Mos Craciun
+57
bidrye
Adrian2003
BrunoClau
AnDrEi_WebKinz
Florescu Carmenica
AndreeaAntii
Moş Crăciun
crazydiva~by
Adelaina
Pisy1148
merry777
AlexxD
Sunny
Stefzyk
andraalexa110
Alexandru2002
andreiyo
WebkinzVideos989
JulyTheBestStar
biancaidu
kkryss
elenafrumoasa17
bia
ClaudiaMissy2
WebkinzBoyRomania
iepurit
ada310
MJ-PopKing
lgeorgiana
Galbicica
Webkinzcool
alicelovefrog
Tinutza
bianca.pussycat
july_thebest_star
Lydialovebj
Adronia
Misterio
Clinchi
♥Ana
lorena.buta
llizza
Webkinz Romania
PuppyLove
Husky
Boticut$Boticuta@kitty
adelinabalerina
MITZUCA
PeacefulDoggy
deea98
LovleyLovePup
robypanda
Froggy cunoscuta ca scl
Alexa17
galbior
Manzu
Trompy98
61 participanți
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Craciun:
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mos Craciun
Alexa17 a scris:
- Spoiler:
Eu nu cred in MOSUL ASTA IMAGINAR!!Mama mi-a spus ca ea imi pune cadourile sub brad..si MAMA NU MA MINTIT NICIODATA!
SI mie mi-a recunoscut ca pana in ajunul ala tot ea mi-a pus!
- Spoiler:
- Nu stiu daca sa cerd in mos craciun sau nu ! Cred ca nu! Va ramane un mister pt mine!
stiu care e probl voastra nu mai credeti in el si daca nu credeti in ceva nu va va reusi sau intampla etc. cert e ca din cauza ca nu credeti probl ca el vede si zice de sa va aduca cadori daca nu credeti....
eu ii ziceam azi lui mama:
mama!vreau de craciun:
kinz klips
golden pegasus(ca mi`lai promis ca mi`l cumperi daca iau examenul si nu mi`ai luat)
hainute pt w
pom pom kitty
pretty panda
si mama zice:
ce mai?mosu de unde?poate de la noi??
si eu:
mama!da' poate vine!!!
mama!vreau de craciun:
kinz klips
golden pegasus(ca mi`lai promis ca mi`l cumperi daca iau examenul si nu mi`ai luat)
hainute pt w
pom pom kitty
pretty panda
si mama zice:
ce mai?mosu de unde?poate de la noi??
si eu:
mama!da' poate vine!!!
Webkinz Romania a scris:heeeey
mos craciun exista
cei mari - nu fiti rai. lasati-o asa - "EXISTA"
ok?!
- Spoiler:
- bravo deea si eu am auzit un sunet pe la brad si toata familia era sus (inclusiv Boti) si am mers jos si am gasit cadorile!!!!
Sa va zic cum e treaba , Mos craciun si ceilalti EXISTA! ok?
ei sunt niste sfinti , deci: sa va spun unele povesti ale mele ::
-Zana maseluta-primul dintisor - pus sub perna , -ajun de craciun , am zis ca vreu 2 lei , de la Zana maseluta , una pentru cazul ca mi-a cazut dintele si am fost destul de curajoasa ca sa mi-l dau jos , si una ca i-am cantat o colinda - aveam 6 ani , am pus dintisorul sub perna , am gasit in schimb 2 lei .
ZANA MASELUTA EXISTA!
-Mos niculaie-lista lunga+semnatura lui ceruta pe o foaie , iam cerut lista si era cam multa si semnatura pe o foaie , cand m-am uitat , un mesaj , si semnatura , si o jumate din lista in ghetute! zicea ceva de genu: lista cam multa , ti-am facut o jumate , cealalta i-am dat-o fratelui meu Mos craciun" dar oricum , mai bland
MOS NICULAIE EXISTA!
-Mos craciun-completarea listei , am gasit-o , iam facut o alta lista , (scuzee eram copil , orice copil isi doreste multe ) mi-a luat-o , le-am gasit a doua zi sub brad , farte frumos , si in acest an , am gasit scrisoarea inapoi probabil ca mi-a aruncat pe geam mosu' inapoi.
MOS CRACIUN EXISTA!
-Mos ene-inchiderea genelor-mereu functioneaza , voi nu va dati seama , dar organismul nu poate dormi! numai mosu' ene poate sa le inchida! asta e istorie si secret!
MOS ENE-??? TOTUSI...CRED EU CA EXISTA... VA URMA DIN CAPITOLUL "MOS ENE"!
ce sfinti mai sunt? oricum , ei EXISTA!
pai , iepurele ramane cu semnul intrebarii??? , de la el nu am gasit nici un ou , nici un cadou...
-Zana maseluta-primul dintisor - pus sub perna , -ajun de craciun , am zis ca vreu 2 lei , de la Zana maseluta , una pentru cazul ca mi-a cazut dintele si am fost destul de curajoasa ca sa mi-l dau jos , si una ca i-am cantat o colinda - aveam 6 ani , am pus dintisorul sub perna , am gasit in schimb 2 lei .
ZANA MASELUTA EXISTA!
-Mos niculaie-lista lunga+semnatura lui ceruta pe o foaie , iam cerut lista si era cam multa si semnatura pe o foaie , cand m-am uitat , un mesaj , si semnatura , si o jumate din lista in ghetute! zicea ceva de genu: lista cam multa , ti-am facut o jumate , cealalta i-am dat-o fratelui meu Mos craciun" dar oricum , mai bland
MOS NICULAIE EXISTA!
-Mos craciun-completarea listei , am gasit-o , iam facut o alta lista , (scuzee eram copil , orice copil isi doreste multe ) mi-a luat-o , le-am gasit a doua zi sub brad , farte frumos , si in acest an , am gasit scrisoarea inapoi probabil ca mi-a aruncat pe geam mosu' inapoi.
MOS CRACIUN EXISTA!
-Mos ene-inchiderea genelor-mereu functioneaza , voi nu va dati seama , dar organismul nu poate dormi! numai mosu' ene poate sa le inchida! asta e istorie si secret!
pai , iepurele ramane cu semnul intrebarii??? , de la el nu am gasit nici un ou , nici un cadou...
Froggy cunoscuta ca scl- Webkinz Signature
voi nu cititi din biblie chiar deloc ???Trompy98 a scris:Minciuni !Mari mari minciuni!
Coppii stiau de mos craciun si credeau in el chiar si in 1800 si 1900!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
in prima zi de craciun Maria si Iosif sa-u dus pe un magarus si au cautat o casa si toata lumea a spus NU si mos Niculas (sau nicolae ) i-a lasat dar mos craciun nu ( mos craciun era bogat) si a spus ca ii lasa doar in stana cu oile ,si atunci a nascut Maria si mos craciun nu a stiut ca e Maria si acum le da jucarii copiiilor ca ssa se revanseze !!!
el exista !
cand eu si mama in craciunul asta nu am avut banii sa imi cumparam jucarii el mi-a cumparat si catelul ala care mi l-a dat in carrefour costa 169,99 lei !!
eu cred in el ca spirit al cracinului, am mai spus asta........ el "exista" si va exista pentru totdeauna
- Spoiler:
- dar nu la faza cu cadouri..........
Manzu- Webkinz Signature
mmm ,eu de la iepuras am primit pufuleti cu aroma de cascaval ,2 jeleuri lungi care le iubesc si 2 pachete de ciocolatii milka ,si le-a pus intr-o plasutza si pe maner era o scrisoare mica ,inca o mai am ,pe ea scrie " Impliniri si fericire iti doresc de Paste cu drag, iepurasul "Froggy cunoscuta ca scl a scris:Sa va zic cum e treaba , Mos craciun si ceilalti EXISTA! ok?
ZANA MASELUTA EXISTA!
MOS NICULAIE EXISTA!
MOS CRACIUN EXISTA!
asa scrie !!!
eu stiam ca Maria si Iosif calataorea in ajun de Craciun si se duceau la toata lumea dar cum ai zis si tu ei ziceau nulorena.buta a scris:voi nu cititi din biblie chiar deloc ???Trompy98 a scris:Minciuni !Mari mari minciuni!
Coppii stiau de mos craciun si credeau in el chiar si in 1800 si 1900!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
in prima zi de craciun Maria si Iosif sa-u dus pe un magarus si au cautat o casa si toata lumea a spus NU si mos Niculas (sau nicolae ) i-a lasat dar mos craciun nu ( mos craciun era bogat) si a spus ca ii lasa doar in stana cu oile ,si atunci a nascut Maria si mos craciun nu a stiut ca e Maria si acum le da jucarii copiiilor ca ssa se revanseze !!!
el exista !
cand eu si mama in craciunul asta nu am avut banii sa imi cumparam jucarii el mi-a cumparat si catelul ala care mi l-a dat in carrefour costa 169,99 lei !!
au ajuns la casa lui Mos Craciun cand l-au rugat Mos Craciun a zis nu pentru ca era o fiinta rea dar sotia lui Doamna Craciun a auzit tot ce s-a intamplat si dupa ce a inchis usa a iesit ea si i-a dus pe Maria si Iosif in hambar acolo s-a nascut Iisusdar cand un bebelus se naste incepe sa planga asa a facut si Iisus normal asa ca Mos Craciun a auzit si s-a dus in hambar cand a vazut i-a taiat mainele Doamnei Craciun dar Iisus a facut o Minune si i-au crescut inapoi bratele.Atunci cand a vazut Mos Craciun a devenit brusc o persoana buna.
asa o stiu eu.asa mi-a spus mama.
Deci acum credeti?Si mersi deea ca ma sustii!
Dar am o intrebare!De ce ai schimbat titlul din rosu in alb??
Dar am o intrebare!De ce ai schimbat titlul din rosu in alb??
eu cred in el ca spirit al cracinului, am mai spus asta........
- Spoiler:
- dar nu la faza cu cadourile
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 172519
si eu la felManzu a scris:eu cred in el ca spirit al cracinului, am mai spus asta........
- Spoiler:
dar nu la faza cu cadourile
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174718
Okay,am crezut cand eram mica.
In spiritul craciunului cred,dar ca vine Mos Craciun cu o sanie zburatoare trasa de 8 reni si aduce cadouri?asta e prea detot
Mos Craciun ramane pentru mine o fraza de a ii face pe copii curiosi si cuminti pt ca parintii le zic ca daca nu sunt cuminti nu vine.
''Oare ce primesc''
''Va gasi lista?''
''Oare va veni la mine?''
In spiritul craciunului cred,dar ca vine Mos Craciun cu o sanie zburatoare trasa de 8 reni si aduce cadouri?asta e prea detot
Mos Craciun ramane pentru mine o fraza de a ii face pe copii curiosi si cuminti pt ca parintii le zic ca daca nu sunt cuminti nu vine.
''Oare ce primesc''
''Va gasi lista?''
''Oare va veni la mine?''
♥Ana- KinzCash : 155982
Mos craciun exista acum multi ani eu cred in mos craciun dar nu in fraza ca zbura cu o sanie trasa de 8 reni. Asta se intampla doar in desene animate.
Adronia are intrun fel dreptate ca exista dar nu el aduce cadourile ci parinti.
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171394
da ,si daca parintii na-u bani ??Clinchi a scris:Mos craciun exista acum multi ani eu cred in mos craciun dar nu in fraza ca zbura cu o sanie trasa de 8 reni. Asta se intampla doar in desene animate.
te-ai gandit
??
dar daca toata familia e sus si bunicii nu pot sa vina fara sa stim noi ca de fiecare data se aud hamaituri de caini.deci cine poate sa vina daca no mai am pe nimeni in familie
voi numai minciuni ziceti dar ce sa va facem noi.treaba voastra.....daca sunteti chiar asa....
mitzuca ,tu crezi in el ?MITZUCA a scris:voi numai minciuni ziceti dar ce sa va facem noi.treaba voastra.....daca sunteti chiar asa....
eu daaa
eu nu stiu ce sa spun,dar mai multe parti din mine imi spun ca mos craciun exista dar desigur nu are o sanie condusa de opt reni
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
MITZUCA a scris:lorena.buta da cred ca Mos Craciun si nu imi pasa daca rade cineva de mine
ba da are
Adronia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I luv ESC ♥♥♥!!
Localizare : Jönköping
KinzCash : 166971
mos craciun exista!cine e cu mine?
Misterio- Webkinz Signature
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
e adevarat ca mos craciun exista dar dac mai exista siacum ar trebui sa aiba in jur de 200-300 de ani. Asta e imposibil
Clinchi- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : %0
Localizare : Rm.valcea
KinzCash : 171394
Deea !! e adevarat !!Webkinz Romania a scris:mosul exista pentru cei care cred!
pt cei care cred , verisoara mea nu a crezut dar tot i-a adus.....o banana ca am dormit la ea ,asta a fost anul trecut ( la taut )
Ce conteaza daca exista sau nu? Daca crezi ca exista totul e mai frumos la sarbatori Pentru mine tot mosul aduce cadourile
eun Sfant...Si in plus atunci si Dumnezeu nu exista pentru ca dupa tine inseamna ca are cateva mii de aniClinchi a scris:e adevarat ca mos craciun exista dar dac mai exista siacum ar trebui sa aiba in jur de 200-300 de ani. Asta e imposibil
dar eu stiu ca exista si Dumnezeu si Mos Craciun si toti Sfantii care exista!
Si eu tin cu cei care cred,caci Mos Craciun e real .Si e adevarat,cum spune Deea si altii ca ,mosul iti aduce cadouri doar daca crezi.De exemplu ,eu cred in el si de fiecare data mi-a adus cadouri foarte frumoase,iar ele adunate ar fi o suma uriasa ,iar parintii pot cheltui mult pentru un copil si face sacrificii dar nu chiar poate sa depaseasca o suma mai mare de 10 milioane ! In fiecare an am primit ce mi-am dorit...sau dovada ca Mosu` exsista e cea ca intr-un an i-am scris ceva sa imi aduca ,dar defapt in mintea mea era ceva mult mai scump,de care nu a aflat nimeni.Si bucuria a fost mare ca acel lucru` l-am primit de la Mos Craciun ! Eu cred,fiindca parintii nu ne pot citi gandurile.El exsista si nici pe mine nu ma intereseaza de altii care rad,poate ! Eu cred ca exsista si ca el ne aduce (doar la cei care cred ) cadouri.De exemplu o prietena de a mea nu crede,si nu a crezut nici odata,iar mama ei ia spus ca ea aduce cadourile de fiecare data..iar verisoara ei de fiecare data primeste de la Mos Craciun caci ea crede !!!!!!! Deci ,in concluzie ,Mos Craciun exsista pentru toata lumea,dar nu aduce la toti cadouri !!!!!! Oricum Adronia ( Trompy ) ma bucur mult ca ai creat acest topic,sa vedem parerile tuturor.Eu stiu ca exsista si voi crede totdeauna..fie ca de multe ori ,cand aud pe unii colegi ca ei cred si altii nu ...am unele ezitari de exemplu : ''Oare sa le spun ca eu cred ? '' ....Dar eu cred oricum si parintii mei cred si bunicii ! De multe ori am plecat de acasa ..si casa era gol goluta si era incuiata si atunci aveam numai o cheie...si am gasit cadouri sub brad cand am venit.! Eu cred si in Mos Craciun si in Mos Nicolaie si in Iepuras !!!!!!!!!! numai spun nimic ca eu nu vreau sa ma cert de la chestii din astea...fiecare crede ce vrea dar daca nu crezi in Mos Craciun ,e cum nu ai crede in DUmnezeu ! Eu cred in toti si nu ma intereseaza parearea cerlorlati Multumesc oricum pentru intelegere !
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 163840
eu am crezut atatia ani si mi-am dorit multe llucruri care nu le-am avut nici acum!
cand eram mica imi doream o bicicleta deoarece nu am avut niciodata..dar mi s-a indeplinit visul oare? NU! eu nu cred si cu asta basta! e o minciuna pt mine mos craciun..cum zice si Manzu..eu cred in spiritul craciunului! de fiecare data il simt in suflet dar la mos..
pt mine e subiect incheiat
cand eram mica imi doream o bicicleta deoarece nu am avut niciodata..dar mi s-a indeplinit visul oare? NU! eu nu cred si cu asta basta! e o minciuna pt mine mos craciun..cum zice si Manzu..eu cred in spiritul craciunului! de fiecare data il simt in suflet dar la mos..
pt mine e subiect incheiat
Alexa17- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 174718
Stiti ca vau zis parinti cadourile?
1.Ori ii lasa banii la mosu
2.Ori vi-l cumpara din magazin si mosu il impacheteaza!e adevarat,uneori parinti va cumpara cadouri!da fara banii de cadouri cum sa cumpere!
2.Ori vi-l cumpara din magazin si mosu il impacheteaza!e adevarat,uneori parinti va cumpara cadouri!da fara banii de cadouri cum sa cumpere!
am crezut cana eram mai mica si tot nu am primit nimic toate cadourile le am de la parinti primita in mana si anii astia nu am mai crezut si tot am primit cadouri
Husky- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : GO BLUE!!!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 168151
Husky a scris:am crezut cana eram mai mica si tot nu am primit nimic toate cadourile le am de la parinti primita in mana si anii astia nu am mai crezut si tot am primit cadouri
eu mica mi-am dorit un robotboy ca am vazut pe net si m-am gandit sa comand dar era expirata data is tot am cerut si nicio data nu mi-a adus
eu una,cred,pt ca in fiecare an am primit multe cadouri.anul trecut...mi`a adus ceva ce nu imi doream,dar ceva ce imi doream.....iar parintii mi`au facut alt cadou in dimineata aceea...
bn...eu ii cerusem cv destul de scump...dar nu mai conteaza....anul acesta le cer mosilor webkinzi,zumbuddy,carti de joc si kinzclips....
bn...eu ii cerusem cv destul de scump...dar nu mai conteaza....anul acesta le cer mosilor webkinzi,zumbuddy,carti de joc si kinzclips....
de ce ....?pentru ca mama mia zis ca nu exista...ca ei erau mereu !Trompy98 a scris:foarte urat din parte voastra!Mos craciun normal ca exista!nu inteleg de ce toti coppii mari sunt asa!
de craciun nu conteaza cadourile ci sarbatoare , acel sentiment de bucurie, de emotie cand impodobesti bradul , si de caldura sufleteasca.
Trompy98 a scris:Stiti ca vau zis parinti cadourile?
atunci mosul inseamna ca ar trbuie sa fie mai bogat de cat Besescu (presetindele miliardar al romaniei) ...
Webkinz Romania a scris:mosul exista pentru cei care cred!
aici nu te mint...asa imi ziceau adultii cand eram mica si credeam ...acum nu prea mai cred..defapt mai mult ma intereseaza sarbatoarea in sine decat monsul...
LIZ!CUM SATI ADUCA MOSU ALEA?EI NU SUNT MASINI DE BANI!EU D3E ATATEA ORI CEREAM WEBKINZ DAR...ALTCAVA AVEAM!MOSSU NU ADUCE WEBKINZ!E PREA SCUMP PT EL!DOAR DACA IL LASI BANII!tot timpul lasa parintii bani!
ba mie mi-a adus anul trecut 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Ba aduce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trompy98 a scris:LIZ!CUM SATI ADUCA MOSU ALEA?EI NU SUNT MASINI DE BANI!EU D3E ATATEA ORI CEREAM WEBKINZ DAR...ALTCAVA AVEAM!MOSSU NU ADUCE WEBKINZ!E PREA SCUMP PT EL!DOAR DACA IL LASI BANII!tot timpul lasa parintii bani!
Se poate ca Mosul sa aduca si ce isi doreste Lizz,daca ar vrea de exemplu o chitara,ar face cam cat acei webkinzi Deci se poate
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 163840
Pentru mine va ramane un mister daca exista sau nu dar eu anul asa ii scriu scrisoarea si o pun la geam ,daca nu mai e acolo inseamna ca totusi cnv a luato (cred ca mosu') si ma duc in bucatarie cu TOTI membrii ai familiei care stau in casa si las sa vad ce se intampla..............daca apar EXACT cadouriile dorite de mine inseamna ca totusi ceva s-a intamplat...........si dac nu IMI PARE RAU DAR MOS CRACIUN NU EXISTA
- Spoiler:
- Mos Craciun ramena un mister pt.toti! Unii cred unii nu asa mai bine decat se ne certam zicem ca e un minster
DOAMNE !Daca nu-ti aduce ce-ti doresti nu inseamna ca nu exista.inseamna ca nu isi permite!
argh...eu am zis MOSILORTrompy98 a scris:LIZ!CUM SATI ADUCA MOSU ALEA?EI NU SUNT MASINI DE BANI!EU D3E ATATEA ORI CEREAM WEBKINZ DAR...ALTCAVA AVEAM!MOSSU NU ADUCE WEBKINZ!E PREA SCUMP PT EL!DOAR DACA IL LASI BANII!tot timpul lasa parintii bani!
deci si lui mos craciun si lui mos nicolae....argh.....
Trompy98 a scris:DOAMNE !Daca nu-ti aduce ce-ti doresti nu inseamna ca nu exista.inseamna ca nu isi permite!
DACA NU ADUCE NU EXISTA! SUNT DOAR MINCIUNI! CAND VEI AJUNGE DE VARSTA NOASTRA VEI INTELEGE!Parintii isi bucura copii prnz fraza"fii cuminte ca mosul dac esti cuminte iti aduce jucarii si dulcuri" daor ca sa fie cuminti! Daca nu sunt cuminti parintii nu le pun decat dulcuri nu si jucarii daor ca copii sa se inteve minte! Cred in spirit dar nu ca vine si nu pune cadouri!
nu`i adevaratTrompy98 a scris:Mos Niculaie aduce lucruri mai ieftine!Cum ar fi:Ciocolata,haine,bomboane...........
llizza a scris:nu`i adevaratTrompy98 a scris:Mos Niculaie aduce lucruri mai ieftine!Cum ar fi:Ciocolata,haine,bomboane...........
Stiu ! Trompy spune numai minciuni
eu cred in mosu..ce`are cu asta???sunt binevenite niste cadouri!! =))) glumesc
da..pt mn e mai bine sa fie un mister....fiecare are alta parere
da..pt mn e mai bine sa fie un mister....fiecare are alta parere
Am copiat de pe Wikipedia:
Moș Crăciun este versiunea mai nouă a Sfântului Nicolae care și-a făcut apariția în secolul I. El apare ca un om bătrân prietenos care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun (de 24 spre 25 decembrie).Chiar dacă mitul poate varia de la zonă la zonă, în special în funcție de clima în perioada Crăciunului (care pleacă de la o iarnă înghețată în emisfera nordică și ajunge la o vară călduroasă în emisfera sudică), în general Moș Crăciun este imaginat ca fiind îmbrăcat într-un costum roșu, având o barbă lungă și albă și locuind într-o țară nordică (mai frecvent în Finlanda sau în Canada).Spiridușii îl ajută la pregătirea cadourilor. El împarte cadourile cu ajutorul unei sănii zburătoare, ce este trasă de reni (sau pe o planșă de surf în Australia). Moș Crăciun intră în case prin horn (dacă există unul) și pune cadourile sub pomul de Crăciun sau în cizmele pregătite special pentru aceasta
Moș Crăciun este versiunea mai nouă a Sfântului Nicolae care și-a făcut apariția în secolul I. El apare ca un om bătrân prietenos care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun (de 24 spre 25 decembrie).Chiar dacă mitul poate varia de la zonă la zonă, în special în funcție de clima în perioada Crăciunului (care pleacă de la o iarnă înghețată în emisfera nordică și ajunge la o vară călduroasă în emisfera sudică), în general Moș Crăciun este imaginat ca fiind îmbrăcat într-un costum roșu, având o barbă lungă și albă și locuind într-o țară nordică (mai frecvent în Finlanda sau în Canada).Spiridușii îl ajută la pregătirea cadourilor. El împarte cadourile cu ajutorul unei sănii zburătoare, ce este trasă de reni (sau pe o planșă de surf în Australia). Moș Crăciun intră în case prin horn (dacă există unul) și pune cadourile sub pomul de Crăciun sau în cizmele pregătite special pentru aceasta
Tinutza- Webkinz Signature Mic
- Gen : Stare de spirit : buna
Localizare : i salut! a o nuu! s o oo!!! i llliii
KinzCash : 156949
Clinchi a scris:e adevarat ca mos craciun exista dar dac mai exista siacum ar trebui sa aiba in jur de 200-300 de ani. Asta e imposibil
Clicnchi!Spui ca e imposibil sa ai 200-300 de ani!Pai cum se poate ca Dumnezeu sa aiba chiar 2 milioane de ani!
P.S Acum sa nu imi spuneti ca Dumnezeu nu existA!S
Si PD!Poate tu spui minciuni!cum adica ,,Daca n-aduce ce iti doresti inseamna ca nu exista^¨
Sa sti ca mosu nu e masina de bani!Ce daca io zic sa aduca:6 webkinz signature,o casa cu vila si un avion inseamna ca nu exista daca nu le aduce?DOAMNE
Trompy98 a scris:Clinchi a scris:e adevarat ca mos craciun exista dar dac mai exista siacum ar trebui sa aiba in jur de 200-300 de ani. Asta e imposibil
Clicnchi!Spui ca e imposibil sa ai 200-300 de ani!Pai cum se poate ca Dumnezeu sa aiba chiar 2 milioane de ani!
P.S Acum sa nu imi spuneti ca Dumnezeu nu existA!S
Si PD!Poate tu spui minciuni!cum adica ,,Daca n-aduce ce iti doresti inseamna ca nu exista^¨
Sa sti ca mosu nu e masina de bani!Ce daca io zic sa aduca:6 webkinz signature,o casa cu vila si un avion inseamna ca nu exista daca nu le aduce?DOAMNE
printii dau bani lui mosu
deea98 a scris:Nu exista .E doar o traditie de care se bucura cei mici anual.Stiu asta pt ca in fiecare an merg cu parintii la cumparaturi sa cumparam cadouri .Deci nu va superati ca am zis adevarul , adronia a intrebat:P
Credema, eu nu scap nici o plecare la magazin ( mama imi zice " mini-sopoholik ") ! Si cand merg nici o data nu zic " mama, tata imi place asta ! " si MOS CRACIUN mereu imi aduce ceea ce am vrut. si in plus, anul trecut, de craciun, in moldova nu erau webkinzi. eu i-am scis mosului sa-mi ia, si el mi-a adus o perie de dinti electrica si un jocde genul monopoly. peste 3-4 zile a veni o scrisoare pe care scria asa: " Draga Irina, imi pare rau dar nu am gasit aceea jucarie. Se pare ca am ramas eu cu vreo 8-9 ani in urma. Si sa nu crezi ca e din cauza acelui 2 la scoala, care din cate ai spus a fost din cauza unui baiat rau care a alergat. Sa stii ca aproape nu avea valoare printre acei 10 si 9 gratiosi. Ai invatat foarte bine si sunt mandru de tine. Cu drag Craciunita si Mos Craciun." Si am scris SERIOS! Pe spate era scris " Aprobat de Posta Moldovei " LOL, mosul plateste postei
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
KinzCash : 162619
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Propuneri
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
» colindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de Craciun
» Webkinz show
» Craciun
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
» colindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de Craciun
» Webkinz show
» Craciun
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Craciun:
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum