Forum Webkinz Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mos Craciun

+57
bidrye
Adrian2003
BrunoClau
AnDrEi_WebKinz
Florescu Carmenica
AndreeaAntii
Moş Crăciun
crazydiva~by
Adelaina
Pisy1148
merry777
AlexxD
Sunny
Stefzyk
andraalexa110
Alexandru2002
andreiyo
WebkinzVideos989
JulyTheBestStar
biancaidu
kkryss
elenafrumoasa17
bia
ClaudiaMissy2
WebkinzBoyRomania
iepurit
ada310
MJ-PopKing
lgeorgiana
Galbicica
Webkinzcool
alicelovefrog
Tinutza
bianca.pussycat
july_thebest_star
Lydialovebj
Adronia
Misterio
Clinchi
♥Ana
lorena.buta
llizza
Webkinz Romania
PuppyLove
Husky
Boticut$Boticuta@kitty
adelinabalerina
MITZUCA
PeacefulDoggy
deea98
LovleyLovePup
robypanda
Froggy cunoscuta ca scl
Alexa17
galbior
Manzu
Trompy98
61 participanți

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Mos Craciun - Pagina 4 Empty Re: Mos Craciun

Mesaj  Misterio Mar 16 Noi 2010, 5:40 pm

Webkinz Romania a scris:de explicatiile voastre frumoase si reale I love you I love you I love you
mos craciun exista................el exista deoarece el e un sfant!daca spuneti ca nu exista e ca si cum ca Isus Hristos nu ar exista!mos craciun e un sfant care ajuta copiii.....ca in inveselesc..........si..........daca copiii au facut ceva,au zis ca nu cred in el......mos craciun nu mai vine la ei..........si atunci.....in ziua aia plang.....iar apoi in anul viitor au gasit cadouri.sunt puse de mosu?nu!parinti au aflat ca nu mai vine mosu la ei si apoi parinti se ocupe de asta!

Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  adelinabalerina Mar 16 Noi 2010, 7:47 pm

scrie si in biblie ca mos craciun exista

adelinabalerina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://www.rockstar.forumz.ro

Sus In jos

Mesaj  WebkinzBoyRomania Mar 16 Noi 2010, 8:11 pm

ceva in care crezi exista dar ceva in care nu crezi n poate exista........daca crezi in el el va exista .........dar daca nu crezi toata magia dispare.........

WebkinzBoyRomania
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Mar 16 Noi 2010, 8:39 pm

Mos Craciun exista daor ca noi nu-l putem vedea Wink

PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  adelinabalerina Mar 16 Noi 2010, 9:18 pm

ca dupaia iam cere cadouri am vrea sa vedem lucruri...si cred ca deasta

adelinabalerina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ClaudiaMissy2 Mar 16 Noi 2010, 9:50 pm

PeacefulDoggy a scris:Mos Craciun exista daor ca noi nu-l putem vedea Wink
Eu cred ca exista,si ca el e un spirit sau ceva de genu',care aduce bucuria sarbatorii pe care noi o numim Craciun!Asa macar..daca nu credti,prefaceti-va,nu pierdeti magia Craciunului si a minutelor 3 zile!Craciun fericit de pe acum! santa Oricum,nu mai e mult pana pe 25 Decembrie,1 luna si cateva zile! santa santa santa

ClaudiaMissy2
Webkinz Signature
Webkinz Signature

http://missashley.american-forum.net

Sus In jos

Mesaj  july_thebest_star Mier 17 Noi 2010, 9:35 am

Exact PD ,Mos Craciun exsista numai ca nu il putem vedea,tot timpul se ascunde bucurandu-ne cu darurile lui..asta e alta parte ca altii nu cred ca el aduce darurile dar eu cred,de aceea nu il vedem Very Happy.Fiecare cu ce crede dar ,nu va mai dati asa de mari( nu in sensul laudarosi) in sensul ca ,credeti ca aveti deja 20 de ani sau ca sunteti adulti.. ! Oameni buni,suntem cu totii copii ..Nici 18 ani nu avem..
Poate pe la 15-16 ani ne vom opri din crestere poate,sau o sa fim mai dezvoltati dar si atunci esti copil ,desi te numesti altfel..!La 18 ani esti major,adica iti poti purta singur de grija,nu va faceti mai mari decat sunteti..Aici cea mai mare e Lidia,care e majora,dar tot e ca un copil...ea nu e tare mare..nici 20 de ani nu are si nu e adult..e tanara..si nu conteaza,pentru ca e in familia noastra de aici,e un copil,aici e lumea copiilor si a webkinzilor !

Acum,haideti sa nu ne mai certam pe chestii ,care nu isi iau rostul.Daca nu credeti in el ,bine si daca credeti si mai bine.Treaba voastra dar daca credeti ,el vine la noi..Nu daca credeti el exsista,pentru ca el exsista oricum !!!!!!!!!! Copii din ziua de azi No Ma bucur ca Lizz,ca Adrian si altii cred in el,noi ,cei care credem suntem cei mai bucurosi ! Pentru ca la noi vine cu adevarat mosul si e bucurie de copil,asteptam cu mare drag sa primim cadourile,noi chiar suntem copii,nu ca unii care nu cred Sad . Sunt copii care sunt influentati de aceasta spusa ca nu exsista..Nu stiu cne a mai inventat ca nu exsista Mos Craciun ! Acum toti am fii fericiti,stiind ca Mosul vine la noi..Intra-devar ,depinde si de parinti ..Daca parintii cred si stiu ca vine Mosul si ei nu se ocupa cu treaba care o numiti voi ca ei sunt Mos Craciun,el va veni,chiar cate odata la toata familia..Dar daca parintii nu cred ,ii infuluenteaza pe copii ca nu exsista..deci depinde cum ai norocul,sa creada parintii sau nu..Oricum treaba voastra eu ma bucur ca Mos Craciun vine la mine si sunt fericita de cei care cred si chiar primesc cadouri !

Acum am o idee,haideti sa numai vorbim despre aceasta chestie .. MOS CRACIUN EXSISTA PENTRU TOTI, DAR NU LA TOTI LE ADUCE EL CADOURI Smile .Si haideti sa numai ne certam si pe aces t topic sa zicem doar ce ne-a adus el de Craciun ok ? Haidetii copii,sunteti copii,bucurati-va si nu va mai credeti mari Smile ....Eu numai tin minte ce am primit anul trecut..vom zice de Craciun ce cadouri primim..deocamdata eu am uitat xD..

july_thebest_star
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  bia Mier 17 Noi 2010, 9:40 am

july_thebest_star a scris:Exact PD ,Mos Craciun exsista numai ca nu il putem vedea,tot timpul se ascunde bucurandu-ne cu darurile lui..asta e alta parte ca altii nu cred ca el aduce darurile dar eu cred,de aceea nu il vedem Very Happy.Fiecare cu ce crede dar ,nu va mai dati asa de mari( nu in sensul laudarosi) in sensul ca ,credeti ca aveti deja 20 de ani sau ca sunteti adulti.. ! Oameni buni,suntem cu totii copii ..Nici 18 ani nu avem..
Poate pe la 15-16 ani ne vom opri din crestere poate,sau o sa fim mai dezvoltati dar si atunci esti copil ,desi te numesti altfel..!La 18 ani esti major,adica iti poti purta singur de grija,nu va faceti mai mari decat sunteti..Aici cea mai mare e Lidia,care e majora,dar tot e ca un copil...ea nu e tare mare..nici 20 de ani nu are si nu e adult..e tanara..si nu conteaza,pentru ca e in familia noastra de aici,e un copil,aici e lumea copiilor si a webkinzilor !

Acum,haideti sa nu ne mai certam pe chestii ,care nu isi iau rostul.Daca nu credeti in el ,bine si daca credeti si mai bine.Treaba voastra dar daca credeti ,el vine la noi..Nu daca credeti el exsista,pentru ca el exsista oricum !!!!!!!!!! Copii din ziua de azi No Ma bucur ca Lizz,ca Adrian si altii cred in el,noi ,cei care credem suntem cei mai bucurosi ! Pentru ca la noi vine cu adevarat mosul si e bucurie de copil,asteptam cu mare drag sa primim cadourile,noi chiar suntem copii,nu ca unii care nu cred Sad . Sunt copii care sunt influentati de aceasta spusa ca nu exsista..Nu stiu cne a mai inventat ca nu exsista Mos Craciun ! Acum toti am fii fericiti,stiind ca Mosul vine la noi..Intra-devar ,depinde si de parinti ..Daca parintii cred si stiu ca vine Mosul si ei nu se ocupa cu treaba care o numiti voi ca ei sunt Mos Craciun,el va veni,chiar cate odata la toata familia..Dar daca parintii nu cred ,ii infuluenteaza pe copii ca nu exsista..deci depinde cum ai norocul,sa creada parintii sau nu..Oricum treaba voastra eu ma bucur ca Mos Craciun vine la mine si sunt fericita de cei care cred si chiar primesc cadouri !

Acum am o idee,haideti sa numai vorbim despre aceasta chestie .. MOS CRACIUN EXSISTA PENTRU TOTI, DAR NU LA TOTI LE ADUCE EL CADOURI Smile .Si haideti sa numai ne certam si pe aces t topic sa zicem doar ce ne-a adus el de Craciun ok ? Haidetii copii,sunteti copii,bucurati-va si nu va mai credeti mari Smile ....Eu numai tin minte ce am primit anul trecut..vom zice de Craciun ce cadouri primim..deocamdata eu am uitat xD..

Ai dreptate! Eu cred! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Si sunt cu tine!

bia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  july_thebest_star Mier 17 Noi 2010, 11:32 am

Cere o sa ii cereti Mosului anul acesta ? Smile

july_thebest_star
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  alicelovefrog Mier 17 Noi 2010, 11:43 am

july_thebest_star a scris:Cere o sa ii cereti Mosului anul acesta ? Smile
WEBKINZ!!!!!!!!! Ori Mazin'!!!!! Wink
alicelovefrog
alicelovefrog
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 162619

Sus In jos

Mesaj  ClaudiaMissy2 Mier 17 Noi 2010, 1:53 pm

alicelovefrog a scris:
I want a Webkinz! Very Happy
ClaudiaMissy2
ClaudiaMissy2
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Fetesti,Ialomita
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 161834

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Mier 17 Noi 2010, 4:35 pm

eu ii cer webkinz

Ultima editare efectuata de catre elenafrumoasa17 in Mar 23 Noi 2010, 1:30 pm, editata de 1 ori
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy!
Localizare Localizare : bucuresti
KinzCash : 163425

Sus In jos

Mesaj  july_thebest_star Mier 17 Noi 2010, 9:13 pm

Care intrebare ? Adica daca exsista..draga Elena,nu o sa aflam nimic !!!!
Mosul exsista ...am zis sa terminam acest subiect..Smile
july_thebest_star
july_thebest_star
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : vesela
Localizare Localizare : Iasi
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 163840

Sus In jos

Mesaj  bia Mier 17 Noi 2010, 9:18 pm

Eu tot ce are legatura cu webkinz Very Happy Very Happy ..si alt ceva sa mai aleaga el cheers cheers cheers
bia
bia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 170238

Sus In jos

Mesaj  Misterio Joi 18 Noi 2010, 3:09 pm

alicelovefrog a scris:
hm.....................webkinz signaure ori mazin
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 221983

Sus In jos

Mos Craciun - Pagina 4 Empty cadou

Mesaj  ada310 Joi 18 Noi 2010, 8:12 pm

Eu cred ca ii cer o chitara sau un webkinz
ada310
ada310
Figurina Webkinz
Figurina Webkinz

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : verry happy
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 155574

Sus In jos

Mesaj  kkryss Joi 18 Noi 2010, 8:27 pm

EU NU PREA Ii MAI CER!!!Mi-ADUS IN AVANS 6 WEB.E POSIBIL SA MAI PRIMESC DAR VOI VEDEA!!NU AS INDRAZNI SA MAI CER ALTCEVA DECAT DULCIURI!!! santa rendeer rendeer santa
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare Localizare : Constanta
Zodie : Pesti Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 176716

Sus In jos

Mesaj  Manzu Joi 18 Noi 2010, 8:30 pm

eu am vreo 5 webkinz si 2 mazin pe lista........ si o camera video........ sunt fericita si fara dulciuri....... (dulciurile ingrasa Sad  Sad  )
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare Localizare : craiova
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 172519

Sus In jos

Mesaj  kkryss Joi 18 Noi 2010, 8:34 pm

Manzu a scris:eu am vreo 5 webkinz si 2 mazin pe lista........ si o camera video........ sunt fericita si fara dulciuri....... (dulciurile ingrasa Sad Sad )
EU NU AM TREABA CU INGRASATUL!!!DIN CONTRA AM NEVOIE!!! santa rendeer santa rendeer
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Joi 18 Noi 2010, 8:36 pm

nici eu nu am probleme cu ingrasatul....... mananc ca sparta xD si tot nu ma ingras dar nici nu vreau sa se intample deci sunt cat de cat precauta.......
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.

Sus In jos

Mesaj  kkryss Joi 18 Noi 2010, 8:37 pm

ESTI FATA SI DE AIA!!EU NU AM SANSE SA MA INGRAS!!! santa rendeer
kkryss
kkryss
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  galbior Joi 18 Noi 2010, 8:37 pm

Eu nu am chiar asa multe pe lista.... 1 signature Labradoodle, 2 webkinzi , 1 lil' kinz si poate inca un hamster...
Si nu toate deodata..
poate si de Sf. Andrei nu stiu sigur
pe 6 la Mos Nicolae
16 ZIUA MEA :albino:
si 25 Craciunul
galbior
galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Focsani
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 188431

Sus In jos

Mesaj  galbior Joi 18 Noi 2010, 8:38 pm

galbior a scris:Eu nu am chiar asa multe pe lista.... 1 signature Labradoodle, 2 webkinzi , 1 lil' kinz si poate inca un hamster...
Si nu toate deodata..
pe 6 la Mos Nicolae
si 25 Craciunul

Spoiler:
galbior
galbior
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Focsani
Zodie : Sagetator Zodiac chinezesc : Bivol
KinzCash : 188431

Sus In jos

Mesaj  Misterio Joi 18 Noi 2010, 8:52 pm

galbior a scris:
galbior a scris:Eu nu am chiar asa multe pe lista.... 1 signature Labradoodle, 2 webkinzi , 1 lil' kinz si poate inca un hamster...
Si nu toate deodata..
pe 6 la Mos Nicolae
si 25 Craciunul

Spoiler:
tu te joci cu mine?pe 16 e zius mea!ca sa tine! Neutral
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Joi 18 Noi 2010, 8:54 pm

Manzu a scris: nici eu nu am probleme cu ingrasatul....... mananc ca sparta xD si tot nu ma ingras dar nici nu vreau sa se intample deci sunt cat de cat precauta.......
eu sunt putin cam plinut Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Joi 18 Noi 2010, 8:56 pm

daca de Sarbatori vin acele papusi Monster high in kaufland ii cer una ,daca nu i-o cer si din real ca la mine au aparut deja si nu va mint.In real au aparut in craiova si legenda este alta despre mos craciun pana la mijloc lorena a avut dreptate cand totata lumea le-a zis nu,dar cand au ajuns la poarta d-lui Craciun nevasta lui i-a primit in grajdul cu boi si oi.D-l Craciun lucra si cand a venit acasa sotia lui tot se ducea in staul si s-a dus si el la un moment dat si atunci s-a nascut Isus Hristos sunny si d-l Craciun a promis ca de atunci in colo va da pe data de 24 Dec cand s-a nascut Isus va da cadouri la copii.Am uita un amanunt D-l Craciun era rau si de atunci s-a facut bun s da cadouri de Craciun si de atunci se numeste Mos Craciun :face:
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare Localizare : Craiova
Zodie : Taur Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 192365

Sus In jos

Mesaj  Manzu Joi 18 Noi 2010, 8:57 pm

bianca, si eu stau tot in craiova si ieri am fost in real si nu era nici o papusa monster high...... 
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Misterio Joi 18 Noi 2010, 8:59 pm

biancaidu a scris:daca de Sarbatori vin acele papusi Monster high in kaufland ii cer una ,daca nu i-o cer si din real ca la mine au aparut deja si nu va mint.In real au aparut in craiova si legenda este alta despre mos craciun pana la mijloc lorena a avut dreptate cand totata lumea le-a zis nu,dar cand au ajuns la poarta d-lui Craciun nevasta lui i-a primit in grajdul cu boi si oi.D-l Craciun lucra si cand a venit acasa sotia lui tot se ducea in staul si s-a dus si el la un moment dat si atunci s-a nascut Isus Hristos sunny si d-l Craciun a promis ca de atunci in colo va da pe data de 24 Dec cand s-a nascut Isus va da cadouri la copii.Am uita un amanunt D-l Craciun era rau si de atunci s-a facut bun s da cadouri de Craciun si de atunci se numeste Mos Craciun :face:
stiam si eu asta!inainte era rau
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Joi 18 Noi 2010, 9:07 pm

silent Mie asa mi-a spus cea mai buna prietena si ea nu ma minte niciodata acum scz daca am spus-o gresit si sper sa ma intelegi si sper ca dak ma ierti poate o sa fim prietene mai ales ca stai si in craiova Wink
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Joi 18 Noi 2010, 9:09 pm

sa stii ca nu m-am suparat pe tine......... decat te-am informat Wink
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  PeacefulDoggy Joi 18 Noi 2010, 9:10 pm

2 cuvinte -VREAU CRACIUNUL! santa santa santa santa Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
PeacefulDoggy
PeacefulDoggy
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Gaga freak forever. #Monsterfamily
Localizare Localizare : Somewhere in Webkinz World
KinzCash : 175866

http://webkinzsun.forumcreativ.com/index.htm

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Joi 18 Noi 2010, 9:12 pm

Bine mersi ca mi-ai zis Smile
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Joi 18 Noi 2010, 9:13 pm

inveti la 22??? daca da, poate reusim maine sa ne intalnim..... Very Happy
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Vin 19 Noi 2010, 1:20 pm

mama vroia sa ma mute acolo dar din pacate invat la G.S.I energetic :face:
Totusi poate ne intalnim alt undeva intr-o zi
Unde stai?
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Vin 19 Noi 2010, 4:45 pm

in lapus.....Very Happy
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  ClaudiaMissy2 Joi 02 Dec 2010, 6:36 pm

Ador Craciunul,eu una credd in mosul.
ClaudiaMissy2
ClaudiaMissy2
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Fetesti,Ialomita
Zodie : Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 161834

Sus In jos

Mos Craciun - Pagina 4 Empty Mos Craciun

Mesaj  JulyTheBestStar Vin 24 Dec 2010, 5:27 pm

Aici spune`ti ce ati primit NUMAI de la Mos Craciun Smile
JulyTheBestStar
JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy
KinzCash : 169059

Sus In jos

Mesaj  Manzu Vin 24 Dec 2010, 5:29 pm

silly bandz, casti noi......
de la kristy klaus (wbr) l-am primit pe adam (lamb) si un cont deluxe........ <3 iti raman datoare pe veci
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  WebkinzVideos989 Vin 24 Dec 2010, 6:35 pm

laptop, 2 webkinz signature, 6 luni de deluxe membership (IN SFARSIT!!!!!), casti si dulciuri Smile
WebkinzVideos989
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 163727

http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Mesaj  WebkinzVideos989 Vin 24 Dec 2010, 6:43 pm

Merit lucrurile astea pt ca am la scl doar note de 9 si 10....ma rog..... si 2 de 8
WebkinzVideos989
WebkinzVideos989
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Happy xD
Zodie : Rac Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 163727

http://webkinz-town.forumz.ro/

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Vin 24 Dec 2010, 7:31 pm

o papusa steffi balerina o carte enciclopedia ptr elevi este foarte mare si foarte interesanta multe haine si multe dulciuri intr-o puhga gigantica de cadouri
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Manzu Vin 24 Dec 2010, 8:06 pm

a doua parte a cadoului: webkinz nightmare, ice dragon si pinktastic peacock, o peruca de papusa liv, cristale care cresc in apa si dulciuri (multe de tot) :face:
Manzu
Manzu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  andreiyo Vin 24 Dec 2010, 8:32 pm

Eu am primit cadourile in 2 parti

Part I: un mp4 freeman holiday
Part II:un webkinz grey tabby cat, hamster nick, un basset hound, un caramel lion, si un nightmare
Duminica urmeaza sa mai imi iau si o veverita signature si atat pe anul asta

andreiyo
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Localizare Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 159731

Sus In jos

Mesaj  elenafrumoasa17 Vin 24 Dec 2010, 8:41 pm

1 webkinz singnature mic cimpanzeu si dulciuri si o caprioara singnature
elenafrumoasa17
elenafrumoasa17
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : happy!
KinzCash : 163425

Sus In jos

Mesaj  JulyTheBestStar Vin 24 Dec 2010, 11:26 pm

o chitara ( adevarata ) ,un mazin hamster Nick Christmas ,un set cu 6 mighty beanz ,un joc Mario Kart + volan pt WII ,un trening,pijama ,o bluza ,bomboane cu cd cu colinde ,multe multe dulciuriiiiii ...dau cateva exemple : inghetata topita sub forma de spray xD ,bomboane topite sub forma de spray xD ,ciocolata multaaaa ,un Mos Craciun de ciocolata,un suc ,bomboane multeee ,kinder ciocolatele,kinder bueno si multeee multeee alte dulciuri ........ogramada de dulciuri nu le spun acum pe toate ca nii eu nu le mai tin minte ...

iubesc cadourile care le-am primit <3
JulyTheBestStar
JulyTheBestStar
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Happy
KinzCash : 169059

Sus In jos

Mesaj  deea98 Sam 25 Dec 2010, 12:53 am

Am primit:
-o pijama
-o bluza
-un bolero
-blugi gri stramti cu curea lata
-dulciuri la mie <3
-o rama de tablou tematic craciun mai mica
- o cartela de 5 euro pt. telefon
- cool bandz-note muzicale
- 50 lei..
-fericire!
deea98
deea98
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170084

Sus In jos

Mesaj  WebkinzBoyRomania Sam 25 Dec 2010, 8:58 am

Manzu a scris:silly bandz, casti noi......
de la kristy klaus (wbr) l-am primit pe adam (lamb) si un cont deluxe........ <3 iti raman datoare pe veci

oh haide .....numi ramii datoare ppe veci....

oricum eu am primit:
DE La TATA-Sig Zebra +Small Sig Testoasa+Papuci de casa
De La BUNICA+BUNICU-un Hound dog+Un Urs Mare de Plus(nui web)+Creioane dinalea de elastic care se modeleaza+Un joc cu o sfoara si bile(e un joc de pe vremea lui mama dar e super)+UN CALENDAR CU CAINI SI PISICI+UN HANORAC
dE LA MATUSA-O CARTE DESPRE PIETRE+4 PIETRE(SUNT COLECTIONAR)+2 BLUZE+UN TABLOU DE CRACIUN CU UN URS CARE SEAMANA CU CEL DE LA BUNICA
dE LA UNCHIUL MEU-O CUREA SUPER TARE+A CONTRIBUIT LA AL MATUSII(SI EL E COLECTIONAR)
dE LA BUNICU DIN PARTE MAMEI_UN HALAT DE BAIE SUPER +MULTE DULCIURI
dE LA MAMA-uN LIL PUDDLE+UN SIG POMERANIAN+2 CARTI(CUM SA FI GENTALMEN+TINUTUL DRAGONILOR)+O PIJAMA+UN PACHET DE SILLY BANDZ+UN JELLYBEAN PUPPY+UN MINTY MOOSE

WebkinzBoyRomania
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Caine
KinzCash : 163085

Sus In jos

Mesaj  bia Sam 25 Dec 2010, 9:16 am

Sig. foca + monstru de noapte + micul gradinar[e un joc] + zumbuddy zoza + zumbuddy zehe + 2 pantaloni de trening + 150 de lei Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy si inca nu s-a terminat...azi merg la bunica din partea lui tata si maine la carrefour Smile Smile Smile
bia
bia
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170238

Sus In jos

Mesaj  biancaidu Sam 25 Dec 2010, 11:58 am

mami mi-a promis ca,cand mergem la cumparaturi pentru revelion o sa-mi cumpere un Mazin Hamster Very Happy aaa si de la bunicul din partea mamei 15 lei si de la bunica din partea mamei 25 de lei(ea ma iubeste mai mult) Very Happy
biancaidu
biancaidu
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Joi 06 Ian 2011, 6:19 pm

Eu am primit de Craciun:
De la Tata un signature pomeranian+abonament deluxe si un Tie dyed puppy
De la mos craciun Un telefon mobil Samsung S5230 Jocul operatia si secretul faraonilor si multa ciocolata si o sampanie
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 688954

Sus In jos

Mesaj  andraalexa110 Joi 06 Ian 2011, 7:44 pm

santa -2 webkinzi
-2 perechi de blugi
-un hanorac mov
-un hanorac roz
-o bluza
-o vesta
-niste cizme
-mandarine
-dulciuri
-accesorii(un lant de argint,cercei de argint,un lant f.dragutz,o bratara si un inel)
andraalexa110
andraalexa110
Webkinz Caring Valley
Webkinz Caring Valley

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : very happy:X:X
Zodie : Capricorn Zodiac chinezesc : Tigru
KinzCash : 158376

Sus In jos

Mesaj  adelinabalerina Lun 10 Ian 2011, 1:46 pm

-niste cisme
-o geanta
-2 mazini
-un rucsac de role
-un tunel zhu zhu pets
-dulciuri
adelinabalerina
adelinabalerina
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Localizare Localizare : Bucuresti
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 172970

Sus In jos

Mesaj  Stefzyk Lun 10 Ian 2011, 2:08 pm

adelinabalerina a scris:-niste cisme
-o geanta
-2 mazini
-un rucsac de role
-un tunel zhu zhu pets
-dulciuri

ciZme lol!
Stefzyk
Stefzyk
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Who gives a damn? I don`t.
Localizare Localizare : Staring at u :3.
Zodie : Scorpion Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 330348

https://www.youtube.com/watch?v=LZeJDN4InTU

Sus In jos

Mesaj  Alexandru2002 Vin 14 Ian 2011, 2:12 pm

exista mos craciun mos nicolae si iepurasul
Alexandru2002
Alexandru2002
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare Localizare : Timisoara
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 688954

Sus In jos

Mesaj  Misterio Vin 14 Ian 2011, 3:02 pm

Alexandru2002 a scris:exista mos craciun mos nicolae si iepurasul
eu nu cred in iepuras,doar in mos nicolae si mos craciun
Misterio
Misterio
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Sus In jos

Mos Craciun - Pagina 4 Empty MOS CRACIUN EXISTA

Mesaj  Sunny Dum 16 Oct 2011, 2:25 pm

Cred in el
Sunny
Sunny
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare Localizare : Secret HEHE!
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Sarpe
KinzCash : 188284

Sus In jos

Mesaj  AlexxD Dum 16 Oct 2011, 2:47 pm

cred Mos Craciun - Pagina 4 328962
AlexxD
AlexxD
Mazin' Hamster
Mazin' Hamster

Gen : masculin Stare de spirit Stare de spirit : super fericit
Zodie : Gemeni Zodiac chinezesc : Cal
KinzCash : 151953

Sus In jos

Mesaj  merry777 Sam 19 Noi 2011, 3:42 pm

Nici eu nu cred dar totusi........

Spoiler:

merry777
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : ◕‿◕
Zodie : Varsator Zodiac chinezesc : Dragon
KinzCash : 455668

Sus In jos

Mesaj  Pisy1148 Sam 19 Noi 2011, 4:16 pm

merry777 a scris:Nici eu nu cred dar totusi........

Spoiler:

Subscriu :]
Pisy1148
Pisy1148
Webkinz Signature
Webkinz Signature

Gen : feminin Stare de spirit Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare Localizare : Undeva in Balcani ;p
Zodie : Leu Zodiac chinezesc : Pisica
KinzCash : 307206

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: