pe podul lui boti (o scandure) si odata am uitat bradul stins si daca veneau bunicii catei hamaiau asa de tare si am auzit un clinchet de la brad si cand am mers jos la parter era bratul aprin cu cadourile si cu un mos craciun de ciocolata ascuns in brad
si care e baiul tau?ai ceva impotriva!nu exista doamne ferii ce povesti...credeam si eu in el akum 3 ani dar akum...MITZUCA a scris:bine ca esti tu cea mai mare si le sti pe toatedeea98 a scris:Nu exista .E doar o traditie de care se bucura cei mici anual.Stiu asta pt ca in fiecare an merg cu parintii la cumparaturi sa cumparam cadouri .Deci nu va superati ca am zis adevarul , adronia a intrebat:P
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170084
ohh..haideti!!
nu mai cred in el de acum 4 ani
odata i-am scris o scrisoare si am pus-o la usa..a doua zi scrisoarea disparuse dar cadoul...BA!! NIMIC! si oricum..mama mi-a spus ca ea mi le da
nu mai cred in el de acum 4 ani
odata i-am scris o scrisoare si am pus-o la usa..a doua zi scrisoarea disparuse dar cadoul...BA!! NIMIC! si oricum..mama mi-a spus ca ea mi le da
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174718
LovleyLovePup a scris:Manzu a scris:adronia, stii cum a ajuns mos craciun celebru??? din cauza companiei Coca-cola, care in anii 50 sau 60 l-au folosit intr-o reclama......... deasta are acum mos craciun si costumul alb cu rosu, dupa sigla companiei.........si ca spirit al craciunul cred in mos craciun dar nu ca ar aduce cadourile sub brad.....
Manzu nu e frumos!
Mos Craciun exista;)
- Spoiler:
Nu vreau sa va sric fericirea dar nu exista.
cristina asta chiar a fost dura
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188431
ai dreptate tu crezi in el dar noi credem alceva dar trebuie sa ti-o spun ca mos craciun nu exista este doar o legenda cum ca ar exista dar el defapt nu exista ini pare rau adrnie si este topicul daca crezi in mos craciun nu e subiect de ceartaTrompy98 a scris:MINCIUNI ENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu cred oricum eu parintii mi le dau cu o zi inatine sau doua
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168151
Eu am aflat acum cam 2 ani jumatate adevarul, dar acum mi-ar fi placut sa nu. Este placut sa crezi in Mos Craciun, ma simt mai mult copil. Si cateodata imi place sa spun ca Mos Craciun EXISTA. Poate ca nu exista in realitate, dar va exista pentru totdeauna inauntrul nostru daca credem in el. Daca lor le place sa creada, nu le stricati imaginea. :evil:
- Spoiler:
- Sau veti avea de furca cu mine!!!
noi faza cu cadouri nu o credem, dar ca spirit al craciunului da,credem............
Manzu- Webkinz Signature
Inca si mama crede!!Odata,cand avea patru ani,mama a venit de la biserica cu bunica ei si a vazut un om btran,foarte batran care pune-a globuri pe brad,avea barba alba si lunga si purta halatul acela rosu cae il poarta el!!!
era cnv mascat ! dar stati putin! la televizor la stiri a fost vazut! a fost filamt cu satelitiii! si merge cu sania zbura! si parintii au recunoscut ca pana atunci ei au fost asa ca le-am zis-"stati toti aici -si tu mama,si tu tat si tu bunico! sa vedem daca e cineva!" si am gasit cadourile sub brad si cele dorite! si toti am fost in bucatarie! CUm afceti spoilerul?
spoilerul se afla la altele............. langa butonul de font..........
Manzu- Webkinz Signature
cu placere!!!
Manzu- Webkinz Signature
- Spoiler:
- Eu nu cred in MOSUL ASTA IMAGINAR!!Mama mi-a spus ca ea imi pune cadourile sub brad..si MAMA NU MA MINTIT NICIODATA!
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174718
Alexa17 a scris:
- Spoiler:
Eu nu cred in MOSUL ASTA IMAGINAR!!Mama mi-a spus ca ea imi pune cadourile sub brad..si MAMA NU MA MINTIT NICIODATA!
SI mie mi-a recunoscut ca pana in ajunul ala tot ea mi-a pus!
- Spoiler:
- Nu stiu daca sa cerd in mos craciun sau nu ! Cred ca nu! Va ramane un mister pt mine!
stiu care e probl voastra nu mai credeti in el si daca nu credeti in ceva nu va va reusi sau intampla etc. cert e ca din cauza ca nu credeti probl ca el vede si zice de sa va aduca cadori daca nu credeti....
eu ii ziceam azi lui mama:
mama!vreau de craciun:
kinz klips
golden pegasus(ca mi`lai promis ca mi`l cumperi daca iau examenul si nu mi`ai luat)
hainute pt w
pom pom kitty
pretty panda
si mama zice:
ce mai?mosu de unde?poate de la noi??
si eu:
mama!da' poate vine!!!
mama!vreau de craciun:
kinz klips
golden pegasus(ca mi`lai promis ca mi`l cumperi daca iau examenul si nu mi`ai luat)
hainute pt w
pom pom kitty
pretty panda
si mama zice:
ce mai?mosu de unde?poate de la noi??
si eu:
mama!da' poate vine!!!
Webkinz Romania a scris:heeeey
mos craciun exista
cei mari - nu fiti rai. lasati-o asa - "EXISTA"
ok?!
- Spoiler:
- bravo deea si eu am auzit un sunet pe la brad si toata familia era sus (inclusiv Boti) si am mers jos si am gasit cadorile!!!!
Sa va zic cum e treaba , Mos craciun si ceilalti EXISTA! ok?
ei sunt niste sfinti , deci: sa va spun unele povesti ale mele ::
-Zana maseluta-primul dintisor - pus sub perna , -ajun de craciun , am zis ca vreu 2 lei , de la Zana maseluta , una pentru cazul ca mi-a cazut dintele si am fost destul de curajoasa ca sa mi-l dau jos , si una ca i-am cantat o colinda - aveam 6 ani , am pus dintisorul sub perna , am gasit in schimb 2 lei .
ZANA MASELUTA EXISTA!
-Mos niculaie-lista lunga+semnatura lui ceruta pe o foaie , iam cerut lista si era cam multa si semnatura pe o foaie , cand m-am uitat , un mesaj , si semnatura , si o jumate din lista in ghetute! zicea ceva de genu: lista cam multa , ti-am facut o jumate , cealalta i-am dat-o fratelui meu Mos craciun" dar oricum , mai bland
MOS NICULAIE EXISTA!
-Mos craciun-completarea listei , am gasit-o , iam facut o alta lista , (scuzee eram copil , orice copil isi doreste multe ) mi-a luat-o , le-am gasit a doua zi sub brad , farte frumos , si in acest an , am gasit scrisoarea inapoi probabil ca mi-a aruncat pe geam mosu' inapoi.
MOS CRACIUN EXISTA!
-Mos ene-inchiderea genelor-mereu functioneaza , voi nu va dati seama , dar organismul nu poate dormi! numai mosu' ene poate sa le inchida! asta e istorie si secret!
MOS ENE-??? TOTUSI...CRED EU CA EXISTA... VA URMA DIN CAPITOLUL "MOS ENE"!
ce sfinti mai sunt? oricum , ei EXISTA!
pai , iepurele ramane cu semnul intrebarii??? , de la el nu am gasit nici un ou , nici un cadou...
-Zana maseluta-primul dintisor - pus sub perna , -ajun de craciun , am zis ca vreu 2 lei , de la Zana maseluta , una pentru cazul ca mi-a cazut dintele si am fost destul de curajoasa ca sa mi-l dau jos , si una ca i-am cantat o colinda - aveam 6 ani , am pus dintisorul sub perna , am gasit in schimb 2 lei .
ZANA MASELUTA EXISTA!
-Mos niculaie-lista lunga+semnatura lui ceruta pe o foaie , iam cerut lista si era cam multa si semnatura pe o foaie , cand m-am uitat , un mesaj , si semnatura , si o jumate din lista in ghetute! zicea ceva de genu: lista cam multa , ti-am facut o jumate , cealalta i-am dat-o fratelui meu Mos craciun" dar oricum , mai bland
MOS NICULAIE EXISTA!
-Mos craciun-completarea listei , am gasit-o , iam facut o alta lista , (scuzee eram copil , orice copil isi doreste multe ) mi-a luat-o , le-am gasit a doua zi sub brad , farte frumos , si in acest an , am gasit scrisoarea inapoi probabil ca mi-a aruncat pe geam mosu' inapoi.
MOS CRACIUN EXISTA!
-Mos ene-inchiderea genelor-mereu functioneaza , voi nu va dati seama , dar organismul nu poate dormi! numai mosu' ene poate sa le inchida! asta e istorie si secret!
pai , iepurele ramane cu semnul intrebarii??? , de la el nu am gasit nici un ou , nici un cadou...
voi nu cititi din biblie chiar deloc ???Trompy98 a scris:Minciuni !Mari mari minciuni!
in prima zi de craciun Maria si Iosif sa-u dus pe un magarus si au cautat o casa si toata lumea a spus NU si mos Niculas (sau nicolae ) i-a lasat dar mos craciun nu ( mos craciun era bogat) si a spus ca ii lasa doar in stana cu oile ,si atunci a nascut Maria si mos craciun nu a stiut ca e Maria si acum le da jucarii copiiilor ca ssa se revanseze !!!
el exista !
cand eu si mama in craciunul asta nu am avut banii sa imi cumparam jucarii el mi-a cumparat si catelul ala care mi l-a dat in carrefour costa 169,99 lei !!
eu cred in el ca spirit al cracinului, am mai spus asta........ el "exista" si va exista pentru totdeauna
- Spoiler:
- dar nu la faza cu cadouri..........
Manzu- Webkinz Signature
mmm ,eu de la iepuras am primit pufuleti cu aroma de cascaval ,2 jeleuri lungi care le iubesc si 2 pachete de ciocolatii milka ,si le-a pus intr-o plasutza si pe maner era o scrisoare mica ,inca o mai am ,pe ea scrie " Impliniri si fericire iti doresc de Paste cu drag, iepurasul "Froggy cunoscuta ca scl a scris:Sa va zic cum e treaba , Mos craciun si ceilalti EXISTA! ok?
ZANA MASELUTA EXISTA!
MOS NICULAIE EXISTA!
MOS CRACIUN EXISTA!
asa scrie !!!
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Propuneri
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
» colindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de Craciun
» Uite ce am primit/luat (NU Webkinz)!!!
» Webkinz show
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
» colindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de Craciun
» Uite ce am primit/luat (NU Webkinz)!!!
» Webkinz show
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Craciun:
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum