WEBKINZ
+43
doriutza
biancaidu
didideea
pufi09
Adelaina
ionuteu
sely01
Alexandru2002
MrCookieMonster
webkinzsuperstar
Pufoasa2001
midnight123
satana123456789
LetyLetyutza
alteio
anonim
Sunny
miha112
Dogs-Are-Us
sanziiana
AnDrEi_WebKinz
stefi9325
xSexiii
Rose_2011
canary
verona3
Laur77
bia
Pisy1148
Maria212212
alexacheekygirl
stefanawebkinz
Irina
merry777
zinzimima
Jasmine0246
♥Skittles♥Dog♥Kinz♥
monica2000
irenamihalachi
LOUISE
Misterio
stefania223
Webkinz Romania
47 participanți
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ce parere aveti despre pasarea robin
Re: WEBKINZ
Cineva a incercat sa se dea drept mine. Nu mi se pare nici frumos nici corect.
Daca doresti sa castigi un webkinz la emisiune, suni sau participi la concursurile de pe chat Asa e si mai frumos si mai cinstit.
Suntem copii - nu trebuie sa incepem sa inselam si sa mintim.
Daca doresti sa castigi un webkinz la emisiune, suni sau participi la concursurile de pe chat Asa e si mai frumos si mai cinstit.
Jasmine0246- Webkinz Signature
Bine spusJasmine0246 a scris:Cineva a incercat sa se dea drept mine. Nu mi se pare nici frumos nici corect.
merry777- Webkinz Signature
CONCURS: Webkinz Romania te trimite la Paris!
www.WebkinzRomania.ro/concurs-gentute-la-paris
www.WebkinzRomania.ro/concurs-gentute-la-paris
Cainele Webkinz Coker Spaniol :)
Ce parere aveti despre el?Il aveti?Cum il/o chama?Pe al meu Bobby
Sunny- Webkinz Signature
monstru de noapte
asta este clubul monstrului de noapte nu vi se pare super acest webkinz?cine-l are?cum si de unde l-a luat?prin ce intamplari a trecut cu el?
AICI SCRIETI TOATE ASTEA
AICI SCRIETI TOATE ASTEA
anonim- Gen : Stare de spirit : iubitoaremonstrudenoapte
Localizare : in rai alaturi de monstru de noapte
Zodie : Zodiac chinezesc :
KinzCash : 142690
nu-i place nimanui monstrul de noapt?!
nimeni nu-l iubeste asa ca mine?!
nimeni nu-l iubeste asa ca mine?!
Nu il am dar imi place..
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
yesssssss cuiva ii place ceva ce-mi place si mie in sfarsit
chiar ai deschis un subiect cu monstrul de noapte nu credeam ca vorbesti serios e dragut nu-l am
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
Webkinzii mei preferati sunt:oaia signature si ursu panda alb cu negru
Sunny- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Am invatat sa lupt,e atat de greu sa fiu eu!!
Localizare : Secret HEHE!
KinzCash : 188554
Prietenii cainilor
Buna toata lumea!
Pe aceasta pagina vom vorbi despre cainii Webkinz. Aveti cainii Webkinz? Va place sa va jucati cu ei? Cum ii cheama? ce rasa sunt? Cam acestea vor fii unele intrebari. Minim pe fiecare saptamana va voi da sa faceti lucru manual pentru cainii vostri.
Aceasta pagina este facuta in special pentru caini. Nu-i asa ca iubiti cainii?
Exista multe rase de caini. Vom discuta cate una in fiecare saptamana!
Sper sa va distrati cu ''Prietenii cainilor''
Pe aceasta pagina vom vorbi despre cainii Webkinz. Aveti cainii Webkinz? Va place sa va jucati cu ei? Cum ii cheama? ce rasa sunt? Cam acestea vor fii unele intrebari. Minim pe fiecare saptamana va voi da sa faceti lucru manual pentru cainii vostri.
Aceasta pagina este facuta in special pentru caini. Nu-i asa ca iubiti cainii?
Exista multe rase de caini. Vom discuta cate una in fiecare saptamana!
Sper sa va distrati cu ''Prietenii cainilor''
Bine. In fiecare saptamana voi da niste intrebari despre animalutul respectiv si sa-r putea sa castigati ceva! Poate fi unele intrebari la care nu stiti sa raspundeti. Puteti iventa voi iar in paranteza scrieti: (nu sunt sigur/a) OK!
Mult noroc!
Intrebariile sunt:
1)Ce culoare are Golden Retriever?
2)Ce ii place sa faca?
3)Ce mananca?
4)Unde ii place sa mearga?
5)Ii place joaca?
6)Care credeti ca este articolul animalutului?
Iar la restul intrebarilor nu trebuie sa stiti. Sunt doar ce credeti voi!
1)Ce culoare are Golden Retriever?
2)Ce ii place sa faca?
3)Ce mananca?
4)Unde ii place sa mearga?
5)Ii place joaca?
6)Care credeti ca este articolul animalutului?
Intrebarea 6 este una mai greuta. Dar sa nu va suparati. Dati cu parerea sau interesativa de la prieteni.
Iar la restul intrebarilor nu trebuie sa stiti. Sunt doar ce credeti voi!
Ultima editare efectuata de catre LetyLetyutza in Mar 06 Dec 2011, 10:13 am, editata de 1 ori (Motiv : Am uitat sa adaug ceva! :))
cainele bethowen webkinz
Eu am un chine bethowen webkinz dar e lilkinz dar imi place tare mult!! voua va place?
midnight123- KinzCash : 140590
midnight123 a scris: Eu am un chine bethowen webkinz dar e lilkinz dar imi place tare mult!! voua va place?
da , imi place , dar nu il am
Va plac?
Va plac urmatoarele animale Webkinz? Alley Cat, St. Bernard, Husky.
Eu le am si se numesc asa: Alley Cat - Candy, St. Bernard - Berny si Husky - Snowy
Eu le am si se numesc asa: Alley Cat - Candy, St. Bernard - Berny si Husky - Snowy
Pufoasa2001- Gen : Stare de spirit : Cool
Localizare : In lumea mea unde tu nu esti
KinzCash : 141253
Iubesc Webkinz World Acum vad si eu prima pagina Dar n-am mai intrat de mult si nu cred ca mai am prieteni (aici)
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
Localizare : Bucuresti
KinzCash : 176373
Da,da imi plac.Phineas ar fi mandru de minePufoasa2001 a scris:Va plac urmatoarele animale Webkinz? Alley Cat, St. Bernard, Husky.
webkinzsuperstar- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : I love Webkinz Forever And For Live!
KinzCash : 176373
~~ Fan Clubul Golden Retriever ~~ Official
Fan Clubul Oficial Golden Retriever
Esti un fan adevarat Golden Retriever? Detii un astfel de animalut? Daca da, atunci te asteptam!
1. Fara cearta! Daca nu iti place Golden Retriever, nu te obliga nimeni sa stai pe aceasta pagina.
2. Respecta si vei fi respectat!
3. Nu injuram/jignim.
4. Aici vorbim doar despre Golden Retriever ; nu alte animalute (decat asemanatoare). Nu schimbam, deci, subiectul topicului.
5. La acest topic va rog sa scrieti doar cu culorile galben, portocaliu si maro.
1. MrCookieMonster - Administrator Fan Club
2. zinzimima
3. alteio
4. Alexandru2002
5. sely01
6. ionuteu
7. Fauna
8. merry777
9. Adelaina
10. pufi09
11. didideea
12. biancaidu
13. AnDrEi_Webkinz
14. doriutza
Vor fi concursuri cu premii la tot pasul, asa ca fii atent! De asemenea, vor fi si cateva teste scurte despre Golden Retriever - cat de mult te pricepi la aceasta rasa?
Vom avea petreceri, intalniri in ClubHouse, parc sau chiar casele noastre - totul pentru a arata cat de mult ne iubim Golden Retriever-ii!
Te asteptam!
Ultima editare efectuata de catre MrCookieMonster in Joi 29 Mar 2012, 6:42 pm, editata de 11 ori
Ma inscriu !
Ultima editare efectuata de catre zinzimima in Sam 24 Mar 2012, 7:14 pm, editata de 1 ori
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
ma inscriu!mi l-am luat dar nu vreau sa-l bag fiindca nu stiu ce nume sa-i pun vreau sa se potriveasca perfect
alteio- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Fericita
Localizare : Giurgiu
KinzCash : 227346
Bun venit! Multumim pentru inscrierealteio a scris:ma inscriu!mi l-am luat dar nu vreau sa-l bag fiindca nu stiu ce nume sa-i pun vreau sa se potriveasca perfect
Poti cauta nume pe WI... Cei de pe forumul WI dau idei bune. :3
Ma inscriu
Ultima editare efectuata de catre Alexandru2002 in Dum 25 Mar 2012, 8:55 pm, editata de 1 ori
Alexandru2002- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : arosu m-a blestemat...
Localizare : Timisoara
KinzCash : 689224
Bun venit! Multumim pentru inscriereAlexandru2002 a scris: Ma inscriu
*Te rog sa editezi mesajul si sa scrii cu una din culorile mentionate la reguli
Ma inscriu , am un lilkinz gr(golden retriever) e fata si o cheama Coditza
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172205
Golden Retriever este o rasă de câini de vânătoare populari în Scoția. Golden Retriever-ii au nimerit în mod consecvent în vârful listei celor mai îndrăgiți câini de companie adresați familiei. Adesea, asociați cu copiii și viața suburbană, și cu dragostea lor față de apă, precum și cu abilitatea înnăscută de salvatori, de recuperatori, Golden Retriever-ii sunt, de asemenea, excelenți parteneri la partidele de vânătoare. Golden Retriver-ul a fost una dintre rasele de top în anul 2005.
ionuteu- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : happy
Localizare : baia mare
KinzCash : 172205
Eu am Small sig G. R. baiat pe nume Codyionuteu a scris:Ma inscriu , am un lilkinz gr(golden retriever) e fata si o cheama Coditza
sely01- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 230977
Bun venit! Multumim pentru inscriereionuteu a scris:Ma inscriu , am un lilkinz gr(golden retriever) e fata si o cheama Coditza
Test : Cat de multe stii despre Golden Retriever?
Cum se numesc PSF-ul si PSI-ul animalutului regular/ Lil' Kinz Golden Retriever?
- Spoiler:
Marzipan Bone & Retriever Treadmill
Ce personaj din Webkinz World este un Golden Retriever?
- Spoiler:
Sparky Fact
In ce joc apare un Golden Retriever ca Host?
- Spoiler:
Mini Golf - apare Greta
In cate "versiuni" apare Golden Retriever-ul?
- Spoiler:
5 : Lil' Kinz, Webkinz Regular, American Golden Retriever, Small Signature si Signature
In ce an/luna a fost Golden Retriever-ul animalutul lunii?
- Spoiler:
Octombrie 2009
Cum se numeste melodia cantata de Golden Retriever cand a fost POTM?
- Spoiler:
Cats & Dogs
Voi singuri va veti da seama din raspunsurile corecte/incorecte cat de "fani" sunteti . Multa bafta!
(Puteti posta rezultatele )
Ultima editare efectuata de catre MrCookieMonster in Dum 25 Mar 2012, 10:56 am, editata de 1 ori
Atunci doresc sa ma inscriu si eu! Uitati cateva poze,sa vi-l amintiti
Cel mai cunoscut e asa,insa sunt si alte ,,forme'' ale lui... Aici e Golden Retriever Signature Mare
Si aici,Golden Retriever Signature Mic ^^ Ei bine,aici e rasa American Golden Retriever,si arata foarte dulce
Si ultimul,dar sunt sigura ca sunt mai multi ,Golden Retriever Webkinz Junior E un mic puiut,foarte dulce
Care va place cel mai mult? Mie toti,toti sunt adorabili!
Cel mai cunoscut e asa,insa sunt si alte ,,forme'' ale lui... Aici e Golden Retriever Signature Mare
Si aici,Golden Retriever Signature Mic ^^ Ei bine,aici e rasa American Golden Retriever,si arata foarte dulce
Si ultimul,dar sunt sigura ca sunt mai multi ,Golden Retriever Webkinz Junior E un mic puiut,foarte dulce
Fauna- Vizitator
Fauna a scris:Atunci doresc sa ma inscriu si eu! Uitati cateva poze,sa vi-l amintiti
Bun venit! Multumim pentru inscriere
Favoritul meu e "clasicul" , sa zic asa
Ma inscriu ! Testul e terminat , nu ?
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 248994
Pai am vazut ca ai pus raspunsurile , iar mesajul era editat
Deasta credeam ..
Deasta credeam ..
Laur77- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : We keep stumbling, we're stumbling, tumbling down / But then we go on, then we go on, then we go on
KinzCash : 248994
Poti sa faci testul! Oricum nu vei primi nimic daca-l faci si nici nu ti se va lua daca nu
Vroiam sa vad cat de multe stie fiecare
Vroiam sa vad cat de multe stie fiecare
Ii place foarte mult sa inoate. Este o rasa ce poate fi crescuta in apartament daca ii oferiti plimbari multiple. Va fi insa mai fericit daca va avea o curte unde sa poate fi mult mai activ.
Aceasta rasa are nevoie de compania omului pentru a fi fericita. Daca este lasat mai mult timp singur, poate deveni un caine rautacios. Este un caine cu abilitati multiple: vanatoare, detectarea drogurilor, prinderea infractorilor pe bazei adulmecarii urme, dresaj si chiar acrobatii.
Aceasta rasa are nevoie de compania omului pentru a fi fericita. Daca este lasat mai mult timp singur, poate deveni un caine rautacios. Este un caine cu abilitati multiple: vanatoare, detectarea drogurilor, prinderea infractorilor pe bazei adulmecarii urme, dresaj si chiar acrobatii.
zinzimima- Webkinz Signature
- Gen : KinzCash : 620792
Ma inscriu <3
pot sa nu scriu cu portocaliu? pentru ca nu vad ce scriu iannte sa postez mesajul .__________.'
pot sa nu scriu cu portocaliu? pentru ca nu vad ce scriu iannte sa postez mesajul .__________.'
- Gen : Stare de spirit : ◕‿◕
KinzCash : 455938
Bun venit! Multumim pentru inscrieremerry777 a scris:Ma inscriu <3
Poti sa scrii si cu galben si maro :3
MA INSCRIU
Adelaina- Webkinz Signature
- Gen : Stare de spirit : Asa si asa
Localizare : Ploiesti
KinzCash : 183858
Cookie,cum ai facut imaginile de la inceput/?
Cu Golden Retriever-ul intr-un colt
Cu Golden Retriever-ul intr-un colt
Golden Retreiver-ul este un caine inteligent si foarte usor de dresat.Este un excelent caine de companie
adresat familiilor cu copii sau alte animale de casa.Golden Retriever-ul este un companion plin de viata si
afectuos.Golden Retriever-ul necesita miscare zilnica, adorand sa recupereze
mingiile sau alte jucarii. Astfel,
miscarea necesara este foarte usor de
asigurat.
Deoarece acesti caini sunt blanzi si foarte intelegatori,compania Ganz a ales sa faca si ei micuturile plusuri
Golden Retriever-i.Asa,micutii pufosi au ajuns la toate magazinele,fiind cumparati de multi copii care adora
Webkinz World!Golden Retriever-i din webkinz arata asa (cel mai ,,clasic''),iar cel virtual corespunzator plusului asa ...
Ce zici Bogdan,cum e prezentarea?
adresat familiilor cu copii sau alte animale de casa.Golden Retriever-ul este un companion plin de viata si
afectuos.Golden Retriever-ul necesita miscare zilnica, adorand sa recupereze
mingiile sau alte jucarii. Astfel,
miscarea necesara este foarte usor de
asigurat.
Deoarece acesti caini sunt blanzi si foarte intelegatori,compania Ganz a ales sa faca si ei micuturile plusuri
Golden Retriever-i.Asa,micutii pufosi au ajuns la toate magazinele,fiind cumparati de multi copii care adora
Webkinz World!Golden Retriever-i din webkinz arata asa (cel mai ,,clasic''),iar cel virtual corespunzator plusului asa ...
Ce zici Bogdan,cum e prezentarea?
Fauna- Vizitator
Oare de ce? [cuprinde invataturi]
Cand am fost la magazin sa-mi cumpar un nou W,mai era acolo o fetita.Am vazut golden Retriever-ul si l-am vrut eu.Fetita mi-a zis : "Tie iti place asta?E vechi si uraat!!!Cel mai naspa!!!".Eu,spuarata,am inceput : "Chiar daca e vechi,acest adorabil catelus este fabulos pentru copii,nu neaparat pentru ca este Webkinz,ci pentru ca este adorabil si minunat !!! "Nu ai deloc gusturi!!!E o porcarie Webkinz-ul asta!!!" - zice ea.
Am plecat,fiind trista ca a insultat acest minunat catelus.Nu conteaza de cand e!Nu-s va pierde niciodata febletea! [e scrisa de mine,nu e lunga sau frumoasa,dar eu cred ca are o mica invatatura]
Voi care credeti ca e invatatura din acest text?
Cand am fost la magazin sa-mi cumpar un nou W,mai era acolo o fetita.Am vazut golden Retriever-ul si l-am vrut eu.Fetita mi-a zis : "Tie iti place asta?E vechi si uraat!!!Cel mai naspa!!!".Eu,spuarata,am inceput : "Chiar daca e vechi,acest adorabil catelus este fabulos pentru copii,nu neaparat pentru ca este Webkinz,ci pentru ca este adorabil si minunat !!! "Nu ai deloc gusturi!!!E o porcarie Webkinz-ul asta!!!" - zice ea.
Am plecat,fiind trista ca a insultat acest minunat catelus.Nu conteaza de cand e!Nu-s va pierde niciodata febletea! [e scrisa de mine,nu e lunga sau frumoasa,dar eu cred ca are o mica invatatura]
Voi care credeti ca e invatatura din acest text?
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Castigatorul Concursului: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Magazinul de erori al lui Alexandru2002 + Hotelul Webkinz (The Webkinz Hotel)
» Ziua Webkinz-ului Tau!
» CONCURS: De ziua Webkinz, Prietenii Tai devin Prieteni cu Webkinz Romania!
» Stiri si Sfaturi Webkinz + show-ul glumelor si al bancurilor+Impreuna cu Melly+Poze webkinz by doriutza
» Magazinul de erori al lui Alexandru2002 + Hotelul Webkinz (The Webkinz Hotel)
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum