Mos Craciun
+57
bidrye
Adrian2003
BrunoClau
AnDrEi_WebKinz
Florescu Carmenica
AndreeaAntii
Moş Crăciun
crazydiva~by
Adelaina
Pisy1148
merry777
AlexxD
Sunny
Stefzyk
andraalexa110
Alexandru2002
andreiyo
WebkinzVideos989
JulyTheBestStar
biancaidu
kkryss
elenafrumoasa17
bia
ClaudiaMissy2
WebkinzBoyRomania
iepurit
ada310
MJ-PopKing
lgeorgiana
Galbicica
Webkinzcool
alicelovefrog
Tinutza
bianca.pussycat
july_thebest_star
Lydialovebj
Adronia
Misterio
Clinchi
♥Ana
lorena.buta
llizza
Webkinz Romania
PuppyLove
Husky
Boticut$Boticuta@kitty
adelinabalerina
MITZUCA
PeacefulDoggy
deea98
LovleyLovePup
robypanda
Froggy cunoscuta ca scl
Alexa17
galbior
Manzu
Trompy98
61 participanți
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Craciun:
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mos Craciun
mos craciun exista................el exista deoarece el e un sfant!daca spuneti ca nu exista e ca si cum ca Isus Hristos nu ar exista!mos craciun e un sfant care ajuta copiii.....ca in inveselesc..........si..........daca copiii au facut ceva,au zis ca nu cred in el......mos craciun nu mai vine la ei..........si atunci.....in ziua aia plang.....iar apoi in anul viitor au gasit cadouri.sunt puse de mosu?nu!parinti au aflat ca nu mai vine mosu la ei si apoi parinti se ocupe de asta!Webkinz Romania a scris:de explicatiile voastre frumoase si reale
Misterio- Webkinz Signature
ceva in care crezi exista dar ceva in care nu crezi n poate exista........daca crezi in el el va exista .........dar daca nu crezi toata magia dispare.........
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
Eu cred ca exista,si ca el e un spirit sau ceva de genu',care aduce bucuria sarbatorii pe care noi o numim Craciun!Asa macar..daca nu credti,prefaceti-va,nu pierdeti magia Craciunului si a minutelor 3 zile!Craciun fericit de pe acum! Oricum,nu mai e mult pana pe 25 Decembrie,1 luna si cateva zile!PeacefulDoggy a scris:Mos Craciun exista daor ca noi nu-l putem vedea
Exact PD ,Mos Craciun exsista numai ca nu il putem vedea,tot timpul se ascunde bucurandu-ne cu darurile lui..asta e alta parte ca altii nu cred ca el aduce darurile dar eu cred,de aceea nu il vedem .Fiecare cu ce crede dar ,nu va mai dati asa de mari( nu in sensul laudarosi) in sensul ca ,credeti ca aveti deja 20 de ani sau ca sunteti adulti.. ! Oameni buni,suntem cu totii copii ..Nici 18 ani nu avem..
Poate pe la 15-16 ani ne vom opri din crestere poate,sau o sa fim mai dezvoltati dar si atunci esti copil ,desi te numesti altfel..!La 18 ani esti major,adica iti poti purta singur de grija,nu va faceti mai mari decat sunteti..Aici cea mai mare e Lidia,care e majora,dar tot e ca un copil...ea nu e tare mare..nici 20 de ani nu are si nu e adult..e tanara..si nu conteaza,pentru ca e in familia noastra de aici,e un copil,aici e lumea copiilor si a webkinzilor !
Acum,haideti sa nu ne mai certam pe chestii ,care nu isi iau rostul.Daca nu credeti in el ,bine si daca credeti si mai bine.Treaba voastra dar daca credeti ,el vine la noi..Nu daca credeti el exsista,pentru ca el exsista oricum !!!!!!!!!! Copii din ziua de azi Ma bucur ca Lizz,ca Adrian si altii cred in el,noi ,cei care credem suntem cei mai bucurosi ! Pentru ca la noi vine cu adevarat mosul si e bucurie de copil,asteptam cu mare drag sa primim cadourile,noi chiar suntem copii,nu ca unii care nu cred . Sunt copii care sunt influentati de aceasta spusa ca nu exsista..Nu stiu cne a mai inventat ca nu exsista Mos Craciun ! Acum toti am fii fericiti,stiind ca Mosul vine la noi..Intra-devar ,depinde si de parinti ..Daca parintii cred si stiu ca vine Mosul si ei nu se ocupa cu treaba care o numiti voi ca ei sunt Mos Craciun,el va veni,chiar cate odata la toata familia..Dar daca parintii nu cred ,ii infuluenteaza pe copii ca nu exsista..deci depinde cum ai norocul,sa creada parintii sau nu..Oricum treaba voastra eu ma bucur ca Mos Craciun vine la mine si sunt fericita de cei care cred si chiar primesc cadouri !
Acum am o idee,haideti sa numai vorbim despre aceasta chestie .. MOS CRACIUN EXSISTA PENTRU TOTI, DAR NU LA TOTI LE ADUCE EL CADOURI .Si haideti sa numai ne certam si pe aces t topic sa zicem doar ce ne-a adus el de Craciun ok ? Haidetii copii,sunteti copii,bucurati-va si nu va mai credeti mari ....Eu numai tin minte ce am primit anul trecut..vom zice de Craciun ce cadouri primim..deocamdata eu am uitat xD..
Poate pe la 15-16 ani ne vom opri din crestere poate,sau o sa fim mai dezvoltati dar si atunci esti copil ,desi te numesti altfel..!La 18 ani esti major,adica iti poti purta singur de grija,nu va faceti mai mari decat sunteti..Aici cea mai mare e Lidia,care e majora,dar tot e ca un copil...ea nu e tare mare..nici 20 de ani nu are si nu e adult..e tanara..si nu conteaza,pentru ca e in familia noastra de aici,e un copil,aici e lumea copiilor si a webkinzilor !
Acum,haideti sa nu ne mai certam pe chestii ,care nu isi iau rostul.Daca nu credeti in el ,bine si daca credeti si mai bine.Treaba voastra dar daca credeti ,el vine la noi..Nu daca credeti el exsista,pentru ca el exsista oricum !!!!!!!!!! Copii din ziua de azi Ma bucur ca Lizz,ca Adrian si altii cred in el,noi ,cei care credem suntem cei mai bucurosi ! Pentru ca la noi vine cu adevarat mosul si e bucurie de copil,asteptam cu mare drag sa primim cadourile,noi chiar suntem copii,nu ca unii care nu cred . Sunt copii care sunt influentati de aceasta spusa ca nu exsista..Nu stiu cne a mai inventat ca nu exsista Mos Craciun ! Acum toti am fii fericiti,stiind ca Mosul vine la noi..Intra-devar ,depinde si de parinti ..Daca parintii cred si stiu ca vine Mosul si ei nu se ocupa cu treaba care o numiti voi ca ei sunt Mos Craciun,el va veni,chiar cate odata la toata familia..Dar daca parintii nu cred ,ii infuluenteaza pe copii ca nu exsista..deci depinde cum ai norocul,sa creada parintii sau nu..Oricum treaba voastra eu ma bucur ca Mos Craciun vine la mine si sunt fericita de cei care cred si chiar primesc cadouri !
Acum am o idee,haideti sa numai vorbim despre aceasta chestie .. MOS CRACIUN EXSISTA PENTRU TOTI, DAR NU LA TOTI LE ADUCE EL CADOURI .Si haideti sa numai ne certam si pe aces t topic sa zicem doar ce ne-a adus el de Craciun ok ? Haidetii copii,sunteti copii,bucurati-va si nu va mai credeti mari ....Eu numai tin minte ce am primit anul trecut..vom zice de Craciun ce cadouri primim..deocamdata eu am uitat xD..
july_thebest_star- Webkinz Signature
july_thebest_star a scris:Exact PD ,Mos Craciun exsista numai ca nu il putem vedea,tot timpul se ascunde bucurandu-ne cu darurile lui..asta e alta parte ca altii nu cred ca el aduce darurile dar eu cred,de aceea nu il vedem .Fiecare cu ce crede dar ,nu va mai dati asa de mari( nu in sensul laudarosi) in sensul ca ,credeti ca aveti deja 20 de ani sau ca sunteti adulti.. ! Oameni buni,suntem cu totii copii ..Nici 18 ani nu avem..
Ai dreptate! Eu cred! Si sunt cu tine!
bia- Webkinz Signature
WEBKINZ!!!!!!!!! Ori Mazin'!!!!!july_thebest_star a scris:Cere o sa ii cereti Mosului anul acesta ?
alicelovefrog- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Awesomesauce!!!
Localizare : Pottermore, Ravenclaw Common Room
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 162619
I want a Webkinz!alicelovefrog a scris:WEBKINZ!!!!!!!!! Ori Mazin'!!!!!july_thebest_star a scris:Cere o sa ii cereti Mosului anul acesta ?
eu ii cer webkinz
Ultima editare efectuata de catre elenafrumoasa17 in Mar 23 Noi 2010, 1:30 pm, editata de 1 ori
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
Localizare : bucuresti
KinzCash : 163425
Care intrebare ? Adica daca exsista..draga Elena,nu o sa aflam nimic !!!!
Mosul exsista ...am zis sa terminam acest subiect..
Mosul exsista ...am zis sa terminam acest subiect..
july_thebest_star- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : vesela
Localizare : Iasi
KinzCash : 163840
Eu tot ce are legatura cu webkinz ..si alt ceva sa mai aleaga el
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170238
hm.....................webkinz signaure ori mazinalicelovefrog a scris:WEBKINZ!!!!!!!!! Ori Mazin'!!!!!july_thebest_star a scris:Cere o sa ii cereti Mosului anul acesta ?
- Gen : Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 221983
cadou
Eu cred ca ii cer o chitara sau un webkinz
ada310- Figurina Webkinz
- Gen : Stare de spirit : verry happy
KinzCash : 155574
EU NU PREA Ii MAI CER!!!Mi-ADUS IN AVANS 6 WEB.E POSIBIL SA MAI PRIMESC DAR VOI VEDEA!!NU AS INDRAZNI SA MAI CER ALTCEVA DECAT DULCIURI!!!
kkryss- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I'M HAPPY FOR ALL!!
Localizare : Constanta
KinzCash : 176716
eu am vreo 5 webkinz si 2 mazin pe lista........ si o camera video........ sunt fericita si fara dulciuri....... (dulciurile ingrasa )
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
Localizare : craiova
KinzCash : 172519
EU NU AM TREABA CU INGRASATUL!!!DIN CONTRA AM NEVOIE!!!Manzu a scris:eu am vreo 5 webkinz si 2 mazin pe lista........ si o camera video........ sunt fericita si fara dulciuri....... (dulciurile ingrasa )
nici eu nu am probleme cu ingrasatul....... mananc ca sparta xD si tot nu ma ingras dar nici nu vreau sa se intample deci sunt cat de cat precauta.......
Manzu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : It is a key to memories, to those afternoons spent reading, and nights spent wishing and dreaming. A story of adventure, friendship and magic, a story of a world that does not exist, except in the minds and hearts of millions. And in the end, we miss, we miss the corridors, the Quidditch games, Diagon Alley, the classes; We miss what we never had, what we never experienced, what we always felt.
ESTI FATA SI DE AIA!!EU NU AM SANSE SA MA INGRAS!!!
Eu nu am chiar asa multe pe lista.... 1 signature Labradoodle, 2 webkinzi , 1 lil' kinz si poate inca un hamster...
Si nu toate deodata..
poate si de Sf. Andrei nu stiu sigur
pe 6 la Mos Nicolae
16 ZIUA MEA :albino:
si 25 Craciunul
Si nu toate deodata..
pe 6 la Mos Nicolae
si 25 Craciunul
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188431
galbior a scris:Eu nu am chiar asa multe pe lista.... 1 signature Labradoodle, 2 webkinzi , 1 lil' kinz si poate inca un hamster...
Si nu toate deodata..
pe 6 la Mos Nicolae
si 25 Craciunul
- Spoiler:
- si poate de Sf Silvan xD nici nu are cruce rosie saracu'
galbior- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : Focsani
KinzCash : 188431
tu te joci cu mine?pe 16 e zius mea!ca sa tine!galbior a scris:galbior a scris:Eu nu am chiar asa multe pe lista.... 1 signature Labradoodle, 2 webkinzi , 1 lil' kinz si poate inca un hamster...
Si nu toate deodata..
pe 6 la Mos Nicolae
si 25 Craciunul
- Spoiler:
si poate de Sf Silvan xD nici nu are cruce rosie saracu'
eu sunt putin cam plinutManzu a scris: nici eu nu am probleme cu ingrasatul....... mananc ca sparta xD si tot nu ma ingras dar nici nu vreau sa se intample deci sunt cat de cat precauta.......
daca de Sarbatori vin acele papusi Monster high in kaufland ii cer una ,daca nu i-o cer si din real ca la mine au aparut deja si nu va mint.In real au aparut in craiova si legenda este alta despre mos craciun pana la mijloc lorena a avut dreptate cand totata lumea le-a zis nu,dar cand au ajuns la poarta d-lui Craciun nevasta lui i-a primit in grajdul cu boi si oi.D-l Craciun lucra si cand a venit acasa sotia lui tot se ducea in staul si s-a dus si el la un moment dat si atunci s-a nascut Isus Hristos si d-l Craciun a promis ca de atunci in colo va da pe data de 24 Dec cand s-a nascut Isus va da cadouri la copii.Am uita un amanunt D-l Craciun era rau si de atunci s-a facut bun s da cadouri de Craciun si de atunci se numeste Mos Craciun :face:
biancaidu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy si VACANTAAAA :) '.'
Localizare : Craiova
KinzCash : 192365
bianca, si eu stau tot in craiova si ieri am fost in real si nu era nici o papusa monster high......
Manzu- Webkinz Signature
stiam si eu asta!inainte era raubiancaidu a scris:daca de Sarbatori vin acele papusi Monster high in kaufland ii cer una ,daca nu i-o cer si din real ca la mine au aparut deja si nu va mint.In real au aparut in craiova si legenda este alta despre mos craciun pana la mijloc lorena a avut dreptate cand totata lumea le-a zis nu,dar cand au ajuns la poarta d-lui Craciun nevasta lui i-a primit in grajdul cu boi si oi.D-l Craciun lucra si cand a venit acasa sotia lui tot se ducea in staul si s-a dus si el la un moment dat si atunci s-a nascut Isus Hristos si d-l Craciun a promis ca de atunci in colo va da pe data de 24 Dec cand s-a nascut Isus va da cadouri la copii.Am uita un amanunt D-l Craciun era rau si de atunci s-a facut bun s da cadouri de Craciun si de atunci se numeste Mos Craciun :face:
Mie asa mi-a spus cea mai buna prietena si ea nu ma minte niciodata acum scz daca am spus-o gresit si sper sa ma intelegi si sper ca dak ma ierti poate o sa fim prietene mai ales ca stai si in craiova
sa stii ca nu m-am suparat pe tine......... decat te-am informat
Manzu- Webkinz Signature
Bine mersi ca mi-ai zis
inveti la 22??? daca da, poate reusim maine sa ne intalnim.....
Manzu- Webkinz Signature
mama vroia sa ma mute acolo dar din pacate invat la G.S.I energetic :face:
Totusi poate ne intalnim alt undeva intr-o zi
Unde stai?
Totusi poate ne intalnim alt undeva intr-o zi
Unde stai?
in lapus.....
Manzu- Webkinz Signature
Mos Craciun
Aici spune`ti ce ati primit NUMAI de la Mos Craciun
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 169059
silly bandz, casti noi......
de la kristy klaus (wbr) l-am primit pe adam (lamb) si un cont deluxe........ <3 iti raman datoare pe veci
de la kristy klaus (wbr) l-am primit pe adam (lamb) si un cont deluxe........ <3 iti raman datoare pe veci
Manzu- Webkinz Signature
laptop, 2 webkinz signature, 6 luni de deluxe membership (IN SFARSIT!!!!!), casti si dulciuri
o papusa steffi balerina o carte enciclopedia ptr elevi este foarte mare si foarte interesanta multe haine si multe dulciuri intr-o puhga gigantica de cadouri
a doua parte a cadoului: webkinz nightmare, ice dragon si pinktastic peacock, o peruca de papusa liv, cristale care cresc in apa si dulciuri (multe de tot) :face:
Manzu- Webkinz Signature
Eu am primit cadourile in 2 parti
Part I: un mp4 freeman holiday
Part II:un webkinz grey tabby cat, hamster nick, un basset hound, un caramel lion, si un nightmare
Duminica urmeaza sa mai imi iau si o veverita signature si atat pe anul asta
Part I: un mp4 freeman holiday
Part II:un webkinz grey tabby cat, hamster nick, un basset hound, un caramel lion, si un nightmare
Duminica urmeaza sa mai imi iau si o veverita signature si atat pe anul asta
andreiyo- Webkinz Signature
- Gen : Localizare : undeva-n balkani :)
KinzCash : 159731
1 webkinz singnature mic cimpanzeu si dulciuri si o caprioara singnature
elenafrumoasa17- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy!
KinzCash : 163425
o chitara ( adevarata ) ,un mazin hamster Nick Christmas ,un set cu 6 mighty beanz ,un joc Mario Kart + volan pt WII ,un trening,pijama ,o bluza ,bomboane cu cd cu colinde ,multe multe dulciuriiiiii ...dau cateva exemple : inghetata topita sub forma de spray xD ,bomboane topite sub forma de spray xD ,ciocolata multaaaa ,un Mos Craciun de ciocolata,un suc ,bomboane multeee ,kinder ciocolatele,kinder bueno si multeee multeee alte dulciuri ........ogramada de dulciuri nu le spun acum pe toate ca nii eu nu le mai tin minte ...
iubesc cadourile care le-am primit <3
iubesc cadourile care le-am primit <3
JulyTheBestStar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Happy
KinzCash : 169059
Am primit:
-o pijama
-o bluza
-un bolero
-blugi gri stramti cu curea lata
-dulciuri la mie <3
-o rama de tablou tematic craciun mai mica
- o cartela de 5 euro pt. telefon
- cool bandz-note muzicale
- 50 lei..
-fericire!
-o pijama
-o bluza
-un bolero
-blugi gri stramti cu curea lata
-dulciuri la mie <3
-o rama de tablou tematic craciun mai mica
- o cartela de 5 euro pt. telefon
- cool bandz-note muzicale
- 50 lei..
-fericire!
deea98- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : When I was born , the devil say ”Oh , competition!” =))
Localizare : Mooon xD pă lună`
KinzCash : 170084
Manzu a scris:silly bandz, casti noi......
oh haide .....numi ramii datoare ppe veci....
oricum eu am primit:
DE La TATA-Sig Zebra +Small Sig Testoasa+Papuci de casa
De La BUNICA+BUNICU-un Hound dog+Un Urs Mare de Plus(nui web)+Creioane dinalea de elastic care se modeleaza+Un joc cu o sfoara si bile(e un joc de pe vremea lui mama dar e super)+UN CALENDAR CU CAINI SI PISICI+UN HANORAC
dE LA MATUSA-O CARTE DESPRE PIETRE+4 PIETRE(SUNT COLECTIONAR)+2 BLUZE+UN TABLOU DE CRACIUN CU UN URS CARE SEAMANA CU CEL DE LA BUNICA
dE LA UNCHIUL MEU-O CUREA SUPER TARE+A CONTRIBUIT LA AL MATUSII(SI EL E COLECTIONAR)
dE LA BUNICU DIN PARTE MAMEI_UN HALAT DE BAIE SUPER +MULTE DULCIURI
dE LA MAMA-uN LIL PUDDLE+UN SIG POMERANIAN+2 CARTI(CUM SA FI GENTALMEN+TINUTUL DRAGONILOR)+O PIJAMA+UN PACHET DE SILLY BANDZ+UN JELLYBEAN PUPPY+UN MINTY MOOSE
WebkinzBoyRomania- Webkinz Signature
KinzCash : 163085
Sig. foca + monstru de noapte + micul gradinar[e un joc] + zumbuddy zoza + zumbuddy zehe + 2 pantaloni de trening + 150 de lei si inca nu s-a terminat...azi merg la bunica din partea lui tata si maine la carrefour
bia- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
KinzCash : 170238
mami mi-a promis ca,cand mergem la cumparaturi pentru revelion o sa-mi cumpere un Mazin Hamster aaa si de la bunicul din partea mamei 15 lei si de la bunica din partea mamei 25 de lei(ea ma iubeste mai mult)
Eu am primit de Craciun:
De la Tata un signature pomeranian+abonament deluxe si un Tie dyed puppy
De la mos craciun Un telefon mobil Samsung S5230 Jocul operatia si secretul faraonilor si multa ciocolata si o sampanie
De la Tata un signature pomeranian+abonament deluxe si un Tie dyed puppy
De la mos craciun Un telefon mobil Samsung S5230 Jocul operatia si secretul faraonilor si multa ciocolata si o sampanie
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 688954
-2 webkinzi
-2 perechi de blugi
-un hanorac mov
-un hanorac roz
-o bluza
-o vesta
-niste cizme
-mandarine
-dulciuri
-accesorii(un lant de argint,cercei de argint,un lant f.dragutz,o bratara si un inel)
-2 perechi de blugi
-un hanorac mov
-un hanorac roz
-o bluza
-o vesta
-niste cizme
-mandarine
-dulciuri
-accesorii(un lant de argint,cercei de argint,un lant f.dragutz,o bratara si un inel)
andraalexa110- Webkinz Caring Valley
- Gen : Stare de spirit : very happy:X:X
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 158376
adelinabalerina a scris:-niste cisme
-o geanta
-2 mazini
-un rucsac de role
-un tunel zhu zhu pets
-dulciuri
ciZme
exista mos craciun mos nicolae si iepurasul
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 688954
eu nu cred in iepuras,doar in mos nicolae si mos craciunAlexandru2002 a scris:exista mos craciun mos nicolae si iepurasul
MOS CRACIUN EXISTA
Cred in el
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188284
cred
AlexxD- Mazin' Hamster
- Gen : Stare de spirit : super fericit
KinzCash : 151953
Nici eu nu cred dar totusi........
- Spoiler:
- E frumos sa crezi ca exista
merry777- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455668
merry777 a scris:Nici eu nu cred dar totusi........
- Spoiler:
E frumos sa crezi ca exista
Subscriu :]
Pisy1148- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Good friends are like stars.You don't always see them,but you know they're always there ;x.
Localizare : Undeva in Balcani ;p
KinzCash : 307206
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Propuneri
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
» colindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de Craciun
» Webkinz show
» Craciun
» Ce va doriti de la Mos Craciun , bradutul vostru de Craciun .
» colindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de Craciun
» Webkinz show
» Craciun
Forum Webkinz Romania :: De Toate: :: Chestii Diverse: :: > Evenimente / Sarbatori / Obiceiuri / Ocazii: :: > Craciun:
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum